PDA

View Full Version : ластична превръзка след поставяне на импланти?


day
12th February 2008, 08:42
Здравейте на всички, ще съм ви мн благодарна, ако ми отделите малко време :D Оперираха ме преди малко повече от 2 седмици - повдигане + имплант 275сс. Доста леко мина, но имплантът сякаш е поставен твърде високо и въпреки че спадна доста от операцията насам, все още е прекалено високо. Хирургът каза, че мускулът е мн стегнат и не пуска имплана надолу. Каза ми, че трябва да нося една специална превръзка, изключително стегната, прилича на ластичен бинт. Трябвало да я нося поне 1-2 месеца, над сутиена, под мишниците. Тя щяла да обездвижва мускула и натиска импланта надолу. Проблемът е, че този бинт е непоносим! Врязва се в кожата ми, вече не издържам :( а го нося само от няколко дни. Моля ви, кажете, знаете ли нещо повече по въпроса с отпускането на мускула. Питах дали няма шанс да се отпусне с течение на времето, д-р каза - не. Не мислите ли, че импланта все някога и сам ще слезне надолу, защото сега е доста височко.Някой има ли опит с тези лестични превръзки? Мееееерси :D

aniK
12th February 2008, 09:38
Day, ами да беше поразтърсила из форума! Много от нас имат опит с тази ластична превръзка. Аз лично я носих 1 месец денонощно със сваляне само за пране. Не мисля, че е непоносима, а е важна за оформянето! Колко дълго ще я носиш ще каже лекаря.

Valenta
12th February 2008, 10:02
day
,моят мускул беше като на мъж(културистка съм).Доктора след операцията ми каза,че доста зор видял докато го отлепи.Имал дебелина два пръста.Имах превръзка от ластичен бинт само докато бях в болницата.След което само със ластичен сутиен.Много горе ми бяха гърдите.Направо стояха като гърбица в профил.Сега след два месеца още са ми горе,но започаха да падат.Станаха по меки благодарение на масажи.Така,че споко!По тежък случай съм от теб!След като почнеш масажи,ще се оправиш.Леко възстановяване ти желая и пусни снимки във темата за операции и снимки!

day
12th February 2008, 10:56
ооо, толкова ти благодаря за отговора. истината е, че и моят мускул е доста здрав (изобщо на гръб, ръце и гърди - мускули да искаш) и затова се очакваше подобно нещо. на една моя позната също и бяха така, но след няколко месеца сами си слезнаха надолу. Но док. ме стресна, че сами наямало да спаднат. А бинтът е ужасен - вече имам малки рани под мишниците, материята е много груба. Но ще се опитам да го нося все пак. мерси много. снимки много искам да пусна, защото мисля, че резултат стана много добър (като изключим височината :D ), а при мен положението "преди" беше трагично. Само имам малък технически проблем, веднага след това ще ви покажа снимки.

debi_86
12th February 2008, 21:49
лентата трябжа да стои високо горе над гардите,а отзад на гарба да ти е ниско.не трябва да ти е под мишниците.и мен в началото ме обиваше,но ми показаха как да я слагам и сега нямам проблеми

Divinemouse
13th February 2008, 10:29
Day,аз бях по същият начин и плачех от болка ,и накрая се оказа че лентата със №1 ми и малка и ми я смени със №2,попитаи доктора за по голяма и нека тои да те види..Аз имах сининни от стягане и не можех да дишам.

Divinemouse
13th February 2008, 10:32
А и другото нещо което правех ,аз обличах една памучна блуза и лентата слагах от горе за да не ме оли.Опитай :D и ще ти олекне малко

Valenta
13th February 2008, 10:39
Thomi,най-накрая се появи бе мила! :lol: Взех да се притеснявам за теб.Как са големите цицки?Аз съм супер,само където ме болят зърната и ме пробожда от време на време.

joliy
13th February 2008, 18:29
day, недей да стягаш много лентата, за да не ти се врязва в кожата. Аз в началото толкова я стягах, че не можех да дишам, после като я поотпуснах и ми стана по-добре. Естествено, че с времето имплантите ще спаднат...гравитацията си казва думата. Не се притеснявай излишно и си носи лентата щом док. ти е казал.

day
14th February 2008, 18:16
момичета, мн ви благодаря. ще послушам съветите ви. това с блузата е хитро - веднага го пробвам. най-новото е, че като поседя едно известно време с тази лента, започват страшни бодежи в лявата гърда, които постепенно се усилват. тогава я махам за час два и после пак. а за спане и дума не може да става, защото тогава тези бодежи са най-силни. утре имам среща с док. да каже какво да правя.имам чувството, че под натиска някакъв вътрешен шев се разпаря. а досега не съм имана никакви болки :cry:
10х много за съветите, супер сте :)

Divinemouse
15th February 2008, 14:01
Тук съм Sexy, :D !!
Благодаря вече съм супер нито ме боли и доста спаднаха на долу.Ще направя снимки и ще пусна.И мен до преди 2 седмици ме дразнеха зърата но вече съм добре и се фукам със новите придобивки.

susi
16th February 2008, 13:26
Не се притеснявай Day, на изписването ми казаха, че ще трябва да нося доста лентата, за да слезнат надолу, но в края на първия месец на консултацията Д-р реши, че мога да я махам и, че останалото ще го свърши гравитацията. И аз имах болки от нея и си давах почивки! Най-критични са първите две седмици. Не я стягай така, че чак да те души :wink:
Сега пък ми се иска да се освободя и от този сутиен-вече ми се носи нещо по-секси! А и зърната ми стърчат през него като съм с по-тънки блузки :D

karnedel
26th February 2008, 00:35
лентата е наистина неприятна :( аз я нося 3 седмици и ходя с тениска под лентата и по време на спане си защипвам по една мека кърпа под мишниците,защото съм в рани :x

tais
5th March 2009, 13:29
Здравейте моми4ета,искам да ви попитам когато сте носили лентата слагали ли сте и сутиен?Моят док. ми каза да не слагам за да падне импланта по-бързо...и ссега спя само със сутиен-Триумфа-страх ме е да не увиснат :cry: 3м. след операция съм-нещата като 4е ли запо4ват да се оправят..но тази лента ве4е не мога да я гледам :oops: Вие слагахте ли сутиен,или нещо аз бъркам?!

Divinemouse
5th March 2009, 13:37
4 месеца носиш лента :shock: ...не е ли малко множко...повечето тук сме я носили по 1 месец...Аз когото съм си в къщи винаги нося ласичния сутиен и спя със него...Без него не лягам :lol:

tais
5th March 2009, 13:49
3месеца-да :shock: наплаших се 4е ще ме отварят отново за да ми ,,смъкнат,,импланта.Казаха ми 4е до 6м. не слезе ли-айде пак.Лентата я нося сега по 4 4аса на ден и масажи...ами и аз мисля 4е е много=за сутиена ме интересуваше-дали има опасност от увисване ако не се носи? Мерси за вклю4ването :wink:

Divinemouse
5th March 2009, 13:51
3месеца-да :shock: наплаших се 4е ще ме отварят отново за да ми ,,смъкнат,,импланта.Казаха ми 4е до 6м. не слезе ли-айде пак.Лентата я нося сега по 4 4аса на ден и масажи...ами и аз мисля 4е е много=за сутиена ме интересуваше-дали има опасност от увисване ако не се носи? Мерси за вклю4ването :wink:


Ако джоба ти е направен много високо и 10месеца да я носиш няма да слязат ...според мен...За сутиена при всеки доктор е различно някой го отричат някой го препоръчват...

tais
5th March 2009, 14:14
Не е джоба-ако беше нямаше да слезне толкова за тези мес. и аз се бях притеснила за това-надявам се 4е до о6те 3м. 6те слезне напълно :roll: ами аз смятам ве4е да я махам лентата и ще си правя само масажите....аз съм и подмускулно-6те трябва търпение....

diana1977
15th April 2009, 21:31
И аз съм с подмускулно но вече съм 6-ти ден и мога да кажа че имплантите ми са слязли а и още веднага като се събудих от операцията не бяха на високо,а всички казват точно обратното.

sisiapostolova
16th April 2009, 08:39
мен ме натиска яко , но грам не помръдват , и са ми толкова твърди като пластмасови , и болят още ... май нещо ми има ,... вече ми е 14 ден ... :roll:

diana1977
18th April 2009, 20:50
Аз носих лентата 5дни защото както казах при мен имплантите доста бързо слязаха дали защото преди това ми бяха над мускулно.До сега не съм чела за такъв случай на 5-тия ден да слязат но при всеки е различно.

Мариса
7th July 2009, 15:53
док ми махна лентата на 28-я ден,нося я само като спя,щото още са бая високо и мисля,че просто ги е сложил несъобразимо високо...
ако до третия месец не слезнат ще му направя рекламация

Оnly
7th July 2009, 17:56
Най-много да ти похвали мускула , че е много стегнат и ще се измъкне . :wink:

aniK
7th July 2009, 18:30
marisabela, ще слязат, ще омекнат.... може би не до 3-тия, но до 6-тия със сигурност .

Мариса
7th July 2009, 19:35
marisabela, ще слязат, ще омекнат.... може би не до 3-тия, но до 6-тия със сигурност .

дано не се измъква,нема го оставя на мира :lol:
Мога единтсвено да се надявам и да чакам Аник,времето само ще покаж