PDA

View Full Version : НВД?


If`only
25th February 2008, 17:16
здравейте искам да ви попитам за 1 месец с колко кг горе долу се отслабва с Ниско Въглехидратната Диета?И ако някой я е спазвал и е отслабнал би ли ми написал с колко точно и колко е висок и колко кг и е бол преди да я започне :)

ratamahatta
25th February 2008, 23:10
ееееее ама имам чувството, че всеки ден някой пуска подобна тема......... Ти направи ли си труда да попрочетеш какво е писано......... и сама да се сетиш, че това са толкова индивидуални неща, че само някой неграмотник би се наел да ти даде отговор :!: :!: :!:

Liana
26th February 2008, 09:27
Aз затова вече не отговарям на такива въпроси от този тип и от вида колко мога да сваля за 1 седмица или ефикасна ли е ябълковата, плодовата диета и не знам си какви глупости още.
Да не сме екстрасенси.

glupa4e
29th February 2008, 08:49
аз съм на НВД
1.извади си от главата това че някой ще ти каже сколко ще отслабваш (строго идивидуално е)
2.ако си почнала НВД си се храни така дългоо време не го мисли като диета
това е един прекрасен здравословен на4ин на живот
аз личноооо съм мноого доволна

Petinka_vn
29th February 2008, 09:58
Аз съм на ниско въглехидратна диета почти постоянно. Никой не може да ти каже колко килограма ще свалиш, защото всичко зависи от височина, килограми, тренировки и количеството храна, което поглъщаш :roll: Ако тренираш и си на НВД можеш да свалиш и 2 кг, но повярвай ми че ще изглеждаш по коренно различен начин. За това моя съвет е да не гледаш килограми, а сантиметри. Аз като започнах НВД бях само на пилешко филе, риба и зеленчуци. Сега включих и прясно мляко, извара и плодове. Много е важно да се приемат и мазнини, напр. 30 гр. сурови ядки на ден, ч.л. фастъчено масло или зехтин към салатите. Когато си на НВД имаш нужда и от зареждащи дни, например на 7-я ден, в който можеш да си позволиш да хапнеш малко орис, картофи или овесени ядки. Дори и да подпухмеш малко...тва е вода. И много, много важно :!: :!: :!: след като приключиш с диетата е необходимо да захраниш, защото ако започнеш веднага да се храниш с обичайните неща ще се получи йо-йо ефект. След НВД-то можеш да започнеш въртене на въглехидрати 3:2:1, т.е. 1-ви ден 150гр. ориз, разделено на 3 (сутрин, обед, вечер), 2-я ден 100гр. (сутрин и обед), 3-ти ден - 50 гр. и след това 2 дни пак без въглехидрати :) ако имаш още въпроси...питай :cool:

valhalla
29th February 2008, 14:27
аз имам въпрос към Petinka_vn и другите на НВД... съвсем ли не консумирате плодове и не ви ли се ядат? :roll:

Dex
29th February 2008, 14:44
аз имам въпрос към Petinka_vn и другите на НВД... съвсем ли не консумирате плодове и не ви ли се ядат? :roll:
Разбира се, че можеш да консумираш плодове при режим НВД. Ориентирай се към по -киселите, също така горски плодове и цитруси, като препоръчително е да се ядат преди обяд.

Petinka_vn
1st March 2008, 19:22
Ами аз в началото като започнах с НВД не консумирах плодове, а само пиле, риба и зеленчуци. Така бях около месец. После започнах да консумирам плодове, но много внимавах какви и в какво количество и по кое време. Аз лично препоръчвам киви, ябълки, портокали и грейпфрут, но до обяд и максимум по 1-2 плода на ден. С лимоните няма проблем. Сол и подправки също не употребявам, а кафенцето и чайчетата са ми с подсладител. Като ми се прияде нещо сладко си хапвам протеинови фафлички и по-специално Delux с овесени ядки. Имат най-малко въглехидрати и стават за диета, като една фафличка ми замества едно хранене. Аз чм честичко, но по много малко :lol:

Petinka_vn
1st March 2008, 19:24
Вафлички :oops:

brumbrum
15th March 2008, 20:31
Медът позволен ли е при нвд?