PDA

View Full Version : извиняшам се ако се повтарям с нечии въпроси


цветна
1st March 2008, 23:23
здравейте смели хубавици. моята ситуация е следната. преди години риазко напълнях и после отслабнах, тялото си поддържах със спортове диети и тн, но бюстът ми си беще ужасен . иначе имам много красиво тяло , тънки кости, дълги крайници и т.н. и много хубаво лице . ама съм и скромна . :P но този бюст си ми беще голчм комплекс, още повече, че преди беше много хубав. някак си така и не дозрях до идечта да се оперирам, защото биах много млада - на 19, когато стана това с отслабването. по принцип не харесвам големи гърди, за мен перфектното е малък бюст с хубава стегната форма. и естествен. но уви, не ми е било писано. сега вече съм на 26 , бюстът ми е по поносим, но е далеч от младежки. имам средствата за операция, но съм маниак на тема естествена хубост и визия и здраве.
искам максимално малки гърди, колкото да изглеждат по стегнати и максимално стегнати - сега съм с Б и искам макс до С, да не си личи и да е възможно най безвредно за организма. също така да не се налага пренапрашчне и тн поради отпускане. възможно ли е изобщо ?:))

мисля за подмускулно под гърдата, от това, което чета, но мее страх от инфото, че мускулът атрофирвал. има ли начин това да се избегне?
на 26 г, 173см, 56 кг, със широк гръден кош и широка основа на бюста, псевдоптоза - тоест зърното не гледа на долу, но гърдата е вяла и отпусната.
благодаря на всеки отговорил.

doll
1st March 2008, 23:51
здр цветна,
според мен не искаш невъзможни неща.мисля че ще получиш най-задоволителни отговори на всичките си въпроси при докторите ,при които отидеш на консултация.един съвет от мен: когато си на консултация питай и задавай въпросите ,които те интересуват без да се притесняваш.след като набереш нужната информация ти сама ще почувстваш къде и кой!!
аз се оперирах при д-р желев, пловдив ,и моето мнение е че той също много държи на естествено изглеждащите гърди.не е привърженик(това е лично мое мнение) на големите кубици,защото аз едва го убедих да ми сложи 55о cc-аз лично обожавам големи гърди ,но моите са анатомична форма и подмусцулно и изглеждат супер. разрезат ми е под гърдата,но относно разрезите къде докторите сами пръценят защото има няколко определящи фактора.
успех :липс:

цветна
2nd March 2008, 00:00
много ти благодаря за бързия отговор. а ти отколко време си с операция и как се чувстваш?? има ли проблем да спортуваш или да летиш със самолет. мускулите ти добре ли са :lol: сори за тъпия въпр. аз ще разпитвам доста, сега все още се чудя дали да се оперирам, защото си ме е страх, малко съм задръстена на тази тема .

аз живея в герм , но мисля , че е по разумно да се оперирам в бг, зашото тук просто не познавам хора с подобни интервенции и няма как да разпитвам за специалисти и прочее.

doll
2nd March 2008, 00:54
оперирах се октомври 2007! чувствам се по-добре от всякога!
да спортувам ,но понеже имплантите ми са подмускулно трябваше да изчакам и да внимавам доста време. по-бързо се възстановяваш ако имплантите са надмускулно-подкожно.
зависи наистина какво точно спортуваш?!
може да летиш със самолет-няма никакъв проблем,но преди 3-та седмица не ти препоръчвам.
а относно това че си \"задръстена\" ти сама си знаеш-моят съвет е да събереш информация.
аз например и за миг не се поколебах преди операцията.
обожавам резултата.

diastemma
2nd March 2008, 08:58
Ако бюстът ти е отпуснат, а искаш малки и стегнати гърди, не трябва да слагаш импланти, а да направиш операция, наречена "мастопексия" (повдигане на бюста). Трябва обаче да знаеш, че белезите след нея са големи (намират се под гърдата).
При отпуснати гърди не бива да слагаш имланти подмускулно, защото ще се получи визията на "двуетажни гърди" - имплантите са високо горе под мускула, а собствената гърда - долу.
Възможно е да сложиш импланти надмускулно, но може би в този случай няма да имаш малки и стегнати гърди, а само ще изпълниш изпразнения им обем.

цветна
2nd March 2008, 10:59
тази операция мастоплексия е много тежка , доколкото съм чела а и не става за нераждали. при всички положения нея не искам да си я правя 100%. за надмускулно също не искам, защото, там е въпрос на време да увисне пак.
наистина трябва да се консултирам дали изобщо има начин с подмускулно да се оправи птоза. става дума за изпразнени откъм съдържание гърди, не точно увиснали, а просто по-празни .

те сега са ми бая малки гърдите- между а и б, малки са за ръста ми и гръдния ми кош, и малко да се увеличат не ми е проблем, стига да не е над чашка Ц, най хубаво ако са голямо Б, малко Ц.

doll
2nd March 2008, 18:00
ами както вече писах не е невъзможно.
аз съм подмусцулно ,но не мога да се съглася че дори когато гърдите са надмусцулно увисват толкова много че заприличват на естествено увиснали гърди.
нека не забравяме че все пак има импланти (освен ако гърдите са над 500cc) и все пак .... ти не искаш големи гърди така че...

цветна
2nd March 2008, 19:34
ох аз съвсем се отчаях и обърках, четейки. от една страна за подмускулно не се препоръчва при налична птоза/ въпреки, че моята птоза не е голяма, те и гърдите ми са малки и нали има един тест с молив ами не ми се задържа молив под бюста/
от друга страна на надмускулно при малка коя и жлеза се очертавал импланта/ а аз наитина не искам надмускулно заради рисковете там, ай си ме е шубе /
от трета страна с подмускулно пък било опасно да се спортува, ааз съм наистина супер запалена по плуване, фитнес и всякакви такива и много обичам да спортувам и имам доста силна мускулатура. ох не знам :(((
най смешното е, че си оперирах коляното - много тежка операция със 6 месеца възстановяване, само и само да мога да спортувам.

milena127
3rd March 2008, 07:33
Привет!

А конкретно по въпросите- няма как да ти отговорим така. Дори и за съвет в случая ни трябва поне някаква визуална представа как изглежда бюста ти в момента. Имаш ли снимки?

Аз бих те посъветвала да чуеш и мнения на оперирани тук (след снимките) но освен това да отидеш на консултация с поне 3-4 хирурга. Обясняваш им всичко и ако преобладаващото мнение е едно и също значи това е правилно за теб.

Успех! :2003:

Valenta
4th March 2008, 05:07
цветна
,щом си маниачка на тема естествен бюст,защо мислиш за силикон? :roll: Стой си така....По мое мнение силикона стои много по секси от....естествен увиснал бюст.При теб само с мастоплексия няма да се оправят нещата.Казваш,че много спортуваш...ок ама колкото повече тренираш,толкова по малки ще ти станат гърдите.Професионална състезателка съм по фитнес и мога да ти кажа,че моите при диета преди състезание ставаха като печени чушки :lol: :lol: .Сега съм с 390сс подмускулно и колкото да изчиствам мазнини цицките са ми свежи и сочни.
Затова ако наистина имаш желание иди на един двама пл.хирурзи и ще ти кажат кое е най-добре за теб!

buba-77
4th March 2008, 13:28
sexy007 аз заставам на сто процента зад твоето мнение .Бюст с фитнес не се оправя .Незнам защо много жени бъркат гръдните мускули с циците които се състоят от жлези и мазнини .

secretk
4th March 2008, 20:48
sexy007 всеки с мнението си , нa мен не ми хaресвa силиконът, имaм мaлък, но стегнaт бюст, a силиконът ми е изключително изкуствен, поне досегa снимки , които съм виждaлa , си личи .
не искaм дa обидя никой, но товa си е мое мнение .

secretk
4th March 2008, 22:19
моя не е хубав, но не ми пукa, нaучих се дa се приемaм тaкaвa кaквaто съм :) , стрaннa логикa , но върши рaботa при мен.

цветна
4th March 2008, 22:54
нещо не сме се разбрали. аз пиша , цхе биустът ми се е развалил в следствие на напълнчване и отслабване в тийн годините ми. качих и отслабнах 20 кг. от тогава тчлото си поддържам с фитнес , и всиакакви спортове, все пак тиалото не е само бюст. тоест имам много хубаво тиало, но не и бюст и затова , се замислиам да си го правя.
никъде не съм казвала, цхе фитнеса би ми оправил бюста.
Въпреки, че наистина за 6 години подобрението е голямо за бюста ми, но надали е от спорта, а по скоро е от времето.

фен съм на естесвените и малки гърди, стига да са хубави. моите Не Са. силиконовите , на които им личи да са силиконови, не ми харесват. това го казвам с цел да опиша какво бих искала каот ефект от операцииата, а не да си говорим общи приказки или да се заяждам най малкото обиждам - бих искала да си направя опперация САМО ако 1. схте изглеждам естесввено
2. ниама да ми се отпусне биуста и да се налагат 50 ре-операции за допълнително оправиане.
тоест идеята ми беше да попитам - възможно ли е да прилича на хубав естествен малко-среден бюст ?
защото именно такива харесвам и намирам за красиви и такъв имах преди всичко това.
ясно ми е, че няма как да знаете дали при мен би се получило. затова въпросът ми беше
"по принцип Възможно ли е - да имаш леко отпуснат малък бюст. да се оперираш и да не се увеличава много размера, да стои естествено и да прилича на естествен бюст на тийнеджърка. "
от снимките ми е трудно да преценя как изглеждат гърдите наживо.

цветна
4th March 2008, 23:10
моя не е хубав, но не ми пукa, нaучих се дa се приемaм тaкaвa кaквaто съм :) , стрaннa логикa , но върши рaботa при мен.
ами какво да ти кажа аз отдавна съм се приела, все пак голчмата част от сексуалния си живот съм така. не ми е пречило, компенсирам с други прелести, харесвана съм.
но все пак винаги го има момента на неудобство, когато се съблека , например . с дрехи - красавица, без тях...на морето всички по монокини, а аз...
Не очаквам драстично да променя нещо с евентуален нов бюст, освен, някаква предполагаема психологическа свобода от постоянното мислене за несъвършения ми бюст.

абе снимах се с телефона си но ниамам кабел за качване на снимки, за да видите за какво става дума.

моите, ако бяха стегнати, не бих се замисляла изобщо за операция.
най вече, защото си е съобразяване с тях после - много сложен става живота. аз видях снимки на много момичета, които и преди операцията си имат чудесни гърди. еми, странни са ми и не ги разбирам тях.

цветна
5th March 2008, 00:49
много си сладка и мила, благодаря.
ето гърдите ми

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=224913

пасс : 1234

doll
5th March 2008, 04:25
Да ти кажа че аз очаквах да видя нещо трагично.
според мен можеш да получиш хубав резултат,но не слагай големи кубици.И все пак аз не съм доктор или специалист,така че не искам да те подвеждам.Последната дума трябва да е на доктора,а решениято изцяло твое.
Довери се на собственото си чувство.

:good_luck:

цветна
5th March 2008, 20:02
много благодаря за съветите ти.

а възможно ли е при такъв бюст подмускулно поставяне? или наистина ще има дабъл бабъл ?

sibi
5th March 2008, 21:40
А пък според мен можеш и така да си стоиш - изобщо не е трагичен бюстът ти. Особено след като си привърженичка на естествените гърди :wink:

цветна
5th March 2008, 23:35
:) ясно ми е, че никой няма да се разплаче или самоубие, гледайки ми гърдите, ако под това се разбира трагични, също така е видно, че са далеч от дефиницията за красиви гърди. Вие май много присърце го шзехте това с естествените гърди - имах предвид естествено изглеждащи, но хубави, не увиснали !!!!

а какъв резултат според теб бих могла да постигна с операция, какъв тип поставяне на импланти би могла да препоръчаш в моя случай?
да кажем, че искам гърди каот на джесика алба като визия- възможно ли е?
Гърдите ми са раздалечени, ше се увеличи ли това разсточние при запълването им ?

Нещо май няма много желаещи да дадат съвет по моя случай :?

milena127
6th March 2008, 00:01
Ами да ти кажа май ще трябва специалист тук. По моите разбирания ти си точно на границата и направо се колебая. Хем имаш увисване, хем ми се струва възможно то да се запълни и с подмускулно, понеже гърдите ти не са съвсем празни. :roll:

Не знам, май по-добре да отидеш при някой лекар да измери.
Дано Диастема се включи с мнение.

цветна
6th March 2008, 14:41
ами то аз така или иначе ще си ходя в българия чак след най рано два месеца, та ясно е, че ще се консултирам там най основно, но ми се искаше и тук да чуя мнения. и то най вече от оперирани, които са имали моя проблем и са го или не разрешили.

diastemma
6th March 2008, 22:27
Не че съм специалист ...
Видях снимките - струва ми се, че при подмускулно трябва да се сложат малко по-големи импланти, може би около 300, за да се компенсира спадането на гърдата. Другият вариант е да се поставят частично подмускулно капковидни импланти - малко по-малки, около 250. За надмускулно може кръгли или капковидни, също около 250.

цветна
7th March 2008, 02:08
a shte изглеждат ли много по големи от сега? с 300 подмускулно? защото това ми е голямата фобия - фолкпевица имидж.

doll
7th March 2008, 02:39
:naked: че какво им е на фолкпевиците?!
Някои от тях имат много хубава вися!
както и да е това е друга тема.Според мен Дястема е права и подкрепям мнението и.
Успех Цветна.И споко ще си имаш и ти хубави гърди-сигурна съм :naked:

merito
7th March 2008, 08:24
Здравейте аз съм нова тук и въобщте в темата,та въпросчето ми е възможно ли е намаляне на гърдите и слагане на импланти,защото искам гърдите да са ми супер стегнати,моля ви някой ако е компетентен и има представа да ми обясни как стоят нещтата,все пак се извинявам ако въпроса ми е глупав но искам да съм горе-долу наясно преди да се реша на такава стъпка :roll:

gwendoline
7th March 2008, 08:40
Здравей Мерито,

Доколкото разбирам от предишен твой постинг имаш нужда от намаляване на гърдите...? Доколкото съм се интересувала, знам, че това е по-болезнен и по-дълъг откъм възстановяване процес в сравнение с поставянето на импланти. При условие, че не искаш същите гърди като размер - защо са ти и импланти - с тях ще преминеш съвсем сигурно към чашка D минимум. Аз преди да си сложа гърдите носех чашка В сутиен, но с подплънка, а сега съм чашка "D" и то с 375 СС. При намалявенето им със сигурност ще се повдигнат и поради обирането на кожа - ще бъдат стегнати... Затова помисли си добре дали искаш да преминеш през двойно мъчение - заслужава си да го направиш, но само ако искаш да минеш към размер D или Е... А тогава - едва ли ще ти "тежат" по-малко... :wink: :)

цветна
7th March 2008, 10:14
момичета не се засчгайте, ама аз питам конкретни неща, на които никой не отгошарч а се изсипвате да пищете нчкакви странични коментари дали ще се стегнат гърди с фитнес или дали са хубави фолк певиците.

аз питам конкретно колко големи ще са ми гърдите, какво мога да очакшам като визия след операция. има ли начин да се избегне атрофирването на мускула при подмускулното. като размер идеалът ми е нещо като на джесика аалба.
аз не харесвам визията на фолк певиците и не искам да изглеждам като тх. ужасчва ме идеята. изключвам райна и анелия. вс е въпрос на вкус. искам гърди като на едно от момичетата тук преди операцичта му, но знам, че няма как :cry: :cry: :cry: :cry:

gwendoline
7th March 2008, 10:24
Ако приемеш и моето мнение... Не зная дали твърдо си решила да слагаш импланти, но ако е така - имай предвид, че никой доктор не се наема да слага импланти под 200 - 230 сс, защото особено при подмускулно поставяне - обема се губи и хората се чудят къде точно са си дали парите... А при теб 200 - 230 сс плюс твоите налични гърди - си отиват към "С" размер. Според мен обаче, независимо от това дали ще си сложиш импланти или не - трябва да си направиш леко повдигане - тогава ще изглеждат нежни и стегнати (ако си решила подмускулно - обирането също е задължително при теб).
И още нещо накрая - ако спортуваш усилено - няма смисъл от подмускулно, за да не береш ядове. Натам вече си ти... :) :cool:

цветна
7th March 2008, 10:24
гуен, гърдите ти преди, с размер като моите ли бяха? а като форма? според теб с 300 кубика плюс моето колко мога да очаквам като чашка ? Ц? ти имаше ли птоза или само размера ти беше проблема?

gwendoline
7th March 2008, 10:26
гуен, гърдите ти преди, с размер като моите ли бяха? а като форма? според теб с 300 кубика плюс моето колко мога да очаквам като чашка ? Ц? ти имаше ли птоза или само размера ти беше проблема?
Ще ти пусна снимка от преди на лични. Почти нямах гърди - може би около 50 - 60 сс. А относно кубиците - горе ти писах, че дори с "230" отиваш на размер "С" отраз с твоите сегашни гърди като наличност. А с 300 - може и "Д" да сложиш...

цветна
7th March 2008, 10:29
значи няма начин без пошдигане ? ух много мерси за инфото, въпреки, че малко ме отчая :cry: да не бях напълнявала тогава ...

изш. простоп предното мнение с шъпросите към теб го писах преди ти да пост-неш мнението си и затоша питах за размера. Д ми е ужасно много .

gwendoline
7th March 2008, 10:33
значи няма начин без пошдигане ? ух много мерси за инфото, въпреки, че малко ме отчая :cry: да не бях напълнявала тогава ...
Казвам го така категорично, защото имам приятелка, която НЕ искаше повдигане, а само импланти, които да оберат кожата, тя е с подобни на твоите по форма гърди; в момента е седми ден след корекция - за повдигане този път.

цветна
7th March 2008, 10:39
да бе, вчрвам ти. и ти и диастема нчма защо да ме лъжете, я. но ми е малко криво, защото това значи, че първо няма да се престраша скоро, второ ше трябва първо да родя, а аз не искам деца близкте две години. :(
много тъпа работа .

gwendoline
7th March 2008, 10:45
да бе, вчрвам ти. и ти и диастема нчма защо да ме лъжете, я. но ми е малко криво, защото това значи, че първо няма да се престраша скоро, второ ше трябва първо да родя, а аз не искам деца близкте две години. :(
много тъпа работа .
Не е задължително, мила, да чакаш да родиш... Не зная на колко години си, но... аз прекарах 12 години в напразно чакане - сега съжалявам за пропуснатото време, в което може да имам съвсем друго самочувствие; може би дори друг живот... :? А за престрашаването - вече е въпрос на мотивация. Ако сега го направиш - повдигане + малки импланти в рамките на 5 години ако родиш - може да ги смениш безплатно, ако се налага, с по-големи... Абе заслужава си човек да помисли над тия неща, пък когато се почувстваш напълно готова и мотивирана - знаеш къде да отидеш...Всъщност можеш да го направиш и сега - така ще си по-уверена в това, какво може да се направи в твоя случай. Просто отиди на поне една консултация.

цветна
7th March 2008, 15:52
ох, много съм доволна, сега разглеждам разни повдигания с раундблок, изобщо при някои не си личи. дано има шанс при мен да стане само с този метод. даже ако нчма импланти ще съм най щастлива, или някакви малки. Много ви благодаря момичета ! още април ще се опитам да отида на консултация да поговоря с бг хирурзи.

diastemma
7th March 2008, 17:49
При повдигане се маха само кожа. Може и да стане при теб само с раунд блок, но това ще разбереш само на консултация.

sibi
7th March 2008, 18:35
Какво е това "раунд блок"?

цветна
8th March 2008, 20:16
момичета а как се уговарчт консултации с хирурзи? и според вас, кои хирурзи имат опит с повдигане на бюста? дали може по имейл или тислрябва по телефон? аз засега обмислям тепавичарова, георгиев - като че ли от тях са най доволни хората.