PDA

View Full Version : Отказ за операция?!


mishonka
7th March 2008, 12:48
Здравейте момичета,малко съм отчаяна и искам да ви задам няколко въпроса,но първо да кажа за какво става на въпрос.Ходих вече на втора консултация за оголемияване на бюста,но доктора като видя изследванията и ми каза че черния ми дроб не е в норма и трябва да се изчака малко за да се пречисти(това се дължи на това че преди половин година пиех едни хапчета).Доколкото знам ще трябва да се пречиства поне няколко месеца,а на мен въобще не ми се чака.Искам да попитам някои дали е имал същия проблем.
1.Някой знае ли как се правят профилактики в домашни условия?
2.Карсил или хептем повече помага за пречистването?
Искам да се изчистя по най бързия начин и ако някой знае нещо по въпроса,моля да ми каже!Предварително благодаря!
:cry:

Divinemouse
7th March 2008, 13:53
Това са пълни глупости ,аз също съм със по голям черед дроб в следствие на некадърни лекари които ме заразиха със хепатит В.
Оперирах се ноември и въобще не съм имала някякъв проблем.
Carsil пиех и аз и в последствие Legalon.Кой лекар ти каза това ако не е тайна?

mishonka
7th March 2008, 14:00
Наистина ли?Аз писах е:мейл на Николай Георгиев да видя той какво мисли по въпроса.За лекаря ще ти кажа на лични.А доктора които ми каза това за черния дроб,каза че проблемът е с упойката,тоест че като ми биел упойка и щял още повече да се натовари черния дроб и така нататък.

sibi
7th March 2008, 14:04
Аз пък мисля, че трябва да си благодарна за загрижеността и предпазливостта на въпросния лекар. Все пак става дума за твоя черен дроб.

gwendoline
7th March 2008, 14:09
Наистина ли?Аз писах е:мейл на Николай Георгиев да видя той какво мисли по въпроса.За лекаря ще ти кажа на лични.А доктора които ми каза това за черния дроб,каза че проблемът е с упойката,тоест че като ми биел упойка и щял още повече да се натовари черния дроб и така нататък.
Наистина проблемът е в пълната упойка. Направи си консултация с още някой по-добре... :roll:

mishonka
7th March 2008, 14:10
Аз съм благодарна че е загрижен,но има един проблем(ако може така да се нарече),че съм на 17 години,ходих с майка ми на първата консултация,защото с триста зора имам нейното разрешение.Но си мисля че може би е заради годините,въпреки че приказвахме доста по този въпрос и каза че няма проблем и ще ме оперира.Дано някои от форума не ме упрекнат заради годините
:oops:

Divinemouse
7th March 2008, 14:10
Ами :roll: не знам тогава какво да ти кажа всеки лекар явно си преценява ,ако това е твоя лекар и си решила да се оперираш при него нищо друго не ти остава освен да чакаш.Аз ти пожелавам успех и това да се случи по скоро. :D

gwendoline
7th March 2008, 14:17
Дано някои от форума не ме упрекнат заради годините
:oops:
Тук не става дума дали ще те упрекне някой или не, мило, това е най-малкия ти проблем - и така да стане - да не ти пука особено...По-скоро проблема е в това дали наистина имаш нужда в действителност да се подлагаш отсега на това; особено след като имаш някои противопоказания... Нямам намерение да ти чета морал, просто ще те посъветвам в твоя случай да се консултираш поне с още един специалист, най-добре на живо - за да види за какво става дума и какво искаш да постигнеш като резултат! Успех ти желая ида споделиш после! :)

mishonka
7th March 2008, 14:22
Оххх наистина ме успокои!От половин година чета форума ама не смеех да се обадя.Сега се чувствам по добре.Ами ще изчакам до края на март,ще си пия карсила,и в началото на април дано всичко да е шест.Благодаря за бързите мнения
:D

bimbi
7th March 2008, 18:29
майка ти е за бой, честно :?

sibi
7th March 2008, 18:34
Като си на 17, мислиш ли, че гърдите ти са приключили с развитието си? По мои спомени на тези години още не са :?

adinka
7th March 2008, 19:54
Наскоро разбрах,че едно момиче си е сложило имплантите в 9-ти клас.Сега е на 19 години и гърдите й са доста увиснали,зърната й гледат надолу абе на мама гърдите след 3 раждания са по-красиви.Попринцип се очаква щом имаш имланти да имаш красиви гърди,но нейните са:sick: Ти си знаеш аз не те разколебавам,защото и аз не съм кой знае на колко повече години от теб.Но едно съветче-изчакай още малко поне да се доразвиеш и тогава слагай. :wink:

mishonka
8th March 2008, 00:14
bimbi не си мисли че майка ми е безотговорна и не се притеснява за мене.просто от половин година и надувам главата за тази интервация,и тя най накрая с триста зора се съгласи.Знам че още има да се развивам,но разбрах и за други момичета на моите години които са си сложили силикон и тогава още повече се самонавих.Това ми стана като фикс идея.Знам че ми е доста раничко,но просто много го искам.Остава да се надявам всичко да мине по вода.А междудругото виждала съм на снимки гърдите на повечето от вас и мога само да кажа че са страхотни!дано и моят ден да дойде по скоро!
:roll:

bimbi
8th March 2008, 00:26
bimbi не си мисли че майка ми е безотговорна и не се притеснява за мене.просто от половин година и надувам главата за тази интервация,и тя най накрая с триста зора се съгласи.мишонке, аз го исках 10 години :roll: сега и други схеми имам в главата, но всичко с времето си :roll:
абе квото и да сте решили с майка си, ти пожелавам успех, че една операция не си е шега работа. надявам се сте се запознали и двете с рисковете ?!?!

mishonka
8th March 2008, 00:32
Еххх 10 години :shock: ,аз тука рева за шест месеца,но както се казва хубавите неща стават бавно :roll: .За съжаление наистина е така.Ами благодарение на този форум просто имам чувството че изучих цялата биология.Запознати сме с рискове,усложнение и така нататък.Но единственото което не ми харесва в пластичната хирургия е че дори при най добрия лекар да отидеш в света,това незначи че и при теб резултата ще е такъв какъвто очакваш да бъде.
:roll:

doll
9th March 2008, 23:32
Мишонка,според мен е по-бобре да се вслушаш в съвета на специалиста ?! Не знам ,аз бих постъпила така,става въпрос за най-важното-ЗДРАВЕТО ТИ. знам че не ти се чака ,НО ХУБАВИТЕ РАБОТИ СТАВАТ БАВНО!

roxy
10th March 2008, 23:00
И аз не искам да звуча като "консерва",ама смятам че едно момиче на 17 още не е излезнало от пубертета,и гърдите му не са придобили окончателния си вид.Но всеки си чука главата сам!

Valenta
12th March 2008, 06:14
Щом си е наумила момичето и на истина го иска,колкото и да говорим,няма да я откажем.Все пак девойките на тия години са много упорити :wink: