PDA

View Full Version : Въпросче за гърдите


elfy
7th March 2008, 13:32
Аз скоро навърших 18 и до скоро имах нормални по размер търди. Това лято обаче бях доста време на море и отслабнах с 5 килограма, които повлияха и на гърдите ми. Искам да питам дали е възможно могат да пораснат пак и как :D

Izabo
7th March 2008, 13:56
Ако напълнееш отново, гърдите ти ще си върнат размера. Избягвай резки промени в килограмите обаче, защото е много вероятно да ти се появят стрии.

Накратко - възможно е да порастнат пак. А как да стане това - с папкане. Ти избираш - по-малко дупе...или по-големи гърди :D

seduce
7th March 2008, 16:53
съгласна съм с Изабо.При мен е същото и не спирам да търся златната среда-хем да съм слаба,хем и сутиена да е пълен...Добре че приятеля ми си ме харесва и 49 и 55кг :wink:

elfy
10th March 2008, 17:57
Еее супер, успокоихте ме малко :lol: само дето незнам още колко да си похапвам, защото не е като да не си ям :lol: . Там е работата че не наддавам килограми, което е доста странно :roll: Абе ще видим, мерси много :wink:

Акупунктурист
11th March 2008, 01:23
Проблема типично е следния - при отслабване намаляват повече гърдите отколкото дупето. При напълняването пак долу то е изразено, а горе - по-незабележимо.
Това състояние може да се корегира като се преразпредели енергията в организма, което става с акупунктура и билки. Сега вече сте добре осведомени по въпроса.