PDA

View Full Version : хематом в гърдата след операцията


jollie happy
1st April 2008, 12:46
Знаели някой как изглежда хематома..Днес ми е 5ти ден от операцията и отдолу под лявата гърда..която е по- подута от дясната, имам някаква пдутинка ..не ме боли, но я напипвам като топче.Това хематом ли е. Постаени са подмускулно...

junglegirl
2nd April 2008, 13:34
Хематомът е натрупване/задържане/ на кръв в тъканите.Ако беше това,щеше да прозира под кожата,като синина.Тази подутина,като твърдо топче ли я напипваш или като течност?

hubavelka
6th April 2008, 04:59
Хм.... не е задалжително да прозира.
Най-добре се консултирай с хирурга ти.

jollie happy
7th April 2008, 11:16
Здравейте. Всъщност това било ръба на имлантанта..??..Знае ли някой как и кога ще изчезне..??

joliy
9th April 2008, 16:34
Кой ти каза, че е ръба на импланта? Той няма как да ти изчезне... А от другата ти страна как е?

Divinemouse
9th April 2008, 16:44
Здравейте. Всъщност това било ръба на имлантанта..??..Знае ли някой как и кога ще изчезне..??

Във темата е писано много ще от 4 до 6 месеце ще придобият окончателната форма.И аз имах подути и криви гърди и плачех и всичко лошо си мислих,но сега :dirty_dance: се радвам на едни страхотни гърди.Нормално е в началото да си напипваш импланто особенно отдолу и от страни.

buba-77
10th April 2008, 14:47
Нормално е в началото да си напипваш импланто особенно отдолу и от страни.
аз също си напипвам импланта отдоло Thomi това изчезва ли след време ,че на мен ми е кофти като го напипвам :?:

Divinemouse
10th April 2008, 14:55
Ами Бубе сега мисля че се е слял със моята и не го напипвам.Но те твоите във един момент ще се отпуснат и ще застанат от горе и няма да го напипваш.Май нещо не обясних както трябва ама дано ме разбра.

Divinemouse
10th April 2008, 14:57
Dedektivthe,я виж във сайта на Триумф че има и 70В.

dedektiv_p
10th April 2008, 22:18
Сега ще проверя благодаря мила! Явно в магазина на Алабин и на Красно село нямат :)

dedektiv_p
10th April 2008, 22:20
Джоли ти при хирурга ли ходи? Аз отидох на мамолог да ме разгледа на ехограф защото напипвам бучки които пречат на импланта да слезе и боли доста ...пареща болка. Оказа се че там джоба е тесен и напипвам мускула или по скоро шевовете му!

dedektiv_p
10th April 2008, 22:27
да в сайта пише че от енерджи има 70 но чавките и в двата магазина ми казаха че няма по-малко от 75 :(

Divinemouse
11th April 2008, 09:18
Провери във други магазини.Ти къде пита :?:

ro_ni_ka
11th April 2008, 09:27
Здравейте момичета!!! Относно сутиените. Моя си го купих от ж.к. Надежда . Срещу хали"Надежда"( магазин 345) . Там момичетата са супер услужливи. Моя го поръчаха, защото е 75 В и според тях рядко някоя си слага толкова малко силикон и нямаха в момента... :D
Но ако го има в каталога , могат да го поръчат, но лошото е , че поръчката се изпълнява за около 10 дни....
Дедективче, ако до ден, два не намериш ще се изстрелям до там и ще питам... :D

buba-77
11th April 2008, 09:51
Моя го поръчаха, защото е 75 В и според тях рядко някоя си слага толкова малко силикон и нямаха в момента... :D
:D
:shock: Това по принцип е най-стандартния размер .Аз си купих такъв размер за мен без проблем ,но какво искаш да кажеш с това ,че рядко някой си слага толкова малко силикон :?: Сутиена който ще носиш след операцията трябва да е с размера на бюста ти преди операцията на мен Док . няколко пъти ми го повтори това. :roll:

jollie happy
11th April 2008, 09:57
Здравейте и благодаря на всички, които откликнаха на проблема ми! Да, хирурга ми каза , 4е е ръба на имплантанта и се надявам да е така...Интересно ,4е преди го напипвах дори през сутиена, а сега сиакаш е изчезнал.Вече минаха 2 седмици. Предстои ми консултаця, на която отново ще коментираме проблема. А за мамогрфията - аз си направих такава седмица преди операцията. Логично е дори според мен задължително.Не обичам изненадите, а и това си е в помощ на лекаря.

ro_ni_ka
11th April 2008, 10:01
Bube, аз сложих 260сс... , а подгръдната ми обиколка беше 75 преди корекцията. Тя разбира се не се променя, но според въпросните консултантки в магазина се търси най много С и Д размер на чашките , защото повечето мацки си слагат от 300сс нагоре...

jollie happy
11th April 2008, 10:12
А на мен Д-ра ми каза да си купя 1 размер по - голям в чашката. Аз си сложих 330 - и от 75Б сега съм с 80C , умишлено си взех с по - голяма обиколка, за го отпускам до като спя по някога.

dedektiv_p
11th April 2008, 16:54
Здравейте за днес момичета....шефа ме разходи и добре че ме извади от нас защото вече бях пред нервна криза :D
ко от сутиените трябва чашката да е с размера преди операцията то мен няма да ме огрее защото ми трябва чашка А, а за това в магазина на Красно село и на Алабин не се сетих...да им искам каталог...но продавачките трябва да знаят като ги питам оке е най малкото че има и обиколка 70...както и да е :wink:
томи не се тревожи мила ако до края на другата седмица всичко е наред (засега няма промяна гърдите са си пак като преди) ще си потърся сутиен а до тогава ще подготвя този който купих вече е тропосан само майка ми трябва да го позашие тук там!
Благодаря много на всички момичета тук...много много сте мили и много си ви обичам!!! :D

Divinemouse
11th April 2008, 20:22
Дедективче,аз на края на месеца заминавам за Австрия и ако имам време ще отида до Триумф и ще ти купя .само ми кажи 70 кой номер. :?:
Че тука със тези поръчки от месец :shock: все едно поръчваш щори.
Аз имам същият проблес със обикновените като кажа 75 Д или Е и те ми казват само със поръчка :twisted: . и ме питат за вас ли е ,на вас ще ви стане 75 В или този ще ви е голям :lol: .и реакцията след като вляза във пробната е такава :shock:

dedektiv_p
12th April 2008, 07:49
Мила Томи не се ангажирай да ми взимаш сутиен, защото снощи много ме болеше лявата която уж е наред и си позаших потника и съм с него. Събрах го под мишниците, отгоре призрамките и по-следата между гърдите и пак не ми е особенно стегнато, но утре като имам време ще го преработя пак. Аз явно съм за обиколка на Триумф 70 и чашка А, ако трябва да ми е стегнато на всякъде...ама като незнам :( Сега като се пораздвижа ще сложа пак колана, че големия син има рожден ден и трябва да поприготвя някои неща.
Много ти благодаря мила, но аз ще имам време да чакам и тук на поръчка. Дясната не се намества изобщо и ще си нося колана сигурно доста време... вече чакам с нетърпение четвъртък за да каже Док какво да правим.
Благодаря ти мила много много ти благодаря за отзивчивостта и приятелското и загрижено отношение от твоя страна!
Целувки на всички и слънчев и хубав ден! :)