PDA

View Full Version : Диетата на Пиер Дюкан Vol. 2


Страници : [1] 2 3 4 5 6

Nyssa
11th May 2008, 23:33
Ами както Engel предложи - време си е за втора тема. Хайде, момичета, да концентрираме писанията си тук вече за по-удобно. :) Ще копирам първия пост от предишната тема тук:

"УДАРЕН РЕЖИМ
Ядат се САМО белтъчини (протеини). Колкото по – чисти (с малко мазнини), толкова по – добре. Това са: меса, риба, яйца, млечни. Списъкът им е даден по – долу.
Времетраенето на УДАРНИЯ РЕЖИМ: определя се от това, колко килограма има за сваляне. Колкото повече, толкова повече: ако килограмите за сваляне са много, тогава ударният режим е от 5 до 10 дни. Ако килограмите за сваляне са малко, тогава ударният режим е от 2-3-5 дни.
Сваляне: при пет дни ударен режим, възможно е да се стигне и до 5 кг.

СМЕСЕН РЕЖИМ
Редуват се: няколко дни на белтъчини със зеленчуци с няколко дни отново само на белтъчини. Белтъчините са от списъка. Зеленчукът може да е всякакъв, но трябва да се внимава с количеството въглехидрат в него.
Времетраене: до достигане на желано тегло. Дните се определят по преценка: ако има повечко за сваляне, тогава дните се въртят 5/5. Ако има по – малко за сваляне: 2/8 или 3/7.
Сваляне: средно по 1 кг на седмица.

ПРЕХОДЕН РЕЖИМ
Включват се постепенно и въглехидрати. По памет: един плод на ден + филийка хляб. Две гала-вечери седмично (ще рече, че всичко е разрешено, без прекаляване с количествата). Задължително по един ден седмично на чисти протеини.
Времетраене: по десет дни на всеки свален килограм от началото на режима (ако са свалени 5, значи 50 дни в преходен режим).
Сваляне няма. Но мисля, че ако се спазва добре, може и да има.
РЕЖИМ от тук до края на света.
Включване на всички храни. По един седмично задължително само на чисти протеини.

Как действат белтъчините?

Чистотата на белтъчините намалява калорийният им принос.
Усвояването на белтъчините е придружено от висок разход на калории.
Чистите белтъчини намаляват апетита
Чистите белтъчини засилват съпротивителните сили на организма
Чистите белтъчини позволяват да се отслабне без загуба на мускулна тъкан и без омекване на кожата.
Особено важни препоръки:

Трябва да се пие много вода. Минимум 1,5 – 2 литра на ден. Водата има много ползи във всеки режим, а в този особено.
Трябва да се приемат овесени трици. Целите са две: облекчаване на отделителните функции (запекът традиционно съпътства този род хранене) и увличане на калории. Има два варианта: разбъркани с вода или с ниско-маслено кисело мляко. Единствен недостатък, че трудно се намират. Могат да бъдат евентуално заменени с пшенични трици, но има опасност от подуване на корема.
Няма ограничения в количествата на разрешените храни в Ударната и Смесената фаза. Тук е мястото да се спомене едно важно правило „За да се отслабва, трябва да се яде”. Не се пропуска ядене. Задължителни са закуска, обяд вечеря, а ако се организирате да ядете през 4 часа, още по – добре.
Други препоръки

Въоръжете се с търпение. Режимът действа стъпаловидно – редуват се периоди на спад на теглото и задържане на теглото.
Освен кантара, хубаво е да измервате и със сантиметърче топящите се телеса. Характерното за режима е, че сваля по-бързо мерки, отколкото килограми.
Слушайте тялото си. При някой действа едно, при друг друго. Много често премахването на някои видове млечни продукти, ускорява свалянето. Последното за изключване е киселото мляко.
Внимавайте със солта. Води до задържане на течности в организма и много забавя нещата.
Внимавайте, какво си купувате. Често в магазинно приготвени кайми има много соя и сол. Аналогично за колбаси. Кренвиршите изключете, като източник на белтъчини.
Съветите на д-р Дюкан

Никога не спазвайте диета, препоръчваща по-малко от 60 до 80 г чисти белтъчини. Освен ако не желаете да ограбите мускулите си, а кожата ви да увехне. Белтъчините позволяват да се отслабне без загуба на мускулна тъкан и без омекване на кожата. Белтъчините се усвояват трудно. За усвояването на 100 калории трапезна захар организмът ви изразходва само 7 калории. Усвояването на 100 калории масло или олио ви отнема 12 калории. А за да усвоите 100 калории чисти белтъчини, ще изразходвате цели 30 калории. Изберете сами!
Пийте много вода. Водата пречиства организма и подобрява резултатите от диетата. Съчетанието от вода и чисти белтъчини оказва мощно въздействие върху целулита. Забравете какво са ви говорили бабите ви - пийте вода, докато се храните.
Водата засища. Яжте от разрешените храни, колкото искате и толкова често, колкото ви се ще, и никога не прескачайте ядене. Мислете за това, което ядете - усещанията, предизвикани от храната, се улавят от центъра на засищането в мозъка. Яжте бавно - когато се храните бързо, намалявате количеството усещания, които стигат до мозъка ви.
Яжте студени храни и пийте студени напитки винаги, когато е възможно. За да ги усвои, организмът трябва да ги затопли и следователно да изразходва калории. Обливайте се с хладка вода. Ако останете под душа две минути, организмът ви ще изгори 100 калории само за да затопли тялото ви, а това е калорийният еквивалент на 3 км ходене пеш.
Откажете се от асансьора. Стойте прави колкото можете повече. Ходете целево - прибирайте се вкъщи пеш, ходете на пазар или на гости със собствените си крака.
Четирите етапа на протеиновата диета са замислени така, че да осигурят съответно

първият УДАРЕН режим- светкавична и стимулираща загуба на тегло; средна продължителност - пет дни; отслабване - 5 килограма
вторият СМЕСЕН режим- по-бавно, но неизменно намаляване на килограмите до постигане на желаното тегло; редуване на белтъчини и зеленчуци: средна продължителност - една седмица за сваляне на един килограм.
третият ПРЕХОДЕН режим- запазване на новопридобитото тегло през период с продължителност, равна на 10 дни за всеки свален килограм;
четвъртият - ОКОНЧАТЕЛНО СТАБИЛИЗРАНЕ на теглото чрез спазване на еднодневна диета веднъж седмично до края на живота.
Как действат белтъчините?

Чистотата на белтъчините намалява калорийният им принос.
Усвояването на белтъчините е придружено от висок разход на калории.
Чистите белтъчини намаляват апетита
Чистите белтъчини засилват съпротивителните сили на организма
Чистите белтъчини позволяват да се отслабне без загуба на мускулна тъкан и без омекване на кожата.
Диетата трябва да е много богата на вода.

Тя пречиства организма и подобрява резултатите от диетата.
Съчетанието от вода и чисти белтъчини оказва мощно въздействие върху целулита.
Диетата трябва да е бедна на сол

Ч И С Т И П Р О Т Е И Н И :От следните категории храни можете да консумирате колкото желаете без никакви ограничения и колкото ви се прииска.Разрешено ви е и да ги смесвате.

Постни меса
Това са : телешкото,говеждо и конско

Говеждото-всички части,които се пекат във фурна или на грил, а именно- стекът,филето, ростбифът,забранени са рибицата и котлетите,които са прекалено тлъсти.
Телешко: позволени са шницелът и частите за печене:котлетите също могат да се консумират,след като се отстрани тлъстата им част.
Свинското и агнешкото са забранени през ударният период,,през който трябва да се приемат възможно най-чисти протеинови храни
Можете да приготвяте месата според вкуса си, но без масло,олио,сметана нито дори олекотена. Най-препоръчителното е печенето на скара, но тези меса могат да се пекат и във фурна и да се варят.
Каймата също може да се консумира, стига да е от чисто месо и мазнинноста и да не надвишава 10-15 %
Дреболии:От тази категория е разрешен черният дроб-телешки,говежди или птичи, както телешкият и агнешкият езици,които не са тлъсти.Колкото до говеждият език-консумирайте му само върха,който е най-постната част.Черният дроб е ценен с високото си съдържание на витамини,които са изключително полезни през период на отслабване ,но за съжаление е богат и на холестерол,поради което се изключва от менюто на предразположените към сърдечно-съдови заболявания.
Риби: За тази категория храни няма никакви ограничения.Всички риби са позволени,все едно дали постни или тлъсти,пушени или сушени,може и консервирани в собствен сос, без олио.
Може да се свари в бяло вино и подправки, да се опече във фолио,на скара...но без мазнина!
Морски дарове:всички ракообразни и всички миди:
скариди,омари,рази,лангист ,лангустини,стриди,миди,ра ани,охлюви.
Птиче месо
Всички птици са позволени, с изключение на птиците с плосък клюн-патицата и гъската ,но при изричното условие да се консумират без кожата.
Постни шунки:Шунки със съдържание на мазнини м/у 2 и 4 %.
Традиционната шунка и джоланът не са разрешени, както и беконът,който е още по-тлъст.
Яйца те се консумират твърдо сварени или рохки, на очи,на омлет или бъркани в тефлонов тиган-без мазнина.
Обезмаслени млечни продукти/ кисело мляко,извара и сирене/
Литър и половина вода дневно.

ДОБАВКИТЕ
Обезмасленото мляко- прясно или на прах може да подобри вкуса или да посгъсти чая или кафето, както и да участва в приготвянето на сосове, кремове и др. подобни.
Захарта е забранена.
Оцетът,мащерката,копърът,л кът,магданозът и всички подправки са не само позволени, но и препоръчителни.
Лимонът може да се използва изстискан върху рибите и месата,но не и като лимонада.
Солта и горчицата са разрешени,но в умерени количества.Могат да се заместят с безсолна горчица и диетична сол.
Обикновеният кетчуп не е разрешен,но има диетичен- без сол и захар,който можете да употребявате в ограничени количества.
Олиото и зехтина не са позволени!

НЯКОЛКО ОБЩИ СЪВЕТА

Яжте толкова често,колкото ви се иска
Пийте вода,докато се храните
Осигурете си всичките необходими за диетата храни
Никога не прескачайте хранене
Преди да хапнете от някоя храна,уверете се,че фигурира в списъка.
Закусвайте!
ЗАБРАНЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ
Забранени са нишестените зеленчуци:картофи,ориз,цар вица,грах,бакла,леща,нахут. Без да забравяме авокадото,което много хора смятат за зеленчук, а то е плод и то много мазен. Артишокът също трябва да се избягва.
Важно: През смесената фаза на диетата не трябва да се добавя никакво олио/зехтин/ в салатите.

РИТЪМ НА РЕДУВАНЕТО- Най-ефикасният и който най-добре съответства на психиката на дебелия човек е 5/5. Това означава- 5 дни на чисти протеини, 5 дни на протеини и зеленчуци.Този ритъм дава най-добри резултати.
Друго решение е ритъмът 1/1. Този ритъм е подходящ за хора с наснормено тегло не повече от 10 кг.То може да се приложи като почивка след ритъм 5/5.
- 2/7 е за хора с малко килограми за сваляне.
Вариант на 2/7 е 2/0, тоест 2 дни чисти протеини дневно и 5 дни нормално хранене,но без прекаляване.Този режим и този ритъм подхождат най-много на жени с целулит,които често са слаби в горната част на тялото и закръглени в ханша и бедрата.
Първите 10 кг. се свалят за около 2 месеца. След това свалянето е по-плавно."



Линк към първата тема: http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=5299

Линк към страхотния сайт за рецепти и т.н.: http://dukanskirecepti.wordpress.com/

Ако някой се сеща нещо за добавяне към този пост, да свирка. ;)

Вече си е понеделник, така че успешна седмица на всички. :2020:

ilski
11th May 2008, 23:49
Ниса, поздрави за новата ни темичка. :lol:

Ето рецептата за Какаовия крем (намерих я в бгмама):

Продукти:
1/2 литър прясно мляко 0.1%
3 лъжици трици (овесени, пшенични)
2 желатина
1 супена лъжица натурално какао
Подсладител - 6 хапченца

Млякото завира, добавят се подсладителя, желатина, триците и какаото. Изсипва се в купички и се изчаква да се стегне.

Това е, лесна и бърза рецептичка, която адски много ми допадна. Само дето на мен това количество ми стигна за чаена чаша и половина :D

Утре мисля да си направя солено кексче със шунка, че е нужно и разнообразие....

Муцкиии, давайте и ваши снимки де. :wink:

Успешна седмица на всички!

Allegra
12th May 2008, 00:03
Имаме си нова темичка :1211: :2042: :1211:
Ниса поздравления :girl_kiss2:
Аз не се стърпях и просто трябваше да напиша нещо :1252:
илски аз обещавам да пусна снимки,ама като си направя по-нормални, че сегашните са от разни купони и не ме представят в най-добрата ми светлина :1252: :1252: :1252:
Ох аз съм 2ра тук.... айде под който номер пишем x 5 кг. да свалим :1242: еееееххх...аз ако сваля мечтаните 10 ще стана жена- мечта :1246: е да ги сваля де..ама ще почакам (доста) :1231:

Поздрави на всички! :2018:

maroon
12th May 2008, 00:14
Успех на новата тема :girl_dance: :2046: :bebe:

_Debelanka_
12th May 2008, 07:55
Хайде и аз да притичам през новата тема, че тая седмица сериозно ще се работи. Бях в неделя на сватба. Не беше много хубава, но мина как да е. Нямам минусчета, но МЦ чука на вратата, така че няма да се ядосвам още.
Забравих в предната тема кое момиченце си мислеше, че може да яде само кисело мляко, яйца и пилешко месо, но искам да и кажа: ИЗОБщО НЕ ЗАПОЧВАЙ ТОЗИ РЕЖИМ........поне за сега. Ти не знаеш фундаментални неща! Не си играй със здравето си. Купи си книгата, прочети я, порови се за още мнения в нета и тогава опитай, ако прецениш.
За снимките аз съм ЗА, но понеже не обичам да се снимам хич, та не знам дали ще изровя някоя по-актуална. КОгато се спретна обаче, ще ви се покажа :)

Хубав, усмихнат и отслабващ ден!!!

П.П. Allegra, не се скатавай, ще чакаме за отчета на мерките днес!!!

ellica
12th May 2008, 08:13
Момичета, здравейте и от мен!

Искам да питам нещо тези, които са от по-дълго време на режима ... Значи в последните 7-8 дни се чувствам много отпаднала, изморена :2022: Не съм в МЦ. То е ясно, липсата на въглехидрати си казва думата.. Вие вземате ли някакви добавки, витамини? За комбинираните витамини много се пише напоследък, че са само "сокчета" без особена полза? Аз вземам редовно само вит.С, малко повечко когато съм в МЦ, преди 2 дни си купих и рибено масло. Но то няма да ми помогне за кондицията.. :?: :?:

За тези, които бяха писали, че имат проблем с WS - 1 пълна с.л. ленено семе с малко водичка 50-60 гр завира, оставя се да изстине, добавяте към чашка кисело мляко, може + трици, спепче за вкус.
Всеки ден!

Аз си правих "какаовото кремче", което беше намерила Дебеланка, много ми хареса, повтарям рецептата:

200 мл прясно мляко 0,1%
2 яйца
желатин
1-2 ч.л. НЕС КАФЕ
подсладител

Млякото се слага за се затопли, може и да не завира + подсладителя. Добавя се на тъкна струя добре разбитите яйца и завира с постоянно бъркате до леко сгъстяване. Охлажда се, добавя се разтрорения желатин
Какаото е сменено с НЕС КАФЕ, защото първото не е много режимно! Макар че това, което се продава по магазините, е с 10-12 % масл., т.е. в 1-2 с.л ще има 3-4 грама.. Но пък какаото възбужда апетита, така че аз предпочитам варианта с нес :)

chervenata
12th May 2008, 08:35
здравейте сладуранки :1201: новата темичка ми харесва чечта ви всеки ден браво :1223: за резултатите само така :wink:

Izabo
12th May 2008, 10:45
ilski, много красива, чаровна и ненуждаеща се от отслабване :D ....Но..., като си си решила, ще се подкрепяме :D !
maroon, щом е от токовете, дай ги насам, моля...И моите всичките са по 10 см, ама таквъз ефект не съм постигала нивгаш :D !!! Прекрасно изглеждаш, затова отслабвай разумно! :D

as74, за проблемите с 00 ... И аз имам страхотни проблеми с това, овесените трици не ми помагат никак... Имай предвид, че протеините се усвояват в много голяма степен от организма и няма какво много да се изхвърля, но все пак задържането е мноооооооого опасно и не бива да се допуска за прекалено дълго време. Тъй....Mucofalk orange фибри ми изписа гастроентеролог, пият се по две на ден...(прахчета, разбърква се с течност...аз ги пия с вода). Помагат, само че ми се подува зверски коремът от тях. Дуфалак също е безвредно средство за справяне с обсъждания проблем... :D ..И двете обаче трябва да се взимат редовно и ефектът не е на следващия ден...Може да се взимат заедно, едното не изключва другото. Това са неща, които можеш да пиеш дълго време.....За ЕДИНИЧНИ и КРАЙНИ (в никакъв случай редовно) случаи можеш да ползваш свещички - Eva Q май се казваха, сестра ми е много доволна от тях, били по-добър вариант от Бизакодила например. Клизмата също не е нищо страшно. Обяснявам подробно, защото и аз винаги съм имала този проблем...Да не говорим какво става, когато съм на някаква диета... Случвало ми се е да не ходя 10 дена до WC, въпреки триците всяка сутрин, слабителни чайеве, капки, всещички, хапчета и какво ли още не.... Много е опасно това, затова не трябва да се допуска.
Уоу, доста време отделих на едно.... :lol: . Както и да е..., да се надяваме, че някой ще извлече полза от написаното :D .

Аз днес съм на яйца и риба. Еличке, няма да се бичувам с 10 дни ЧП, но може да започна с 2-3 особено чисти П..., т.е. без млечни. И съм решила тоя път ама никакви филета, готови пържоли, консерви и т.н. Дeбеланка е права, че и комбинираните подправки трябва да се ибягват....Ама не пишеше ли мосю Дюкан, че може да подправяме с бульон???? Все пак ъс солта не бива да се прекалява, това го знаем...

Алегричка, моите "забягвания" през уикенда се дължат на факта, че трудно сядам пред PC-то вкъщи..... през седмицата съм непрекъснато пред монитора, та почивам малко събота и неделя....Но пък мислено съм с вас... :D !

Дебеланке, ще се справя с готвенето... :D ..По-скоро проблемът е, че ми е хубаво да седнем на масата с мъжо, да хапнем нещо Скусно и да си поговорим...Е..., може и да не си говорим... :lol: :lol: :lol: ... А той милият, като съм на диета, не се оплаква, въпреки че съм леко зла и цяла седмица яде едно и също (един голям гювеч и пълна тенджера (под налягане :lol: ) пилешка супа от един човек бързо не се изяждат :D )...Аз само воля да не плщскам да имам... :D , пък ще намеря начин всички около мен да са доволни... :D !

lilito_84, 7 кг. звучи супер... :D ...Честито!!!

svidna, и ти си супер, няма да се отказваш :D !!!

Аз бях махнала..., хм да видя...6.5 кг..., ама ще ги махам пак май... :? .не смея да се кача да видя какво е положението...., ама по дрешките усещам... .. :roll: ..

Някой каза за режим 5/2.....5 дена отслабвам.., 2 дена качвам ....а аз съм на него май от доста време :lol: ...(че и 2/5 съм карала :lol: ...)

Еличке, няма проблем с добавките...Пробвай с някакви тонизиращи чайове...черен, зелен, ройбос....Да не си настинала и затова да нямаш сили???

3 часа го пиша тоя пост...Да взема да го пусна най-накрая ли...? :lol:

Целувки на всички заслабващи мацки!!! :D

люлю
12th May 2008, 14:05
Здравейте мили девойки включи се и кака ви :lol: Аз набивам 6ти ден протеини и съм свалила 2 кг добре ми е но трудно се отърсвам от скептисизма. Зеления истински чай доста помага за някои проблеми. Очаквани проблеми при мене освен че са ми доста килограмите са многото ми пътувани. Иначе съм заредила хладилника и напред....

ilski
12th May 2008, 14:34
Люлю, много сладурчест ник си си избрала :lol: Добре дошла на борда, пожелавам ти много успехи в достигане на заветните кг. Пиши повечко за себе си като данни, колко си висока, колко кг, колко искаш да свалиш?

Аз днес съм 5-ти ден на ЧП, засега се закотвих само с -2кг, но продължавам напред. Нямам търпение да дойде утрешния ден, че да разнообразя малко със зеленчуци. :D

Изабо, мерси миличка! Подкрепата винаги е добре дошла, днес особено съм зверски изгладняла. Последните няколко дни с пилешко леко ми втръснаха. Пробвах вчера с риба, но понеже хич не обичам риба и сега ми е едно бляк....

Алеграааа, чакаме снимчицииии :cool:

greengirl
12th May 2008, 14:56
Здравейте сладурчета! Прочетох цялата първа тема и вече с чиста съвест се присъединявам към вас. Започнах диетата от вчера и засега съм супер. Имам да свалям около 10 кг, които качих в последната една година. Висока съм 163 см и тежа 64 кг (приблизително, защото кантарът е съмнителен). Ще пиша по-нататък как се развиват нещата.
Успешна седмица на всички...

ilski
12th May 2008, 15:03
greengirl, добре дошла на борда!

Пожелавам ти успех, силна воля и безпроблемно и бързо сваляне на излишните кг! (моя случай също е с -10кг.)

:1207: :2018:

as74
12th May 2008, 15:21
Izabo ,благодаря, аз преди не съм имала проблем ,ще изчакам и ще си купя нещо разхлабващо

Izabo
12th May 2008, 15:27
люлю, greengirl, добре дошли!

Много добро настроение и минусчета желая... :)!!!!

greengirl
12th May 2008, 15:36
Ilski, Izabo, благодаря за пожеланията и на вас да ви се връщат. Всички сте страхотни и идеята за споделяне тук е много окуражаваща. :2015:
Мисля да правя 5 или 6 дни ударен режим. И аз не обичам риба, но за каузата ще я включа в менюто.
Свалих си и страхотни тае бо упражнения за вкъщи с кратък и дълъг вариант от утре ги почвам.

ilski
12th May 2008, 15:39
greengirl, успех с тае-бото. А с това колело, дето врътках вчера, такъв глад ме налегна после, че едвам устисках. :D

А и днес главата пак нещо ме мотае, ама добре че идва скоро края на работния ден, че да релаксирам мъничко....

Бтв аз също мислех да направя повечко дни ударен режим, ама днес 5-ти вече ми е достатъчно трудничко и умирам за зеленчук, та ще се спра само до 5 ЧП :D

Пожелавам и на теб много успехчета! :wink:

greengirl
12th May 2008, 15:47
Ilski, приятна почивка! Тази вечер имам изпит, но от утре ще почвам тренировчици, дано и на мен не ми прималее.
Страхотна пилешка :lol: вечер на всички и до скоро.

Allegra
12th May 2008, 16:25
Ето ме и мен :girl_dance:
Нали днес е деня на истината :twisted: и в нас играха мерки и теглилки...само да кажа, че днес си имам 2-месечие с режима :girl_in_love: По случая мисля да се изненадам с някоя вкусотия, само да намеря временце :2001:
Ето значи резултатите :1250:
тегло: 75.0- не е мръднало от "най-слабия" ми период на режима..само дето се чувствам по-тежка от тогава..чудя се да се радвам ли, да страдам ли :roll:
процент мазнини- 26.2%- не са мръднали и те..(тука вече се радвам, щото при мен ако мърдат то ще е към по-голямо и страшно число) :lol:
процент вода- 52.2%- таз екстра мн не ме интересува де...ама видях че ми е малко :roll: голям праз :1301:
ТАЛИЯ-75 см...пак не е мръднала от "най-слабия" ми период..
ханш- не е мръднал и той стои си на 95см като пич
Изабо :1219:
Ту съмарай (демек да обобщим) :lol: : ЗАДЪРЖАМ!!!!!!!! Ама аз това си го очаквах де, така че не ме учудва :1258:
Това беше от мен! ЦелуФки на всички сладурки :girl_kiss2: и добре дошли на новите...попаднали сте на най-правилното място :girl_haha:

Engel
12th May 2008, 23:01
Има си такава темичка за снимките http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=9068

ilski
13th May 2008, 08:38
Engel, видях тееее, голяма си сладурка, но да си призная, с тъмна коса повече ми харесваш. :wink: Готин татус :cool:

Allegra, сещам се в един от постингите, където си била навън с приятели, са те питали каква е промяната у теб, забелязали, че си се вталила и изглеждала по-добре... А ти самата го усещаш, нали? Та този период на задържане ще мине, и тогава - смело напред :lol:

Аз искам да ви се оплача, че ми е голяма болка....
Снощи към 19ч. за няма и 10 секунди ми причерня и така зверски ми се зави свят и ми се гадеше .... сякаш излязох от кожата си, беше кошмарно. Това ми се беше случило само веднъж - преди една година, когато претърпях инцидент с мотор. Бях на легло една седмица със същото това състояние... но отмина (след лекарски надзор и лечение).

Та снощи по-късно вечерта уж всичко окей, тръгвам да си лягам и пак се почна.... Изправя се (седнала или права) - нищо ми няма, легна ли - пак се започва. Беше някакъв ад..... Незнам дали е свързано с режима. По принцип съм наясно, че може да се наблюдава отпадналост и главоболие, но това снощи не се търпеше.... Добре че си бях направила и желатинов крем, та да се поуспокоя малко със сладичко (от позволени продукти, разбира се)....

И така, след снощната одисея, след като успях да заспя, положила глава на две възглавници така че главата да ми е на високо да не ми се завърти пак всичко, сутринта поне имах и лъч радост - кантара показа -1кг.

И така за 5 дни ЧП съм -3кг. Днес вече съм на ПЗ и съм много хепи, нямам търпение да си хапна краставичка, доматче и някоя репичка по-късничко. :girl_haha:

А вие момичета как сте, чакам вести и от вас.

Успешен и усмихнат ден ви желая! :wink:

Izabo
13th May 2008, 08:47
Къде сте бе, лейдис???? :D
Очаквам да почета пак няколко страници хвалби и откровения..., а то......няма никой.... :? ...
Аз изядох едно яйце за закуска и сега пия зелен чай с жасмин... :D ... (нищо особено не е :D ). Пак си нося варено-печена риба...В микровълновата става супер лесно и бързо...Слагате филетата (хек, мерлуза), малко подправки и водичка и пускате на 600 W за 15 мин. примерно... Не мирише толкова, колкото при печене в тава или на тефлонов тигат и почистването на съда е супер лесно...

Слънчев и усмихнат ден ви желая :D :D :D !

П.П. ilski, изпревари ме :D ! Това с причерняването може ли да е от ниско кръвно..или кръвна захар? На мен ми се е случвало да припадам няколко пъти от това (и когато не съм спазвала диета...). Ти нали не гладуваш съвсем сега? В противен случай не виждам защо би ти причерняло чак от режима.... Както знаем, ограничено при нас е разнообразието, а не количеството на храната. Ако имаш ниско кръвно, не изключвай съвсем солта. Разбира се, замайването може да няма нищо общо с диетата. Дано е било нещо моментно :)...

ЦелуФФФки пак :D !

npp
13th May 2008, 08:57
Здравейте ...хайде да се запиша и аз в новата тема ...
тези дни нямам възможност много да влизам защото съм затрупана с работа ( денонощно бачкам) ..или пътувам тази нощ спах защото вече не издържах и сега съм подута ...подпухнала ..с +1,5 кг .... сериозно ми закъснява МЦ ...и не е от "лудуване " (защото такова не е имало при мен този месец от много бачкане)
момичета забелязавам вие сте големи свежарки много се радвам за вас ... и ви поздравявам
Алегричке .... мила виж колко са ти ниски стойностите на "кофти " компонентите в тялото ...ти мила си "стегната " ...аз се досещам ако се премеря на подобен кантар какво ще ми покаже тлъстинки .....% дето ще ме събори направо
Изабо и Дебеланка ...май са се развихрили в готварското изкуство :lol:
Engel...абе душо ..видях ти снимките ...а ми кажи ти какво "сваляш "...лелееееееее ако имам твоето тяло .... въобще няма и да помислям за диети ...купониииииии до зори
люлю дай малко инфо (или аз съм го пропуснала) колко са ти килограмите за сваляне ...пишеш доколкото разбрах че много пътуваш ...не се притеснявай мила и аз съм така и се справям вече 2,5 месеца

ilski
13th May 2008, 09:16
Изабо, аз също се надявам да е било нещо моментно. По принцип съм с ниско кръвно и от време на време ме замайва, но това снощи беше просто ужас....
Хич и не гладувам да ти кажа, хапвам си доста честичко, но не прекалявам с количествата де :lol:

Ти колко време си на режима? Имам спомени от постингите ти, че го спираш, почваш или греша...? :wink:

Аз като никога имам по-желязна воля от всякога да продължа напред. Благодарение на всички вас, които споделяте как преминават дните ви, как постигате желаните резултати и давате съвети... :2015:

Engel
13th May 2008, 09:35
Engel...абе душо ..видях ти снимките ...а ми кажи ти какво "сваляш "...лелееееееее ако имам твоето тяло .... въобще няма и да помислям за диети ...купониииииии до зори
Благодаря ти! :girl_kiss2: Виж каква съм си пухкава пък и аз от тогава свалих мъничко, вече се върта на 63кг., а на снимките съм към 68. Никой не е казал, че не си купонясвам постоянно, сега малко съм се поспряла, но се чувствам като затишие пред буря.. идва ми бала и след това заминаваме 4 дена на слънчев бряг и ще е баси купона :1259:
Теб кога ще те видим на снимка? :1231: Ще чакам с нетърпение! :good_luck:

npp
13th May 2008, 09:48
Engel ти ме развесели .... щом ти предстои бал .... мила ти си с една година по малка от дъщеря ми .. ок съгласих се всяко момиче иска да е крсива на бала ...
а аз несъм много много за гледане ... виж ми килограмите като добавя че съм и на 44 год ... я по добре на сайта да се качват снимки на мацки като теб ...Изабо Алегра ...и другите девойки 18-20-25 годишни

ffiffelina
13th May 2008, 09:53
npp, ние всички сме мацки :cool: Ако не искаш да качиш снимки (и аз съм срамежлива в това отношение, щото съм толумбичка) се снимай за преди и сега да ни разбиеш с резултата си :2003:

eli_sss
13th May 2008, 09:58
Аз искам да ви споделя нещо. На 5тия ден от началото на диетата, т.е. ударният режим ми излезна алергия (алергични пъпки по цялото тяло), ходих на лекар и се оказа че сам се пренатоварила с белтачини и явно тази диета не е за всеки, а пък може би трябва по малко дни ударен режим.

greengirl
13th May 2008, 12:05
Здравейте и от мен! Днес съм трети ден на ударния режим, чета книгата и довечера ще имам и трици. :2013: Бавно напредвам към групата на оборудваните! Не започнах упражнения, защото цикълът ми дойде с гръм и трясък.
Разгледах снимките ви, всички сте страхотни, даже бих казала невероятни.
Мен ме делят много килограми от този изглед. Но продължавам напред...
Пожелавам ви усмихнат ден!

Izabo
13th May 2008, 12:46
ilski :D , сама виждаш, че не мога да кажа от колко време съм на режима.... Есента бях далеч по-стриктна....Изкарах цели 3-4 седмици :lol: без прегрешения...резултатът май беше -8 кг...Задържах известно време и след това стремително напред и....нагоре... :lol: ...Аз се освинвам сериозно всяка зима, но тази просто надминах себе си... :lol: ...В един момент (както всяка пролет :D ) започнах да се опитвам да се върна към нормалния човешки изглед...., но нещо тоя път (да се разбира последните месеци) срещам сериозна съпротива и проява на малодушие...от моя страна, разбира се....Никой друг не ми пречи... Обикновено при отслабване не търпя чак такива грандиозни неуспехи....И така....тамън сваля някое килце и хайде пак....ям където каквото сваря...ужасно...Да видим докога...Надявам се, че сега като се постопли времето, ще се стресна малко повече...

Да се похваля, че вчера правих упражнения вкъщи с гирички и днес имам сериозна мускулна треска....Е, моят организУм е изключително нетрениран, така че това е нормално, но все пак...да се похваля :)...

greengirl , ентусиазмът ти е особено зареждащ :D !

eli_sss, жалко, че при теб се е получило така... Пожелавам ти да намериж здравословна диета за теб и да постигнеш желаните резултати! 5 дена на белтъчини не е чак толкова много, очевидно твоят организъм не ги понася в такива количества.... И аз четох, че може да се получи алергия от белтъчините, така че и ние (тези, които нямат проблем с това засега) трябва да сме разумни....Той човекът е казал, че няма ограничения в количеството, но все пак разумно...

ilski
13th May 2008, 12:57
Изабо, а хубавото е, че не се отказваш, и въпреки прегрешенията и отпускането извън режима, се връщаш отново към него. За това си трябва воля. Аз си знам, например, че сега ако прегреша или се откажа, втори път да започна режима едва ли ще се случи...

Поздравления за тренировките, режим + тренировки = успех х2 :lol:

Грийни, силна воля и суперски резултати ти пожелавам. :lol: А колко кг искаш да свалиш?

Valinda
13th May 2008, 13:04
Здравейте , момичета.
Отдавна ви чета, но чак сега реших да пиша. Надявам се да ме приемете във вашето клубче.
Аз съм на този режим от месец и половина и съм много доволна. Успях да сваля 9 килограма.
При мен няма никакви странични ефекти. Чувствам се много добре и по слабичка.
Желая ви успех и бързо стопяване на излишните килца.

greengirl
13th May 2008, 13:06
Izabo, напълно съм съгласна с Ilsky, че упоритостта ти е страхотна. Аз също си мисля, че ако прегреша веднъж това ще е краят на диетата и началото на голямото ядене. Снощи дори сънувах,че съм яла крем и се намразих. Тъй че браво...топлото време и страхотните мацки по улиците ще те заредят с воля. :)
Ilsky, имам да свалям поне 10 кг, ти вчера сподели, че имаш същата цел, но като видях снимките ти мисля, че ако ти имаш 10 повече значи аз имам 20... Страхотна си :2020:

ilski
13th May 2008, 13:36
Грийни (нали нямаш нищо против така да се обръщам към теб?), ами да ти кажа аз съм и високичка, та почнах на 75кг, сега съм 72кг, поне 65кг искам да стана... Я покажи ти снимки, че да те видим де, само коментираш, ееее :lol:

Междудругото, ти докосна една тема, която аз също исках да споделя с вас, но ме изпревари :lol:

Това е темата с кошмарите, вие имате ли такива и нормално ли е да ги имаме? Аз също онзи ден сънувах, че прегрешавам (лошото е, че не помня с какво) и на сутринта като се събудих се чувствах така сякаш наистина съм прегрешила. Но не за дълго де. :lol:

Valinda, добре дошла при нас! Поздравления за резултатите! За месец и половина бих казала много добър резултат? А каква ти е целта? Още ли искаш да смъкнеш, та продължаваш?

Nyssa
13th May 2008, 13:50
Хаха, ilski, и аз редовно си сънувам такива неща. За последно в съня си ядох Форнети. :lol: За съжаление не си спомням дали бяха вкусни. :lol:
Valinda, супер резултат. Надявам се и аз да го постигна за същия период от време, но... ще видим. :)

На мен сега ми е 22-ри ден и явно задържам и съм решила да се измеря в края на 5-те чисто протеинови дни, пък ще видим докъде съм я докарала. :roll:

ilski, явно имаш тежък кокъл ли и аз не знам, но определено на снимките не ми изглеждаш на 75 кг. :shock:

А за Izabo много усмовки, защото винаги ме кара да се усмихвам като й чета мненията. :D

Слънчев ден на всички! Времето е страхотно! :2018: Сигурно защото имам рожден ден утре хихи :3000: :lol:

greengirl
13th May 2008, 14:00
Ilski, нямам нищо против да ми викаш так, то и аз малко съм те прекръстила вместо "i"- "y". :D Не може да си толкова кг :shock: смени кантара и изведнъж ще разбереш, че си 52 :lol:
Valinda, твоите резултати направо ми дадоха криле ... сподели повече колко на колко дни я спазваш и така.
Скоро и аз ще кача снимки, но на работния компютър нямям. Макар че малко ме е срам, като гледам какви сте хубави, но поне да се посмеете :D

ilski
13th May 2008, 14:27
Момичета, гони ме зверски глад за сладко :girl_cry2: :girl_cry2:

Ентусиазмът ми от сутринта, че вече съм на ПЗ бързо се изпари, умирам за нещо сладичко, а дюканското кремче, което си направих вчера е вкъщи, а до там в близките близо 4 часа няма да мога да стигна... ухх изперквам вече....

Ама така като го написах май мъъъъничко ми улекна :lol: Ама продължавам да си искам сладичкото :? :cry:

Грийни, олеее, при ръст 174см, знаеш ли какво е да си 52кг? Кожа и кости, чак такова не искам да бъда :D :cool:

Ниса, добре, че поне на сън можем да си хапваме такива лакомийки, ама да можехме да си контролираме сънищата поне... щях да сънувам, че хапвам толкова много други нещица и хич нямаше да ми е проблем Дюкана. :lol:

icebaby
13th May 2008, 20:11
така и не разбрах по време на удърния режим може ли вместо трици ленено семе и пектин или не?

npp
13th May 2008, 20:25
icebaby...може и ленено семе и пектин, но не замествай овесените трици напълно и не прехвърляй общата доза от 3 с.л ( каквото и да е )

Allegra
13th May 2008, 20:35
Аз днес ще изям целия свят...май ще ми идва :bowdowl: Изядох си триците за деня, че даже и една лъжичка ориз бутнах и пак съм гладна...ще нападам пържолите май..лошото е, че съм супер нервна и колкото и да ям съм като бездънна яма не от друго,ами от нерви..и целия хладилник да изям,ако не се успокоя няма да стане :2010:
Само дето това е мноооого лесно,ама само на думи :1246:
Иначе дрехите ми падат, стегната съм...никога не съм се чувствала толкова добре в тялото си..ама с тез нерви и притеснения всичко ще прецакам..днес една лъжичка ориз, утре 2..после 3...и то се трупа да му е** (ла-ла-ла) :girl_cry:
Мда, ужасна съм днес :2047:

npp
13th May 2008, 20:38
хей малък ( Алегричка визирам ) .... що така бе душо ... я хапни някой смотан американец ...хей така да закусиш с него ... гледай да е по кльощав та да е "режимно"

Allegra
13th May 2008, 20:45
Оф сетих се, какво сънувах..аз всъщност не спах много де..ама сънувах ЯДКИ!!!!! Ох колко бяха вкусни :lol: ..
И да кажа, вчера като бях на фитнес и видях едно момченце ( бе бая сладур си беше всъщност) как тренираше и после скачаше на въженце :lachen: Ох едно такова хууубаво и мило ми стана..идеше ми да го гушна :biggrin: :lachen:
нпп никви мъже няма около мен..само някви изроди за които не си и заслужава да си точа и зъбките :2054:
Вие как сте, какво става с вас момичета...аз тук малко на изповедалня го обърнах,ама нищо..имам нужда!!! И то крещяща!н

svidna
13th May 2008, 20:49
Алегра, вземи да се спънеш във въженцето на тоз момък от фитнеса. Ей така, съвсем случайно :D

npp
13th May 2008, 20:58
Алегриче ...кактати тези дни е замязала на КНИЖЕН ПЛЪХ .... зверя се в тоя компютър като дете у лампа ..и се опитвам да пиша някакви дивотии....така ми е писняло ....че като яхна колата ...една седмица ще скитам като "бедобито псе " (лаф на баба ми )

Allegra
13th May 2008, 21:09
свидна и това го мислих..ама няма как да стане, щото той си скача в затворено помещение..и ще е мноого очАвидно, ако отида и взема да се спъна, съвсем без да искам :lachen: :lachen: :lachen:
Офффф аз съм мн ЗЯН с тез мъже..пък иначе съм си парче,ама не за всяка уста :1224: Запознах се с 1 европеец..унгарец..хубав, всичко точно,ама голямо дърво :2001: ..оф да тук стана като искренно и лично :oops:

Валя Денкова
13th May 2008, 21:38
Здравейте мацки! Не съм влизала от няколко дни и не съм се отчела . За 15 дни 5/5/5 от 28.04 - 4 кг, аз съм доволна, споделете вие какво мислите по този въпрос. :) Днес ми беше смесен ден и си направих една супичка от пиленце с чушка, тиквичка , доматче и застройка от яйчице с мляко - 0,1 % разбира се, обаче се наядох като човек. Пробвах и Дюканския хляб, но нещо май не ми се получи, споделете ако сте го правили моля...,но за сметка на това вчера си направих крем - без карамел и по съвет - не помня вече на кого като го изсипя в чинийка го залях с 2-3 капки подсладител с няколко капки прясно мляко и малко нес кафе. Относно прилошаването и главоболието и на мен ми се случва от 4 - 5 ден и до сега, моя позната каза, че това е от токсините които се отделят - може ли да е вярно така ?Това е от мен ДАМИ. Лека нощ и успешен отслабващ ден утре! :D

azdani
13th May 2008, 21:46
:new_user: Здравейте ..милички, сладички, слабички ...и маалко по-сочнички!! :2020: Прочетох цяялата стара темичка..и после захапах и новата.....Аз :2004: вие сте супер, пълните ми душицатата..., а от вчера и аз ви последвах, т.е вече 2 дни минаха на ЧП......и при мен 10 кг. са в повече...., но ми е трудничко!!! :popcorn_girl: особено след всички празници......
....целувки от мен

lilito_84
13th May 2008, 22:32
Здравеейте момичета,
присъединявам се към новия сайт.
Иаз съм малко недоволна от това, че задържам,ама продължавам напред. На 25.05 брат ми се жени и от сега си мисля как няма да хапна от половината неща на сватбата. Ама нищо де, днес си купих страхотна рокля. която преди щеше да е само мираж, защотот нямаше да ми стане. Поздрави на всички

tirra
13th May 2008, 22:40
Здравейте!
и аз ви последвах от вчера.
много е ВЪОДУШЕВЯВЯЩО когато има съмишленици!
БЛАГОДАРЯ ВИ!
С вас ще направя чудеса.
от два дни се въртя във форумите и ме зареждате повече отколкото съм си представяла.
Ужасно е - преди месец се преместих да живея до морето и ... срамота - немога да отида на плаж! със всичките ми прилежащи телеса ще ми искат да платя вход за двама. :girl_haha:
Успех на всички и целувки - от мойте не се пълнее...

azdani
13th May 2008, 23:09
:2015: радвам се ,че се увеличаваме....

Allegra
13th May 2008, 23:25
:wellcome: на всички нови мацки :D
Много сте и няма да ви изброявам...вие си знаете кои сте :2035:
Ето, за да се покаже още веднъж моят променил характер...преди няколко часа бях ламичка, сега съм в супер настроение (ей така от нищото) и света пак е розов...(въпреки че тук сняг и дъжд праскат цял ден) :pinkglasses: :pinkglasses: :pinkglasses:
Като се сетя, пак ще пиша :lol:

divina
13th May 2008, 23:35
Здравейте, момичета прекрасни!
Не съм се вясвала от няколко дни и.... нова темичка :1203: Да ни е честита и само да се хвалим тук...

:wellcome: на всики новички... Заедно ще се подкрепяме и ще преборим всичко излишно!

Нова тема, ама аз да си се оплача от себе си... :1246: Онази вечер сънувах, че хапвам шоколадче и ей на, днес тоз' кошмар се сбъдна. Да уточня беше диетично и бяха няколко парченца (не че това ме оправдава... ):wall: А защо го направих... :roll: хем, снощи след тренировка кантара беше благосклонен към мен.., но ми се хапваше нещо сладичко, а си направих едно кремче, което не се получи много добро и не задоволи вкусовите ми желания... Чакам сега някой хубаво да ми се накара :2010: че да няма следващ път... направо излагам отбора...

Днес не съм много позитивно настроена :evil: за това няма много да развалям обстановката тук...

Само да ви попитам... :?: като може да ползваме царевично нишесте, разбрах че има и царевичен грис, дали мислите, че ще се впише в режима ни или по-скоро не?

цИлЮфки на всички ...

_Debelanka_
14th May 2008, 08:11
divina, голямо диване си ти да знайш!!! :) Е що го яде тоз шоколад, като толкова малко имаш до целта вече (след благосклонния кантар вчера)? А и не знаеш ли, че са измислили дюкански течен шоколад, да беше си направила от него барем. Айде сега си посипи главата с пепел и никакви такива :candy: , че да няма :buttslap:

:wellcome: на всички новички! С общи усилия ще се вталим и ще се фръцкаме по плажа и днеска и нощеска :2023:

Izabo, ilski, , тайно ви подозирам, че ядете малко и ще си "сменяме шапките". Izabo, коя, уващаваща себе си дюканка, яде по 1 яйце за закуска? А трици? Майтапът настрана! ilski, надявам се да не е нещо сериозно, а да се окаже от "недохранване" неразположението ти снощи. На мен ми е ставало само 1 път така през ударния период, във фитнеса, но си бях сама виновна. Отидох там в 16ч., а до тогава бях изяла 1/2 кисело мляко с трици и 100-на гр. скумрия и като се опнах на кростренажора за 25 мин и после на тежестите направо изплезих език. От тогава не правя такава грешка. Нося си вечно разни кутийки с вкусотийки. Вчера даже изпращах в Козлодуй трици и подходящи пластмасови кутийки, с които да се разнасят насам натам дюкански манджи :)

Nyssa, :1216: Весело изкарване! Много подаръци!!!! Бъди здрава, щастлива, винаги усмихната и способна да постигнеш всичките си мечти!!! :wish: :2020: :2046: :2020: :2046: :good_luck: :good_luck: :good_luck:

При мен няма развитие тези дни, даже имах малък + (малък на моите кг де) и за да не се ядосвам тази седмица съм сърдита на кантара. Няма да се качвам в/у него, докато не се засрами и не ме покаже по-малко кг. Тайно се съмнявам, че нарочно ми показа +, за да не го тормозя всеки ден :2023: :2023: Така че ще се измеря чак на 17-ти, когато ще направя 2 месеца и тогава ще ви пусна пълен отчет на всички снети мерки. За мое съжаление обаче явно ще се окаже, че след 1-я месец свалям като по учебник - по около 4 кг на месец. За моята внушителна снага все си мисля, че можеше поне и 2-я месец да отбележа по-голям -, но ще се радвам на каквото има.

ellica
14th May 2008, 08:47
Здравейте, момичета! Колко много нови последователи има за няколко дни! Добре дошли на всички новички! :2020: Няма да изброявам, да не пропусна някого и да се сърди после :)

eli_sss и при други се е получавал този проблем с пъпките.. спри яйцата за няколко дни и пий много вода, така се изхвърлят токсините! Вече е по-топло, така че според мен 2,5 лт на ден, особено ако тренираш!

valinda, браво, 9 кг са много добър резултат за това време! Какви са ти мерките, години, ръст?

Валя Денкова, за мен свалените кг са добре, продължавай все така! Мисля че когато се сваля по-бавно и постепено е по-добре и резултатите са трайни!

divina, царевично нишесте можеш да ползваш по мъничко, за сгъстяване на сосове, кремчета които се варят, супички. Но умерено, по 1-2 ч.л. на ястие. Аз правих ваниловия крем така, без да слагам желатин накрая и се получи много добре! :D

Накрая да се отчета все пак, аз се меря на всеки 5 дни, т.е. след всеки рунд ЧП и ПЗ, днес съм -0,5 кг. Не е много, но затова пък е постоянно надолу :D
Пишете какво хапвате, така мисля че ще си бъдем още по-полезни и ще черпим и нови идейки за вкусни манджи :)
Моето меню за днес:
Закуска-капучино, палачинка с трици с пълнеж от извара и горчица
Обяд: пилешка пържолка, салата домат, лук и репички
Веберя: мусака от тиквички с извара и копър /дано успея да я направя, иначе кисело мляко/

Успешен и заслабващ ден на всички! :girl_in_love:

ilski
14th May 2008, 08:50
Мили дами, слънчеви приветки за добро утро и от мен!

Добре дошли и на новите ни Дюканки. :wink:

Аз днес съм втори ден на ПЗ (общо 7-ми откакто започнах режима), закотвих на -3кг и това си е... Знам, че трябва търпение и постоянство, ама да можеше по-бързо да действа тоз Дюкан бе. :1302:


Nyssa, :1216: :1215: :1225: :2042: Честит рожден ден, мила! Да си жива и здрава, много щастлива, обичана и усмихната! :wink:


Debelanka, ух, милата. Дано наистина не правиш тази грешка с фитнеса отново, че мога да си представя какво е.... На мен уж причерняването ми мина, леко ми е позамаяно от вчера следобед, но нищо сериозно надявам се....
А ти верно ли се мериш всеки ден? Тук повечето мнения като чета са да не използваме кантара толкова често, но и аз май си го тормозя редовно. :wink:

Това с кутийките ми е познато донякъде... В офиса вече ме гледат странно как си нося подозрителни кутийки с храна :2045: Но добре, че една колежка е и тя на Дюкан, та поне си имам съмишленичка. :1259:

divina, eййй момиченце, да си ги нямаме такива, няма да предаваш групата! Ти ще хапваш шоколад, а ние ще си ръбаме краставички. Бива ли така? Яяя мятай и ти пиленце или на каквато фаза си в момента и ако ти пригладнее за сладичко, има много дюкански репецти за шоколад, кремчета и т.н.. :1242:

Allegra, eй сладурка, не мога да ти опиша какво настроение ми допринесе като те чета. Хубаво е, че се забавляваш така в залата. :1203:

Поздрави на всички! :1207: :1242:

Nyssa
14th May 2008, 09:13
_Debelanka_, ilski, мерси много за пожеланията! Да ви се връщат стократно! :):):)

И малко не в духа на традицията, искам да пожелая на всички дами от темата - възможно най-бързо отслабване и най-вече запазване на така желаните килограми! Ще се сбъдне пожеланието, защото съм рожденичка хаха Бъдете все така женствени, красиви и устремени към целите си! :)

И добре дошли на всички новоизлюпени дюканки! Заедно ще стигнем по-далече, надявам се! :wellcome:

Аз тръгвам за лекции и ви пожелавам невероятно хубав ден! :):):) :2018: :2020: :3000:

Kraska_Praska
14th May 2008, 09:22
Здравейте :)
Дойде време и аз да пиша в новичката тема :) От няколко дни само ви чета и не смея да се обадя, защото имам много да се срамувам :oops:
В събота нали бях на сватба и .... не е за разправяне...
В резултат на това бях мааалко на +, но след това пих много вода и намалих млечните, та нещатата постепенно се нормализираха, даже от вчера съм на -, но изчаках да се претегля и днес за по-сигурно. Защото ако бях продължила да задържам щеше да ме е срам от вас...
Днес имам "празник" - 1 месец откакто съм на режима и равносметкатата е -5 кг (като обиколки не съм се мерила). Искам да благодаря на всички вас, че бяхте тук през това време :) И продължавам смело напред докато сваля още 5 кг, ако ще и още 5 месеца да ми отнеме :)

ffiffelina
14th May 2008, 09:53
Здравейте, момичета!

По принцип спазвах режим, изготвен ми от Оги Симеонов, но последните 7-8 дни получих ужасни проблеми с wc-то, демотивирах се доста стабилно, но се съвзех и реших да послемя режима.

Та, втори ден спазвам режим според Дюкан (там на чисти протеини), взех си овесени трици и се чувствам много добре. Забелязах, че кантара е мръднал леко надолу, въпреки че днес не съм ходила до wc, но си мисля, че ще се случи малко по-късно, защото сега ядох трици, а вчера ми подействаха.

Така че, ако ме приемете във вашите редици ще съм много щастлива да си отслабваме заедно :roll:

divina
14th May 2008, 10:55
Здравейте, мацки!

Nyssa, Честит Рожден Ден! :1216: :wish: :1211: :2042:
Бъди много здравичка, щастлива, обичана и винаги усмихната. Бори се винаги за мечтите си!!!
Нека денят тии днес бъде незабравим и пълен с изненади и много подаръци :1257:

ffiffelina, добре си ни дошла! :1201: Правилното място си избрала и правилния режим, ще видиш как успехите няма да се забавят!

Kraska_Praska, и ти като мен си сгафила, ама ще ни дойде акълЮ и на нас...

_Debelanka_, ilski, думите ви ми подействаха отрезвително... Благодаря много! :girl_kiss2: Вече без таквизи глупости повече...
Дебеланке, този течен шоколад предполагам, че се прави с какао (нали не ни е за 2-рата фаза :!: :?: )... Аз видях някаква рецепта за шоколад на онази златна страница с рецепти... Честно казано проблемът ми е, че май съм свикнала след всяко ядене да си хапвам по нещо сладичко, ама и да не са 2 хапки (не съм ли нахална? :1242: ), а всичко сладко се прави с мляко или извара, с изключение на желенцето, де...

ilski, надявам се вече да си с повече силички и да се чувстваш добре! Видях снимките ти, много голям сладур си и супер лъчезарна :D
То и аз всеки ден си се катеря на кантара даже по 2 пъти, сутрин и вечер, преди вечеря :roll: Така мога да следя стриктно как се развиват нещата...

Аллегричке, душко сладка, с тез очилца много повдигаш настроението :girl_kiss2: Само така!!!

npp, поздравче, целувки :girl_kiss2: и успех с писаниците... :)

ellica, мерси за инфото! :lips:

Валя Денкова, много добър резултат, :bravo:, още по-голям желая занапред!

Девойки аз отивам да си купя обяд, мисля да хапна рибка, ако има от тази, която открих наскоро и си облизвам пръстите от нея, а и да разходя малко 4-буквието :girl_haha:

Успешен ден!!!

tirra
14th May 2008, 11:11
:sick: днес имам сърцебиене - дали е от режима или.. снощи не можах да спя много добре - не от глад а от хъркането на креватната ми половинка :wild_sex: . но все пак ми се струва че е от режима.
какво ще кажете вие? :dizzy:

Valinda
14th May 2008, 13:39
[b]Valinda, добре дошла при нас! Поздравления за резултатите! За месец и половина бих казала много добър резултат? А каква ти е целта? Още ли искаш да смъкнеш, та продължаваш?
Мерси за доброто посрещане.
Моята цел е около 55 кг. Сега съм 60.
Дори и аз се учудих как толкова лесно ги свалих тези килограми. Но мисля си е защото по начало не съм била никога пълна допреди 2 години. Имах хормонален дисбаланс и за това качих килограми. Може би за това и по лесно ги свалям.
Желая ви успех на всички. :D

greengirl
14th May 2008, 13:50
Здравейте и от мен!
Nyssa, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, успехи, красиви мигове и сбъднати мечти! :1216:
Моят отчет за днес е 4 ден ударен режим (стриктно), но се изкуших и се премерих днес, нито грам.....Настроението ми замря, май трябваше да се стърпя още малко. Няма да се отчайвам дано събота вечер положението е друго.
Надявам се при вас настроението в днешния промнлив ден е по-добро :2020:

as74
14th May 2008, 14:05
Здравейте !Днес ми е седмия последен ден на чисти протеини и резултата е -2,5кг.От утре съм на ПЗ, какво примерно меню ще ми препоръчате, и имаше ли ограничение в количеството.
Благодаря ви и успех по пътя на добрата фигура

_Debelanka_
14th May 2008, 15:15
Ай пак да пиша днес, че да набираме обем :lol:

аs74, добър резултат! :bravo: За зеленчиците по принцип няма ограничение, но не забравяй, че те са допълнение към протеините, а не ги заместват. Искам да кажа да не ядеш само зеленчуци, а да ги ползваш като гарнитура. Обикновено при ПЗ дните се задържа или има малък +. Казвам го предварително, за да си подготвена психически. Ако ти си от хората, които свалят и през ПЗ, само можеш да се радваш :)

greengirl, не знам колко килограма искаш да свалиш, но ако са малко е нормално да стане бавно. Не се обезверявай! И Дюкан казва, че имало 1-2%, при които режима не действа, но ти няма да си от тях (трябва да се мисли положително!). Спазвай си режима, пък ако стане месец и няма резултат, тогава се замисли за някой друг.

tirra, дано днес да си по-добре, но ние няма как да ти кажем дали е от режима. Първо не сме лекари, второ не познаваме здравословното ти състояние. До сега съм изчела много писания на диетуващи с Дюкан и не съм срещала такова оплакване, но при теб не е изплкючено и това да е причината. Все пак с режима се извличат много токсини и мазнини, които циркулират в кръвта и това може би е било причината. Ако се повтори, отиди на лекар. Не трябва да си играем със здравето си все пак!

divina, дано да сме помогнали и да не залиташ повече към разни "гнусотии" ;) Да, абосютно си права, че какото не се препоръчва за 2-ра фаза, ама ти бял шоколад не ядеш ли? Колкото до десертчетата и аз всеки ден ям нещо сладко и не по 2 лъжички. Какво ти пречи, че се правят повечето неща с мляко и извара. Все пак млечните са ти до 1 кг. на ден. Няма ли да ти стигнат 1 кг десерти? :1351:

ffiffelina, :wellcome: и успешно сваляне на килограмчета в наш'те редици!!! За диетата (диетите, не съм много запозната, признавам си) на Симеонов съм чувала, че се спазват точни количества, за това тази мисля че ще ти хареса повече. Дано има добри резултати при теб. Но нали все пак знаеш, че няма как да нямаш задържане и тук, поне от време на време. Това са най-трудните моменти, но с постоянство и дружни успокоения, всичко ще върви към добро!

Kraska_Praska, радвам се да те "видя"! Честит 1-ви месец! Ще събориш и другите 5 кг., нЕма се плашиш! ;)

ilski, за сега няма никакъв шанс да се повтори случката ВЪВ фитнеса, защото най-малкото аз вече не ходя на фитнес. :lachen: :lachen: :lachen: Избрах си друг спорт - ходя на водна аеробика и съм много доволна.

Allegra
14th May 2008, 15:43
Оле мале вие сте се съдрали от писане докато аз съм спинкала :1351:
илски много се радвам, че ми се радваш :2005: :2008:
всички тук ви приемам като мои най-най близки приятелки и така си споделяме..кой кого видял на въже да скача (ох след малко ще ходя на фитнес :2017: :1252: )
divina вчера се чудих как се чете ника ти..щот' нали ти виках дивайн..пък сега видях че има "а" след това :1246: А, да и да не те пропусна да ти се накарам за прегрешеието :lol: МОмиченце сладко, ч се стегни и вече без такива неща :buttslap: Аз изнамерих някаква режепта за дюкански бонбони :candy: ама много сложна ми се вижда на мен...
Някой имал празник днес Ниса ха честито :1242: Честит рожден ден мила! Много положителни емоции, усмивки и добро настроение не само днес, но и през цчлата година! :1216:


Дебелнака, нпп, Изабо, Еличка, Краска Праска (абе моме що не обмислиш идеята за смяна на ника..с нещо по- така :2035: ), фифелина (ух че забавно) и мен си разбира се :2020: :girl_kiss2: :2008: :2017:
Аз пак се олях, ама нали НИСА имам рожден ден днес и ми е позволено :2033: :2023: :2055:

Kraska_Praska
14th May 2008, 16:49
Аз пък чак сега видях, че Nyssa има рожден ден :)

Миличка, пожелавам ти много щастие, много здраве и най-вече много любов !!!

(и разбира се успех в борбата с кг :wink: )

tirra
14th May 2008, 17:11
Debelanka сладуранка, благодаря че ми писа. следобед ми поотмина. но неможах да пия кафе - то не че е голяма загуба. но си направих нещо сладичко
300г прясно мляко 0.1%
ванилия
5-6 таблетки захарин
нес кафе -1ч.л поради липса на какао
и като се затопли леко на котлона млякото прибавих много добре разбитите 3 яйца и бърках докато се сгъсти.

вкусно стана. .... малко се пресече , ама нали съм си лакома - не ми пука , изядох една порциийка - получиха се общо 3, и ще излапам и другите.
днес се притеглих - свалила съм 1кг.
МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА. все пак ми е само 3-ти ден.
пу пу да не се урочасам....
стискайте палци! :3000:

marykerry
14th May 2008, 18:02
Извинявайте, ако ще задам много глупав въпрос, но диетата на Дюкан колко дни може да се кара?
Ако на ударния режим отделя максимума от 10 дни, а също така и на Смесения, ще се получат общо 20 дни.
Преходния режим се определя от свалените кг примерно ако за 20 дни сваля 4 кг - ще съм 40 дни на този режим. Така ли е?
Как се процедира когато изкараме максимума дни?

Kraska_Praska
14th May 2008, 18:31
Здравей marykerry.
Идеята на диетата е, че втората фаза продължава до достигане на желаното тегло. Т.е. продължаваш да редуваш дни на П и на ПЗ докато достигнеш теглото, което желаеш, като не се знае предварително колко време ще отнеме това, може да продължи един месец, може и година, зависи към какво тегло се стремиш и колко лесно сваляш кг. Третата фаза е след това, когато вече искаш да стабилизираш постигнатото тегло. Дано съм била полезна :)

marykerry
14th May 2008, 19:02
Здравей marykerry.
Идеята на диетата е, че втората фаза продължава до достигане на желаното тегло. Т.е. продължаваш да редуваш дни на П и на ПЗ докато достигнеш теглото, което желаеш, като не се знае предварително колко време ще отнеме това, може да продължи един месец, може и година, зависи към какво тегло се стремиш и колко лесно сваляш кг. Третата фаза е след това, когато вече искаш да стабилизираш постигнатото тегло. Дано съм била полезна :)

Тоест във смесения режим да кажем ще го карам 5 дни на белтъчини и още 5 на зеленчуци.. И ще ги редувам 5/5 докато стигна до желаното тегло :)

Kraska_Praska
14th May 2008, 19:19
Ами в общия случай е така, но ако имаш по-малко кг за сваляне може да редуваш 1/1 или 2/7,. Лично моето мнение е, че най-разпространеното редуване 5/5 е и най-оптимално.

selvaggia
14th May 2008, 19:49
Айде да се пиша и аз тука легално,че като някой воайор само идвам да гледам кой какво казал :D
Та така,здравейте на всички,много сте готини!Браво!
От вчера съм се поставила и аз на диетата на чичко Дюкан,ооообаче,не съм си у нас,тука нямам кантар и не знам какво е положението...Нищо,то ще се чуе :D
Хайде,като за начало няма повече да ви занимавам очичките с мене,утре пак! :D

azdani
14th May 2008, 19:55
:2008: Здравйте милички и сладички......
:1216: :music_band: :wish: Nyssa.....
Дълго младей,
век поживей,
много се смей
и във всичко успей!
*
Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ти блести.
Не си с година остаряла,
ти просто повече си помъдряла!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
............
А за диетката какво да споделя.....трети ден ми е на ЧП, справям се, въпреки ,че кантара не е с мен.....(т.е. не мръдна днес), не мажах да си поскачам...... :dirty_dance: (аеробика) нещо глезена ме наболева и мисля утре един степ.... да направя!!....
Чета ви всички с интерес, разгледах ви снимките.....младички и сладички...и слабички....., но ще отслабваме заедто, аз от 69 кг. почнах(ръст - 167).....надявам се на настроението което ми създавате и подкрепата на всички....."старши в бранша"...
:sunbath: лятото идва.......цлувчици...

Allegra
14th May 2008, 20:59
Тъкмо разбрах че са ме приели и ще ходя в Ню Йорк през юли за 3 седмици :1259: :2013: :1211:

Mirami
14th May 2008, 21:21
Ай, честито! Радвам се за теб!

Allegra
14th May 2008, 21:43
Ай, честито! Радвам се за теб!
Ох другата ми любов- Италия :1246: Оф кога ще ида и там.. :1302:

npp
14th May 2008, 22:50
Здравеите момичета
днес си предадох проекта ...утре отивам да договарям нови ..
Алегричке ... супер си ..и до Жабарите ще стигнеш чакай бе пиле ... и аз още не съм ходила .... ще идем ...
selvaggia,,,слагай край ана воайорския си период и скачай в дюкана ...
Дебеланке .... :lol: :lol: :lol: ...забелязах и пръсти клатиш на прегрешилите .... абе душо бии направо ... щото те незнаят какво да се бориш с трицифрено число килограми ....
Дебеланке ти да не си почнала да тренираш "степ аеробика " :D :D :D с кантара .... ( ма кво ли ти се смея на теб като и аз му се качвам и слизал по 10-20 пъти сутрин ).
Дивинкее...... а си сгрешила пак ...шоколадено ха съм те ...... абе ще почна да водя аз две табла ... "НАША ГОРДОСТ " и " НАШ РЕЗИЛ".... и за шоколад ще висиш на втората таблица един месец ...
Kraska_Praska....и аз искам да си сменя ника ... хайде и ти ... че твоя много така нережимна втората му час а моя много 'постен " ....

Allegra
15th May 2008, 02:23
Голямо съм прасенце днес..изядох 1/2 печено пиле (специалитет на нпп) с 1 купичка моркови и една маруля :2034: И понеже знам че към 9-10 пак ще ми се прияде нещо..тоз път яйца или нещо друго, че от тва пиле вече ще почна да снасям :1301:
нпп днес радост голяма...все хубави неща ми се случват :P

ellica
15th May 2008, 07:38
Браво, Алегричка, честито! :2043:
До тогава има време, ама от сега да кажа - ще чакаме снимки :D Тъкмо се канех да те пигам вчера, къде по-точно в САЩ си сега, споменаваш че сняг валяло :?: :!: То не че тук времето е много хубаво, ама от тази седмица най-сетне го дават да се затопли :)

Извинявайте за "не-форумния" коментар, но с Алегра сме вече доста време и я чувствам близка :girl_in_love:

Izabo
15th May 2008, 09:15
Момичета мили, най-прекрасни и стремително заслабващи :D :D :D , привет!
Алегричке, честито какината!!! Ето една хубава емоция, която ще ти дава стимул да не се отказваш и да понасяш кокошия период по-леко... :D !
Nyssa, честит рожден ден на патерици!!!! Да си много много щастлива, обичана, здрава и засмяна!!! :D. Извинявай за закъснението, но вчера имах малко повече работа... :D

icebaby пита може ли да взима ПЕКТИН по време на режима.....Сакън!!!! Пектинът страшно много запича, недейте, плийз!!!!! Аз си докарах ужасни проблеми с него. Така или иначе оназ' функция е затруднена, особено пък през ЧП, да не се циментираме допълнително и излишно ми е мисълта.....

divina, не се ОТпускай ни най-малко, дарлинг, че, ако съдя по себе си..., много скоро след това следва тотално ИЗпускане... Затова..., кротко.., постно и режимно.... :D

ilski, greengirl, милички... :D , много ви благодаря за интересното и благосклонно тълкуване на слабохактерието ми..., а именно, че имам "страхотна" воля, след като не се отказвам след всяко потресающо наплюскване.... :D Ще се окаже, че аз съм с най-желязна воля тук... :lol: ... К'ви са па тия, 'дето месеци наред нямат и едно прегрешение.... :lol: :lol: :lol: .. Много сте сладки, момичета, благодаря пак за хубавите думи :D !

ffiffelina, добре дошла :D ! На мен ми се струва невъзможно да ям точно определен грамаж в точно определен час, ето защо Дюкан толкова ми допада... Надявам се, че и на теб това ще ти хареса :D !

Kraska_Praska, честита елиминация :D ! Продължавай все така :D ! Напред...и надолу!!! :D

as74, Дебеланка е права... Не замествай протеините със зеленчуци..Принципно няма конкретно ограничение на зеленчуците, но пишеше май, че все пак не трябва да се тъпчем прекалено със зелено, само защото е позволено... Още повечем ако не можеш да ги ядеш без сол... Аз ги обичам подправени и най-първия път, когато правих диетата...(преди мноооого, мноооого лета :lol: :lol: :lol: ) на първото ПЗ качих 2 кг някъде (1.5 кг май беше), но пък се скъсах от задушени зеленчуци, подправени с Пикантина.... Тъй че..., тревата с мярка :D ! Мошеш да задушаваш с малко вода и подправки, да печеш на сухо в тефлонов тиган (адски ми е вкусно, ама много бавно), може в йенска тенджерка или гювече в микровълновата (ама това е най-всукно с юбаво сирИнИ, а то сега не може....), миш-маш с извара също е вкусно (БЕЗ пресен лук :D , не знам защо реших да сложа и прецаках един леген манджа..., ужасно... :D )... Някои си правят мусака с тиквички и т.н., на мен ми идва сложно обаче :D .. Виж в сайта с рецептите какво ще си харесаш :D !

selvaggia, добре дошла на светло :D ! Хубаво е да си говорим всички заедно...похвалваме си се, нахъсваме си се, оплакваме си се... :D ! Ще ти хареса :D !

azdani, бързо възстановяване на глезена :D ! Аз като най-голямата спортистка тук :lol: най-горещо призовавам всички да се движат и подскачат... :D

Между другото, тия дни ми се събра много ходене пеша, а и нали вкъщи правя гЮмнастик..., та бодито е в шок и ужас какво му се случва напоследък :lol: ... Понаболва тука-таме, ама ще мине...(адски е хубаво да имаш мускулна треска...., доказва, противно на очакванията ми :lol: ,че все пак... там някъде... има малко мускул, който съм успяла да стресирам... :D )

Еличке, слънчице, струва ли ми се...или нещо те няма много, много напоследък... Как си ти..., да не си минала в моя отбор... :( ..Съмнявам се обаче, ти изглеждаш далеч по-сериозна... :D . Казвай бърже какво става с теб... :D !

Илски....и ти нещо ми се губиш..... :? А..., писала си вчера... :D Много станахме, ей..., не мога да ви преброя :D !!!

Спирам да пиша..., засега :D !

ЦелуФФФки на всички :D !

allstars
15th May 2008, 09:50
Здравейте и от мен! Въпреки че си мълча и само наблюдавам коментарите ви, с които много се забавлявам между другото, аз съм вече 25 ден на диетата!!! За пръв път карам толкова дни на режим, винаги нещо прецаквам и не правя това което трябва и в крайна сметка няма никакъв ефект. Както и да е, това е вече минало!
Относно режина ми и резултатите -
В началото направих 5 ударни, след което почнах да редувам 3/3. Имам малки прегрешения като няколко пъти ядох пуканки, ама много ми се бяха дояли!!! Това е единственото, което не влиза в режима и знам, че не трябва :( АААА забравих, два и три пъти си позволих да пийна по - твърд алкохол, като съответно не съм прекалила, ама то няма значение и тва не е позволено:( Та това е! Резултата засега е само три кг надолу, като мерките ми са 168 височина и началото тежах 59 кг. Целта ми е доста сериозна, но смятам да не се отказвам и да я преследвам докато не я постигна - 52 - 53 кг! Знам че ще ми отнеме доста време, но си мисля че ако почна спорт ще си помогнаи то доста. Момичета да ви кажа, от близо 2 седмици имам едно постоянно главоболие около обяд. Чудя се дали не е от Режима ?! НА вас случвало ли се е?

Успешен и отслабващ ден на всички!!!!!! :girl_dance:

amapola
15th May 2008, 10:18
Момичета,здравейте и от мен.Не бях се включвала във форума от няколко месеца,но редовно ви следях.Браво на всички,които продължават,успех и на новите.
Аз бях смъкнала около 30 кг и все още остисквам ,ту качвам,ту свалям по 2-3 кг,но като че ли волята ми не е като миналата година,изневерява ми нещо.Повече от ден-два на протеини трудно издържам и си хапвам порядъчно.Давайте ми сили,за да не стана прасенце като преди.

amapola
15th May 2008, 10:26
ALLSTARS,колкото до главоболието,проверявай си кръвното налягане.
Аз бях започнала да го вдигам доста,
не казвам,че е от режима,но знае ли човек?
И друго се беше получило при мен,за което съм сигурна ,че е от диетата-наруши ми се месечния цикъл-закъсняваше,прибързваше,ид ваше по 2 пъти на месеца,но вече се регулира и всичко е както си беше и преди.

Izabo
15th May 2008, 10:47
Amapola, ти си супер!!! 30 кг. са супер много и е толкова хубаво, че си успяла да се отървеш от тях...и то трайно :D !
Ти не беше ли казвала, че си имала някакви здравословни проблеми поради диетата..? Какво стана точно?
Още ли искаш да сваляш или ще задържаш сега..? Защото ако ще задържаш, няма да се налага да караш повече от ден (подред) на ЧП...
Каквото и да си решила, ние сме с теб! Само да си здрава обаче :D !

allstars, добре дошла отново :D ! Ние с теб сме стари познайници, дано веднъж завинаги придобием желаните размери и форми :D !

П.П. Дебеланка, с малко закъснение, но все пак да коментирам... :D ..Едно яйце на закуска само, кака, 'щото нямаше по'ичи.... :lol: Триците съм ги спряла за малко...Нали не ям кисело мляко сега, та затова...Как върви водната аеробика..? Мислиш ли, че тя е по-добре от плуване?

greengirl
15th May 2008, 11:16
Здравейте и от мен! След вчерашното ми отчайващо откритие за 0 кг- 4 ден ударен режим, днес мога да се похвалаля с 1.5 кг, но след два дни употреба на трици,които явно са съществен елемент. :girl_dance:
Izabo, питането ти за водна аеробика и плуване не беше към мен ама и аз да се изкажа (посещавала съм и двете). Според мен водната аеробика си е по-добре, а има и още по страхотен вариант трябва да проверя как се казваше и да пиша (пак упражнения във вода със гирички и велоергометър). Посещаваа съм и този вариант два пъти и ми се стори най-удачен, но то може би при всеки е различно...

allstars
15th May 2008, 11:26
аз мисля, че говориш за акваспининг. чувала съм много добри отзиви за този спорт и смятам да почна да ходя на спарта. Само за там съм чувала че има, пък и ми е удобно, работя на центъра.аз не съм привърженик на фитнеса, така и не го заобичах :roll: А да попитам по - опитните с режима, според вас нормално ли е за около месец да се свалят 4 кг? Защото аз предполагам че толкова ще успея да сваля :(

Honey_y
15th May 2008, 11:32
акваспининг-това звучи страхотно :D

greengirl
15th May 2008, 11:41
Точно, затова говоря. Аз съм ходила в едно по-малко басейнче на бул. България, жк. Бокар (след Тодор Каблешков, посока Бояна, от страната на Била). Инструктурката е страхотна...

tirra
15th May 2008, 12:22
Здравейте и от мен .
днес денят ми започна чудесно :1203: :1207: :2013: :1259: , дано да продължи така. надолу съм с още един кг. за четвърти ден е супер. така че
ALLSTARS, за месец 4кг ми се виждат достижима цел. имам няколко приятелки, които са от доста време на този режим и нито една не е свалила по-малко от 4кг на месец. но мисля че всичко зависи от това колко кг имаш за свалвяне- колкото повече имаш за сваляне , толкова по-висок ще е месечният резултат. и обратно.

ALLEGRA ЧЕСТИТО и успех! :bravo: :good_luck:

AMAPOLA:cool_new: :lol_crazy: :2020:
ти си моето вдъхновение.
моля те само да ми дадеш малко информация , защото

:new_user: за колко време постигна този резултат. на мен ми предстои горе долу толкова да сваля и затова те питам. Благодаря ти предварително и се включвай по-често - за да ни въодушевяваш!

frani
15th May 2008, 12:54
здравейте и от мен! :new_user: новичка съм в тази тема, но чета от доста време и все отлагах почването на сериозен режим! е днес се престраших и ми е 1-ви ден П. Искарах 1 седмица на салатки и ябълки, вече 3 дни тичам сутрин, но се почуствох смазана от този глад, та реших след бягането да започна с Дюкан! възхищавам се на много от вас за пастигнатото, поздравления и само напред! :D
P.S Дано и моята настояща воля не ме предаде :roll:

tirra
15th May 2008, 12:58
Добре дошла Франи.
и аз съм нова тук , но искам да ти кажа, че този форум много ми помага. дава ти сили да не се отказваш.
успех и стискам палци да постигнеш крайната си цел! :wellcome:

allstars
15th May 2008, 13:01
Добре дошла , Франи! Единственото което мога да те посъветвам е да не се отказваш! Прави всичко стриктно и не се поддавай на изкушението! Само така ще успееш! Не си споменала за мерките си, ако не е тайна разбира се! Все пак ако искаш съвети, трябва да сме наясно с какъв старт започваш ;)

frani
15th May 2008, 13:17
добре заварили,радвам се много, че ги има форумчетата и вас, че иначе слабеещите като мен , сме загинали! мерси за подкрепата...относно мерките :oops: страшно е при мен 1,65 с 75 килца, който ме мичат в последните 6 месеца! целта е 58-60, но и да върна предишните си 63 кг. пак ще сам победител :2004:! колкото повече, толкова повече :)

Valinda
15th May 2008, 13:34
здравейте и от мен. С мен нещата са по скоро добре. Свалям значително бързо. За сега 9 кг за месец и половина. Но разликата е наистина очевадна. Мъжа ми непрекъснато ми казва, че слабея видимо :D
И на вас ви желая успешно спазване на режима и имайте кураж. Не е толкова трудно, все пак аз не съм оставала гладна до сега, а напровтив. Започнах да се храня по редовно.
Успех :)

as74
15th May 2008, 13:44
Здравейте дами! Браво на тези, които са доволни от резултатите си и кураж и вяра на тези, които не са чак толкова доволни :)
Аз от днес съм на ПЗ, изкарах 7дни на чисти протеини и резултата е -3кг.
Предложете някое бързо, лесно меню за ПЗ, салатно червено цвекло може ли да се консумира

Izabo
15th May 2008, 13:46
Valinda, дай примерно твое меню да се поучим и ние :D ! 9 кг за месец и половина е супер резултат :D , остава и да не ти личат :D !
Радвай се на постигнатото!

greengirl
15th May 2008, 13:57
Да би било наистино страхотно, Valinda, да дадеш повече инфо как си го постигнала. Какво ядеш, колко ударен режим, какво съотношение на П/ ПЗ и тн. Ще ни окуражиш с подробности :D

Nyssa
15th May 2008, 18:36
Здравейте, момичета! Благодаря на всички за прекрасните пожелания - наистина съм дълбоко трогната. Да ви се връщат стократно пък на вас! :2020: :2024:
Сега имам ужасно малко време, така че добре дошли на всички новички дюканки! Аз вече се имам за що-годе старичка, че ми е 24ти ден и съм супер доволна, защото съм свалила още едно килце и малко. :3000: Но сега започва по-трудното де...
Нещо ilski и npp ми се губят по последните страници. :1246: Как върви при вас??

И имам една идея - защо не си направим среща? Аз мога да се хвана да организирам желаещите софиянки, а по-нататък може да направим и една по-мащабна среща? :D Хайде който е навит, да ми пише ЛС например. Ще се радвам да се видим и на живо хихи

Това е от мен засега. Хубава вечер желая на всички заслабващи и стойте далече от хладилника!
:girl_haha: :2018:

Allegra
15th May 2008, 20:24
Ето ме и мен :P Аз днес се събудих 15 мин. преди първия ми час..и ела да видиш как се обличаш, миеш зъбки, гримираш и закусваш едновременноо :lol: Важното в случая, че от толкова тренировки и всичко направих (закусих 2 сл. трици с мляко), подбрах си подходящ тоалет и не закъснях за час :girl_dance:
еличка аз съм в Денвър и тук времето е мнооого променливо..например днес: сутринта беше студено, мина на вятър и дъжд за около 30 мин. сега е слънчево и топличко :2005: Трябва да знаете че и аз ви чувствам мнооого близки и затова си плямпам каквото се сетя :1242:
Ниса идеята ти е страхотна за среща..ам' ако мЪ изчакатИ да сЪ върнЪ в Бг мноУ шЪ вЪ УбичЪм :2017: щото и аз искам да ви видя всички всички..
Ох сега се размечтах :1246:
Сега като ви чета как си ви обичкам всички!!!! Добре дошли на новите дюканки :2039:
Абе хора имам малко снимки, чудя се как да ги кача да видите кЪва съм Убавица :2055: :2023:
Сега бягам, но пак ще ви проверя! :2018:

divina
16th May 2008, 00:17
Здравейте, мили мои дюканки! С всеки ден се увеличаваме все повече и повече!!! :2018:

Да кажа добре дошли на новите: selvaggia, tirra, frani, ако съм пропуснала някого, моля не се сърдете...

greengirl, само така, това е само началото, още повече минусчета ти желая!

amapola, лелееее :shock: , страшен успех, ти си постигнала това, към което всички се стремим! :bravo: Ей, няма да предаваш големия ни отбор и най-вече себе си. Само напред!!!

Valinda, също супер резултат! :1223: Абе, момичета, вие сте супер!


Аллегричке, Убавелке :) , да не пропусна да те поздравя за Ню Йорк :) :2003: :1223: Е, тва е, заслужила си си го, та и много повече...
Ама то времето при теб като при нас: в един ден студ, слънце, дъжд... А за ника ми, май трябва да се чете както ти го пишеш, ама с едно леко "а" накрая, ама тв'а няма значение... важното е, че всичките сме си дружки тук.
Аз определено се чувствам тук като сред приятелки, обичам ви много всички!!! :2024:

npp, хич няма и да си помисля да повторя тая глупост с шоколада... :2014: Не знам от него ли, от млечните ли, вчера и днес кантара се гаври с мен - показа ме с почти 2 кг + :( Ама аз съм си виновна и няма да ви хленча, ще си патя от слабохарактерието ми :wall: ...

Дебеланке, едно дюканско поздравче за теб...

Много хубав и розов ден :pinkglasses: (ала Алегра :) ) ви желая!

Allegra
16th May 2008, 00:42
:girl_kiss2: ДивайнА, сладурка си голяма :P Как само ме зарадва с последното изречение за розовия ден ала Алегра :1228:
Обещавам да правя мнооооооого снимки :girl_in_love:
а да..и до тогава трябва да сваля тези 10 кг :1246:
Някой да даде рецепта за миш-маш, че мноого ми се иска да си хапна нещо такова :2034:

as74
16th May 2008, 07:04
Добро утро на всички Дюканки!Хубав и усмихнат ден!
Снощи си правих миш маш и не стана лош, дори мога да кажа вкусен - нарязах 1глава червен лук и 2 зелени чушки във вода, позадушиха се малко, после добавих патладжан/в нашия край му казваме син домат/ около половин, аз лятото слагам печен в бурканчета с малко сол и го варя, червени чушки - 5-6бр,печени от фризера,добавих и червен домат и повря на огъня , сложих 2-3 л извара и накрая 2 яйца чукнах,подправки по избор слагаш, стана чудесно,приятен апетит!

ellica
16th May 2008, 08:06
Здравейте прекрасни заслабващи момичета :D
Толкова е хубаво, че редиците ни се попълват бързо и сигурно! :)
Добве дошли на всички новички, които няма да успея да поздравя поименно, защото ще изпусна някого :2020:

Izabo, слдурче, аз съм твърда като камък! :D Придвижвам бавно, но сигурно лентичката! Утре навършвем 2 месеца и нямам никакви отклонения, прегрешения и т.н... само онези 30-40 гр червено вино в началото, ама мисля че не е било толкоз фатално. А пък на теб съм ти мъъъъъничко сърдита, щото предаде мааааалко идеята.. и заслужаваш много това :2047: Но пък аз си мисля, че понеже по един или друг начин си успяла да смъкнеш доста кг, сега не си достатъчно мотивирана :?: :D Защото каква друга причина може да има, след като можеш да ядеш винаги, когато си гладничка? Пък и сладичко може, то крем плодов, то крем-ванилия, крем-какао, чийз кейк, кексчета .. и т.н. .. и т.н. И няма да приемам такива някакви мъгляви и непростими обяснения като лакомия, безхарактерност и каквото там беше писала :D :D :D

Amapola, 30 кг са страхотен резултат, моля те, разкажи по-подробно, само с Дюкан ли, колко време, мина ли на 3-ти етап?

Tirra, с какъвто и режим /не диета и глад!!!/ да се гонят такива резултати, трябва да стане за 5-6 месеца... иначе е много вредно и нетрайно!

Nyssa, идеята ти е страхотна, мила! Аз самата мислех да предложа това, но си дадох сметка, че в последно време съм мното заета, за да се занимавам с организизация на подобно нещо. Подкрепям напълно! :1203:

Аз ще ви се отчитам в понеделник, тогава ми свършват дните на ПЗ и вече наистина мисля да мина на 4/3. Не че ми тежат толкова 5-те дни на ЧП, колкото след 3- я ден си имам проблем с WC-то въпреки супер редовната употреба на трици и ленено семе :(

А, и друго се сетих, досега не бях яла никакво обезмаслено сирене и вчера реших "да се прежаля" :) та си купих едно лайт на Laktea, на което пишеше 8 % мазнини .. обаче ми се видя много мазняво, освен това беше много солено.. А пък аз от началото на режима не консумирам никаква обикновена сол и за два месеца само 2-3 пъти съм слагала диетична. Та като събрах числата на етикета, се оказа че единицата е изтрита и е 18 :( Сложих го в микровелето с водичка, посварих го малко, да му падне солта и мазнината.. Та съм решила да си карам на "любимата" измарка и от време на време си вземам Exquisa 0.2 % :)

Хайде стига толкоз от мен, поздрави и слънчево настроение на ВСИЧКИ :girl_dance:
Allegra, Divina, Debelanka, Izabo,ПРР :girl_kiss2:

Kraska_Praska
16th May 2008, 08:51
Добро утро и от мен :)

Идеята за среща много ми допада, аз също живея в София и мога да дойда, така че остава само да се организираме (аз предлагам да е в неделя, че тази събота нали се работи). Иначе при мен нещата вървят нормално, спазвам си режима, пия много вода и чай. Килограмите ми малко варират - тъкмо се бях зарадвала, че са 62.0 и днес съм 62.3, но приемам това за нормално и не се психирам. Вече ако се върна на 63 ще е лошо :(
Бяхте ми предложили да си сменя ника :) Но докато продължавам да се чувствам дебела и да имам апетит като на едно мааалко прасенце мисля, че Праска е много подходящо, така че мисля поне засега да си го запазя. Може след 5-6 кг, когато стигна трета фаза да стана просто Краска, но дотогава има мнооооого време :)

Izabo
16th May 2008, 09:34
Еличка :D , знам аз, че си структна и държелива :D !!! Страхотни сте, момичета.....по 2 месеца без прегрешение....уникално направо :) :) :)!
Аз многото килограми преди доста време ги свалих, та не би трябвало те да са изтощили волята ми... Много ми е лош начинът на хранене на мене... плюскам къде квот' сваря, докато не набухна прекалено... :D , след това се подлагам на драстични ограничение, докато пак заприличам на нещо..., после пак минавам на зърнена диета...и така.....много лошо...След всички години борба с килограмите и събиране на информация как това да стане здравословно и ефективно..., още не ми е увряла главата... :D ..Важното е, че продължавам борбата :D .....

Идеята за среща е чудесна.. :D ! Алегричке, споко бе, на кака детето..., сигурна съм, че ще се харесаме и ще искаме пак да се видим... :D (когато и ти си в Бг вече)

Пак съм на риба днес..., дано не се отвратя в един момент от нея обаче.. :D

Дебеланка, нпп, Еличка, Аллегричка, дивайнА, илски, ниса, грийни, ас74.....и всички останали :girl_kiss2: :girl_in_love: :1203: ....., топъл и усмихнат ден ви желая!

П.П. Винаги си пиша съобщенията по 2 часа и след това все някой е пуснал нещо преди мен... :D , та се налагат послеписи и послеслови...(сакън да не остане нещо неискоментирано :1242: )Аз в неделя няма да съм в Сф.... :( .. Може ли да е другия уикенд... ? Въпреки че едва ли ще успеем да уговорим ден, в който всички да имат възможност за среща...Затова, ако на повечето ви е удобно да се видите тази неделя..., аз ще дойда на следващата среща... :D !

Хаде, пак гуш :2020:

Kraska_Praska
16th May 2008, 09:39
Момичета, аз се сетих да ви питам нещо. Какво мислите за протеините на прах? Аз май ще си взема, понеже следобед доста огладнявам на работа и съответно вечер като се прибера изяждам всичко, което видя (добре поне че имам само позволени неща в къщи). Та на работа нямам възможност да си нося манджи и т.н., затова реших следобед да си разтварям по една доза протеини, за да мога да издържа до вечерта? Как ви се струва идеята ?

Izabo
16th May 2008, 09:49
Еми не е зле според мен..., щом категорично нямаш възможност да си носиш кокъл на работа... :)...
Само че си кути някой хубав (скъпичък), че казват, че другите са боклуци.
В тази тема (http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=6463&postdays=0&postorder=asc&highlight=%E4%E5%ED%E0&start=0) са обсъждани протеините на прах...Доста странички са, дано се ориентираш бързо.. :D

Kraska_Praska
16th May 2008, 10:04
Izabo, благодаря ти за бързия отговор :)
Аз се посъветвах с един приятел, който активно спортува и е запознат с добавките и той ми препоръча това : http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=1
понеже било доста изчистено. А и прочетох, че имат вкус "шоколад с мента", което ме спечели :)

frani
16th May 2008, 10:21
добър ден, сладуранки! :1228: много ми е приятно, като усещам токова добронамерено отношение и подкрепа от момичета, които дори не познавам. :girl_in_love:
аз обаче се чувствам много отподнала! това с протеините на прах е страхотна идея Kraska_Praska , радвам се, че си се сетила и че повдигна въпроса :1203: ! нямам време да се храня редовно и отвреме на време пропискам хранениия , а и гледам да не ям след 18 часа (ако ям то е кисело мляко). това ще го променя, защото знам, че редовното хранене е в основата на режима- обещавам си! :roll:
днес открих пшеничени трици и сам безкрайно доволна, остава да се снабдя и с овесени, но нямаше в магазина!
прегръщам ви много и весели усмивки от мен за всички! утре ще се кача на кантара и ще ви съобща резултата- нямам търпение :girl_dance: :D

Izabo
16th May 2008, 10:24
А.., това е магазинът, където уж щяха да докарат хубава Стевия на прах...току що се обадих и не, нямат...и не, няма и да имат... :?....

Както и да е..., протеинът сигурно е хубав, аз нищо не разбирам.. :D ..., бих се ориентирала единствено по цената :lol: .. (този е о.к. май :lol: )

Kraska_Praska
16th May 2008, 10:35
Ами то и аз не разбирам нищо, но тоя приятел дето уж разбира ми го препоръча, а и не ми се рови да търся още информация, така че ще се доверя :) Мисля в неделя да си взема и като изкарам една седмица така ще споделя как ми се отразява :)

frani
16th May 2008, 10:48
оффф :( и аз сега се разтърсих за тез протеини, ама нищичко не разбирам от тях! ще трябва да поразпитам! имам позната, която само с добавки се храни, понеже е ужасно злояда, а и е жена, така че си е друго! до колкото забелязах в повечето он-лайн магазини има подобно разделение на мъжки и женски продукти, предполагам, че и натоварването, също играе роля в избора на подходяща добовка :? !
всъщност незнам, може би говоря глупости!
момичета, ако откриете нещо пишете :) и аз така!

Izabo
16th May 2008, 11:53
А.....Kraske, това е магазинът, където уж щяха да докарат хубава Стевия на прах...току що се обадих и не, нямат...и не, няма и да имат... :?....

Както и да е..., протеинът сигурно е хубав, аз нищо не разбирам.. :D ..., бих се ориентирала единствено по цената :lol: .. (този е о.к. май :lol: )

П.П. ( :lol: ) frani, много е хубаво това, че не се храниш след 18ч. Четох, че когато храната е бедна на мазнини, може и до 30 мин. преди лягане да се яде, но определено трябва да внимаваме с вечерното угощение :D ...
В друга тема една девойка твърди, че някакво лекарство (по-скоро е пробиотик) Биотикс й тушира въглехидратния глад...То подобрява и чревната флора, така че сигурно ще си го купя и ще споделя резултатите...Аз съм от истинските ценители на Чоколада и въобще не признавам разни заместители.... :lol: ...и Краске, не те разбирам... :? , защо, по дяволите.. :1242: , ще развалят юбавия вкус на ЧоколаТ.....с мента ?!?!??!?! :2014:

Kraska_Praska
16th May 2008, 12:44
Аз и шоколад обичам много, и мента :) А и си падам по някакви странни комбинации така че ще е 2 в 1. А пък ако не възприемаш шоколада с мента, какво ще кажеш за шоколада, който брат ми яде - с люта чушка :?
(това започна да го яде след като аз започнах да отслабвам, така че не съм го опитвала, но като се замисля така или иначе не бих)

Mirami
16th May 2008, 12:47
И аз съм луда по шоколада с люта чушка! Препоръчван го най-горещо на всички :candy:

Izabo
16th May 2008, 13:05
btw яде се тоя с чушката :D , Линдт имат далеч по-необичайни и непоносими :D комбинации....(с хибискус..и тамян... :shock: ), ама хайде да не дърпаме лъва за опашката...... :D Все пак сме в "диетична" тема, а не "Шоколадова енциклопедия"...(за съжаление.. :D )..

По темата....рибата ми днес е отврат, попаднах на кофти партида... :?
Особено странен, но изключително радващ ме поне е фактът, че грам сладко не ми се яде.... :D

Nyssa
16th May 2008, 13:12
Здравейте на всички! :) Изчетох набързо мненията хихи Много се радвам, че сте навити за срещата. :) Много ще е симпатично да се видим. Та, на мен идеята за някоя неделя ми допада много, но и аз тази няма да мога, а другата ще мога след 16 часа...
Първо предложение за среща - 25.05., 20 часа..някъде? Кой е за, против и т.н.? Правете и вие предложения кога ще ви е удобно и т.н. :)

Хайде усмивки за всички от мен, хубав край на работната седмица и весел уикенд на всички! :2020:

Kraska_Praska
16th May 2008, 13:19
Даа, тоя разговор за шоколадите го прекратяваме :roll:
Иначе за сладкото - аз напоследък всяка сутрин закусвам кексче с подсладител и канела и това ми е достатъчно за деня. Сега да ви споделя и моите най-нови идеи - ще си купувам гофретик, за да си разнообразя малко закуската - мисля, че гофрета от трици с канела ще е мнооого вкусно (аз тая канела я слагам на всичко май, ама ми е много вкусна). И другата ми идея - реших, че като почна да взимам протеин на прах ще тренирам. Аз по принцип си имам кростренажор, който само събира прах по простата причина, че не мога да го включа в дневния си режим. Сутрин ставането ми е много трудно, всеки път съм на косъм да закъснея за работа, така че не мога да си наложа да стана час по-рано за да тренирам. Вечер пък се прибирам полу-умряла от глад и имам сили само да ям. След това се подразбира, че няма как да спортувам (малко се получава гладна мечка хоро не играе, ама като се наяде ляга да си почива). Но сега, ако пия протеин към 5 и половина, като се прибера от работа в 7 ще мога да тренирам 30 минути, а и след това ще си подбирам храната, а няма да се нахвърля като невидяла на всичко....
Малко амбициозна програма, пък да видим дали наистина ще я изпълня :)

Edit: Сега видях, че сте писали за срещата - другата неделя 25ти, но аз тогава преди 8 няма да мога, защото през уикенда ще съм в Сливен за бала на брат ми и ще се прибера в София чак в 7 и 30. Ако се организирате и се видите без мен ще чакам да разказвате, а и снимки може да направите :)

Izabo
16th May 2008, 13:28
Вижда се, че днес нямам работа... :D ...

Програмата си е супер.. :)..А и ти имаш такъв хубав уред вкъщи...Срамота е да не го ползваш!!! Задължително трябва да включим движение под някаква форма....тренировки навън, вкъщи, ходене пеша..., кой каквото обича...Колкото повече, толкова по-добре :D ..

А за гофретника...., щом ще се удържиш с режимни гофретки, давай :)...

lilito_84
16th May 2008, 14:49
Zdraveite momi4eta,
вече 35 дни някъде съм на режима и резултатът е 7 кг. обаче от 10 дни вече изобщо не мърдам. Въпросът ми е към по-старшите, които са няколко месеца на диетата, искам да попитам колко време е това задържане,макар че знам че е много относително, но все пак как е било при вас? Мерси предварително.

Nyssa
16th May 2008, 14:52
Опа, моя грешка с датата. :D Аз съм навита и за след 20 часа на 25ти.. другите как сте? Хайде, момичетааа, изкажете се хехе
Izabo, на теб така как ти звучи? Kraska_Praska, ellica ? Още някоя софиянка нямаме ли си?
Allegra, ти кога ще се прибираш? :girl_haha:

Izabo
16th May 2008, 15:03
По през деня да е не може ли...? :D
(не че не ме пускат да излизам вечер, пълнолетна съм отдавна вече :D, ама по-слънчево ми звучи :D )

Kraska_Praska
16th May 2008, 15:29
Аз през деня няма да съм тук, но недейте само с мен да се съобразявате, няма да се разсърдя ако се уговорите и се видите и без мен, аз на някоя от следващите срещи ще се включа :)

ellica
16th May 2008, 15:30
Nyssa, има доста софиянки, но още не са прочели сигурно. Аз съм много навита за идеята, но другата седмица няма да бъда тук :cry: Но нищо, ще направим и втора среща..

lilito_84 това са страхотни резултати за времето, през което си на режима. И аз задавах същия въпрос, но от тези, които пишем в момента май ПРР е най-старша във времето. Според мен е нормално да се задържа, дори да продължи и по-дълго време, месец примерно ... за да се настрои организма с новото положение и тогава да продължава да "изхвърля"

lilito_84
16th May 2008, 16:36
Мерси за отговора, Ели, тогава да попитам нпп за колко време колко е свалила и колко време е било задържането. Иначе гледам да съм абсолютно стриктна, не съм прегрешавала с храна. Мерси момичета. А за срещата и аз съм много навита, но в Пловдив. Ако има и други Дюканки от Пловдив да свиркат :2018:

azdani
16th May 2008, 17:43
Здравейте милички, сладички....и отслабващи Дюкенчици!!!
Благодаря за посрещането и по-по-здравите....!! Прочетвам ви когато мога да вляза, че нещо пролет пукна и работа ...бол!
Много ме кефят тези упоритичките с 1.5м.-2м. диетка....аз се чувствам обречена, и подута :2009: , днес ми е 5 ден ЧП, но включих триците чак днес, и на кантара само 1 килце липсва, а съм стриктна (като се изключи ,че на сън ядох торта и то с ръце, а аз не обичам торти по принцип), можеби и ЕГН - то има значение.... :oops: :girl_cry2: Мисля като за първи път да ги направя 7/7....пък да видим....
А защо милички и прованс гърлс да не се включим в Софийската сбирка, ще обменим опит.....но и аз на 25.05 съм на аб. бал....на другата среща ще ви зърна....
Чета всички мнения , но още не мога да ви запомня никнеймчетата на всичките....но сте ми големи стимулчета :2046:

npp
16th May 2008, 21:19
Здравейте момичета тези дни влизам по рядко понеже и пак работа ме е налегнала ( що ли го кавам то си ми е перманентно състояние ) и пътувам
lilito_84 ....след първоначалното сваляне на килограми огранизма "свиква " и има една фаза на "съпротива" ..затова има и задържане ...и после пак продължава да сваля но не плавано а на периоди сваляне- задържане ....аз сега погледнах табличката дето си пишя килограмите ами аз от 15 дни се въртя в диапазона 88,00-89,5 ...миналата седмица бях качила за няколко дни 1,5 кг, но предполагам че е заради закъсняващи ми МЦ ( нали ми закъсня с 15 дни) ...сега съм 88,5 но съм в разгара на МЦ ...повечето момичета свалят през дните на П и задържат или малко с 200-500 грама чакват през дните на ПЗ .... не се отчайвай ..ти имаш да сваляш доста по малко килограми от нас "слончетата " така че дните ти на задържане може да са и повече ...
препоръчам ти като видиш че задържаш за да не се нервиш скрии кантара за 5-6 дни ...и после виж какви са резултатите ... в форума на БГ МАМАМ има дами които са вече над една година на този режим свалили са над 30 даже над 40 кг ...и споделят че са имали перидо на задържане и над месец ....и после пак започват да свалят ..така че просто си бъди режмна и няма какд а не дойде резултата ..

azdani.... всеки организъм реагира различно има и значение ако скоро си правила друга диета особенно ако билаи по драстична организма ти му трява време да се пренастрои ..и с другата диета със сигурност си забавила метаболизма си затова първо той трябва да се съживи ..... мила и аз мислях че ЕГН-то има значение ,....но в този режим са от по голямо значение други фактори аз съм на 44 години ...от 2,5 месеца съм на този режим и съм с 12,5-13 свалени килограми ...не е нещо велико, но според мен е добре защото аз съм опитвала далеч по драстични диети с по бързи резултати , но много нетрайни и после пак бързо се връщат че и с лихви
ииииииииии не прави повече от 5 дни П във втора фаза ....не лишавай организма си от витамини и въглехидрати повече от 5 дни ...човека (Дюкан ) е експериментитал години на ред ( сигурно е имал и негативни резултати при някой пациенти ) и е отсякал за хората които искад асвалят повече от 10 кг ритъм 5П/5ПЗ ...за тези с по малко 2-3 П на 4-7 ПЗ .... режима е за продължително време ... не си натоварвай организма

ellica .... много ме радваш :D

Izabo...голям си ентусиаст винаги успяваш да отговориш на всички ... ти си сладур мисля че е време да пием по кафе

Много целувки на Nyssa, Kraska_Praska, as74

АЛЕГРИЧЕ ...къде си мила ... какви ги вършиш тези дни ..липсваш ми

и Дивайна и Дебеланка нещо ми се губят ...хей момичет ада не си хапвате нещо "нережимно " тайничко ... ако сте гепили нещо чуждо мъжко ... давайте РЕЖИМНО Е .... ама после искам прескомференция

lilito_84
16th May 2008, 21:43
Нпп, мерси за отговора, а и от утре започвам пз, но този път съм решила 4 на 4 дни, защото в неделя брат ми се жени и поне като нормалните хора и аз салатка да хапна. При мен е странно, но като че ли свалям точно през пз, а не през протеините , не знам защо така се получава. Но явно си е до организъм. Искам да сваля още 5 кг и почвам захранване,ама като гледам ще откарам до края на лятото. Иначе ми давате много свежи идеи, например за миш-маш не ми беше и хрумвало. А и да попитам според вас може ли на някоя маджа вместо домат да се използва една лъжица доматено пюре, видях че в съдържанието има захар?
Поздрави на всички!

Allegra
17th May 2008, 07:10
Днес ми беше страхотен ден :P Бях на масаж, след това на шопинг и после на театър :girl_in_love: М/у другото не бях планирала да си купувам нищо, НО най-важното е че съм минала размер надолу и за първи път се видях от всякъде....РЕЖИМЪТ ПРАВИ ЧУДЕСА и спорта де :D Направо не можех да повярвам, че това съм аз... :girl_dance: И взех, че рискувах и си купих едни черни, сатенени панталонки тип шортички :1252: Олее аз никога не съм носила такова нещо, но предусещах как ще паля пожари след себе си особено като ги сложа с червените токчета :pinkglasses: Не мога да ви опиша колко съм щастлива..само дето изпуснах ядене и като се върнах в къщи ела да видиш...даже и не помня какво съм яла, само знам че бутнах 3 бадема и 4 фъстъка заедно с режимните вкусотии :angel: Е утре сутрин съм на фитнес!!! Малко се съмнявам дали панталонките ще ми станат утре..ама ще видим!
Да се оплача: единствения ми бял панталон ( много любим при това) дето дадох сума пари за него миналото лято ми е голям...сложих колан, че чак на най- първата дупка...пак ми е голям и ми пада..много ме е яд ще взема със сезал да го вържа :1302:
Пожелавам ви на всички приятен ден! И въпреки че аз не мърдам нито с грам надолу ...дано и нагоре де :lol: , поне вие мърдайте ама само надолу :1351: :2017: :2039:

Antoinette
17th May 2008, 09:38
Здрасти, мацки:)
Рядко пиша във форума, но го следя почти редовно. Искам да споделя моя опит с тази диета...често казано малко съм притеснена, защото сега съм на 5тия ден от ударния режим, а не съм свалила (не съм се теглила, нямам кантар, но по дрехите усещам, че не мърдам)..само коремчето може да се каже, че е спаднало малко, но.... Може и да се лъжа след като не съм се теглила, но по това, което виждам и усещам мисля, че не съм на минус....Тази мисъл ме притесни снощи и днес се усетих, че трябва да ми идва цикъла след 1 ден. Като я започнах диетата не погледнах колко дни ми остават до цикъла, но доколкото знам не е препоръчително да се почва в този период и най-вероятно задържам вода....ама кой да се сети да помисли...или да си погледне календарчето поне ... :roll:
Та въпроса ми е какво ще ме посъветвате да направя...да продължа ли ударния период до 10 дни и да чакам да ми дойде и евентуално да сваля или да прекратя за известно време тоя режим и като ми мине цикъла пак да започна..... :?
Много съм объркана, защото си мисля че след като съм вече 5ти ден може и да ми позакъснее заради това и то се получаваааа някакъв затворен кръг... :(

Kraska_Praska
17th May 2008, 10:11
Здравей, Antoinette.
Аз лично бих те посъветвала да си продължиш с режима, веднъж като си започнала не е хубаво да прекратяваш и да започваш пак. Сподели и колко имаш да сваляш, защото може да не отслабваш, защото нямаш много излишни килограми. Освен това, ако имаш да сваляш 10 или по-малко килограми, 5 дни ударен режим ти е достатъчен и може да преминеш вече на ПЗ. А за резултатите не се притеснявай, ако бъдеш упорита и те няма да закъснеят. Съвсем нормално е преди МЦ да бъдем подути и да не отслабваме. Според мен изчакай едно редуване ПЗ/П от втората фаза и тогава ще видиш, че ще си приятно изненадана от резултатите :)

Antoinette
17th May 2008, 10:24
Мерси за отговора Kraska_Praska :)

Искам да сваля 10 ...затова си мисля дали да не направя о6те 1-2 дена ударен...само дано да не се обади алергията към белтъчини която имах катто малка :lol: а за следващия период 5/5 май ще ги редувам

Kraska_Praska
17th May 2008, 10:33
Ами да, 5/5 е най-доброто възможно редуване. Иначе за ударния ти си преценяваш колко време да го направиш. Аз също започнах от 10 излишни килограма (172 височина, бях 67 и се стремя към 57), но нещо ми писнаха протеините и направих само 5 дни. Важното е човек да е упорит и да си спазва режима (аз имах едно прегрешение, за което се срамувам) и резултатите няма да закъснеят. За първия месец свалих 5 килограма, но ти ако си стриктна мойе да свалиш и повече :) Пожелавам ти успех !!!

Antoinette
17th May 2008, 10:48
много ти благодаря за подкрепата, тъкмо се бях отчаяла леко:)
успех на всички:))

fea
17th May 2008, 11:20
Чета от около година всички начини за регулиране на теглото и тази диета ми се струва най- лесно изпълнима. Дано успея.

Kraska_Praska
17th May 2008, 11:22
Добре дошла, fea !

Разбира се, че ще успееш, всички ще успеем :) А и си дошла на правилното място, с подкрепата на момичетата тук много по-лесно се спазва режима и се топят килцата :)

selvaggia
17th May 2008, 17:27
Привет на всички сладурки!
Ми,айде да се отчета и аз :D
Доживях да си се прибера и да се метна на кантара...Значи,за 6 ударни дни съм -2,5 :D ...Ама може и повече да са,всъщност,щото сега като се замисля,аз за последно се теглих преди Голямото Великденско Ядене,тъй че-не се знае...Малко ми е трудничко,щото противно на очакванията съм много злоядо създание,обичам само няколко неща и то яко въглехидратени...Това кисело мляко,месо...или пък яйца..ям ги само като съм на диета,че съвсем да се отвратя от храна :D Иначе воля и инат си имам колкото си искам...Такива диети съм правила,че не е истина- преди 6-7 години открих,че можело и да се живее без да се яде(с по 2-3 припадъка на ден,ама то си е в рамките на нормалното) и така яко си прецаках метаболизма,кожата и всичко,за което се сетите,че...не ми се говори...Обаче поумнях и няма вече да правя така!Обещавам!
Хайде,милички,дописане ви,тия дни пак ще се отчета с мерки и теглилки!

Allegra
17th May 2008, 18:27
Панталонките ми стават и днес :2013: :2013: Значи не е било сън :2023:
Добре дошли на Антоанет, фея и selvaggia :good_luck: Успех с режимчето! Питайте ако нещо не е ясно..или пък просто си пишете тук за кеф, както правя аз :1228:
Аз сега отивам да горя вечерята от снощи, ако искам да ида на шопинг пак :2019: :2019: :2019: Днес съм решила да си сготвя вкусни нещица, защото не само имам време ами и желание :girl_eat:
цИлуФки на всички сладурки :girl_kiss2:

frani
17th May 2008, 21:06
здравейте, като гледам днес има затишие тук! :) нормално, при това хубаво време :sunbath:, аз доста поскитах и сам изключително заредена!
още повече, че кантара показа още -2!!! :cool: :girl_dance: има светлинка в тунела!!!

Izabo
17th May 2008, 22:05
Минавам само за малко да кажа добър вечер и да ви проверя как сте.. :D !
Като гледам, всичко е наред :D , настроението е пролетно и свежо, килограмите намаляват, а редиците ни се уселичават... :D ! В този ред на мисли, добре дошли Antoinette и fea :D !!! Надявам се да сме ви от полза, а и вие да ни зареждате с оптимизъм, като споделяте добри резултати !!!

Antoinette, нищо отчайващо и ненормално не виждам в твоя случай..., така че дерзай :D !

frani, честити още - 2 кг. :)!

lilito_84, и от теб чакаме снимки (от сватбата)!!! :D

Kraska_Praska, 172 височина и вече 62 кг по мои скроми сметки.... :D ...и да повторим... Краска...ПРАСКА... ?!?!? :shock: ..
Дарлинг, огледалата у вас ли са криви или що...? :D Сменяй ника веднага, заблуднице такава :lol: :lol: :lol: ....

Алегричка, пожелавам ти и тез' пинтилонки да ти оширеят и изхлабавеят :D !!! Сигурна съм, че си убиец с тях :)!!!

нпп, хайде, хайде, хайде :D ! (да пием кафенце :D )

Като гледам, другата неделя е неудобна на много хора.....ще се съберем ли някаква група все пак...или целият отбор ще мисли за друга дата...?

azdani, и съм сънувала често, че прегрешавам...и ми е било зле от това насън още...и като се събудя...съм най-щастлиивата на всета, че всичко е било сън :D !!! И с цигарите съм така (не пуша от година и малко...)...Но понякога сънувам, че съм запалила цигара, а осъзнавам, че не бива, защото съм ги спряла.... и пак съм супер доволна като се събудя и видя, че не е истина :D !

Еличка, ...нищо не казваш за себе си....:)...за теб само едно гуш :D !

Дебеланка.... :D , къдИе отидИ уа? :D

Илски....., осъзна ти, че изглеждаш чудесно и ни заряза набързо...ей това е!

А аз...., добре че наминавах само за малко да кажа добър вечер.... :lol: :lol: .....

divina
17th May 2008, 22:06
Здравейте, мили мои! :girl_dance:

Nyssa, и на мен ми допада идеята за виждане и неделя е удобен ден по принцип, лошото при мен е, че тренирам и всеки път разбирам от ден за ден и засега ми е трудно да кажа за часа, но ще гледам да се нагодя към повечето :)

Казвам едно голямо "добре дошли" на Antoinette, fea и selvaggia,, успехите ви чакат, също така и нови дрешки :D

Аллегричке, виж как режимчето си дава резултат... Много се радвам за теб!!! Виждам как след време и тези панталонки ще трябва да ги стесняваш... :)

lilito_84, май и аз имам повече успех с килцата като съм на ПЗ... :roll: Знам ли, или си въобразявам, защото сега нещо съм зациклила, а съм на П, от утре краставички и доматки ще влязат в менюто :1259:

Дебеланке, нпп, еличке, Изабо ... :girl_kiss2: Надявам се да си прекарвате добре и режимно уикенда :)

Izabo
17th May 2008, 22:09
Само да кажа здрасти и на теб, Дивайничка... :D ! (този път наистина "само" :D )

divina
17th May 2008, 22:09
ооо, забравих и аз да спомена , че Илски ми се губи, хванала е някъде пътя и ни е изоставила...

divina
17th May 2008, 22:12
Мерси много, Изабо! :girl_kiss2: И много хубава дюканска вечер!

lilito_84
17th May 2008, 22:21
Момичета, да се похваля, днес се качвам на кантара и още един кг минус, вече съм 60 и съм много горда. Продължавам с кеф, а и днес майка ми е сготвила страхотна мусака от тиквички, извара и яйця, а и с кисело мляко става супер. Мерси на всички за отговорите.
Изабо, кажи ми само къде да пратя снимка
:1202:

Kraska_Praska
18th May 2008, 10:35
Момичета, искам много да ви се похваля!!!
Безкрайно съм щастлива!!!
Извадих от гардероба един панталон, който носех преди 2 години и половина и който отдавна бях сложила в графата "дрехи, които никога повече няма да мога да нося". Така съвсем на майтап реших да го пробвам и се оказа, че ми става и даже мисля днес да изляза с него и да си вдигна самочувствието. Освен това тая сутрин кантара показа 61.5 (все още няма да си сменям лентичката, защото може и да има неприятна изненада утре). И другото нещо, което ме зарадва най-много от всичко - най-после приятелят ми забеляза, че съм отслабнала. Той по принцип много не обръща внимание на промените във външния ми вид, но днес на майтап ме пипна по корема и взе да ми се усмихва, след което каза, че доста мазнинки съм стопила от там :) Въпреки всичко, все още чувствам, че ПРАСКА ми подхожда. Евентуално като мина под психологическата бариера от 60 може и да се замисля дали да не си остана само Краска :)

ilski
18th May 2008, 14:24
Мили дами, слънчеви приветки отново и от мен! :1207:

Изабо, къде ти такива задоволителни резултати за 8 дни? А и да бях ги постигнала, пак няма да ви изоставя, от мен отърване скоро няма да видите :D

Аз се изпокрих малко, че имах големи грижи на главата си, напуснах старата си работа с не малко главоболия и сега съм в търсене на нова. За капак пък днес съм почти обездвижена, кръста ми (дископатия) реши отново да ми каже "дзак".... :cry:

Алегричкааа, честито за Ню Йорк! Честито и на всички за постигнатите резултати! :bravo:

Добре дошли и на новите Дюканки, пожелавам много успехи, силна воля и много минусчета!

Колкото до моите резултати.... Днес съм 9-ти ден откакто започнах Дюкан. Изминаха 5 дни на ЧП и днес 4-ти на ПЗ. Вчера сутрин като се претеглих: още -1кг, та общо -4кг. А денят мина прекрасно, събрахме се една щурава компания фотографи и ходихме край Язовир Искър, минавайки през Ихтиман и още незнам си къде... Природата беше чудно приказна, а временцето - перфектно. Успях дори и тен да хвана. :lol: :sunbath:

На обяд решихме да си направим барбекю, като от всичко, което всеки беше накупил си позволих само доматки, краставички и шишчета. :grill:
Ама тези шишчета така ми се осладиха, че накрая се усетих как съм попрекалила с тях. И резултата днес: +0.4кг. Ама като съм си лакомата спаска, така ми се пада. :wall:

Като цяло забелязвам нещичко, което вие момичета ми бяхте споменали по-напред в темичката. Колкото повече време минава от режима, толкова по-лесно става спазването му. И при мен е така... Особено с толкова много Дюкански рецептички.

Днес си направих пиленце със зеленчуци и стана - муууууууцка. Виртуално ви черпя с него. :wink:

А междудругото, сега чак виждам тази имотиконка - :naked: дано и вас ви развесели толкова колкото и мен :lol:

Пожелавам ви много усмивки и повече положителни емоцийки! :3000:

selvaggia
18th May 2008, 14:26
Здрасти!
Бързам да се оплача...Съседите отгоре решили да си правят външна изолация и днес от сутринта ми висят двама младежи на прозореца,та съм под наблюдение сериозно и си викам,айде ще сляза до CCS...Да повървя малко,да се избавя от обсадата и най-важното-да си купя трици,че вече съм 7 ден на П и не помня кога за последно ходих до онова място,ама със сигурност само веднъж беше...Та,отивам,нали в Пикадили...мотая се 30 мин да търся къде,по дяволите са пустите им трици,чета надписи,залягам,надигам се на пръсти...и... ги открих!Надписите... :( "овесени трици","пшенични трици"..и празен рафт :( Нямааа...Нищо,хайде,ще опитам да го преживея и утре пак..
Докато обикалям като безпризорна,една девойка ми подаде някакви витамини(болнава съм и се сторила сигурно,верно кожата ми повехна малко напоследък,ама аз на солариума-моя най-добър приятел,го отдавам)...ох,изгубих си мисълта,кой ме е учила такива дълги изречения да пиша,не знам...Беше питането,дали могат витамини да се пият,ама от къде тръгнах и доникъде не стигнах :D То да му се отще на човек да ми чете писанията чак...Следващия път ще ви подчертая с червено най-важното! :D
Изказах се.
На всички хубав и усмихнат ден пожелавам!

ilski
18th May 2008, 14:32
selvaggia, аз имах същия проблем с намирането на овесените трици съвсем наскоро. Имаше само табелка "Овесени трици", но самите трици бяха свършили. Но се поразходих из Пикадилито и ги точно до рафта с ядки, провери там.

Успех!

selvaggia
18th May 2008, 14:42
Мерси,ilski,ще гледам по-внимателно утре! :D

Allegra
18th May 2008, 17:48
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247436
Айде и тук да се отчета! Пресни снимчици от вчера...(с новия панталон :lol: )

divina
18th May 2008, 21:54
Хей, Аллегричке, много си ми сладка, ще те изпапкам, ама май не си режимна храна :girl_haha:
Да ти кажа, че преди бях мернала твои снимки и сега като те виждам ... еми отслабнала си и много си се разхубавила. Много си хубава като се усмихваш, така че забранявам тъз' "смайл" да я сваляш от лицето... :D :girl_kiss2:

Илски, привет, радвам се да те видя отново тук! Надявам се да се чувстваш по-добре и да знаеш, че ще си намериш по-хубава работа!!! Поздрав4е и :girl_kiss2:

Izabo
18th May 2008, 22:06
Тоя път съм наистина за малко :D !
Алегра, страхотна си....!!!!!!!!!!!!!!!!!....и наистина си отслабнала много :D :D :D !!!!

Илски :D , радвам се да те прочета :D :D :D ! Ще намериш нова и много по-хубава и радваща те работа, не се притеснявай за нищо :D ! А резултатите от диетата са супер :D !

selvaggia, пий витамини, няма проблем...И, плийз, недей така и ти да не помниш кога за последен път.... :D .... Направи нещо по въпроса и не го допускай следваш път, опасно е!!!

Хайде, лейдис... :D хубава вечер...и до утре :D !

npp
18th May 2008, 22:16
Здравейте момичета ...
днес нещо не ми е ден ...чувствам се "слон в епогей на тонажа" .... още съм в МЦ , подпухнала съм като балон ... засържан вече над 18 дни .... ама то не беше закъснение на МЦ то не беше ПМС , МЦ ,...но аз съм инат ...а и за разлика от повечето от вас аз имам на гърба си много кила ....
от яд на мен си ...си сварих "гадна зелева супа " ... и се покатерин на кростренажота за малко ....
та така минутката ми за оплакване свърши ..и да поръся малко мозък

Алегриче ...мисля че ти е време да минаваш в трета фаза ...КВО ОЩЕ ЩЕ СВАЛЯШ БЕ МОМИЧЕ...

Izabo и аз мисля че е време за кафе ...и лична среща , но тази седмица ми се очертава пътуване нонстоп ...хайде решете за среща в неделя ...макра че като ви чета ...вие всички сте на половината ми и години и килограми ....та за срещата за мен два стола запазете в заведението

lilito_84...за 5 кг няма да ти е нужно цяло лято да ги пребориш ...ей сега ще видиш как неусетно ще се стопят

selvaggia...в "наше село Люлин " на пазара днес изкупих последните три пакета овесени трици , но казаха че другата седмица към края ще изкарат пак ...мила аз от началото на режима пие витамини ( вземи комплексни някакви аз пия мулти табс) особенно в дните когато си на протеини ...мисля че е необходимо

ilski...пожелавам ти нова и по хубава работа ...и момиче оправяй се " в кръста : той и на нас жените ни е нужен

Kraska_Praska.... еееееееееееее с тези килограми каква ПРАСКА СИ БЕ ЧАДО ....я веднага да промениш ника

divina....усмивка и целувки за теб ...винаги ме радваш

Antoinette...карай на по лек вариант 1П/1ПЗ или 2П/2ПЗ ...и мисля че ще "излъжеш " (заблудиш алегрията си )

ДЕБЕЛАНКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Къде си ????????

Izabo
18th May 2008, 22:50
Npp...., ние с неб си държим връзка :D !

Момичета, утре по БТВ след 9ч. ще говорят за режима на Дюкан и как се отразявал на здравето....Усещам, че няма да кажат само хубави неща.... Може ли някоя, която си е вкъщи по това време, да хвърли едно око за какво иде реч... За съжаление нямам представя точно в колко часа ще е....

P.S. Можем и в страницата им да го гледаме/прочетем май... :cool:

npp
18th May 2008, 22:56
Izabo...ако не ми се наложи да се изстрелям бъзо към македонския край ( да тръган по рано) ще ги гледам ...подозирам че оная умница и компетентница дето сега води "часът на мама " ...някога се изкаваше пак много компетентно по културни теми в сутрешния блок ...тя ще ръси мозъци ...тая много ме дразни

divina
19th May 2008, 00:02
Хей, аз пак наминавам... преди малко се наплюскахн - режимно, ама си се наплюсках :roll:

npp, не си единственото балонче, ако това те успокоява, ставаме две :2039: :1242: От няколко дни съм като плондир, те и килограмите нещо сдават багажа... много странно, защото от началото на режима сега за първи път се чувствам така... :1246: Не е от зеленчуци, защото днес ги почнах, не е от МЦ, :roll: :?: Странно:1202: , дано да отмине бързо, че чувството на плондир нещо не ми допада :?
И, npp, мерси за усмивките, на драго сърце ги приемам, че имам нужда в този момент :girl_kiss2: А, и да кажа може и да си ИМАЛА много кила, защото гледам, че си изминала половината път, ама втора като тебе няма :!:

Izabo, мерси за инфото, аз ще се постарая утре да гледам, ама който каквото и да говори, аз Дюканчо си го уважавам и не си го давам (я, и рима извадих :1241: )

Аз приключих вечерната изповед...

Пожелавам ви много хубава, слънчева и успешна седмица!!!

lilito_84
19th May 2008, 00:10
Здравейте момичета, и аз няма да мога да гледам предаването по бтв утре, но мисля , че в сайта на бтв вечерта ще може да го гледаме. Те таакава презентация направиха, все едно това е най-неразумното хранене на света и малко ми станаха смешни, защото аз например преди да започана диетата май ми се събираха повече меса на ден , отколкото сега.Но ако някой го гледа, моля да разкаже.
Нпп, мерси за подкрепата.И аз се надявам да ги сваля тия 5 кг и да започна 3 етап, ама ще видим кога ще е.
АААААААААА и да ви попитам къде ги качвате тия снимки и аз да ви видя, че нещо не съм ориентирана?
Оставям ви засега и поздрави на всички момичета

npp
19th May 2008, 00:35
divina...миличка като сме двечки "слончета " поне сме групичка ...за подкрепа...:)) моят мъж казва че във форума сме като "анонимните алкохолици " ...всичко си казваме и си признаваме даже и истинските килограми ( нещо което една жена ако не е като клечка никога няма да си признае) и караме с НИк-ове ...
така че мила ... няма да се предаваме продължаваме ...ние сме "борбена група"

Allegra
19th May 2008, 03:49
Това за анонимните алкохолици много ми хареса :2023:
нпп велика си :girl_in_love: никаква 3та фазадокато не ги сваля тез 10 кила дето ме мъчат :1246: ..утре ще се тегля, та да видим :twisted:
Проблема е, че като тренирам и превръщам мазнината в мускул и по този начин не виждам голяма промяна в числото когато се тегля..и определено ако трябва да минавам на 3та фаза,малко трудно ще ми е да определя колко да е дълга ( нали е по 10 дни на свален килограм)..абе разбра ли ме някой какво искам да кажа :roll: :roll: :roll: Честно да ви споделя, страх ме е от 3та фаза..едно че нз колко да е дълга и 2ро включва се това онова...да не се освиня пак :1302: Ама аз имам още мнооого дълъг път да извървя докато стигна 3та фаза, така че ноу проблемо поне за сега :1224:
Изабо днес показах снимките на мойта мама (нали с подзамисъл да си изпрося комплимент) пък тя почна да ме пита от къде съм си била взела розовата хавлия, че не помнела да съм я мъкнала от Бг :yako: Благодаря ти мила, че поне ти ( и другите от бандата на Шаро) виждате това което за някои е невидимо :2017:
дивайна аз така като се замисля твоя снимка не съм виждала :1231: Помисли си по въпроса :2035:
Пък за смайли-то днес за малко я свалих, че ме нервнаха..ама сега пак съм се ухилила :1242: щото май преядох с протеини :popcorn_girl:
Утре най-после зеленчуци...тези 4 дни ЧП ми бяха мн трудни..за първи път от както съм на режима си мечтая за зеленчуци :girl_dance:
Пък да ви кажа, аз снощи не можах да спя мн добре, защото сънувах че съм влюбена :1252: :2055: Ужас..до къде се докарах не е истина :2023:
А да..и бяхме на клуб и DJ пусна няколко бг песни специално заради мен :3000: Умрях си от кеф :dirty_dance: :dizzy: :2042:
Аз се изповядах... :2046: гуш за всички!

Antoinette
19th May 2008, 08:51
Добро утро на всички :D
Аз все още не съм се теглила, но най-хубавото е, че тази сутрин ми дойде !!! :2018: Така че се надявам да се прключи тази агония със задържането на вода...другото хубаво е, че утре се прибирам в Бургас и ще мога да се претегля най-накрая и да си готвя вкусни работки (в режима естествено) защото в София нямам време и условия за това и ми писна от набързо сгънати неща. Другото хубаво е, че най-накрая си намерих овесените трици и май вече усещам ефекта :connie: :2013:
Аз изкарах междувременно още един ден от ударния понеже нямах време да правя салати...и днес май ще е така..А между другото като почна смесен период има ли ограничения за зеленчуците като количество (тези които са позволени афкорз).

И малко офтопик: да се похваля че бях на концерта на KISS и беше якоооооооо! :beavis_and_butthead:

Много хубав ден и по-малко нерви ви желая:) :girl_dance:

Kraska_Praska
19th May 2008, 08:56
Здравейте всички :)
Allegra, видях ти снимките и само искам да попитам - момиче, къде ги видя тези 10 килограма бе?????? Признавай си сега на то зи клуб колко гаджета свали :) Ти можеш преспокойно да минеш в трета фаза още сега, ама ако продължаваш да си въобразяваш, че имаш осще за сваляне - по-добре за мен. Тъкмо ще ме изчакаш малко да си и сваля моите килца и ще започнем трета фаза заедно. Навита ли си?
А иначе за майка ти, не се ядосвай че не е реагирала правилно. Аз от околко 2 години съм малко пълна и нашите през цялото това време не са спрели да ми говорят за това. Майтапи, добронамерени забележки, случайни коментарчета... Убедена съм, че не го правят нарочно, но понякога ми става много неприятно. Е, сега поне баща ми забеляза промяната - каза ми, че още малко и ще съм кльощава. Това разбира се не е така, но поне най-после забеляза усилията ми и се опита да ме зарадва. Аз пак изписах много глупости, малко на искрено и лично го обърнах, а исках да се включа само, за да направя на Allegra заслужен комплимент. И все пак, говоря сериозно, че може заедно да започнем трета фаза, така че кажи ако си съгласна :)

selvaggia
19th May 2008, 08:57
Добро утро,мацки!Аз се пристрастих вече към тоя форум...Никакво време нямам,че с това мое лягане в 3-4,едвам се надигнах към 9..коса имам да изправям,корени да овафлявам...и среща от третия вид къмто 11(работна,де),обаче да си попиша малко :D .
Как ме е яд,че късно го видях това за Btv-то,ама ще го гледаме в нета!Пък и честно казано,мисля си,че вие тука сте по-големи специалисти и можете да кажете мноооого повече по темата :girl_haha: Такъв стимул сте ми...
Ох,хайде,милички аз ще започвам с великите приготовления,че то изобщо нямало време,сега като се замисля :( После пак!
Хубав и усмихнат ден ви се пожелава :)

dundi
19th May 2008, 09:21
Здравейте мили ми сладурки!!!!!!!
Най- после и аз се престраших да се включа към веселата ви групичка.От няколко дни си воайорствам из форума и събирам смелост да стана и аз една дюканка.Е, успяхте да ме убедите :2003: . Много разчитам на вас, защото сама с толкова месо не мога да се справя :1242:
Айде лек и успешен ден, че трябва да влизам на оперативка :2043:

Nyssa
19th May 2008, 09:36
Чакайте и аз да кажа няколко неща набързо! :lol:

Allegra, изглеждаш страхотно в момента, но те разбирам за тези килца, които те тормозят, защото и аз съм така сега - най-накрая се чувствам добре в кожата си, но просто има едни 4-5 килца, които искам да сваля, за да съм спокойна за себе си. :D Та и аз продължавам борбата.

ilski, надявам се скоро да си решиш проблемите с кръста и работата и да ни радваш пак с редовно присъствие. :2020: А ти няма ли да можеш да дойдеш на срещата амм?

Ама станахме наистина много и ми е трудно да изброяам никове, ама се чувствайте нагушкани от мен всички! :D

И хайде аз пак за тази среща да си помеля. Значи все пак има шанс да се съберем макар и малка групичка в неделя - 25-ти привечер, нали така? Аз съм навита за който час кажете, така че сте вие. :) :) Мисля да направя един примерен списък с хората, които са казали, че ще могат, пък ще се доуточняваме кой кога и т.н. :

- Nyssa
- Kraska_Praska /след 20 часа, нали така?/
- Izabo / то и привечер ще е топличко вече, така че хайде идвааай, пък другата среща ще я направим през деня в най-голямата жега специално за теб :1241: /
- divina /като си разбере часа на тренировката/
- npp / без теб закъде? :D /
- ilski

Ами май сме това засега...ще се радвам, ако още хора решат да се включат и така. :) Споделяйте забележки, предложения, че да я направим възможно най-удобна за всички срещата.
Сори за обширното съобщение, ама... като не пиша често напоследък, така става.

Хайде, много много усмивки за всички! Хубав ден! :1259:

Kraska_Praska
19th May 2008, 09:47
Да, аз след 20 ще мога :)

ilski
19th May 2008, 10:52
Ааа, аз съм голям инат, като реша нещо, че ще стане и става :lol: Кръста ми се пооправя, вчера цял ден лежене, днес решавам, че ще правя шопинг терапия :lol:

Благодаря на всички ви за подкрепата и пожеланията! :P

Момичета, искам да ви се изповядам..... :oops: Вчера майка ми се върна от Ливан (беше на гости на сестра ми за месец) и напът за Варна реши да остане за ден при мен. Та донесе арабски сладки, арабски ядки, неща които са ми голяма слабост. И други неща донесе, ама казах твърдо НЕ на тях :lol: Обаче за сладките и ядките не можах да им устоя и хапнах малко от тях.... Не че нямах воля, но реших че така или иначе веднъж на една година ми се е паднало да хапна малко от тях, та съвсееем мъъъничко само ги опитах. Голяма вкусотия, ейй. Сладките естествено ги върнах по майка ми за Варна, а иначе ядките си ги оставих. За по-натам, когато не съм толкова режимна. :lol:
Обаче да ви призная.... като си ги хапнах и първата ми мисъл беше как ще ви се изповядам. Хихи да знаете, че вече сте ми и в реалния живот.

Среща? Кога? Там съм! :wink:

Nyssa
19th May 2008, 11:00
Еее, ilski, мисля, че всички имаме някакви малки прегрешенийца. То пък нямаше да е човешко да сме абсолютно стриктни. И аз хапнах един бонбон Тофифи /колко смешно изглежда написано хаха/ на рождения ми ден като черпих, ама... какво да се прави, случва се и важното е че е рядко и с повод. :P
А срещата засега е ориентировърно за неделя - 25ти май, около 20 часа... значи те записвам в списъка. Йееееей. :girl_dance:

Eleonora_81
19th May 2008, 11:03
Здравейте прекрасни девойки,

От около месец чета във форума и за режима на Дюкан. Най - накрая и аз се мотивирах и реших да се пробвам. Имам едни 6 килца, дето моого ми се ще да ги сваля от около година насам :oops: Опитвах какви ли не диети, но резултата беше плачевен :( Всеки път си върщах килограмите, че и отгоре. Проблема ми е, че съм ужасно лакома и седна ли на маса помитам огромни количества ( сериозно, без да преувеличавам :oops: ) За мен вече може да се каже, че спадам към групата на "ваксинирани" към диети. Била съм и на НВД, но неиздържах повече от ч седмица и се натъпквах до безобразие. И така, след като се мотивирах от вашите страхотни резултати.

На05.май започнах режима. Минах успешно 7 дни от ударния етап. Премерих се и с удивление видях че съм 2 кг надолу. ( започнах от 65 кг., висока съм 171)След като започнах ПЗ, започнах да задържам и спрях да се меря, бях чела че това е застой. И тук е мястото да споделя, че последните три дни на ПЗ т.е от 13-14 май та до днес след като претурпях лек емоционален срив :( Апетита ми се изостри свирепо. Момичета, моля ви помогнете ми. Не съм нарушила режима (освен с 2 -3 лъжички нискомаслено какао :oops: ), но ям промишлени количества режимна храна. И то не каква да е а предимно кексове, кремове и режимни торти. По цял ден пека и ям докато стана като балон. Това вече 7 дни. нямам сили за спорт, само ми се спи, а събудя ли се изяждам по две тави кекс с 2 кисели млека :cry: .Знам аз съм си виновна за всичко но немога да спра . С тези хиляди следкиши до 1 ч през ноща и с 3-4 млека на ден нестава. Но немога да се преборя със себе си . моля ви помогнете. Незнам как да изляза от този ад. Ужасявам се само при мисълта че макар и с режимна храна се превръщам в чудовище. И така за 15 дни съм си старите 65 кг. :cry:

Момичета, моля ви, много съм объркана, ако някоя от вас иска нека да сподели какво и най-важното по -колко да ям. Имам предвид ако някой може да ми каже примерно меню, но и количества. Ще съм безкрайно благодарна. Ако може да ми казете и в колко часа да ям последно? Найстина съм ужасена, а сама немога да се контролирам и да си наложа мярка на количествата.

Valinda
19th May 2008, 11:55
Valinda, дай примерно твое меню да се поучим и ние :D ! 9 кг за месец и половина е супер резултат :D , остава и да не ти личат :D !
Радвай се на постигнатото!
Мерси
Мо моето меню е доста разнообразно. Хапвам около 4 пъти на ден. Сутрин задължително си хапвам 150 гр кисело млекце с 2 супени лъжички трици. Мисля, че това е от голямо значение.
Следващите хранения са ми на обед, следобедна закуска и вечеря. Обикновено хапвам червено пилешко или бяло месо. Телешко, рибка. Гледам да си хапвам добре, тоест да не стоя гладна :lol:
Също така си правя и сладкишчета, течен шоколад, кремчета - без сладко не издържам :lol:

Valinda
19th May 2008, 12:04
Здравейте прекрасни девойки,

От около месец чета във форума и за режима на Дюкан. Най - накрая и аз се мотивирах и реших да се пробвам. Имам едни 6 килца, дето моого ми се ще да ги сваля от около година насам :oops: Опитвах какви ли не диети, но резултата беше плачевен :( Всеки път си върщах килограмите, че и отгоре. Проблема ми е, че съм ужасно лакома и седна ли на маса помитам огромни количества ( сериозно, без да преувеличавам :oops: ) За мен вече може да се каже, че спадам към групата на "ваксинирани" към диети. Била съм и на НВД, но неиздържах повече от ч седмица и се натъпквах до безобразие. И така, след като се мотивирах от вашите страхотни резултати.

На05.май започнах режима. Минах успешно 7 дни от ударния етап. Премерих се и с удивление видях че съм 2 кг надолу. ( започнах от 65 кг., висока съм 171)След като започнах ПЗ, започнах да задържам и спрях да се меря, бях чела че това е застой. И тук е мястото да споделя, че последните три дни на ПЗ т.е от 13-14 май та до днес след като претурпях лек емоционален срив :( Апетита ми се изостри свирепо. Момичета, моля ви помогнете ми. Не съм нарушила режима (освен с 2 -3 лъжички нискомаслено какао :oops: ), но ям промишлени количества режимна храна. И то не каква да е а предимно кексове, кремове и режимни торти. По цял ден пека и ям докато стана като балон. Това вече 7 дни. нямам сили за спорт, само ми се спи, а събудя ли се изяждам по две тави кекс с 2 кисели млека :cry: .Знам аз съм си виновна за всичко но немога да спра . С тези хиляди следкиши до 1 ч през ноща и с 3-4 млека на ден нестава. Но немога да се преборя със себе си . моля ви помогнете. Незнам как да изляза от този ад. Ужасявам се само при мисълта че макар и с режимна храна се превръщам в чудовище. И така за 15 дни съм си старите 65 кг. :cry:

Момичета, моля ви, много съм объркана, ако някоя от вас иска нека да сподели какво и най-важното по -колко да ям. Имам предвид ако някой може да ми каже примерно меню, но и количества. Ще съм безкрайно благодарна. Ако може да ми казете и в колко часа да ям последно? Найстина съм ужасена, а сама немога да се контролирам и да си наложа мярка на количествата.
Здравей. Най важното според мен е да не се отчайваш. Този режим наистина дава резултати. И Дюкан казва, че можеш да хапваш колкото ти се яде, стига да е режимна храна.
Защо не започнеш примерно да си печеш пиленца или пържолки? И ги яж в промишлени количества ( то и аз така правя). Хапни добре със стабилна храна и после, когато почти не ти е останало място си хапни и малко десерт. Също мога да те посъветвам да пиеш много вода, докато се храниш. Хапвай по-бавно, за да може сигналите до мозъка да достигнат преди да си преяла ( за това са нужни около 20 мин).
И пак повтарям, не се отчайвай.
Виж рецептата за течен шоколад.На мен в началото ми беше много полезна, за да утолявам апетита си за сладко :Dhttp://valinda.editboard.com/forum-f9/topic-t122-8.htm
Успех и мисли по често за момента, в който ще се качиш на кантара.

Izabo
19th May 2008, 12:19
Eleonora_81, много добре те разбирам...ти поне се тъпчеш с режимна храна сега... :D ! Трябва да излислим нещо за намаляване на апетита... :? .. В една друга тема се говори за Биотикс на Озон...Мисля да си го купя и да пробвам..Не му е това предназначението (за повече инфо (http://www.ozonelaboratories.bg/ro/product_details/44/11041-1048-1054-1058-1048-1050-1057.html)), но, ако това му е страничен ефект, ще е уникално :)!
6 кг. не са много ..., ще се справиш с тях, ще видиш :D !

ilski, радвам се, че си по-добре... :D ! Шопинг терапията е хубаво нещо... :D . А аз от кога не съм пазарувала.... :? Като се чувствам трътлеста, нямам никакво желание за нови придобивки... Какво да ти кажа за сладките..., важното е да не се отпускаш...Най-добре без прегрешения...., но по-добре с малки такива, отколкото с перманентно размазване :lol: ...

dundi, добре дошла.. :D ! Ще се справиш, няма страшно...(за месото иде реч :D ). А каквото остане, давай насам....Има и по-ящни тук... :lol: , ще ти помагаМе.. :D

selvaggia, я да я видим тая причоска сложна :D !

Nyssa, ще я направим срещата май :D !

Antoinette, точно ограничение с конкретни мерки и теглилки по повод тревата няма..., но изрично е казано да не се тъпчем до припадък с нея... Както Еличка каза, не замествай протеините със зелено.., а ползвай като гантитура :D !

Алегричка на кака, не се сърди на мама... :D ...тя едва ли осъзнава въображаемия ти проблем с теглото :lol: !!!

нпп, за какво слончета говориш..., не разбирам честно... :? !

lilito_84, има тема "Снимки на отслабващи..."...Там може да видиш много прекрасни дами, нямащи почти никаква нужда от сваляне на килограми :lol: :lol: :lol: !

Ох, хайде да приключвам вече...Дебеланке, къде си бе, девойко мила.. :D ?

Дивайна, ще гледаме в сайта на БТВ довечера...Но и аз се съмнявам, че нещо може да ни откаже... :D ...

Поздрави на всички и хубава и слънчева седмица от мен :D !

П.П. Valinda, трици и само 150 г мляко за закуска...и единствено хранене до обяд не е ли малко...? И аз закусвам с трици и половин кофичка мляко (200г), ама след 2 часа някъде притичквам за още нещо до хладилника... :D

Nyssa
19th May 2008, 12:28
Eleonora_81, те другите момичета казаха това, което и аз мислех да ти кажа, но все пак. Един съвет от мен - не се задържай толкова време вкъщи. Аз по себе си съдя, че като се застоя и вече започвам да се чудя какво да нападна от хладилника и затова непрекъснато си измислям занимания извън дома. Не знам ти по колко време си перкаш навън, но съдя по това, че по цял ден печеш кексове вече 7 дена. Друго, което мога да те посъветвам. пак от личен опит. е да си правиш по-леки сладки неща. Аз например си правя огромни купи с желе. :lol: Изпълва стомаха, сладко е и си е почти вода мисля. Така се боря аз с глада за сладко. Иначе и аз съм голяма лакомия - където има една приказка - ям с очите си. :lol:
Не се притеснявай, в началото винаги е най-трудно, но съм сигурна, че скоро ще влезнеш в ритъм. :2020:

lilito_84
19th May 2008, 14:26
ЗДравейте момичета, искам да ви попитам доматеното пюре от режимните храни ли е?
АААААААА и гледахте ли го това прословуто интервш по бтв тази сутрин, ако да разкажете, че аз не успях.

Чао засега!

Eleonora_81
19th May 2008, 14:37
Благодаря на всички за съветите
Nyssa, абсолютно си права. Аз от 1 седмица, нито имам желание за спорт, нито да излизам навън. Затворила съм се в себе си и с къщи и освен да пека кексове, да правя разни кремове и после да ям до примала, друго не правя :cry: Системно се чувствам подута ( от преяждане :( ) и нямам енергия. Ще се помъча да започна да спортувам. Може би, ако отида да потичам, макар и насила ще се почувствам по-добре. Незнам защо системно съм уморена. Като нищо не правя по цял; ден :oops: Работя на компютър и по 8 часа само седя.

Izabo, това с апетита е голям проблем найстина. Но при мен преяжданията са система. Всеки ден и по цяла нощ се тъпча безобразно, даже и без да съм гладна. И все сладко ми е в главата.

Valinda, благодаря ти и на теб за подкрепата. Права си, няма да се отказвам. Продължавам напред.Въпреки че от вече 15 дни, а резултат никакъв. Но аз съм виновна. С това тъпчене, какво очаквам :(
Разгледах рецептите, изглеждат чудесно. Трябва да започна да ям пиле и солена храна, а все сладкото ме влече. А рецептата за течния шоколад е уникалнаа :lol: , но нали казват че какаото не е за 1ви и 2ри етап. Аз си слагам по някой път по 1-2 ч.л. в кекса :oops: амааа гледам да е рядко.

Искам да ви попитам, какво мислите за съчетаване на диетата с L -carnetin? За сега като добавки взимам рибено масло и мултивитамин. Но ми се ще ако е разрешено разбира се да си помогна с L -carnetin + спорт де, за да има ефект. Какво ще ме посъветвате?
Другия ми въпрос е за последното хранене - вечерята. В колко часа най - късно да е. Защото мойто последно хранене е 12, 1, 2 вечерта т.е преди лягане :oops: имам нужда от ограничение.

Izabo
19th May 2008, 14:41
Лилка, ми виж какво пише..., ако има шекер и/или оливо, не върви.... :D
А аз съм много, много хепи, защото открих начин да си пия кафето сутрин и да ми е вкусно и сладко (със захарин или Стевия не е достатъчно вкусно...)...С ДУФАЛАК... :lol: :lol: :lol: ...(сладко е (лактулоза), но пише, че достига непроменена до дебелото черво..., а храната се усвоявала в тънките черва, така че не би трябвало да е проблем за режима май, а...вие какво ще кажете...???)

Дано не ми го резнете и дуфалака, 'щото така ми се пие скусно кайве, а с тия подсладители нищо не става....

Хайде цунк :D ! от мен ...оставям ви ....за малко :D !

P.S. Отново бидех изпреварена..., но ще се коригирам.., а именно.. :D .:
Елеонора, чудесна е идеята за карнитин и спорт...Мисля, че чувството за умора идва точно от обездижване и непрестанно маане...И аз бях така..., по 9 часа пред компа и плюскане денонощно...(мечтаех да огладнея... :lol: :lol: :lol: (но не го допусках :D )...) и се чувствах като парцал.... Движението и разумното количество манджа дават тонус и енергия... Трябва да издържиш да не ядеш прекалено много няколко дни...Така като ти се посвие стомахчето и усетиш позаслабване ще имаш повече сили и желание да продължиш в същия дух... :D ... А и се сприс това готвене... :D..Поприготвяй си нещо шарено там, ама от сутрин до вечер пред печката.., кака няма само ядене да ти е в главата... :D .. Прави нещо интересно и полезно за себе си.. :D (или за другите, само да те разсейва и забавлява :D )
Четох, че, когато папането не е много мазно, може да е и до половин час преди лягане, но на мен ми се струва малко...Гледай да е поне 2-3 часа преди лягане.. Е.., има някои, които не ядат след 18ч., но това не може всеки да го постигне...Друго ми се върти.., че не бива да има повече от...., а сега де...колко часа бяха...между последно хранене вечер и закуската сутрин...? 10-12ч примерно...? (за да не се забавя метаболизмът). Ще те излъжа..., трябва да потърся пак..Но идеята е, че трябва да се започва деня със закуска...Аз преди не го правех, защото сутрин ми беше тежко от вечерното угощение, но сега, когато ограничавам храната, да видиш как бързам да омета нещо колкото се може по-рано...(но поне половин час след ставане).
Триците ги яж задължително до обяд... Пий много вода...
Какво друго беше питала....? :D

Allegra
19th May 2008, 15:29
Уааааа :girl_cry2: - 100 гр. съм от миналия понеделник, - 1 см от ханш и талия...БЕЗОБРАЗИЕ! :girl_hysteric: Не разбирам честно...
Краска благодаря за поста! Навита съм да те чакам, и да караме 3та фаза заедно, само ако си смениш 2рата част на ника с нещо по-благозвучно :girl_in_love:
Ниса :P искам и аз на среща!!!! :1246:
Изабо миа море :girl_kiss2: Тя мама.... :2005:
нпп, илски, дивайна, еличка :2017: :kiss_me: :first_move:

ellica
19th May 2008, 16:03
Лелеееее, сладурчета, много сте писали бе :D :D
Днес имам ужасно много работа, ще се постарая утре да ви изчета и отговарям, обещавам!!!
Това предаване по бтв аз го хванах сутринта към 7,20 но понеже закъснявах, видях само някакъв възрастен лекар, който говореше общоприетите глупости, че "всяка диета трябва да е изработена от ДИЕТОЛОГ, съобразена с индивидуалните потребности и състояние на организма ...и т.н....." дрън-дрън ...
Ох, наистина нямам никакво време.... много искам да дойда на срещата, но в неделя 25.05 ще пътувам сутринта и ще се прибера в понеделник :2021: :cry: :2021:

Nyssa
19th May 2008, 16:24
ellica, жалко. :( Но нищо де, на следващата среща ще се видим хихи.

Allegra, кога се прибираш? Ще направим специална среща-посрещане в твоя чест. :1241:

ilski
19th May 2008, 17:41
Момичета, само да ви спомена, в 19:00 по бтв жели да дават отново репортаж "За и против" режима на Дюкан.

dundi
19th May 2008, 17:46
Момичетааааааааааааааа,
имам един бърз въпрос и изчезвам да готвя :candy: :candy: мммммммммммм............Та да си дойда на думата, от тая жега взе да ми забива мозачето :2001: ............ а да, та: мога ли да слагам соев сос на месото?то, че мога мога, но дали е ПОЗВОЛЕНОо, моля ви кажете дааааааааааа.....
Айде :girl_kiss2: и доскоро!!!!!
ААААААААААААААААААА, ама наистина съм загряла..... успяхте ли да намрите интервюто по бтв-то, че аз се рових ,но така и не ми се появи.
чао за сега :1201: и нека силата бъде с вас!!!!!!!!!!!

Antoinette
19th May 2008, 18:18
ех....а дали някой които го е гледал може да разкже накратко какво са казали защото аз съм на работа до късно и няма как да го гледам :(

ilski
19th May 2008, 18:24
И аз така, и това изпуснах. Хем го следях и нещо се заблеях в кухнята, а то минало вече.... Верно съм блейка. :lol:

ilski
19th May 2008, 18:44
Хванах го! Тъкмо го дават сега.

Накратко - било опасно да се спазва протеиновата диета повече от седмица. Месото може да провокира бъбречно заболяване, камъчета...

Недостатък - излиза твърде скъпо за родните стандарти."

Общо взето - бля бля :lol:

npp
19th May 2008, 20:55
Здравейте ...момичета ...днес пак скитах ( метнах около 500км с две тежки срещи ) ..сега съм като утрепано куче след малко ще ръфна половин печено пиле и пак на "тръстиката"...
момичета утре заминавам из страната за няколко дни ...ч се върна до петък я не ... ХЕЙ ДА НЕ МЕ ЗАБРАВИТЕ
сега да кажа няколко наставления ...да спазвате докато ме няма
ДРЪЖТЕ СЕ РЕЖИМНО И НЕПРИЛИЧНО ...

като се върна ..аз ще се отчитам удържала ли съм ( че всяка вечер ще съм с колеги дето са диви купонджии ...а аз винаги съм имам била войводата ) ...и от вас ще искам ПОИМЕННО ( ИЛИ ПО НИКОВЕ ) ...да се изповядате ,...коя какви щуротиики е направила

ХАЙДЕ ЧАО ЗА няколко дни ...( ще си отдъхнете от наставленията ми ) ...

ПП. АААААААА да кажа за БТВ ...не успях да го ледам ( нали пътувах) ....ама едно разбрах ...аз пак съм си избрала да правя нещо ВРЕДНО :lol: :lol: :lol: ..... представете си ...ние всички какви сме престъпнички и "правим вредни неща".....четем една книжка и слабеем ... МОМИЧЕТА УМРЯХА ОТ ГЛАД ДИЕТОЛОЗИТЕ .... еле такива като "любимаката ми " Емилова ....
ако не се "осъзнаем " тези "ГОЛЕМИ СПЕЦИАЛИСТИ " трябва да отидат да се наредят на опашката в бюрата по труда да се регистрират като безработни .....
та и в двете днешни предавания на БТВ ....не става дума за полезни и вредни неща ...а ЗА ПАРИ ... и застрашени "лесни доходи" на ... "слециалисти "

selvaggia
19th May 2008, 21:21
Ей ме и мен! :D
Пфууу,досега любимия ми обяснява колко ми е вредна диетата,стрес-мрес,шок за организма...(той понеже е много компетентен по ВСИЧКИ въпроси!)И това два часа!Не е живот,не е...
Izabo,не ми е баш от най-сложните причоската,ама косата ми чуплива много,пък аз,нали-права я желая...и преси/сешоари...ум да ти зайде... :D
Днес вече съм на ПЗ :D изгря слънцето и на Драгалевска! :1211:
Оставям ви сега,отивам да си забъркам една мусакичка от..квото намеря..с тиквички за основа :D ,че утре се очертава да има сериозна липса на време за каквото и да било :(
Много усмивки на всички :D

divina
19th May 2008, 22:16
Хей, мацки, здравйте, ама за един ден доста съм изпуснала....

npp, много ме радват постовете ти, смях си се :2055: сама пред монитора, особено това с "анонимните алкохолици"...
Лек път и работа, а ние обещаваме да се държим "режимно" :)

Аллегричке, и аз като теб съм си мислила, че ще ме хване страх като дойде 3-та фаза с тези разрешени нещица да не се върне някое и друго кило... но засега има време докато дойде този момент... А снимчици... трябва да направя и някак си тук да ги поставя (пак рима, Дюканчо явно ме вдъхновява :girl_haha: )
Аллегричке, ще постигнеш желаните килограми, сигурна съм, но с толкова много спорт, ще стане малко по-бавно... Търпение му е майката... :2043: С теб сме!
Ах, тез сънища..., айде скоро да се превърнат в реалност, а да не би да има някой младеж???

Antoinette, айде дано кантарът те зарадва :)

dundi, Eleonora_81, добре дошли при нас!!! успехи и ще се подкрепяме :2003:
Eleonora_81, доста съвети са ти дали и хубави... Разбирам те за сладкото, но ако хапваш месце, та дори и повече, ще видиш как ще те засища и десерта ще дойде чак накрая. Успехи и чакаме да ни се похвалиш...

ilski, като четох за тези сладки... :candy: лигичките ми потекоха и отидох да изпапам едно голо желенце :girl_haha:

Изабо, Еличка, Дебеланке... :girl_kiss2: и на всички много усмивки :D

azdani
20th May 2008, 09:25
Здравейте милички, сладички....вие сте мойте адреналинки :2020: !!!
Много мА кефиш npp та ние сме си в една възр. групичка(и аз наскоро вързах 2 по 20 :girl_flirt:)
Предварително се извинявям на всички, но не помня имена...та и аз уцелих предаванийцето по ТВ-то, мацки известни сме, не сме вече "анонимните алкохолички" а сме медийни ДЗвезди.....и то къде в БТВ-то!! :1259: ....съгласна съм ,че ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА!!!
Докторчето по диететика доста се впрягаше да изкара Дюкан некомпетентният невролог, а раЗираш ли ..те компетентните диетолози ....имал много лъжи/неистини в книжката си напр: белтъчините не била 50%, а саамо - 20%, отричането на всякакви въглехидрати осоообено плодовите захари...и още дрън -дрън....
Но с тезата на журналистката съм съгласна.....(като изхождам от себе си)...всяка от нас трябва да си приспособи диетката към себе си(своите нужди) за да има максимум ефект......какво имам впредвид: аз постя от години...за 50 дни пости свалих без вс. проблем 4 кг, без да се чувствам подута като балонче с хелий......, по празниците си качих 1 килце, та протеиновата диетка я почнах от 69 кг!!!За 7 дни ЧП на кантара едва едва 1-1.5 кг бях в -!!! И при това не става с триците така добре както с марулките...визирам (WC-то) :2007:
:1203: :1207: А за спорта от край време спортувам, даже в залата по аИробика скъсах ахилес ( преди 5 г.) и качих 5 кг за 6 месеца, и още Идно 6 мес. заседяване пред компа ми докара още 5 +.......Ходя на народни танци, на аеробика.....визуално спортните колежки ми казва,че има ефект - стегнато тяло, но с 10 кг над нормалното за мен и с портокаловото ми д.... :girl_cry2: Тази седмица съм на протеинки със зелениЧуци.....дано спадне балончето......
Стига ,че досадих много ......РАДВАМ ВИ СЕ, ЧЕ СТЕ ТОЛКОЗ ОТСЛАБНАЛКИ.....!! Целувчици... :lips:

Eleonora_81
20th May 2008, 09:51
Мили момичета,

още веднъж благодаря ви за топлото посрещане, за подкрепата и за съветите. Благодарение на вас имам стимул и въпреки, че все още нямам резултати - продължавам с режима :)
Izabo,divina благодаря ви. Радвам се, че Л карнетина е позволен, защото знам че от него ще имам повече енергия. Дай боже да живна и да започна да спортувам :)
Спирам с готвенето по цяла нощ и смятам да наблегна на месцето. Въпреки, че режимните кексове са ми голяяяма слабост :oops:
Но няма да се предавам и даноооо скоро и аз да мръдна в килцата.
Лек и отслабващ ден на всички вас :girl_kiss2:

Izabo
20th May 2008, 10:59
Лейдис, привет, привет... :D !

Eleonora_81, ще видиш, че ще успееш....понапъни се малко само.... :D. А и не казваме да се откажеш от десертите... :D ....Само не наблягай на тях основно..

dundi, аз си слагам по малко соев сос, ама не прекалявай, че има сол в него...Ако искаш да си супер стриктна, недей да го ползваш...

Очакваните коментари са били по БТВ значи...

Нищо не казвате за Дуфалака..

Ох.., нещо ми се спи много днес..Или по-скоро си чувствам главата подута, все едно съм недоспала..., а въобще не е така....Ще изляза да се поразмърдал след малко...

Слънчев и усмихнат ден ви желая :D !

ellica
20th May 2008, 15:23
Здравейте, момичета!
Толкова много ме радвате всички, големи сте сладурчета! Ще си изкарате страхотно на срещата, на която аз няма да дойда... :(
Nyssa, браво на теб за идеята и за това, че си се нагърбила с организацията :D

Allegra, страхотно изглеждаш, наистина! Не знам какво ти показва кантара, но наистина изглеждаш много добре. :2043:
Dundi, добре дошла и от мен! Не зная колко ти отговаря на истината ник-а, но ако случаят ти е като на Kraska_Praska, нЕкой от нас другите трЕбва да се изпокрият :D
Eleonora_81, добре дошла и на теб. Другите момичета са ти отговорили, но и аз да кажа - преди десетина дни и аз бях много отпаднала.. но взех една ударна доза вит. С и по време на периода на ПЗ хапнах повечко зелено.. и ми светна пред очите..
Иначе и аз често задавам въпроса за максимално дългото време, което може да се спазва режима, без да си навредим на здравето.. :?: :idea:
Абсолютно подкрепям ПРР, най-често става въпрос за печелене на пари.. Но лично за себе си съм решила, че ще спазвам супер стриктно 2-ра фаза мах 3 месеца и след това ще мина в 3-та.
Izabo, ти си нашето най-полезно, информирано, мило, симпатично и слънчево съфорумче :girl_in_love:
Divina, ilski и всички други, които нямат нужда от отслабване, много усмивки и добро настроение :D :D

_Debelanka_
20th May 2008, 15:52
Не съм прочела и 1 буква, но нямам никакво време и за това поне да напиша 3 реда да знаете, че съм жива и здрава, което е най-важното. Мисля няма смисъл да казвам, че съм си по режима ;) В събота направих 2 месеца с мосю Дюкан и равносметката е доста добра: -16,3 кг (преди МЦ даже). Мерките, които съм запомнила (че записките ми са вкъщи) са: -13 см. талия (искаше ми се повече, че ми липсва тънката талия отдавна, но има още време и надежди :)), -10 см от дупето и по -9 см от всеки баджак, че то при мен още не са бедра :)))))))))
Довечера ще се постарая да допълня и с останалите мерки, които съм снела.
Много целувки от мен и отивам да прочета малко преди да духна към водната аеробика.

svidna
20th May 2008, 16:03
Алегра, мила, чак сега видях, че имам лично съобщение от теб, след 2 седм. Сори, много сори!
Иначе горещо ти препоръчвам да редуваш 1П-1ПЗ, защото става за активно спортуващи и учещи.
Иначе на мен ми останаха 2.5кг до финала и после минавам в трета фаза.
Успех на всички и не прегрешавайте! Заслужава си!

frani
20th May 2008, 18:58
здравейте сладурковци! само да си каже, че сам адски доволно от режима, тичам си сутрин, а и после училището- свичко си върви идеално! :1203: скоро ще се хваля с изключитилни резулнати, нанто провите и вие!:2004:
та пиша, понеже открих в сайта на БТВ статииката за репортажа им относно нашия режим

"За" и "против" диетата на Дюкан
19.05.2008 / 19:43

80 % от жените са били на диета поне веднъж. Лекарите обаче предупреждават за опасности.

С приближаването на лятото българките масово полудяха по нова диета. С хранителния режим на Пиер Дюкан вече месеци родни звезди свалят ударно килограми. Но лекарите предупреждават за опасности.

Лили Попова е една от жените отслабнали по специалния хранителен режим на Пиер Дюкан.

За 3 месеца тя свалила 18 килограма. "Доволна съм, че влизам в по-малки дрехи, имам повече енергия, будя се рано, отпочинала", споделя Лили Попова. Стотиците жени като нея с гордост публикуват в интернет снимките си преди и след диетата.

Лекарите твърдят, че режимът на хранене макар и ефективен, е опасен и обсебващ.

При диетата на Дюкан в първата седмица се яде само месо, а следващата седмица се позволяват и зеленчуци, но въглехидратите и мазнините са сведени до минимум. Диетолозите са категорични, че е опасно човек да спазва протеиновата диета повече от седмица.

"Месото съдържа пуринови съединения, които могат да провокират подагра - болест на хората, които ядат много месо или да провокират бъбречни заболявания", обясни проф. Божидар Попов, Дружество по хранене и диететика.

Факт е, че килограмите са основен показател за самочувствието за дамите и те често избират да са по-слаби пред това да са здрави.

Според диетолозите 80 % от жените са на диета или са били на диета в някакъв етап от живота си. Въпросът е кога да спрем. Засега единственият сигурен недостатък на диетата е, че излиза доста скъпо за родните стандарти. "

незнам дали това е позволено (прилогонето на репортажа). но маля да се приеме като цитат. на мен лично ми стана много любопитно, какво толкова нищят режима след като е помогнал на толкова много хора- и мъже и жени! това е друга тема, на мен ми беше любопитно, затова реших да споделя и с вас.
прегръдки от мен :girl_kiss2:

frani
20th May 2008, 19:06
между другото какво кисело мляко си похапвате- оз си взимам Култура, но нещо имам съмнения :roll:

dzak
20th May 2008, 20:20
здравейте сладурки....аз съм от 55 дни на режима....само ще кажа за всички вас за успокоение...за 55 дни -17 кг
захар преди 7,9, вчера 4,2
пик кисекина 477 378
холестерол 6,2 4,2

ако има лекар,да си го принтира и да го закове в кабинета си:)

успех на всички

maichka
20th May 2008, 20:50
http://www.mamaibebe.com/ticker.php/weight/21350.gif (http://www.mamaibebe.com)

maichka
20th May 2008, 20:51
:D http://www.mamaibebe.com/ticker.php/weight/21350.gif (http://www.mamaibebe.com)

lilito_84
20th May 2008, 22:26
Здравейте,
да благодаря на
Франи за интервюто и на мен ми беше много интересно какво толкова има. Защо не обсъдят ДР ЕМИЛОВА, ама това е друга тема.
Аз от утре почвам пак протеини, да ви кажа, не знам дали ви се е случвало, но днес бях на прот и зеленчуци и си чувствах корема супер подут, надявам се с чистите протеини да се оправят нещата. Вие как мислите?
Чао и поздрави на всички момичета

selvaggia
20th May 2008, 23:04
Здравейте,мацки!
Аз имам да превеждам тука доста,ама едно бързо включване да направя...утре по бтв-то пак щели сме ние да бъдем звездите :lol: ...не го оставиха на мира тоя Дюкан!

Valinda
20th May 2008, 23:28
П.П. Valinda, трици и само 150 г мляко за закуска...и единствено хранене до обяд не е ли малко...? И аз закусвам с трици и половин кофичка мляко (200г), ама след 2 часа някъде приритичквам за още нещо до хладилника... :D
Ми на мен никак не ми е малко. Ама моята закуска никога не е преди десет. Не съм от най ранобудните.
:lol:
А относно рисковете от тази диета- ми той и Дюкан си ги казва. Аз чета истинската му книга, тоест оригинала на френски и там той предупреждава за разни странични ефекти. Проблеми с бъбреците и за натрупвнето на разни вещества по кръвоносните съдове, и токсини и ....
А и да уточня, че тази диета никак не е нова. Все пак книгата на Дюдю тук във Франция излиза преди 8 години. И интересно защо до сега френските диетолози не я оплюха.... Друг е и въпроса за след режима и че той за това поотшумя тук.....май се качват килограмите. Освен ако не ви стане начин на живот. :roll:

azdani
21st May 2008, 09:58
Здрасти за днес и от мен милички , сладички.....и слабички :2020: !!
Станахме си медийни ДЗвездички и това си е, днес пак .......уморихме докторите и журналистите да НИ мислят как ще се разболеем и после те разИРАШ ли какво ще правят... :2042: , имаме си и МЪЖЕ в актива, но май ги е срам да си кажат, само си воайорстват скришничко!!! Добре ,че са булките им та ги издават :1222: :2023:
Сега да си кажа каква я оработих по план......3 ден на ПЗ и кантарчето е на 0 кг.....но пък не съм балончето и не съм изтощена, :dirty_dance: поскачках в пон. и днес мисля пак.....
:chating: за днес толкоз ,че Ша поработвам..... :lips:

Izabo
21st May 2008, 12:03
Привет най-прекрасни!!! :D

Valinda, аз все си мисля, че, ако след какъвто и да било вид ограничение, започнем да плюскаме неконтролируемо, няма как килограмите да не се върнат....А ако се направи правилно захранване и след това не се прекалява..., мисля, че няма да има проблем....
Т.е. според мен същественото за запазването на килограмите не е видът на диетата, с която те са свалени, а начинът на захранването след това и след него да се поглъща разумно количество (и качество) манджа :D ...
Преди години (още в гимназията) се разхождаме с една приятелка по Графа и аз й казвам..."Ммм.., я да 'апнем сладолед... :2034: "...и тя..."О не, аз ВЧЕРА ядох....."... :D ...Ето за това иде реч... :lol: . (По-тежкият вариант е на сестра ми, която като мнооого малка (което оправдава граматичната грешка в изказването :D ) беше ужасно злояда....и реплика, която съм запомнила от нея е: "Вчера ях, днеска ях, сега пак ли да ям...?!?!? :2009: "...)..Слава Богу, оправи се детето... :D

По повод натоварването на бъбреците и подаграта..., гастроентеролог ми каза, че те (бъбреците :D ) и с по-тежки и лоши неша от белтъчините са се справяли...А за подаграта.., наследственият фактор имал значение там... Разбира се, хора, които имат проблеми с едното или с другото, не бива да се подлагат на такъв режим...Близко до ума...А въглехидрати сме си били набавяли достатъчно от млечните и от тревата... Иначе съм съгласна, че чисто протеинова диета не е хубаво да се спазва повече от седмица...Ама наш'то е ВИСОКО, а не ЧИСТопротеинова такава... Даже и през нашето т.н. Ч.П. приемаме въглехидрати...

dzak, супер резултати!!! Поздравления :D :D :D !

azdani, важното е да си жизнена и енергична..., той кантарът ще покаже -, къде ще ходи.. :D

lilito_84, от тревата ще да си се подула..поне така предполагам...ходила ли си до 00 скоро ? :lol: (нали сме си близки вече, що да ен питам... :lol: )

frani, ако искаш да си супер стриктна, яж Верея 0.1% или Пършевица 0.5%..., ама на мен не са ми вкусни...и ям Култура или Герма (също много скусно :D ). Всъщност не ям само аз Култура.., доста хора я предпочитат...Но да си признаем.., за да е толкова гъста, няма как да е 0.1% (че и нишесте няй-вероятно има....)

Миличка _Debelanka_, страхотни резултати!!!!!!! Ще сменяме изцяло гардероба за лятото май, а? :D

ellica, на тази среща може и да те няма, но няма да се измъкнеш от следващата... :D !!! Толкова искам да се запозная вече с вас... :D !

Спирам..(за да видя кой е успял да си пусне поста преди мен :D и да си формулирам послеписа :D )

Слънчев следобед ви желая!!! :D

ffiffelina
21st May 2008, 12:10
Здравейте момичета :D

Миналата седмица бях писала, че се присъединявам към вас и наистина го направих за 3 дни, обаче така се стекоха нещата, че си хапвах разни зеленчуци, затова от днес отново съм в отбора!

Вече окончателно реших да изкарам 10 дни ударен етап, защото имам още около 26 кг за сваляне, пък ако не успея 10 и 7-8 ще са ок (поне така си мисля).

Та така де, от днес ще се навъртам редовно :roll:

ilski
21st May 2008, 12:18
Поздравления за момичетата, постинали своя успех, поздравления и на тези, които наближават все повече своята цел.

Аз след поредното зверско главоболие, а и появилото се бъбрекоболие (оказа се че болежката не била в кръста, а в бъбреците) реших да спра Дюкана за известно време....

Продължавам сега с разделното хранене. Поне благодарение на Дюкан се отървах с няколко килца и научих повечко здравословна информация за храните. Благодарение и на Дюкан се запознах, макар и виртуално, с вас. Ще продължавам да пускам по уше и оче тук и да ви следя и радвам за резултатите ви.

Успехчета на всички ви! :wink:

Nyssa
21st May 2008, 12:48
ilski, искрено съжалявам да прочета това, което си написала. Стискам палци скоро съвсем да се оправиш и разделното хранене да даде резултата, който търсиш. :) Ще е по-бавничко сигурно, но и по-сигурно. Ще дойдеш на срещата все пак, нали? :)

Апропо, не искам да разводнявам темата, но все пак - момичетааа, трябва да помислим за място, на което ще се съберем в неделя? Нали няма отказали се? :1246:

Поздрави на всички! :2020:

dundi
21st May 2008, 13:19
Здравейте момичета- кокичета :)
Как сте днес? Надявам се да сте по-добре от мен, защото вече от 2 часа мечтая да стане време да си ходя, а имам работа и на ушите :(
Izabo мерси мила за съвета за соевия сос. Аз не мога съвсем да се откажа от солта, защото имам много ниско кръвно.
ellica ,:) ми като чета за Kraska_Praska, моят ник съвсем си отговаря на истината ...... все пак трябва да свалям поне 15 кг. Преди известно време много надебелях ( аз винаги съм си била пълничка) и вече усещам физическа непоносимост към самата себе си. Направо на моменти ме отвръщава собственото ми тяло :2021: . Висока съм 175и съм 80 кг............., Които вече взеха много да ми тежат и на кости и на всичко.
И така.... иначе съм на 3 ударен ден и май ми понася диетата.....
ilski , много гадно така.....Дано се оправиш бързо, защото каквото и да си говорим със здравето шега не бива....стискам ти палци :2020: .... ааааааааа и да не забравя снимките ти са убиец, аз вече съм ти страшна фенка:1246:
Имам последно въпросче и ви изоставям: Може ли да хапвам пилешки воденички и сърца?
Чао сладички и иииииииииииии никакво сладко ей, вие сте си достатъчни :2043: Поздрави на всички и приятен и усмихнат ден :1207: [/b]

Endilana
21st May 2008, 13:27
http://www.btv.bg/videos/search_videos.pcgi
Здравейте, ето го линка към репортажа на БТВ за Дюкан. Трябва да намерите втората част на вечерните новини на 19.05. Искам само да обърнете внимание на думите на диетолога - той, както и бтв изкарват, че се яде само месо през ударния период - яйца и млечни да си ги нямаме такива (уха Ибахти диетата, не знам ква воля ще се иска САМО месо да ядем), а и на всичкото отгоре думите му са, че диетата евентуално е възможно да предразположи организма към тенденция за образуване на камъни в бъбреците. С толкова много условности направо не е истина..... АБе изложиха се много.

Такааааааааа аз отдавна не съм писала ама редовно ви чета! Да се похваля - започнах яко спорта - Пилатес Power plate и когато мога малко фитнес. Освен това реших, че като ще е гарга да е рошава, та започнах да ходя и на отслабващи процедури с LPG апарат за корема, защото аз колкото и да отслабвам все си имам корем и честно да ви кажа почвам да виждам ефект.

Вече съм 62.4 кг, което ме прави с 1 кг по лека от последнич път, в който ви писах (да знам, че беше преди доста време ама преминах през 7 дневно задържане). Та вече завърших първия месец- резултата е -8 кг. :) Остават 3.4 до заветната цел и (може би) плоския корем.

На всички пожелавам лек и хубав ден

ПП Искам и аз да ви видя, кога е срещата?

ilski
21st May 2008, 13:50
dundi, е, снимки като снимки. Ама съм почти винаги ухилено до уши :lol:

dundi, Nyssa, , благодаря ви момичета за подкрепата и пожеланията! Определено днес съм по-добре, така че няма място за притеснения...

А за неделя - там съм! :wink:

Valinda
21st May 2008, 13:55
Izabo, Имах предвид, че след добро захранване и спазване на всички съвети , когато веднъж започнеш да хапваш всичко, дори и в умерени количества.....се напълнява. Метаболизма се променя. Поне така казват френските мацки. А като цяло те не са от тези, дето се хранят стабилно. :lol:

Аз съм още далеч от този момент, но съм си решила този режим да ми стане начин на живот или по точно третата фаза. Защото организма винаги се стреми да достигне максимума килограми, които е бил. Тъжно, но факт.
Успех на всички ви желая :D

_Debelanka_
21st May 2008, 14:00
Прочетох и ще пиша! Дръжте се!

NPP, душо моя скиталческа!!! Толкова се радвам, че съм ти липсвала, ще гледам да съм по-редовна вече. Колкото до кантара, не играя никаква аеробика вече с него. Ще му се хендря веднъж на седмица и толкова. Преди ме показваше или същото или по-малко от предния ден. От началото на май и +чета ми показва понякога и не съм му приятел вече!!!! Премерих се на 17-ти по повод 2 месеца с режима и сега чак на 27-ми след 5-те П дни. В началото ме посъветваха да се меря всеки ден да си следя как ми се отразяват храните, но сега горе-долу знам кое как ми влияе и нямам намерение да си разстройвам милата душичка с тормоз всеки ден.

Izabo, преди 100 години си ме питала за водната аеробика. Теб може и да не те интересува вече, ама аз ще ти кажа. Ходя в х-л Амбасадор, там е към клуба на Мариа Шпицер май се казваше. Към този клуб цената навсякъде, където има е 6 лв. На мен изключително много ми харесва, 1 000 000 пъти повече от фитнеса. Много съм доволна от резултатите, стегнала съм се, при това в смях и закачки с другите момичета. От плуването е по-ефикасно (зависи може би до колко добре и какви стилове можеш да плуваш) поне за мен, защото аз не съм добър плувец, а и парадоксално за мен, на повечето басейни цената за свободно плуване е повече отколкото за водната аеробика, при която има треньорка.

ellica, ние сме почнали диетата на един и същи ден бе сладурче! А дано ни е на късмет 17.03.2008 г. Ако е така, всяка година от тук нататък ще го празнувам като РД!!! Браво за постоянството и напред към успеха! :)

Kraska_Praska, и ти преди сума време си питала за протеините на прах, но аз сега ще си кажа. Отначало и аз бях решила да ги вземам, но се оказа, че Дюкан не ги препоръчва. Пишеше някъде в книгата, ще потърся по-подробно и ще ти кажа какви са му доводите. Но разбира се ти ще си решиш сама :)

selvaggia, и на теб да пиша за витамините. Ако гледаме книгата, доктора препоръчва бирена мая, но ти можеш да пиеш и други витамини. Гледай обаче съдържанието, да не са със захар или да завършват на "-оза", като фруктОЗА например. Препоръчвам най-горещо употребата на 1 с.л. смляно ленено семе на ден+всякакви Омега хапчета каквито искате т.е. ленено масло, рибешко масло и техни комбинации.

Ilski, много сори за проблемите, но се надявам скоро всичко да ти е на 7!!! :2043: Успех и в намирането на най-хубавата за теб работа!

Nyssa, аз много искам да дойда на срещата, но в неделя имам РД и не знам още дали няма да празнувам вечерта. Все пак като решите къде и часа, пишете тук, пък може да мина поне за малко, ако успея, да ме видите какво съм мече :))) да не кажа слонче.

Алегричкааааа, ти си писала едни хууубави неща, а си пуснала още по-хуууууббббааааввввиииии снимки и ми иде да те цуна през компютъра чак :2017: Толкоз си сладка, толкоз ти убав панталона, пък и блузенцето, че ще те търпим още малко във втора фаза и ще те ритнем към трета да знайш :1351: :3000: Честито за Ню Йорк!!!! Снимай, че кат отида некой ден да се ориентирам по-лесно :lachen: :lachen: :lachen: :lachen: :lachen: :lachen: Кажи най-накрая КОГА СЕ ПРИБИРАШ В Б-Я? Не знам какво да кажа на духовия оркестър, всеки ден ме питат кога ще треа да те посрещат :2055:

Здрасти на всички новички, на които не съм казала още!!!! Аз съм Дебеланка, ваша сладка готованка!!!! Бъдете вий режимни и ще паднат тук килцата зимни!! Разлигавих се, за това когато ми стане по-сериозно ще се върна да коментирам тъпаците от бТВ и вероятността да се задържат килцата след режима. Ай бай :3000: :3000: :3000:

Kraska_Praska
21st May 2008, 14:06
Здравейте момичета :)
Така като гледам ставаме все повече и това ме радва :)
Честито на тези, които вървят надолу, а за останалите - не се отчайвайте, скоро и вие ще се похвалите с резултати :) Аз честно казано не мога да преценя от коя категория съм - в някои дни съм 60.5, 61, а в други 61.3 и не смея да си преместя лентичката докато не е сигурно, че съм си 61.
ilski, много съжалявам за твоите проблеми, дано се оправиш по-скоро.
Endilana, срещата ще е в неделя, някъде около 20:00, но не сме се разбрали за нищо конкретно, така че следи темата редовно за повече подробности. Освен това искам да те попитам къде ходиш на Пилатес Power plate и отслабващи процедури с LPG апарат и доволна ли си. Че и аз се замислям за нещо такова, но нямам много свободно време, а и се чудя къде да ходя...Така като гледам и с тебе, и с Allegra може да караме трета фаза заедно - ти си много близо до моите кг сега и моята цел, само че ти с тоя спорт ще стигнеш трета фаза много преди мен :)
Аз пак много изписах, затова на всички останали по-нови и по-стари съфорумнички - много целувки !!!
Ааа и да не забравя - оценявам комплиментите ви, но наистина все още имам дооооста общо с втората част на ника си...(за съжаление)

ellica
21st May 2008, 14:06
Здравейте на всички заслабващи красавици! Ако има и нЕкой красавец, да не се крие повече, не сме толкоз страшни :D
Освен това сме и хубави :D :D

Дебеланка, страхотни резултати, браво :!: Заслужаваш подарък, букет цветя :2020: , но ако искаш нещо по-режимно - :good_luck: Това не е шега, навремето един мой професор по анатомия и физиология отделяше специално време в лекциите си, за да ни обяснява кои са най-полезните растения... Та казваше, че за всички "колежки" препоръчва да хапват връхчета от млада люцерна (дано знаете какво е това де), защото там били сунер концентрирани естествени естрогени и много витамини :D
dzak, и ти си с умопомрачителни резултати! Не е честно така, криете се дълго време, след това триумфално развявате победни знамена!! :D :D По-честичко искаме да ви "виждаме"!
frani, благодарим за интервюто, май другите не успяхме да го гледаме.. колкото до млякото и на мен са ми най-вкусни Култура и Герма. Предпочитам второто, защото един колега си беше направил труда да ги изследва, направил бактериални посявки. Оказало се, че само в Герма и в едно пловдивско, май Елит се казваше, има живата и така полезна форма Laktobacillus bulgaricum.. При другите ползват някаква друга закваска, то на Културата си я пише де .. ама като е толкоз вкусничка :2045:
lilito_84, от зеленчуците ти се е подуло стомахчето, но ще ти се оправи, защото имено те ще раздвижат перисталтиката.. Аз писах преди време, че въпреки триците имах проблем с WS-то, но се върнах към едно изпитано от мен средство - Лаксит на д-р Тошков. Не защото в момента го рекламират, ползвала съм го преди време и резултатите са чудесни. Това е напърно безвредна хранителна добавка, в състава й влизат само билки, които така или иначе не бих могла да събера накуп.. и мразя чай..
Valinda, ти в момента си във Франция, така ли? Е разкажи как са французойките, оправдана ли е славата им на изтънчени и красиви жени?
Ffiffelina, не се притеснявай, не си развалила толкова много режима със зеленчуци, все пак не си яла шоколад или торточка (АЙДЕ ТУКА НЕМА ДА СПОМЕНАВАМЕ НЕКОЙ ИМЕНА :D ) Ударният режим е за да задвижи метаболизма ... говорили сме за това ... настрой психиката си .. правиш нещо полезно за себе си ...другите храни не стават някакво табу завинаги, а за определен период от време..Всъщност не си спомням писала ли си колко трябва да сваляш? Само не ми казвай "имам 5 излишни кг и ще стана мечтаните 42" :D
dundi, абе при твоята височина не е толкоз трагично .. за два месеца си готова .. после ще отктъпиш ник-а :D
Ilski, здравето наистина е най-важно! Ти и без това си изглеждаш чудесно, скъпа! Поддържай постигнатите резултати!

На мен съвсем взеха да ми падат панталонките вече .. утре ще се меря и отчитам, макар че съм в МЦ.. Та като сме на тази тема, Izabo, ти кога ще ни се отчетеш :?: :D Ние и без това ти се радваме безкрайно, ама не ни ЗАГЛАВИКВАЙ така с приказки само :!: :!:

Endilana
21st May 2008, 14:38
Краска - ами то и аз нямам много свободно време (работя вс ден от 9 до 19:30 плюс съб от 11 до 18) НО ИМАМ ЖЕЛАНИЕ и това е най -важното. Значи, ходя на Пилатес в The Gym, на Хайдушка гора, всеки вторник и четвъркът от 20:00 ч. На Power Plate и LPG ходя според зависимост от часовете, които има свободни в медицински център Санте. Намира се на Витошка, но в горната част до Южния парк точно. Ще ти пусна телефони ако искаш. Значи, аз и в предишната тема съм писала Power Plate можеш да тренираш макс 3 пъти в седмицата и всяка тренировка е по 30 мин (ама след тези 30 мин на следв. ден имаш такава мускулна треска, че не е за вярване направо). LPG се прави според предпочитанията на клиента (може на цяло тяло или на определена зона - корем, бедра, дупе, брич и тн). LPG и то трае някъде 30 мин. Та общо за двете е 1 час, което също не е толкова мн време. Ако искаш, може да почнес първо с пилатеса и после останалите. Ще е супер да ходим заедно. А за вдъхновение ползвам www.victoriassecret.com. Гледам сайта 15 мин и отивам на финес. И елате да видите какво става :lol: :lol: :lol:

divina
21st May 2008, 16:05
Здравейте, момичета!

Минавам само за малко, че учене ме чака, а нещо трудно сядам...

ilski, здравето е най-важно, така че сега се оправяй и след това успехи с разделното хранене. Стискам палци за много успехи и ще те чайаме да ни радваш тук с тази широка усмивка :D

_Debelanka_, сладуранка, супер резултати :1223: За пример си!
Беше споменала за някаъв бял шоколад преди време, може ли да пуснеш рецепта, ако е от някой сайт. Аз търсех, но не намерих (аз задържам, ама пак сладкото ми е в главата :2047: )

svidna, и на мен ми остават 2.5 кг или там някъде, че от 1 седмица задържам и някакви грамове се лашкат нагоре-надолу... Ще бъде яко да започнем заедно трета фаза, ама да видим докога ще съм в застой аз :roll:

dzak, :bravo: за свалените кг.... Е такива доказателства са подкрепа за всички нас...

frani, май ти беше попитала за млякото, аз само да споделя, че си хапвам Верейка 0,1 много си ми е вкусничко. Не съм яла Култура, но някъде четох, че май не е много за нас, макар и да е 0,1%

ffiffelina, успех и скоро очакваме да се хвалиш с минусчета :)

Endilana, мерси за линка...
Хм, много ме издразни тоз' доктор... Щом този режим психически и физически ми се отразява добра, значи е здравословен...

Аз за малко, за малко и се разписах, ама като сте ми слабост, какво да правя :lol:

:2020: :girl_dance: :girl_in_love: много хубава вечер, девойки!!!!

Endilana
21st May 2008, 16:25
Divina за Вереята и аз съм съгласна. Аз отначало ядя само Верея и си отслабвах екстра, после минах на Герма и Култура щото нали са много вкусни и хоп 8 дни задържане. Сега пак СЪм на Верея и кантара пак се усмихва. Знам, че може да не е точно и само от киселото мляко, но мисля, че и то е от значение. А исках аз и друго да попитам - къде в книгата сте чели за ограниченията на млечните, защото аз четох, четох и нищо не намерих.... :cry:

Kraska_Praska
21st May 2008, 16:25
Здрасти на всички :)
Endilana, много ще се радвам да ходим заедно, даже предлагам в неделя като се видим да се разберем.
dundi, нали ти питаше за сърчицата и воденичките - Дюкан в книгата пише, че може дреболийки и аз лично си хапвам. Много обичам сърчица, но преди да си ги приготвя гледам да махна мазната част. Една идея - пробвай ги задушени в тефлоное тиган с лук, гъби и червен пипер (това в ПЗ дните, разбира се). Направо си облизах пръстите...

Izabo
21st May 2008, 16:37
Илски, радвам се, че сега си по-добре... С разделно и умерено хранене и спорт мисля, че ще постигнеш желаните резултати :D ! Ще си говорим в неделя.... :D !

Еличка, права си, скъпа...Много фино се измъквах от отчет досега... :D , обаче ти ме усети и постави въпроса открито....Утре заран на гладно ще трябва да се меря и да споделвам резИлтатите, к'во да се пра'и... :D

Endilana, при теб сигурно резултатите ще са главозамайващи... :)..Хубаво е да се комбинират всякакви заслабващи методи и процедури!

Дебеланкей, хубаво звучи водната аеробика...., ма много ми далеч тоз' Амбасадор... :? Абе аз на плуване да се наканя да тръгна.., пак ще е добре...Ама трябва да успея да вляза в банскито..., а зазсега е грозна гледка.... :?

Нисса, къде верно да се видим?...Някъде, където има много диетична кола и/или пилешка скара.... :D

ffiffelina, и 7-8 дни ЧП са о.к., даже не се и опитвай да ги правиш 10, няма смисъл май...

divina, встрани от темата.., ти по какво учиш? :D

Kraska_Praska, много вкусно изглеждат тей сърчица.... :D ! Хубава идея за вечеря :D !

Гуш на всички :D !

Endilana
21st May 2008, 17:28
Краска: Дадено!!!!! Аз в неделя съм All free така че само свирвате и долитам. :lol:

Изабо ами ще ме видите в неделя, на мен уж малко ми остава, но пак съм доста далече от заветните форми. А корема и паласките винаги са ми били най-проблемни и реших да пробвам нещо ново. На 8ми юни заминавам на море и дотогава дано съм постигнала целта си.

svidna
21st May 2008, 20:08
Момичета, къде ще е срещата?

Allegra
21st May 2008, 20:13
Аз само да кажа че нещо съм мноу разсеяна от няколко дни и нямам ник'во време също така... :lol:
Та само си мернах именцето някъде надолу..ииии
Дебеланка душата, такъв смях му ударих като прочетох за оркестъра че не може да си представиш :lachen: :lachen: :lachen: :lachen: :lachen:
Ощееее около месец-два и айде в 3та фаза (нъл' за Ню Йорк трЕбе да сме трепач :1242: )
Оф бързам сега..ще пиша пак!
ЦАлуФки на всички..да не ви изброявам, че сте многооо :girl_in_love: :girl_kiss2: :2046: :2048:

azdani
21st May 2008, 22:46
Здравейте милички слаБоранки!!! :1201:
Izabo :2020: Миличка ти си ни най-отзивчивото другарче, винаги намираш време да отговориш на всяка слаБоранка ТЕНКС!!! А за банскито ..то под водЪта няма кой да Та види ...намЪквЪй ги и пляс пляс педалите...... :2042:
ffiffelina душичко и аз си мислех ,че като прасна 7 дни ЧП ефекта ще е поразителен, нищо подобно ....след 5 ден нямаше нито 100 гр. по-малко :girl_cry2: и затова вече ще съм 5/5....
:2003: ilski ти си силно момиче, ще Я пребориш болестта, ние сме с теб!!! Успех и в търсенето на доходна и приятна работа(ако има такава)!!
dundi и аз като теб като ги чета тези фиданки като Kraska_Praska, имам чувството ,че ника ми трябва да се казва СЛОНЧЕТО НЕЛИ :2023:
Allegra ....ти го можеш, ще завиеш свят на американ мен, ще паднат :dizzy: ...от коня....
За всички новички ....МНОГО СМЕ :ole: ще се справим....!!!
:2046: за днес няма повече........розовки сънища......

Kraska_Praska
22nd May 2008, 10:07
Включвам се и аз съвсем за малко, колкото да пожелая добро утро и успешен ден на всички от отбора на отслабващите :)
И искам да предложа нещо - който има идеи къде да се срещнем в неделя да ги сподели, че вече си стана време по-сериозно да се организираме. Аз тогава ще мога да ям зеленчуци, но 100% ще има и момичета дето са на П, така че трябва да подберем някое местенце, където има някакъв избор поне от пилешки неща, а ако има и рибка - идеално !
И накрая, не мога да пропусна да се похваля - пак си мръднах малко лентичката и съм само на 4 кг от заветите 57. Надявам се до края на юни да ги преборя и тях и тогава .... ехххх ....ТРЕТА ФАЗААА.....

Nyssa
22nd May 2008, 10:10
Здравейте, лейдийс! :)

Днес правя точно месец от началото на режима - много се радвам. Е, имаше малки прегрешенийца, но като цяло съм доволна. :) Но стига за мен! :lol:

Охх нямам търпение да се видим в неделя и да се наприказваме, но за целта наистина трябва да помислим за място. Вие някъде по центъра ли искате или не? Аз нямам абсолютно никакви предпочитания, така че давайте предложения. :) А може да се видим някъде /Славейков, Попа?/ и тогава да решим накъде да тръгнем, но това пък отнема бая време, тааа не знам... :)

Иии радвам се, че ве увеличава полека-лека списъка. :2020:

Хайде до по-късно. :D

П.П.: Kraska_Praska, и аз съм се замислила за такова заведение много усилено, че ще съм на П аз и ще се поозоря май май. :lol:

ffiffelina
22nd May 2008, 10:10
Момичета, верно ли, че преди цикъл не е хубаво да се почва режима? :2005:

Nyssa
22nd May 2008, 10:13
Момичета, верно ли, че преди цикъл не е хубаво да се почва режима? :2005:

Мисля, че да. Поне така си спомням от книгата, че Дюкан съветва да се започне режима след като ти свърши цикъла.

ffiffelina
22nd May 2008, 10:16
Ами питам, защото на мен до 2-3-4 дни трябва да ми дойде и вчера бях на протеини и цял ден ми беше някакво много зле (но не го отдавам изцяло на Дюкан, а може би от атмосферното налягане, аз съм с много ниско кръвно и това много ми повлиява, а вчерашното време беше...). Сега прочетох някъде, че трябвало след цикъла и затова реших да попитам. Ами в такъв случай ще го почна като ми свърши :roll:

frani
22nd May 2008, 10:23
добър вечер! девойки, много сте изписали...направо немога да изчето всичко! :D
Izabo,ellica, divina (ако пропускам някой, не е умишлено) много мерси за отговорите- днес още преди да прочета написаното си взех Герма-сигурно ще е вкусно, кокто сте написа ли и вие!
:wink: май не сам единствената, която е емала проблем заради вчерашното време и гръмотевиците!:)
днес ми е първи ПЗ-леле какво угощение направих на обед! чак ми е гузно, въпреки че е режимно!!!
прегръдки от мен, по късно пак ще се включа :)

frani
22nd May 2008, 10:36
здравейте!!! :D :D :D
девойки, много сте писали, направо не мога да изчета всичко!мерси много за изчерпателните отговори, който сте ми дали относно пустото кисело мляко- днес си купих Герма, ще го пробвам утре на закуска :)!
та днес ми е първи ПЗ и само какво угощение си спретнах на обяд- чак ми е гузно, но ще компенсирам с вечерята! :wink:
до по- късно!!!

frani
22nd May 2008, 10:46
:oops: извинявам се, получи се спам!а като гледам това не е единствения проблем :( ! нещо съобщенията ми не се публикуват където трябва- съжалявам, неразбирам къде греша!

Valinda
22nd May 2008, 12:04
Valinda, ти в момента си във Франция, така ли? Е разкажи как са французойките, оправдана ли е славата им на изтънчени и красиви жени?


Аз живея в един от най скъпите и буржоазни градове около ривиерата и смея да кажа, че тук французойките са много поддържани и модерни. Но има и много студенти и като ги видя просто как се обличат и .....Ужасно са немърливи. не слагат грим. Явно си е до човека. Но за сравнение - българката е много по поддържана. :D

ellica
22nd May 2008, 12:33
Здравейте, момичета!
Аз вчера следобяд писах още един дъъългичък пост, обаче като тресна една гръмотевица, нета отиде по дяволите.. и написаното :twisted:
Та няма отначало да отговарям, виждам че вече има отговори на всички въпроси :D
Сутринта се претеглих след последния ден на ЧП, не се чувствах въобще заслабнала, нооо кантарчето показа още -1 кг :girl_dance:
Иначе и на мен режима ми се отрази върху МЦ, дойде ми с точност, но толкова оскъдно не ми е било до сега. Ще започна да пия вит. А и Е, въпреки ча от тях се напълнява, именно те са най-важни за кожата, косата и учавстват в синтеза на хормоните...
Дебеланка, аз не помня дали почнах на 16 или 17.03 режима, но ще го пишем на 17, та да сме си дружинка с тебе :2018:
Вчера отивам при едни клиенти, кетъринг, и там една мацка, с която си контактувам, ми се хвали, че и тя почнала Дюкана.. Тя има голяма нужда от слабеене и много я навивах да идва с мен на спорт, ама май е мързеливичка.. иначе толкоз ми се радвала и възхищавала в последната година, как съм се била променила и колко хубава съм станала! Абе зор си трЕбва, т'ва е положението! :D
Та исках да кажа, че ме изпроводи с една кутийка рибно филенце на скара, това й бил обяда, ама щяла да пъръча на колегите да й спретнат друг.. и нямала никакъв проблем с режимната храна в работата.. нали това правят по цал ден - мЕтат пРъжоли :grill:

Е аз си предложих услугите всеки ден да им карам по малко шоколад, пък те да ми се отблагодаряват :lachen: :lachen: :lachen:

Хайде хубав и слънчев ден ви желая, гълъбчета!

Kraska_Praska
22nd May 2008, 13:07
Момичета, аз си намерих една нормална снимка, за да ме познаете на срещата в неделя :
По някое време довечера ще изтрия линка, че много не обичам да се показвам, ама сега е с цел :)
Айде, махам я, че не се знае кой освен нас го посещава тоя форум и не е добре перманентно да ми седи снимката :)

Izabo
22nd May 2008, 13:23
Привет, мацки.. :D !
Еличка, слънце..., ти хубаво ще пиеш Витамин А и Е, ама те са мастноразтворими.... :D (т.е. трябва оливо, за да се усвоят, доколкото разбирам...) ...и май оттам идва проблемът при жените...(нискомазнинната диета възпрепятства усвояването на тези витамини...). Няма да го давам пак онзи линк, че ще ми се смеете вече...Може да ядеш малко повече телешко примерно....или рибено масло... Нямам представа дали това би помогнало.., импровизирам просто... :D ..
Аз пък се чувствах отслабнала...(не глобално :D , а само спрямо последното омазване....., 'щото нали аз съм а напред, а назад...) и като полазих кантаря таз сутрин (на изключително гладно и жадно (и голо :lol: ))...., и.....+1 кг...., което ми се струва невъзможно... Решението е едно...ще изхвърля кантара :)... Преди време с ужас установих, че мери с 2 кг. по-малко, та впоследствие се съобразявах с това и си мислех, че с проста сметка (а именно +2 :D ), ще успявам с известна точност да следя теглото си..., ама явно няма да стане толкова лесно...
И Еличка.... :D , пепел ти на устата с този шИкалАд..... :lol:
ffiffelina, ти хубаво започни след цикъла..., ама недей да плюскаш като за последно дотогава... :D (да посъветвам от ...личен опит, естествено :lol: )

Папах пръжолка с домат току що и съм безкрайно доволна...

Давайте предложения за място на срещата (заведение), защото, ако ще решаваме на място...., никъде няма да седнем.. :D ..Не забравяйте, че ще сме много......и ще сме все жени..., ужасТ и безумие.. :lol: .. , няма да можем да решим часове наред :)....

Ако искате, да се попреброим... :D и някоя да направи резервация в ..Хепи на Св. Неделя например (или където кажете.. :D ) на нейно име и да се събираме там...
Друг (но далеч не толкова подходящ :D ) вариант е да се чакаме на Попа със зелената книжка под мишница.... :lol: ..и така да се разпознаваме....

Ох, много ме боли коремът днес...и така се е издул, ще се пръсна... :cry: .. И съм недоспала от вчера..., много крив ден...

Няма да се вайкам повече... :D ....

Много усмивки :D !

П.П. Краске, мила и прекрасна...., кокалите не се топят, моето момиче...(поне не и с хранителен режим :lol: ), не са ли ти го казвали.... :lol: .. В неделя те искаме усмихната до уши :)!

Kraska_Praska
22nd May 2008, 14:58
Изабо, много ти се радвам, че ми правиш комплимент и искаш да ми вдигнеш самочувствието. Но като се видим в неделя ще видиш, че имам още доооста неща над кокалите (и определено тези неща не са мускули ;) ). А ако ще се броим - аз казвам "Първи" :lol:

Izabo
22nd May 2008, 15:07
Втора... :lol:

Allegra
22nd May 2008, 15:26
Аз пак съм тук напук на всички които са ме забравили :2033:
Краске, миличка..едно въпросченце: ТИ КАКВО СВАЛЯШ :evil: Марш в трета фаза :apple:
Валинда ела при мен да видиш що е то "мърла"...тука са на всяка крачка :lol_crazy:
Изабо теб ще те папам :kiss_me: (сладко, сладко детенце..ама май си нережимно щото не си със стевия :1351: )
еличка, дивайна, дебеланка, нпп, илски, свидна и други които съм пропуснала :2024: :2024: :2024:
Аз отивам да учкам :reading:
На вас лек и причтен следобед и на срещата в неделя ( :1302: ) хапнете нещо режимно и за мен :popcorn_girl: :pinkglasses: :pinkglasses: :pinkglasses:

Kraska_Praska
22nd May 2008, 15:35
Allegra, и на трета фаза ще и дойде времето :) Стига сте ми правили всички незаслужени комплименти , че се :oops: Още 4 килограма и ставам само Краска без Праска и почваме трета фаза заедно :) Че мен малко ме е страх от нея, все си мисля, че ще си кача обратно всичките кила, и ще имам нужда от много подкрепа. А ти кога ще идваш в БГ? Ще направим една специална среща в твоя чест, може и някоя гала вечеря да си направим ако сме вече в трета фаза :)

Endilana
22nd May 2008, 16:09
Хилоууу и от мен за днес. Аз съм Трета за срещата, хайте давайте и другите. Тази сутрин кантара показа 62.1, което е чудесно след като в понед беше 62.4 (абе 300 гр са нищо, знам, ама пак им се радвам).

Краска - мноу си готЯна :1203: . Аз няма да ти казвам, да минаваш в трета фаза, защото и на мен хората все това ми говорят и малко почвам да се дразня вече. Колко ще си слаба е въпрос на личен избор и аз смятам да го уважа (очаквам и другите да последват примера ми). НО ( с много големи букви) всичко с мярка, не прекалявай, че анорексичките хич не са красиви нали знаеш!

И та такаа.... остават 3 кила до целта! Ще ги мъча ако ще и през носа да ми излязат! (хм, това ще е интересно да се види :lol: )

Чао от мен, цунки на всички

Allegra
22nd May 2008, 20:23
Аз докато си дойда в БГ..може и в 4та фаза да сме вече и преспокойно ще се освинваме със сладолед :lol:
Днес що комплименти получих...мани бегай мани :oops:
Иначе почнах моите ЧП дни :1246: нема тревица вече :1242:
Оф тряя да бягам пак..ама ще ви проверя по-късно! :pinkglasses:

***gaby***
22nd May 2008, 20:38
Аз съм нова тук,но много се радвам,че открих такава тема,защото при многобройните ми диети винаги ми е бил голям проблем липсата на подкрепа и съпричастност.С диетата на Дюкан иначе съм доста наясно,защото я опитвах веднъж,но за жалост изкарах само 1 седмица :( .Това много ме обезсърчи,защото отвсякъде чувам само добри отзиви и изглежда аз съм единствената,която не я е издържала...И все пак,реших отново да се пробвам.От утре пак ще я почвам.В тази връзка искам да ви попитам по колко пути на ден похапвате и какви резултати постигнахте за първия месец например.А и има ли някакви неприятни странични ефекти?Благодаря Ви предварително.

ffiffelina
23rd May 2008, 07:27
Izabo, аз затова реших да почна, че да няма някакво отпускане -> освинване :lol: Ще съм доволна колкото и да сваля, а и после има 5/5 и ще нещата ще се компенсират, поне така мисля. В крайна сметка при мен кг за сваляне са доста, така че не мисля, че ще е супер фатално почването ми сега.

Celine
23rd May 2008, 07:32
Момичета, моля Ви за помощ. Колежките спазват Вашият режим, а имам повод да ги почерпя. Помагайте с какво може да стане това в офис обстановка. :2005: че не съм 100% запозната с Дюкан и освен диетична кола нищо друго не се сетих. :1242:

frani
23rd May 2008, 08:08
Celine, найстина интересна ситуация :1246: - кола, кафенце, има и рецепти за разни сладкиши, но да си признаем си трябва време, единствено напитките май са тези който няма да ти костват време! и другите момичета, ако се сещат нещо по специялно ще пишат! :D
през изминалата седмица трима колеги имаха рожден ден- еми хвърлях скришом бомбоните :oops: какво да се прави и вече не стъпвам на купони на които знам, че ще има само алкохол :2018: :1206:
сега аз да се оплача- кантара ми прави номера и ще го скрия :girl_cry: , аз си спазвам режима доста стрикно, без да залитам ,:2019: -бягам и пак застой..... :cry:
няма да се отказвам, ама исках да помрънкам малко!
прегръдки от мен...

Celine
23rd May 2008, 09:18
Мерси за отговора. Нямам време да правя сладкиши.

Ами някакви мезета нещо може ли - луканки, шунки, кашкавали сиренца ?
Мляко - за капучино , или кис, мляко с ... нещо си :roll:
И алкохол ли не може ?

пп. Момичета, диетите поспъват малко социалния Ни живот.

ellica
23rd May 2008, 10:17
Celine, десерти има много, но щом нямаш време..
Можеш да вземеш пуешка или телешка шунка, пилешко бяло месо пушено, сирене лайт, кола или пепки лайт, кафето и млякото са ясни..
Тези готовите мезета не са съвсем перфектни за режима, но стават, няма да останат гладни колегите :)

Могат да се приготвят доста неща и коктейлни хапки даже, но си иска занимавка :D
Приятен празник! :D

Валя Денкова
23rd May 2008, 11:50
Здравейте отслабващи ентусиастки! Не съм писала скоро да се отчета, оплача, помрънкам и всичко останало :D
Аз съм пред цикъл и ям непрекъснато - режимни храни, обаче какви количества ... :cry:
Дано по-скоро ми идва и да приключва тоя апетит!
Пък вчера бях почивка - цял ден се чудех какво да си приготвя и да хапна... :)
След малко отивам на работа и ще е по- човешко.
От мен толкова, спорен и "отслабващ" ден!

Izabo
23rd May 2008, 13:45
Celine, много е мило, че си правиш труда да се съобразяваш с режима на колегите си :D ...Момичетата са ти дали съвети, но вярвам, че ще прекарате добре независимо от това какво има на масата! :D Да ти е честит и от нас хубавият повод :)!!!

Мен днес пак ми е зверски подут коремът..., пак влизам в серия...:(.. Ще трябва пак да спра кафето, к'во се чудя и аз..

gaby, добре дошла! Не си единствената с прегрешения..., но това да не те успокоява :D ! Надявам се с общи сили и подкрепа да постигнем добри резултати... :D !


Ау, още не съм си пуснала съобщението...сега ще има вече една страница преди мен... :D ..

Целувки на всички! :D

Kraska_Praska
23rd May 2008, 14:37
Днес ми се вижда много 'тихо' в нашето форумче. Явно вече толкова отслабнахте, че направо изчезнахте всички :lol: Е, аз още съм си тук и ще попиша малко глупости. Вчера бях на гости на един приятел, събрахме се голяма компания и понеже аз готвих всички бяха на диета :lol: Направих пилешко с чушки, моркови, тиквички и лук в тефлонов тиган и за десерт - желирано кисело мляко със степче. Никой не се оплака от диетичната храна, даже ми направиха комплименти за готвенето :) Лошото е, че нещо ми се отвори апетит и изядох някакви ужасни количества от тая манджа + малко салата само от домати и краставици + една малка чаша от желираното мляко. Все режимни неща, но все пак ми е гузно, че толкова много ядох... И другото лошо е, че стоях до много късно и сутринта се успах и сега целия ден ми е ужасен. Адски много ми се спи, боли ме глава, даже май ми падна кръвното и сега се наливам с кола лайт (не пия кафе, а по принцип и колата трябва да я избягвам, защото кофеина ми влияе зле на мигрената)... Изобщо, положението е тежко ... Вече броя минутите до 18:30. Не че и след това ще си почина - чака ме едно приятно пътуване с нощния влак до Сливен, но поне опасността да заспя на работа и да се изложа ще отпадне... Извинявайте ако ви досадих много, но имах нужда да си излея душата...

Izabo
23rd May 2008, 15:00
Ще мине и тоя гаден ден, Краске :D, спокойно !
И аз от вчера съм недоспала и ми е криво..., и коремът ще ми се пръсне... Ама търпя, к'во да се прави.. :D !

Поздравления за кулинарните успехи..То и нашто си е манджа като манджа, само 'дето няма оливо.. :D

Я да си кажете бърже:D (освен сладка Дебеланчица в неделя), кой друг ще има РД скоро, че си спомням, че някой каза нещо..., ама забравих кога и кой точно беше..... :?

Какво правим за неделя, лейдис....???

ellica
23rd May 2008, 15:23
Много от ентусиастите за срещата в неделя нещо се изгубиха :?:

Аз мислих, премислях, не мога да го отменя това пътуване... :cry:

Айде направо другата, и аз пък искам да доида! :2022:

Шегувам се де, вие се срещнете, после пак :D