PDA

View Full Version : моята история


veronikaaa
20th May 2008, 11:56
извинявам се първо че пускам нова тема но незнаех къде да разкажа историята си и къде да задам въпросите си.Предпочетох нова тема,ако има проблем моля да се изтрие.На 19 години съм.Всичко започна преди 2 години когато бях 65кг при ръст 175см.Почувствах се много зле в един момент и реших че трябва да отслабна,започнах да чета постоянно форуми с диети започнах да намалям храната докато не отслабнах за 4 месеца с 20кг и не станах 42кг.Хората се плашеха от мен а аз се виждах много дебела,никога не бях достатъчно слаба.Отидох на психолог,който ми помогна повече от всеки друг,без хапчета а само с начина по който ми говореше.После имах периоди на преяждане и станах 67кг...сега се чувствам по добре преяждам но най-много два пъти в месеца и то когато деня ми е бил лош или ми се е случило нещо което ме е разтроило.Сега съм 60кг и искам да сваля 3кг,ходя на фитнес но аз съм спортистка и имам мускули,искам да сваля килограми но не става с фитнес защото аз правя по големи мускули но не свалям килограми.Не ям много,ям здравословно,но пак не свалям килограми..незнам вече какво да направя и се надявам че някой може да ми помогне тук.Благодаря ви!

margarita_ilieva
20th May 2008, 12:58
Tези 60кг, при този ръст, а още повече щом са от мускули, са ти идеални!!!

Dex
20th May 2008, 14:07
Недей да си правиш експерименти и да издевателстваш над организма си повече. След всичко това което си му причинила, според мен ще направиш голяма грешка, ако правиш диета за да свалиш килограми. Аз съм висока 172 см и най-добре се чувствам и изглеждам когато съм 59 - 60 кг. Аз също тренирам фитнес и то с тежести.
Сама казваш, че си спортистка, по това съдя че имаш стегнато тяло и мусколна маса. Какво повече искаш от тялото си. Научи се да се харесваш и недей да се вманиачаваш. По мое мнение, ако продължиш да правиш диети, само ще си дообъркаш организма и след като свалиш 3кг, ще си ги върнеш, ако не и двойно. Сама казваш храниш се здравословно и тренираш и си 60 кг. Значи толкова и трябва да си. Като слезеш под тази норма, практикувайки някоя измислена диета, ..какво..мускулите ли ще си гориш??? :evil: