PDA

View Full Version : проблем с пъпки


cv3t0mir
24th May 2008, 21:04
мисля че имам имам сериозне проблем, много ще се радвам някой ако може да помогне... затопли ли се времето ми излизат страшмо много пъпки по краката никак не е приятна гледката пък и е болезнено на 25 години съм и от доста лета имам този прблем, благодаря предварително :)

Nelina_02
25th May 2008, 07:30
Аз не мога да ти помогна, най-вероятно е алергия,
но моят съвет е да отидеш на лекар, за да установят причината и да ти предпишат адекватно лечение,
факта, че се повтаря вече няколко години не те ли кара да се замислиш да предприемеш по-сериозни мерки.

cv3t0mir
25th May 2008, 08:27
еми бях ходил на лекар, каза ми да пробжам със солатиум... нямаше ефект определено трябва да отида на специалист .... благодаря все пак

dedektiv_p
25th May 2008, 09:41
Мила аз от дете имам проблемна кожа от всичко се изривам и съм се мазала с почти всичко на пазара, пия и кортикостероиди. Лично аз с такъв проблем като твоя през последните години се справям, като си правя отвара от Салвия (Градински чай) и мажа кожата с отварата няколко пъти на ден, кокото повече по-добре. Помага и при алерги и при акне. Затова се смята че това е билка на красотата. Другото което правя но не съм много сериозна е да пиеш чай от Невен или Коприва за прочистване на кръвта.
От алергия към Мистър Пропър съм се справяла и като редувам да се мажа от време на време със Салвия, Лайка и Смрадлика. Носех си ги в работата дори....Какво ли не правим в името на красотата. Успех от мен!