PDA

View Full Version : Как се отслабва с 10 килограма за по-малко от месец?


darimai
27th May 2008, 16:04
Не, не съм ненормална, знам, че не е това начинът, но работата е друга. Най-добрата ми приятелка е канена на някакво събитие, на което ще присъства и бившият и съпруг с новата си жена. (Ходеща закачалка) и тя не иска да се докара до самоубийство с хапчета и алкохол след тази случка, а по-предпочита да се умори от глад предварително. По-принцип нямам опит с диетите за отслабване, защото аз спортувам активно. ВАС питам и моля за помощ и за ясни и точни отговори. Какво трябва да яде една жена в продължение на месец, за да не припада от глад и да стане от 60 на 50кг? Тя е на 25години. HELP! :sos:

Any
27th May 2008, 16:29
Ами на 25 и 60кг ако е и 1.70 висока няма въобще за какво да се притеснява а да си хване някое младо ново гадже. Това в кръга на шегата, предполагам че и е трудно.

Бих и препоръчала да иде при Огнян Симеонов, защото аз успях с неговят режим за 1 месец да сваля около 10кг, при всеки е различно, но пък във форума всички, които са били при него са много доволни.

Стискам палци да успее :D

Izabo
27th May 2008, 16:34
Печена риба и зелени зеленчуци без сол и олио +
Тичане, скачане, спорт някакъв да има....
Да се храни на често и по малко...
Да не вечеря прекалено късно...
Да пие много вода...
Да не допуска НЕходене до 00.....

По-драстично и ефективно от това аз поне не мога да си представя...

Чак 10 кг. не ми се вярва да успее да свали, но все пак предполагам, че ще е максималното възможно и все пак донякъде здравословно....(не говорим за пълен глад!!!)

Btw има още 3-4 подобни теми (само за които аз знам....), където има повече съвети.... Това го пиша за 6ти път поне вече....

Колко и да свали, ще си повдигне самочувствието и ще се чувства добре! Надявам се да няма нервни кризи и безсмислено хабене по разни мухлясали бивши.... :D ....И ти и помогни в тази насока :D !

tirra
27th May 2008, 16:35
доста се чудих дали да пиша...
виждам че и други преди мен са влезли в темичката ти и не са пожелали да дадат съвет.
това което иска приятелката ти си е самоубийствено.
аз вече го правих- свалих 10кг за около месец и си докарах големи неприятности/здравословни/ последвани от качени 15кг след това.
незная защо е толкова важно приятелката ти да се конкурира с новата половинка на бившия - той вече е направил своя избор.
тялото неможе да върне любовта. а и защо и е този мъж - щом веднъж е избрал да не е с нея... ще го направи пак.
ако е за самочувствието - по- ще я разбера, но 10кг за месец !!!!! моля ви!
мисля че ЗДРАВЕТО Е ПО-ВАЖНО ОТ ВПЕЧАТЛЯВАНЕТО НА БИВШИЯ!
с какво го е заслужил?

мога да ти препоръчам единствено режима на Дюкан - ще го откриеш във форума. Може би е по-важно за месец да свали 4-5 кг/такъв ще е резултатът/ а след около още толкова още 4-5кг и да го изненадва всеки следващ път с подобряваща се постоянно визия и фигура.
освен това , чрез този режим ще запази за дълго перфектна фигура. не и трябва да прилича на закачалката на мъжа и и после да си удвои кг-те...... а и , ми се струва че така , с хубава фигура за дълго , ще намери НОВ мъж... или мъже ..... :lol:
но ЗА БОГА - не си съсипвайте здравето .
говори патило , а не старило..... подлагала съм се на какви ли не диети , затова сега съм с 25кг отгоре....
добре че открих Дюкановия режим чрез приятелки постигнали страхотни резултати.
най-хубавото е че сваляш повече от мерките отколкото като кг.
така че може да се окаже правилния режим за приятелката ти.
а и най-важното оръжие - сексапил!
понякога "закачалките" не са по-секси от нас пухкавките.
секси тоалет, хубав грим и прическа и задължително ЩАСТЛИВА УСМИВКА! това в допълнение на свалени няколко килца ще свърши добра работа ... така мисля!
по-важно е как се чувстваш - по този начин ще те приемат и другите


надявам се да вземете най-правилното решение.
УСПЕХ

darimai
27th May 2008, 16:57
Any, мерси много за тази насока, би ли могла да ми дадеш координатите на др. Симеонов на лични, ако не във форума.

И се сетих още нещо, как мислите, да не вземе да се съсипе с разни глупости, да и кажа ли да яде колкото си ще варени яйца?

Ran
27th May 2008, 17:06
Може ли и аз да дам идея, която да не е със самоубийствена насока?
Задължително закуска и обяд - като ограничи максимално тестените и сладки храни, картофите и ориза. Подкрепям идеята да не вечеря късно и да пие много вода.
Освен това, ако има време, спорт. Всъщност, не ако има време, а задължително - поне по 2 пъти седмично тежести и, отделно, кардио сутрин - бягане, колело... Ако има средства, и масажи.
Тия неща може и да не доведат до свалянето на 10 кг. за месец - много вероятно е да не успее - но са гаранция, че ще бъде в отлична форма и, което е най-важното, със страхотно самочувствие. А то това е и най-важното.
Като сложим и разкошен тоалет (ако го подбере правилно, има реален шанс да изглежда така, сякаш наистина е свалила 10 кг.), грим и прическа, а също и кавалер (ако ще и съседът да е, само да не допуска да отива сама!!! Или ако ще ходи сама, да не допуска да изглежда отчаяна, понеже тия нейни мераци за сваляне ми изглеждат точно като знак за отчаяние)...
И, не на последно място - напълно подкрепям tirra - бившият й мъж вече е направил своят избор, така че тя няма какво да му доказва. А ако тръгне да демонстрира колко е сбъркал, има голяма опасност да попадне в един неприятен капан. Да му тегли една майна и да си намери готино гадже, което няма да й бие шута заради ходещи закачалки.

darimai
27th May 2008, 17:13
Не, тя изобщо няма намерение да го сваля, просто всички знаят колко тежко и беше и знаят, че напълня от стреса покрай развода и любовницата му. Ако се появи с предишната си фигура ще докаже, че вече го е превъзмогнала. А, ухажори колкото искаш...

kaija
28th May 2008, 13:06
оф ужас, направо настръхнах!
ама й влизам в положението. за съжаление всички ние жените сме такива малко или много. залагаме живота си да бъдем най-красиви и непрекъснато се борим да не/приличаме на някой, да сме съвършени. живота е една непрекъсната битка, съревнование, а ми се струва, че в българия съществува дискриминация по отношение на килограми-красота-възраст (най-общо външен вид). елементарен пример- дори за нова хубава работа външния вид е негласно един от водещите критерии при избор на работодателя.
не случайно всички ние се мотаем из тоя и други подобни форуми и все се интересуваме от теи неща- с едничката цел да бъдем красиви и здрави и да сме готови да посрещнем живота силни до финалния му кръг...

kaija
28th May 2008, 13:07
съвет не дадох, защото според мен сте напълно прави в изказванията си и тя сигурно вече е взела решение.

tirra
28th May 2008, 13:14
отново съм тук този път за подкрепа!
вдъхни и кураж и кажи че всички ние сме с нея!
да не се дава а да се въоръжи със самочувствие.
все пак тя е печаливша от цялата ситуация - представяш ли си да не беше се развил така сюжетът и той цял живот да е с любовници а хората да шушукат зад гърба и.
има една голяма истина -всяко зло за добро!
вероятно така трябва да се случи защото зад ъгъла я чака нейният единствен страхотен обичлив грижовен мил и .... най на й най на света!
да слага секси деколте, цепка и да се оръси за стилна прическа и грим и да отива ГОРДА И БЕЗ КАПКА КОЛЕБАНИЕ. и съм съгласна с РАН - да отиде задължително с кавалер - от всички обожатели да избере най-чаровния !
а защо не и с двама кавалери....

стискам палци!

Lottus
28th May 2008, 13:57
Аз само нещо да добавя - нека найстина да отиде с някой охажор. Така ще покаже на бившия си мъж, че той не е единствения и че има хора, които я ценят заради това, което е ... Независимо дали е някое кило отгоре. Важно е да имаш човек до себе си, който те подкрепя във всякакси моменти, не само когато си най-красива, най-здрава, най-уверена. Явно бившия не е такъв, следователно не си заслужава ...

alica
28th May 2008, 14:03
Мелани Грифин отслабвала със сън. три дневен. милата .... :cool:

п.п. не се шегувам.

liophy
28th May 2008, 14:14
Не и трябва диета, а психоаналитик. Или по-добре ново гадже. Защото иначе явно няма да забрави стария.

А това с отслабването специално за случая - това е глупост. Това показва ужасните комплекси които има. Ако от диетата единствено зависи дали ще се докара до самоубийство... то след това ще е неговата реакция, случайно негово тел. обаждане и т.н.

Сериозно - обясни и че не бива да се залъгва с такива отчаяни начинания. А да се вземе в ръце, защото животът е кратък.

bimbi
28th May 2008, 14:28
на 25 и вече има бивш съпруг, ужас :? подкрепям льофи, вместо да се самоубива с безумни диети, да си хване едно ново гадже...или поне да отиде с кавалер на събитието. да се опита да го превъзмогне някакси, а една нова любов ще й смъкне килата от самосебе си :wink:

darimai
30th May 2008, 19:28
За сега е свалила 2 кила само със салата. Вече минава на риба и яйца и ядене по един път на ден. Ляга си много рано и гледа да не мисли много.
Не знам, на знам какво ще става. Боли ме главата от нея вече, чувствам се виновна като седна да обядвам...


П. П. Кавалера вече е уреден, ако тя не го ще, аз го погвам!
Но тя е толкова зле в момента, изобщо не и е домъже, гаджета и любови. Толкова се е опарила с първата си любов, че просто иска да си върне самоуважението. Подкрепям я доколкото мога. Мерси и на вас.

Antoinette
30th May 2008, 21:39
Оле...ужас! много добре знам какво е да искаш да изглеждаш добре пред разни любови на мъжа ти, които са закачалки ( а на мен и ми обясняват постоянно колко прекрасен човек е въпросната закачалка) и съвсем ми става забавно...отвратително е просто...чувстваш се като най-големия нещастник на света
НО все пак докато си живееш в собственото тяло трябва да го уважаваш малко и да не го подлагаш на физически мъчения, за да са в унисион с душевните терзания. Твоята приятелка не осъзнава ли, че с гладуване и ядене по 1 ПЪТ НА ДЕН :!: :shock: може и да отслабне (което както знаем е загуба на вода и т.н. но не и мазнини), но ще изглежда толкова изтормозена, че това ще прати усилията и на вятъра..каква е ползата да свали 5-6 кг и пак да не се харесва и на всичкото отгоре да ходи като призрак - нито ще се чувства секси, нито ще изглежда уверена в себе си и даже може да достигне обратния ефект! в отношението на околните, мъжа и закачалката.
Според мен най-ефикасното е да намери време за спорт ако трябва всеки ден, щом иска да сваля бързо, да пие мнооого вода, може би да се храни разделно с по-малко въглехидрати, но не без никакви! Лично аз така бях свалила доста за 1-2 месеца. Но всичко е въпрос на организъм де..не знам но това дето го прави е нечовешко...

Tinkerbell
2nd June 2008, 17:31
Аз имах приятел,който само с едно изказване ( "Ух,на батку дебелото дупе! " ) ме накара да се депресирам и да се подложа на зверска диета (вода и чат-пат някоя краставичка,която на практика си е пак вода + тук таме някои бонуси като мизерно парче бяла риба,ябълка или домат :2001: ),комбинирана с много Л-карнитин и спортуване до откат,всеки ден :2006: .Целият зор беше,за да сваля едни 5-6 кила,които можех и да не свалям,защото не ми се налагаше :dirty_dance: /ама то това се разбира в последствие/.Свалих ги,за да го накарам да ме харесва повече,да ми обръща внимание и да ме обича,пък той взе ,че ме заряза след 2 месеца.Тогава бях 56-57кг.Сега съм 73кг и имам приятел,който ме харесва и в двата варианта,цени ме,обича ме и иска да си ляга вечер до мен :naked: ,въпреки козметичните дефекти,които си причиних с напълняването.
Естествено е за всяка жена да се чувства добре,когато изглежда добре.Естествено е да иска мъжът й да я харесва.Само че струва ли си да си съсипваме здравето,заради някой глупак,който е готов да ни зареже,щото имаме няколко излишни килограма,а той,видите ли,предпочитал гореспоменатите същества от тип "закачалки" ?И дали наистина причината е в килограмите ни,а не в нас отвътре или в партньорите ?
Сега съм решила да си върна старите килограми и малко по малко се доближавам до целта,но този път го правя много по-разумно - без да припадам по улиците,без да приличам на зомби и без да си съсипвам психиката и организма.И този път не го правя заради мъж,а заради самата мен - за да се чувствам АЗ по-добре и за да се харесвам АЗ в собственото си тяло . :cool:
Съветвам и приятелката ти да прави нещата ЕДИНСТВЕНО за себе си,разумно и ефективно.Не е нужно да прилича на чируз,за да е красива и секси. :girl_dance:

maroon
2nd June 2008, 19:58
между другото, как вървят нещата - така де, повечето дни минаха... :D

darimai
2nd June 2008, 22:05
Абе, да ви кажа, противно на очакванията - добре вървят нещата. Яде си салатки и си пие биричка момичето. Личи си, че слабее. Аз виждам как и седят дънките. С вечерна рокля ще избие рибата, просто е като мен като телосложение. Има си талия и дупе и бюст, като цяло има много женствена фигура и с + или - 5 кила изглежда добре. Така че - всичко е под контрол, ножа е дървен и така... Има един виц:
"Преди имах шизофрения, ама сега сме добре!"
Мерси на отзовалите се за подкрепата. :2024:

tirra
3rd June 2008, 07:58
darimai поздравление за добрите "противно на очакванията" резултати.
струва ми се че това е, защото тя вярва в себе си. а да вярваш в себе си е най-важното!!!! стискам палци и чакам "клюки" от празненството - как е минало и добре ли се е чувствала!
целувки!

Ran
3rd June 2008, 08:12
Darimai,
Много ме кефиш, честно. Наминавай да повдигаш бойния дух в нашите редици, моля ти се. Щото напоследък и без това чувствам, че и "ние" сме добре. :1242:
Успех й желая на приятелката ти - хубаво е, че не се тормози. И, абе... да му тегли майната на тоя, бееее! Струва ли си хубави жени (като нас) да се коркат заради глупаци (като тях)? Ама на, женска му работа, предполагам, че на всяка от нас й се е случвало.