PDA

View Full Version : йога-здраве и релакс


llullu
28th May 2008, 00:24
момичета днес за първи път отидох на йога,тва било супер 2 часа,деиства отпускащо и релаксиращо,концентрираш се не мислисш за нищо,натрупания стрес изчезва после се по4уствах супер заредена с енергия просто не мога да повярвам,пре4истих се от отрицателната енергия,аз дето не вярвах,упражнения за дишането,за тялото,разтягане,доволна съм пак ще отида,даите мнения дожолни ли сте,какво правите на занятието споделете мнение ше се радвам да общувам на теза тема,абе заребих се здраво,БЛАГОДАРЯ ВИ :first_move:

llullu
28th May 2008, 17:39
лелееееее никои ли не ходи на иога бе .......... :( :( :(

sibi
28th May 2008, 22:55
Къде ходиш? Аз от много време се каня, но така и не съм реализирала намерението си :)

feik
29th May 2008, 23:10
здравей :)
искам да кажа, че миналата година по това време ходех по 3 пъти седмично на йога и май това е едно от най-хубавите неща, които съм правила за себе си.. като се замисля май това е и едно от малкото неща, които наистина са ми помагали да се успокоя.. Много зависи от инструктура. Аз ходих във Велико Търново при Петя Стаменова.. След това се наложи да прекъсна понеже няма възможност да ходя толкова често то Търново.. Лятото бях в София и си търсех клуб, ходех на едно място.. Даже посещавах аюрведа уикенд, организиран там.. Нямаше го същото усещане, както в Търново, а и ми се стори, че всичко е направено с цел пари и се губи смисъла на йога като цяло..
Искам да попитам има ли хора, които ходят в София на йога и в кой клуб ходат.. търся не толкова условия, колкото отношение.. Искам да се чувствам презаредена и пречистена..
Взела съм си сега няколко диска с йога и си мисля да правя вкъщи само, но.. имам задръжки.. ще видим. llullu, каква йога практикувате? Ние правехме предимно хатха йога

llullu
30th May 2008, 12:45
хата уога аз съм от стара загора и тук хода,много съм доволна и ми харесва,отпускам се и после се 4уствам супер :)