PDA

View Full Version : какво може да е това?


glezli
14th June 2008, 12:55
Преди няколко дена правих орален секс и днес забелязвам в ъгъла на ъстната ми малко бяло петънце ;( какво може да е според вас и има ли причини да се притеснявам дали е свъразно с това от миналите дни :(

The Shadow
14th June 2008, 13:00
Ехххххххххххххххх................ ....
Ами тия неща по принцип човек се интересува като здравна култура. Форумите не са място за поставяне на клинични картини. може тук да си помагаме със съвети от опит, има и специалисти в разл. области на здравето като цяло но не сме с ренгенови очи или скенер ефект през мониторите.
Съвет:
Ходете профилактично на лекар, интересувайте се по обстойно за да придобиете обща култура относно здраве /хранене, физическа активност, превантивни мерки/ и тогава нещата ще са доста по-лесни :wink:

glezli
14th June 2008, 13:21
Аз по принцип се интересувам от здраветио си и съм чела доста по темата, въпореки че гледах да се предпазя и взех необходимите мерки. Но сега съм изключително притеснена и незнам какво да предприема и дали всъщност е нещо опасно.

alkiona
14th June 2008, 18:48
Кажи нещо повече за петънцето. На какво го оприличаваш - на херпес, афта и т.н.

чичо
15th June 2008, 00:05
Преди няколко дена правих орален секс и днес забелязвам в ъгъла на ъстната ми малко бяло петънце ;( какво може да е според вас и има ли причини да се притеснявам дали е свъразно с това от миналите дни :(
Кога се появи,веднага след това или чак сега го забеляза?Може да е свързано със свирката,може да е травматично,но ти ще кажеш колко е гооляма устата ти и колко е бил...сещаш се и може да си дадеш някакъв отговор..
Може и да няма връзка,но...ще ми се да бях по-сигурен в думите си... :roll: Изчакай 5 дни и ако не се маха потърси помощ извън интернет :wink:

gwendoline
15th June 2008, 00:09
но ти ще кажеш колко е гооляма устата ти и колко е бил...сещаш се и може да си дадеш някакъв отговор..

Аууу не мо га да повярвам, че го каза... :girl_haha: А мойта пъпка на дупето с какво да я мажа..? :cool: Дали е от нередовен секс? :2016: :1351:

чичо
15th June 2008, 00:16
Ми незнам,аз работя в другия край на храносмилателната система и за дупето мога да ти дам само приятелски съвет,без професионална нотка :lol: Но бих те прегледал,сега пък в един и същ форум пишеме
:twisted:

gwendoline
15th June 2008, 00:20
Ми незнам,аз работя в другия край на храносмилателната система

а даваш напътствия тука на девойката по половите въпроси... да не би да реши, че бялото петънце в края на устата й може да е...всъщност да й никне зъбче...? :2023: :1201:

чичо
15th June 2008, 00:25
Еее,стига де..аз не съм само по зъбите...знаеш колко такива афтички и петънца съм излекувал,а :D
Имам си в едно шкафче разни мехлеми и илачи деот са специално за такива работи...помагат много да знаеш! :lol:

glezli
16th June 2008, 05:37
Ами немога да го обясня точно трябва доста да се вгледаш че даго забележиш. Незнам дали не е и на психична основа понеже наистина много си внушавам но фкат е че го има. Появи се няколко дена след случилото се.