PDA

View Full Version : въпросче-важно


ankata
14th June 2008, 22:47
искам да ви задам един въпрос.преди бях доста неподвижна-в смисъл такъв,че не се движех много,много-такскито,колата,а сега започнах доста интензивни тренировки,съчетани с по 20 мин сауна всеки ден. и от два месеца нямам мензис.според вас това голямо усложнение ли е и какво да направя,за да ми дойде.

Nyssa
14th June 2008, 23:31
Какъв ти е режимът на хранене? 2 месеца без цикъл не са за подценяване. Най-добре иди на лекар. :)

ankata
15th June 2008, 10:17
ами ям кисело мляко,плодове,зеленчуци и подправки

JuLkA
15th June 2008, 10:27
Аз го имам същия проблем.Преди и аз не се движих много много.Преди коледните празници започнах да ходя на фитнес и да спазвам диета и това разбира се ми се отрази- близо 4 месеца нямах цикъл, но отидох на лекар и сега уж се нормализира и почнах да се храня здравословно, а не да гладувам.Така че те посъветвам да отидеш на лекар

ankata
15th June 2008, 10:40
азх се притеснявам да не би изобщо да не ми дойде....

Patetu
15th June 2008, 11:12
От рязката промяна на начина ти на живот е. Виж какво намерих:
Причините за нарушенията в менструалния цикъл могат да са много:
• хормонални разстройства,
• инфекциозно заболяване,
• затлъстяване или обратното – рязко отслабване.
Менструалният цикъл може да се наруши и поради изпитването на силни вълнения (например по време на развод или смяна на работата). В подобни случаи задължително трябва да се потърси помощ от гинеколог.

Въпреки всичко обаче- ходи на лекар :)

rogi
16th June 2008, 12:28
Ами ако не си бременна,значи са се разбутали хормоните.Когато много ограничиш мазнините,няма откъде да секретира организма ти полови хормони.Така че иди на лекар и си възстановявай храненето.

retete
17th June 2008, 22:20
трябва да приемаш и мазнини задължително! аз по същия начин си прецаках яйчниците.
Защото за мен вс мазнини бяха табу- пълна глупости -яж по малко въглехидрати - повечко месо, зеленчуци, масло, сметана и ще си супер :)
успех

sisinka
19th June 2008, 20:42
ами ям кисело мляко,плодове,зеленчуци и подправки

това изобщо не е балансирано хранене. трябва за захраниш постепенно организма си.- виж сайта на д-р емилова или пък постепенно включвай и други храни , но в нормални или леко занижени количества , но задължително постепенно и плавно , задължително както и преди мен са те посъветвали включи в храната си въглехидрати - от добрите и мазнини ,защото тези хормони се произвеждат в такава среда и ако няма за резултат маскимум за седмица задължително трябва да посетиш лекаря си . защото в противен случай рискуваш много . тогава със сигурност ще трябва да спреш всякакви диети. действай докато не е късно - от две злини избери по-малката и дай инфо за резултата. успех.

rogi
20th June 2008, 11:25
За да регулираш цикъла си,без да се тъпчеш с хормони си вземи Evecare.Това е билков продукт,с който аз се оправих.Имах същия проблем в резултат на диетата на Дюкянан,6 месеца се натъпках с хормони,килограми и т.н.Това го пия вече втори месец и за мое щастие си ми дойде като по часовник.

Eleonora_81
20th June 2008, 12:06
За да регулираш цикъла си,без да се тъпчеш с хормони си вземи Evecare.Това е билков продукт,с който аз се оправих.Имах същия проблем в резултат на диетата на Дюкянан,6 месеца се натъпках с хормони,килограми и т.н.Това го пия вече втори месец и за мое щастие си ми дойде като по часовник.

rogi,
Аз имам проблеми с цикъла. На режима на Пиер Дюкан съм от 1 месец и половина. И откакто го започнах спря да ми идва :cry:
Моля те дай ми малко информация за Evecare. Аз открих че се предлага в аптеките капсули и разтвор. Кое си взимала ти?След колко време има ефект? И безвредно ли е. ..в смисъл има ли някакви странични реакции. След колко време ти се нормализира цикъла?
Съжалявам, че така питам. Но съм отчаяна и търся решение на този проблем вече много време :(

Patetu
20th June 2008, 13:16
Ходете на лекар, тук чета и направо се шокирам :shock: :
1во - тотално неразбиране на проблема- диетите ви ебават
2ро - решение за самолечение - какви са тея лекарства дето ще взимате? Имате ли на идея лекарствата - колко могат и да навредят.
Ходете на лекар и спрете да спазвате измислени диети, защото не водят до нищо добро.