PDA

View Full Version : Ахой ! :)


YoYo
30th September 2005, 22:18
Имам нужда от съвет и се надявам тук да го намеря.На 15 години съм,
169 висока,54 кг. Та проблема е, че имах здравословни проблеми и от 1 месец не съм тренирала (тренирах 3-4 пъти в седмицата, като редувах тае-бо,кик бокс и тренировки в силовата зала), а освен това през това време трябваше да спазвам диета - никакво месо,никакви животински продукти ( и никакъв шоколад, но аз и без това си го избягвах). Не напълнях кой знае колко, въпреки че се тъпчех сутрин,обед,вечер с бисквити,мед,солети,картоф ,ориз за да заситя тоя зверски глад,който ме беше налегнал, обаче доста се поомазних,както се казва, а сега като вече мога да започна да си се храня нормално имам чуството,че много бързо ще кача килца.Освен това даскалото почна и не мога да отделям същото време за тренировки - мога да тренирам само петък,събота и неделя.Какво ще ми препоръчате ? Как да си разпределя тренировките ? И какво да ям сега за да избегна качването на още излишни килограми ? Който има някакви препоръки нека пише , ще съм благодарна за всяко мнение. :)

44DE8
1st October 2005, 10:09
откъм хранене стандартното - избягваш сладки, бял хляб, маргарин, олио, мазни меса, пържено и т.н. разпределяш храненето на 5-6 пъти на ден по малко
за тренировките - погледни пак програмата дали не може да вмъкнеш някъде малко тренировки през седмицата. Иначе разпределянето зависи от това, какви тренировки ще правиш. Ако тренираш силово не е много препоръчително да ходиш три дни под ред. За тае-бо ако можеш да си го позволиш обаче лошо няма да ходиш петък, събота и неделя. Може да комбинираш зала с тае-бо (петък и неделя тае-бо, събота зала) или да замениш едното тае-бо с тичане или нещо такова. Виж как ти се отразява натоварването, но ще е много добре ако можеш и през седмицата.