PDA

View Full Version : Изпотяването??


kotara4e
11th September 2008, 15:57
Здравейте и аз като много други обмислям малко да се тунинговам откъм гърдите :D ..та съм се спряла на варианта със слагането на импланта под мишниците.
Доста се изпотявам и се зачудих, дали ще имам някакъв проблем със зарастването на самата рана поради този дискомфорт под мишниците. Доколкото разучих, проблема с изпотяването бих могла да намаля или спра ( незнам точно ) със инжектирането на ботокс под мишниците. Някой знае ли нещо по въпроса? Или имал ли е подобен проблем...?

dedektiv_p
11th September 2008, 19:26
Аз имам същия проблем да се потя много. След поставянето на импланти и между гърдите ми текат струиики пот, но решение не съм намерила. Чувала съм за такива инжекции, но не ми се струва безопасно, като се има предвид че за определени пори процеса може да стане необратим. Доста рисковано ми се вижда но най-добре да те посъветва лекар или някой който го е правил преди, моето мнение си е само мое без да имам реална представа. Относно разрезите не мисля че ще имаш проблем. Всеки се поти.

fani_83s
11th September 2008, 21:07
в този случай не мисля, че е подходящо да ги слагаш през подмишниците. аз съм с такъв разрез и имах масни образования след операцията, точно защото беше лято и там се натрупват всякакви секрети, най-вече от потните жлези. естествено, най-точен съвет би могъл да ти даде лекар.

kotara4e
12th September 2008, 07:46
мерсиии мацки, аз си мислех, че само аз ще имам проблеми с това :D .Ще мисля варианта за поставяне през зърната.

rosseto
7th January 2009, 11:25
Здравейте, не разбирам от импланти, но проблема с изпотяването го имах и аз. От 2 години съм го решила и то успешно ,както и помогнах на доста приятелки. Има български продукт, казва се Одорекс спрей. Струва около 7 лева, пръскаш се веднъж на 10 дни и после не се потиш и ако случайно това стане, няма никакава миризма. Предлаганите продукти са 2 Одорекс и Одорекс фут. Аз ви препоръчвам първия продукт. Втория е за крака.
Успех

Benti
7th January 2009, 15:15
Аз съм ползвала одорекса, наистина действа. Всъщност се пръскаш 3 поредни вечери и след това сутрин се измиваш (за подмишниците
става дума) След това пише, че може след 10 дни чак да се пръснеш. Но на мен лично не ми трябваше в продължение на месец да се пръскам. Аз се изпотявам лятото, но не обилно, затова не мога да кажа как е при обилно потене. Мишниците наистина са сухи през това време.

franchi
7th January 2009, 15:55
И аз съм ползвала преди време Одор-а и бях доволна :D , сега ме подсетихте да си купя пак :girl_in_love: