PDA

View Full Version : Операция за уголемяване на бюст в чужбина


lidiya
14th September 2008, 11:40
Здравейте всички! :2020:

Отдавна ви чета, но тъй като не съм "тунинговала" все още никоя част от тялото си, за това не съм писала. Просто черпех информация и впечатления от вас и много се радвам, че това място съществува!

Сега да мина на въпроса, който ме интересува. Предварително се извинявам, ако има такава тема, просто не я намерих.

Та въпроса ми е следния: Има ли тук дама, която да е увеличавала бюста си в клиника в чужбина? Доволна ли е? Кои са предимствата и недостатъците? Къде се оперирахте?
Аз съм се насочила към една клиника в Швейцария, но ми се ще преди да си насроча час за консултация да прочета мнения на дами минали по този път. :roll:
Предварително благодаря на всички!
Хубав ден ви желая!

Monique
15th September 2008, 20:30
Има едно момиче което се оперира в Германия но тя май не е доволна.....НО нейната операция беше малко по-сложна.

dedektiv_p
15th September 2008, 21:34
Да Сомодива беше на корекция в Германия, но нейния случай е много сложен и тежък! Потърси в темите и изчети и ако искаш допълнителна информация я попитай, но не мисля че е удачно.

Monique
16th September 2008, 11:48
Ако имаш възможност - със сигурност е по-добре отколкото в България. Може много хора да ми скочат сега заради това изявление, но просто съм на това мнение защото хирурзите в чужбина имат доста по-богата практика. Чувала съм хубави неща за Harley Medical Group - води се най-добрата клиника в Лондон...

lidiya
16th September 2008, 19:51
Monique, dedektiv_p, благодаря ви за отговорите!
Явно тук почти няма дами използвали услугите на чуждестранни клиники. Както и да е, ако все пак има някой, който знае повече по въпроса, нека се включи.

Monique, аз съм се насочила към Laclinic в Швейцария http://www.laclinic.ch/fr/index.htm Ходила съм в тази държава доста пъти и някак си ми всяват сигурност и респект. Не че подценявам тукашните лекари, но на тези там имам по-голямо доверие.

Monique
17th September 2008, 16:13
Успех! :)