PDA

View Full Version : Хлътнали белези


Crazy_girl
21st September 2008, 10:39
Момичета, имам малък проблем. От известно време забелязвам че дясната ми гърда отдолу където са разрезите е леко скосена. Днес се огледах по-обстойно и ми се струва че самият белег е хлътнал. Незнам от какво може да е станало, като още нямам месец и не съм се мазала с нищо за белези /знам че понякога от това могат да хлътнат/. Само мажа с млякото на Мустела но винаги пазя разрезите да няма нищо на тях :roll: Някой има ли идея?!
Лявата гърда е съвсем кръгла въпреки че едно от крайчетата на шева е леееко хлътнало,но не е като дясната. Мислех си че е от сутиена,но вече не вярвам да е така защото иначе би имало последици и за двете гърди,а не само за едната.
Моля, някой да ме успокои :? Няма как да отида на консултация тъй като в понеделник сутрин заминавам за чужбина. Ще се обадя на док де, но все пак искам да чуя вашите мнения.

Crazy_girl
21st September 2008, 10:42
Забравих да добавя че док каза че ми е зашил кожата за мускула за да не се премести белегът с времето като улегнат гърдите.
Но пак не ми се вижда да е това тъй като лявата си е добре :roll:

Monique
21st September 2008, 22:57
пусни снимки да видим. Може би си въобразяваш!

dedektiv_p
21st September 2008, 23:26
И при мен беше хлътнало от едната страна но това се оправя с времето и като почнат да поомекват белезите а това може да стане и след година. Белега няма еластичността на здравата кожа и е удебелена дори и малко, така че е нормално. Има значение и мястото и начина на зашиване, но за това по-добре да се намеси медицинско лице ако имам във форума да разясни. Каквото и да е хирурга със сигурност е направил най-доброто относно шева!