PDA

View Full Version : Ментор - имплантанти


adrina
26th March 2009, 11:06
Моля да ме извините ,ако има такава тема ,но не видях :D
бих желала да споделите мили момичета / и по специално тези ,които имат точно такива имплантанти / Какво мислите като сигурност за марката ? Твърди ,меки ? проблеми ,ако забелязвате или какво бихте препоръчали ? нещо като преведена страница за марката ...

еМ ДжИ
2nd April 2009, 15:49
Аз съм с Ментор, но какво мога да кажа? Как се определя, дали си доволен? Нямам база на сравнение, така, че ... нека някой да сподели, само ние ли сме с Ментор? Да не би да са гадни?

gwendoline
2nd April 2009, 16:18
нека някой да сподели, само ние ли сме с Ментор? Да не би да са гадни?
Моя много близка приятелка сега ще прави корекция и ще сменя Вертекс именно с Ментор - по препоръка на Тепавичарова, която наистина й се носи слава на особено добра в мамо-ревизиите. Няма причина да са гадни, мисля :wink:

еМ ДжИ
3rd April 2009, 07:55
Е, да сигурно не са :) (щом тя ги е препоръчала) но досега не бях забелязвала, някой да ги споменава тук ;) Как сте, мацки? :lol:
Иначе мина една година (почти), откакто имам имплант и доста по-добре изглежда :) Все повече заприличва на естествена :) Оня ден си мислех, че сега спя спокойно по корем, въртя се насам-натам и това не ми създава дискомфорт. ...

adrina
3rd April 2009, 08:38
искренно ти завиждам сигурно си с кръгли нали ? при капковидните май е абсолютно забранено :D аз съм на 1 месец от операцията и съм добре нямам болки вече -ще почвам масажи или гимнастика - незнам ще ми кажат .... а относно имплантантите знам ,че са добри и защитени след като в Америка ги одобриха след подобрения и световно признати :D но и на мен ми прави впечатление ,че масово има с PIP,Evrosilicon, Magcan нали така ?
е щом сте добре и не са се обърнали това е супер от това ме е старх ?

еМ ДжИ
3rd April 2009, 09:00
Мне, не са кръгли, а анатомична форма, незнам, дали това е едно и също с капководните, но доцентката не ми е казвала, че е забранено да се спи по корем и т.н.? Каза, че мога да правя всичко.

Бобето
3rd April 2009, 09:26
Аз съм с кръгли и си спя по корем, без проблем.

adrina
3rd April 2009, 10:53
за кръглите съм сигурна ,че може ,ама за капковидните ? или само 1-3 не може в началото ? може да не съм разбрала нещо ?
абе доцентката няма да я има близо месец знаете ли нещо ? отпуска ли е или няма операции ?

adrina
3rd April 2009, 10:54
ем джи :
-имаш ли снимки да видя ? с колко си ? подмусколно нали ?

еМ ДжИ
3rd April 2009, 12:15
ейй, верно ли няма да я има... лошо. аз се канех края на април да ходя на контролен, но още не съм се наканила да се обадя ... голяма съм ... значи :)
Нямам снимки, а имам една, откога съм обещала на момичетата да пусна, но тя е с горница :) Това лято ще взема да си направя малко нови снимки :)
Мацки, ако някой иска, може на нещо лично да пусна снимката, но тя е главно, за да се види, че няма разлика м/у двете :) Иначе 475 подмускулно (само на едната;))

adrina
3rd April 2009, 14:27
пусни ми окс :D контролните прегледи всяка година ли се ходи ?

еМ ДжИ
3rd April 2009, 14:47
Сигурно не, аз съм друг случай, не искам да те обърквам :)

adrina
6th April 2009, 12:42
Сигурно не, аз съм друг случай, не искам да те обърквам :)
добре ама как ти сложи толкова кубици под мускула ? :D