PDA

View Full Version : Дневник- 90-дневна диета!


Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

dimi
9th February 2010, 23:01
Благодаря за съветите.Не знам дали си била в моето положение, в смисъл на 14 да си имала толково излишни килограми, но наистина ми е много трудно.Правя всичко възможно, опитвам се да ям максимално малко количество храна, и на фитнес тръгнах, проблема при мен е, че когато нещо ми е забранено, винаги се изкушавам и го ям.Тази диета мисля, че е най-добрия вариант, защото няма забранено и има избор.Надявам се и за напред да имам тази воля и наистина да махна излишните килограми, знам че няма да стане за тези 3 месеца, в смисъл аз и да се скъсам от диети няма да мога за 3 месеца да стана 50 или 60 килограма, колкото са повечето ми връстници, но мисля да направя всичко възможно, без да бързам, за да имам нормален живот по нататък :wink: :wink: :wink:

daliq
9th February 2010, 23:09
Dimiq похвално е че си решила да отслабнеш не се се примирила и не си станала поредният аутсайдер. Прочетох само последният ти пост ,да си призная.
Тази диета е хубава защото не те ограничава , но няма да ти помогне , както и на повечето ползващи я . Не можеш да имаш меню от тутманик , бонбони , и кифли и да очакваш резултат.
Хубаво е наистина но няма да те доведе до нищо , само ще те обезкуражи и депресира.
Ако искаш да спазваш една диета правилно прочети малко за разделното хранене , нека имаш основата в главата си , а после сама реши какво ще ядеш.
Пиша ти това , защото не искам да се отчаяш и разочароваш , а да виждаш положителният ефект от усилията си

Теди
9th February 2010, 23:12
Прочетох някои неща и аз съм на тази диета от 07.02 и ма някакъв напредък.Какво ми прави впечетление от един форум "фиданка остани и т.н в bg мама.Абе там голямо писане големи чудесии и какво ядене и после се чудят ,защо не могат да отслабнат.Как да отслабнат ,когато една е яла за салата половин буркан печени чушки и там някакви белтъчини.На здравословно хранене ли сме или за надаване на кгАз съм на 45 г.и моя опит от диетите е следния!Трябва да си вземем поука и да извлечем най важното от една диета и да го превърнем в здравословен начин на хранене.Бях на Дюкян но възвърнах кг ,защото отказах цигарите от раз в последния етап към края и спрях да ходя по 10 км на ден.Такава ми беше работата.Възвърнах ги и сега съм тука.От дюкян си взех поука от неговата диета. Четох книгата "Ние и зоната "също много хубава тука трябва да се обърне внимание на количеството храна,качеството,особенно въглехидратите и от салати и от плодове даже се пълнее.И фитнес няма да ни спаси :2006: blinlin е много права т.е е написала много правилно за което и се възхищавам!Като чета някои те от точкови диети от дюкян и т.н все на диети и все пълни :lol: а къде остана здравето?Искат за една седмица да отслабнат 2 3 кг мислят ли ,че това тяло този организъм се стресира!Няма диета няма хапчета ,които да отслабнем и да останем такива до края на живота си .Има здравословно хранене и поуки и запазване на тегло.Както съм на 4 5 г.така нямам овиснала кожа ,бръчки е това е вече ген.Така че и от тази диета трябва да си извлечем най -най полезното и след това да го съхраним до край и само така ще има ефект. утре съм на плодов ден.За първи път та давидя какво ще е .Аз съм си извадила рецептите и по тях но в др форум голямо плюскане :roll: направо ужас и за това съм тука нека се подкрепяме и да си разясняваме някои неща, а не да пишем глупости .Хайде до утре!

blinblin
9th February 2010, 23:27
но няма да ти помогне , както и на повечето ползващи я . Не можеш да имаш меню от тутманик , бонбони , и кифли и да очакваш резултат.


Абсолютно!И главният проблем по отношение на килограмите е,че след тези 90 дни какво се прави при положение,че дори не си отвикнал от лошата храна... :? Малко,по-малко количествата ще се увеличават,килограмите ще се връщат и така до новите 90 дни,обаче каква е гаранцията,че и при тях няма да се получи същото :roll: :?
Идеята на трайното отслабване е да с промени цялостната представа за храната и да разбереш,че всичките хр. боклуци те прецакват-килограми,метаболизъм,холе стерол,кръвно налягане,мазнини,дори и то гледна точка на психичното състояние-действат депресиращо(доказано е :D )
Теди,наистина здравословното хранене е ключът към всичко...С диети почти никога не се получава.Докато един човек не си промени представата за храната,няма да му се получат нещата :cool:

Теди
9th February 2010, 23:54
Да така е!Сега съм по слаба от преди дори когато започнах Дюкян,но макар и да наддадох малко пак останах по слаба от преди.Например премахнах пържени храни като мекици готвенето с много олио ,фрютюрници .Ние с моя мъж сме сами дъщерями е на 23 г.и живее с приятеля си и ако ти кажа,че 1 бут олио ми стига за 1 месец ще се очуди някой!Да така е daliq !Но някой не може да го разбере и с тая точкова диета всички отидоха при фиданките и ги следя форума е как сега няма да ядат много ,котато тя постоянно е на едни меса и едни краставици и домати в момента бъка от химикали и сега ядат като не виждали.Аз това не мога да си го обясне с едни торти брускети едно време баба ми само такова е яла !Помина се жената на 92 год.защото ядаха по- малко постеха и ядяха чиста храна.Ние си купихме къща преди 5 год и всяка година си садя домати краставици идр работи но знам какво ям и не бъка от химикали.Тази вечер малко развиваме др теории но все пак са полезни.В едно ядене трябва да има и белтъчини ,въглехидрати и мазнини в допустими норми.Аз когато премахна някое др килце кръвно ,сърце тонус всичко е ок :lol: Не че трябва да бъда такава каквато съм била на 18 г това не може да стане о важното е как се чувстваш и дали си харесваш тялото.Май много стана но до утре лека нощ на всички и нека си бъдем полезни! :2046:

blinblin
10th February 2010, 00:01
Dimi,никога не съм имала толкова много излишно тегло.Била съм с 10 килограма примерно повече отколкото съм трябвала да бъда,но никога толкова.Даже и в момента имам да свалям едно 5 килограма,но не бързам-храня се здравословно и тренирам редовно.
Казваш,че се стараеш да се храниш максимално малко-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ! :? От единия ти ден бях забелязала,че си го изкарала на сокове и за вечеря ориз(май :roll: ,не съм сигурна).Много голяма грешка.Забавяш си метаболизма,ядеш въглехидрати на вечеря и като цяло напълно погрешен подход!
Идеята е да се храниш с малки количества през малки периоди от време.Трябва да имаш три основни яденета с 2 междинни.Примерно.По мое мнение трябва да я спреш тази диета.Ти си малка,развиваш се.Да се храниш правилно е изключително важно за възрастта ти.
Наблягай на зеленчуци,плодове(особено, огато ти се яде сладко),риба,яйца,бяло месо,готвени яденета(боб,леща,зеле на фурна...),сурови бадеми и ядки.Примерно за закуска можеш да ядеш овесени ядки,Дюканска палачинка(аз много я обичам :cool: ),елда или нещо такова,ако искаш по-сериозна закуска.Аз сутрин не огладнявам в първите 2-3 часа след като съм станала(сега съм първа смяна) и като отида на у-ще към 9 и нещо изяждам някакъв плод(който си нося от вкъщи-тъпи училищни столове!!! :evil: ) и ми е добре така.Въглехидратите ти трябва да са в първата част от деня,затова ако ще ядеш картофи/ориз и подобни най-добре за обяд.Следобедна закуска-плодове или шепа сурови ядки + плод(като са две закуски-първо ядките,после след час и нещо/два другото)...Вечеря най-добре голяма салата + чисто месо/риба/супа.Същото може и на обяд,ако не ядеш въглехидрати него ден.И след 20:00 да не ядеш повече.Дори и да се чувстваш гладна,няма смисъл да ядеш след този период.Ще ти бъде тежко,ще ти по-неспокоен сънят и т.н.
И другото,което е важно-МНОГО вода.Минимум 2 литра.Хубаво е на у-ще да си носиш поне 500 мл.
А защо не бива да ядеш кроасани,сладки и подобни...Ами,много е просто-От захарта в тях(от която организмът ти дори няма нужда) след като ги изядеш ти се повдига рязко кръвната захар и след кратко време спада също така рязко.Когато ти спадне започва да ти се иска да изядеш още нещо сладко,за да си я вдигнеш отново.И да се сдържиш трябва да имаш невероятна воля :D Аз не мога,затова гледам да не прегрешавам с шоколад :lol: Да не говорим,че всички тези храни са карцерогенни... :?
И така-не се сещам за друго по отношение на яденето.Ако имаш въпроси-питай :D И искрено се надявам да се откажеш от диетата и да преминеш към просто здравословно хранене.Когато бях на твоята възраст и аз правих постоянни опити с разни диети и точно това беше основната причина да кача килограми.Не си го причинявай!
А колкото да фитнеса...Надявам се,че се занимаваш с инструктор,който да ти обясни какво да правиш и какво да не правиш.Не съм сигурна,че самия фитнес е подходящ за теб на тези години и килограми.По-скоро бих заложила на обичайните спортове/много вървене/упражнения вкъщи и така.Не мисля,че е добра идея да се натоварваш толкова много на тези килограми.Но не съм много наясно с това,тъй като знам примерно за мен какво е най-добро,но за теб в това отношение не съм сигурна...Затова най-добре да питаш инструктор(въпреки,че има големи идиоти там,които въобще не разбират за какво иде реч...) или лекар може би.Но си мисля,че леки упражнения/вървене/някаква дейност в часовете по физкултура би било много по-добре отколкото фитнеса.Най-важното е постепенно да увеличаваш движението.Предполагам,че сега не си много издържлива-измаряш се бързо,задъхваш се,мускулни трески и прочие.С времето това ще се променя и ще усещаш,че си готова за повече спорт,но дотогава не пришпорвай нещата :2003:
Лека от мен,че утре трябва да ставам в 6 :D
П.П.Пак не съм проверявала за грешки...

blinblin
10th February 2010, 00:12
г.и живее с приятеля си и ако ти кажа,че 1 бут олио ми стига за 1 месец ще се очуди някой!

Вкъщи нищо вече не се пържи(благодарение на мен :lol: ) и само ако трябва да се запържи леко/задуши преди да се сложи във фурната карам майка ми да го прави с масло и вода.По-добрия вариант е за мен :roll: Обаче не винаги ме слуша,затова в момента се уча да готвя...уж :lol:
Мога да правя само печени гъбки/варени яйца/печен омлет/всякакви видове салата(в това съм истински майстор :lol: )/ориз със зеленчуци(донякъде :roll: ) и така...Не съм много успешна в тази област все още :oops: Олио вкъщи се купува сигурно през два месеца,тъй като салатите ги ядем само със зехтин,а пък сме и само двете с майка.Брат ми е студент,а баща ми пътува :)

А за краставиците и доматите-наистина е 1000 пъти по-хубаво,когато знаеш,че са чисти и няма куп нитрати в тях.Ама какво да се прави...нямаме много голям избор през зимата.Аз гледам да взимам повече зеле и марули,че поне те имат вкус :?

Sine Qua Non
10th February 2010, 00:40
Дими, септември месец и аз започнах от твоите килограми- 115. В момента съм почти 95 и продължавам да свалям, даже щях да бъда по-малко, ако не беше коледният месец и един тежък изпит, заради които спрях диетата за два месеца. Блин е права- тази диета не е за теб. Я намини през "дневник на здравословно отслабващите 6" и се зачети малко- мисля че ще е по-добре да си постваш менютата там и да си казваме мненията- така неусетно ще разбереш как и по колко да се храниш и наистина ще постигнеш трайни резултати без да си стресираш организма, който в момента се развива на пълни обороти и изисква качествена храна. :)

vlubena7a
10th February 2010, 08:07
Абе вие защо сте толкова против диетата на Дюкан? Аз с нея без глад за около два месеца и половина свалих 10кг. и си ги запазих вече повече от година. Много ясно, че след диета, ако започнете да ядете като невидели ще си ги качите че и отгоре и ако искаме да си запазим постигнатото и след всяка диета ще има ограничения :) Даже и след разделното хранене, като спре да се хране по тази схема и пак ще стане същото, ако не се ограничава ;)

Disaster
10th February 2010, 10:26
Да си призная честно и аз се замислих за тази диета.Преди време я бях почнала,но направих само първия цикъл(с мои си подобрения-не ядях торти,сладкиши и т.н.,защото е безмислено).И отслабнах 5 кг,личеше си и видимо,но...да не се обяснявам много,изпуснах му края и пак съм си в изходна позиция.
Не знам дали някой от вас е чел книгата "Сила за живот".Там има изключително смислена и полезна информация според мен.Аз лично се впечатлих и открих прилики с тази диета.Основите са:тези три цикъла на хранене и правилното комбиниране на храната.Понеже повечето хора започват диета с желанието за отслабване,храната на вечеря е на половина.От 15-и и аз започвам,но си обмислих менюто - ще спазвам последователността на дните,циклите на хранене и което е много важно-интервалите на хранене.Ако искате мога с течение на времето да ви уведомявам за евентуални резултати,но не искам да пиша редовно,защото наистина някои менюта са абсурдни(не го приемайте лично,интерпретациите са доста грешни) ,а и нямам мн време.
Постът ми е малко неструктуриран ,за което се извинявам.Пожелавам успех на всички ви!!!
И още нещо - този начин на хранене наистина трябва да се превърне в начин на живот,иначе няма никакъв смисъл.

дундьо
10th February 2010, 10:35
Какви са тия вредни приказки, че дундьо бил напуснал диетата? Ей ма , тука съм. Просто не бях на работа, а вкъщи немам нет. Стария ми комп е блаженопочивш от има-нема 2 години. Нов не се очаква в обозримо бъдеще.
Така, днес съм на въглехидрати. И ЩЕ ям милинки. Досега ви четох, че много сте изписали. И, признавам си, кой както ще да ме разбира, страшно се подразних. Може и причината да си е в мен и в характера ми. Обаче, момичета, форумът ни се е задръстил от пришълци, които с безмерно самочувствие ни поучават как да си пазим НАШАТА диета, нищо, че те не я спазват. Разбират му повече от нас!!!
Я да те питам, бе, блинблин, ти колко диети пробва, преди да минеш на твоето здравословно хранене? Беше при дюканките от ден до пладне, преди да си разбрала тънкостите на режима, се изнесе и вече поне 5 месеца се бориш с 5-те си килограма чрез здравословното си хранене. Е, аз пък свалих 18 с Дюкан. И понеже тук прочетох една дивотия, че някой си умрял от глад на Дюкан, питам сигурен ли е, че е бил на Дюкан? Щото от най-личен и богат опит мога да твърдя, че баш там глад няма, ама никакъв. И затова сега ми е по-трудно, защото съм разглезена. Другата дивотия, която прочетох, е, че с Дюкан се разграждали мускули, моля ви се! А бе като сте неграмотни, трайте си, бе! С протеини не можеш да разграждаш мускули. Ама тоя форум не е да ограмотявам някого и да защитавам някой режим. Тоя форум е за 90-дневнички. Който не ни одобрява диетата, да си ходи в неговите си форуми и да не се бърка! Сега за момента това е моят избор и недорасли, недозрели и непрочели достатъчно книжки госпойци нема да ми повлияят. Имам си глава на раменете да си решавам.
Далия, това не се отнася всичкото за тебе, Обаче малко си кон с капаци. Затова не се опитвай и ти да налагаш твоите крайни възгледи за диетата.
Извинявам се за тона. Що пък да се ивинявам? Не се извинявам!
Геричка, поздравления за резултатите. Сега да докладвам за мен: теглих се снощи. 4-5 кила, дето бях навъртяла обратно, са се изпарили. Те не са били 4-5, имало е вода. Но предвид дългото време, в което съм била на режим и преди 90-дневната - и това ако не е успех, не знам кое е. Така че майната им на всички критици!

dimi
10th February 2010, 10:49
Отново благодаря за съветите, ще проета за здравословното хранене.Проблема при мен сега е, че съм 2 смяна, уча в Пловдив и не ми остава време за нищо.Опитвам се максимално да спазвам режима.До 12 часа съм на 2 грейпфрута (фреш-разбрах че е полезно за отслабването) а след това трябва да си хвана влака, който е точно в 12 и нямам време за обяд.В голямото междучасие в училище си взимам сок или ябълка, което не ме наяжда като обяд, но ... има един супер маркет до нас, и има готвено, разни салати, ориз с зеленчуци и т.н. но в тях има повече мазнина като олйо, майонеза и т.н. от колкото можете да си представите.Няма нито 1 нормална салата.А като се прибера у нас, няма нищо сготвено, баща ми е на работа до 18:30 аз се прибирам в 19:00 и няма как просто.Майка ми почина преди 1 година и сега с баща ми сме сами.Затова всеки гледа нещо да скълпи за вечеря и да мине... в смисъл у нас се готви много много рядко да речем на 2 месеца 1 път.През дугото време излизаме по ресторанти и т.н. :roll:

Теди
10th February 2010, 10:53
Аз днес съм на плодове .За Дюкян не знам да съм била гладна никога не съм чувствала глад.Отслабнах,но грешка направих ,когато спрях цигарите на края .Чела съм за цигарите ,че метаболизма се завръща след 6 м до тогава си склонен към напълняване.Не сме прешълци ,защото тук наистина този форум ми харесва и е по хубав,защото от татък при фиданките много глупости и много ядене.Те половината бяха на точкова диета.Та така може и да съм напълняла след Дюкян заради това ,че навлизам в менопауза но тоя начин на хранене ми се отразява много добре.Не крия годините си те са 45 както писах по рано.Ако може не пушете,не знаете какво удоволствие ти доставя храната ,когато не пушиш и колко си свеж и кожа и т .н Но ще започнете да ме критикувате ,че не пиша по темата и така:сутринта кафе с подладител ,вода много пия 10.30 банан днес съм на плодов ден леле мале до тука не чувствам глад .Без плодове и риба пък аз не мога.Така на обяд 3 печени ябълки с подсладител през 2 часа плодове и вечеря пак 2 печени ябълки.Някой ако има плодов днес да пише и изобщо пишете при мен има напредък не се тегля кантара ми не е от електронните но сантиметрите си казват.Имах малко паласки но взеха да се прибират :lol: Ох много обичам да готвя това ми е хоби :grill: тая сутри н какво хубаво слънце изгря :sunbath: а сега облаци

Теди
10th February 2010, 11:01
Дими живота е много коварен моите съболезнования за майка ти .Аз също преминах през много парапети моя съпруг почина точно когато се оженихме след 2 г.Бях на 22 г.детето ми на 9 м Но омъжих се повторно след 5 год.и до днес днешен си живеем без брак и се разбираме много добре вече 16 годМилото лошо е без майчица направо ме разплака в момента,защото знам какво е загуба.Защо не отидеш на диетолог и да се прегледаш и да ти направят те диета ,защото годините ти са малко до колкото разбрах 14.От мен този съвет диетолога най добре ще ти каже коя диета и кой начин на хранене е полезен за теб в тази възраст,защото да не си навлечеш и по-вече кг.

Теди
10th February 2010, 12:28
За тая тиква ще попитам като се води зеленчук в плодовия ден може така ли?Ами нали плодовия ден е само плодове и може и ядки аз хапнах 2 ореха не печени.Я някой да ми каже как да си сложа аватар,че нещо в тука не мога да го направя! :roll:

geri_4ka
10th February 2010, 13:03
Привет и от мен гледам доста сте изписали снощи.И то повечето който не пазят режима а в ролята на всезнайковци е немога и аз да си замълча Дундьо не стига че форума е за 90-дневната диета ами само критикуват кой какво и защо ама достатачно зрели хора сме всеки си има глава на раменете ще прави каквото си изка и сметне за добре.Както и във случая всеки сам си избира менюто какво да яде и кое е най-подходящото.И въпреки това че ядем милинки,тортички и т.м. пак се радваме на добри резултати.Ако няма ефект и не ставаше нищо тогава защо свалих за 30дни 7кг ай няма нужда от излишни тъпи коментари тук се пише по темата за 90-дневния режим който му се пише за здравословно отслабващите да си го намира форума и там да дава акъли и съвети.Днес съм на белтъци сутринта пийнах 3в1 и вода на това съм до момента че бях на тежък изпит и ми беше страшно притеснено и нито глад нито до нищо не ми беше но мина успешно за което се много радвам :girl_dance: и сега ще виждам какво ще хапвам лек ден сладуранки

дундьо
10th February 2010, 13:04
Теди, има сайтове за аватари. Напр. БГ мама става. Напиши в гуглето "аватар" и ще ти излязат стотици. Избери някой на език, дето му разбираш, и следвай инструкциите. Впрочем съжалявам за недоразумението. Като говоря за пришълци, нямам предвид всички от други форуми, а тия, дето нямат нищо общо с 90-дневената диета, дето не си намериха една, която да направят от край до край, а като се спряха на нещо, резултатите им са почти въображаеми, обаче критикуват и дават акъл. Те много добре ме разбраха кои са, бъди сигурна.

mimika
10th February 2010, 13:11
Ей, мацки, как сте...лелееее, какво чудо е ставало тук :shock:
Дундьо, как си :D
Ето, аз днес съм 10 ден от диетата. Принципно и аз мисля като Дундьо - не съм точката и запетаята на диетата. Ако ям на обед едно ядене от посочените, вечерта понякога е друго - просто не винаги имам възможност да повторя обедното меню. Днес например на обяд ядох картофена салата, но за вечеря мисля да си сваря малко кафяв ориз, че нямам възможността пак да ям картофи. Те това е...но за тези дни и аз усещам леко "хлабави" дрешки :lol: което много ме радва.
Моето мнение, че не трябва да се издребняво, но не трябва да има и "свободни съчинения" по тази диета. Не напразно при посочването в диетата пише КОИ храни спадат към протеини, бобови, въглехидрати и т.н.т.е.избираш между тях, а менюто е примерно - то така си и пише.
Та това е за сега от мене. Поздрави и целувки :D

дундьо
10th February 2010, 13:15
Геричка, честито за изпита! Обаче с туй 3 в 1 си за бой, щото има захар. Ха сега се наяж като хората, ама режимно и лягай да спиш. Като си на белтъци, спането не пречи, понеже организмът изгаря много енергия да ги препаботва. И си изпий бульона. Покрай изпита си била в стресова ситуация, освен това на бас, че почти не си спала. Значи си обезводнена. Пий много вода днес. Впрочем това е най-елементарната и абсолютно ефикасна мярка за справяне със стреса. За многознайковците - това го пише в медицинските книжки. Друга първа помощ са: дръжте се, здравословници, че ще ви стане лошо - цигара и малко коняк. И това е от медицинските книжки.
Теди, по въпроса за тиквата. Забравих одеве да ти кажа. Като анализирах диетата, стигнах до извода, че плодовете не бива да се заменят със зеленчуци. Сега няма да те занимавам с подробности, писала съм за това по-рано. Така че тиквата е добра във въглехидратния ден, правена със захар или мед. Тук са подходящи тиквите цигулки, те са природно много сладки. Иначе аз много ям тиква като зеленчук, правя супа, запичам я с кашкавал и сирене, стържа си в салатата от ряпа резенче сурова или попарена тиква. Използвай малките кръгли бели тикви, те са някакъв внос. Много са крехки и вкусни и нямат грам сладчина.

дундьо
10th February 2010, 13:23
А, докато пиша, и Мимика се появила. Здрасти! А, добре съм, като избухна, здравословно изпускам парата и се връщам в релси.

дундьо
10th February 2010, 13:24
Мими, това на аватара ти ли си?

mimika
10th February 2010, 13:27
Тц, не съм аз :cry: де да бях :lol: Ама и аз пуша :D

blinblin
10th February 2010, 13:36
Дими,много съжалявам за майка ти! :( Наистина Теди може би е права и би било най-правилно да отидеш на диетолог и той да ти препоръча някакво балансирано хранене,което е най-важното за твоите години.
дундьо,а пък ти знаеш ли колко ми пука дали ще ядеш милинки или не?Хич,ама хич не ми пука :lol: Ти си самостоятелен човек и сам можеш да си взимаш решенията.Ако искаш яж по 5 милинки на ден.Нито си ми наблизо,нито те познавам,нито нищо :) А колкото до Дюкан казах само,че не е подходяща.Кой нормален би препоръчал Дюкан на 14 годишно дете.В края на постта си съм разяснила,че основно заради Дими съм писала във вашата тема.Да съм казала,че на Дюкан гладувате?!Както и да е,повече нямам намерение да пиша във вашата част.Не съм типа човек,който само спори,обижда и си губи времето с такива неща.
Колкото до моите килограми и това,че съм пробвала Дюкан за колко беше???А,да 3 дена или нещо подобно с какво право ме обвиняваш?Преди това не съм пробвала никакви други диети,просто по-ограничено хранене...Решила съм да видя дали режимът ми допада,пробвала съм и след като съм си решила за себе си точка по въпроса. :roll: А до килограмите,ами за това има доста причини.Подготовка за изпити(доста ми се бяха струпали ноември/декември и януари),недостатъчно време за спорт и най-малкото нито за миг в този период не съм си давала зор да отслабвам.Просто си ядях здравословно и точно колкото да си поддържам теглото без да напълнявам.
Някога замисляла ли си се,че като имаш по-малко килограми за сваляне се свалят много по-трудно... :wink: Но е факт,че откакто съм се хванала сериозно и съм си оправила режима на хранене и спорт съм свалила 2,5 килограма...
Нямам намерение да пиша повече в тази тема,така че ви пожелавам много успех с диетата,продължавайте да си хапвате милинки,кроасани и всичко,което пожелаете и да отслабвате също,но моля ви не съветвайте едно 14-годишно дете да прави същото! :cool:

дундьо
10th February 2010, 13:36
И аз пуша. Все се каня по парични прачини да ги спирам, ама - нъц, не става. Пък и май всички отказали се надебеляват. Не е моментът да експериментирам. Имам една колежка, млада, дойде преди 4-5 години. Отказа цигарите, при това не беше, да кажеш, някакъв хард пушач. За една година се наложи да си смени целия гардероб. При това уж се ограничава с яденето. И друг път съм писала по форумите, мои познати твърдят, че проблемът е в "междухапванията". Т. е. количествата храна на обяд и вечеря не се променят, но много често пъхаш какво ли не в устата по всяко време на денонощието. Я кажи мери ли се скоро, какво казва кантарът или сантиметърът? "Аз доволен"! Ама ти си малка и не си гледала "Ум, белият делфин". Лафът е оттам.

mimika
10th February 2010, 13:45
Не съм много малка :P но съм забравила този цитат. Значи аз не съм се мерила/като сантиметри/. Претеглих се в края на първата седмица от диетата - имаше минус около 1,5-2 кг. - така поне показа кантара :D и се надявам да продължи тази тенденция към "олекване" :lol:

дундьо
10th February 2010, 13:55
Блинблин, както ти казваш -цитирам - не ми пука за мнението ти. Още повече с този пост окончателно виждам, че четеш темата като Дяволът - Евангелието. Поздравления за 2,5-та ти килограма - това сериозно. Значи да разбирам, че ти остават още 2,5. Надявам се до още 5-6 месеца да си успяла - това вече не е сериозно. Да ти кажа, в моята тглава бъкат мисли всякакви. А ти замисляла ли си се, че ако имаш само 2,5 излишни килограма, не е голяма беда ще ги свалиш ли, или не и колко време ще ти отнеме. Но 50-60 кила е друг въпрос. И това темпо е неприемливо. Що се отнася до Дюкан, не знам кой го е препоръчал на Дими, аз такова нещо не видях, но да ти кажа право, всяка диета има привърженици и опоненти, колкото да стане ясно, че самите диетолози и консултанти по хранене и пр. (по Единния класификатор на професиите са 7 броя) не са наясно и нямат консенсус. Но всеки един от тях ще й препоръча да наблегне на белтъчните храни и да намали въглехидратните. Има си основни правила в обменните процеси, в края на краищата. А дали ще пишеш, или не в тоя форум - не ми пречиш, ако е само заради мене - стой си. И отслабвай така, както смяташ за правилно. И като говорим за балансирано хранене, тази диета е такава. Колко диети позволяват милинки и торти, но дават резултат? Но като ги позволяват, пък регламентират количеството. Няма такъв режим, дето да ядеш всичко, да е достатъчно количество и да слабееш. Е такова животно нема!

дундьо
10th February 2010, 13:58
Мими, тенденцията малко ще се забави с времето. Да ти кажа 1,5 кг на седмица е таванът на здравословното смъкване. Иначе причиняваш стрес на организма и погрозняваш на всичкото отгоре.

Disaster
10th February 2010, 14:07
Надявам се,че не съм причислена към пришълците.От 15-и и аз ще се включвам,ако не сте ме анатемосали.
Относно тиквата - може да се яде във всеки ден(прочетох,че се зачислява към плодовете).Само във въгрехидратния ден може със мед или захар.

mimika
10th February 2010, 14:12
Я да попитам аз как стои въпроса с маслините - кога трябва да се ядат :roll: :?
Disaster - добре дошла :D

blinblin
10th February 2010, 14:16
Не чета темата като Дяволът и Евангелието. :D Вие ме нападате по какъв друг начин да реагирам? :roll: Аз казах вече,че смятам че диетата е сравнително балансирана стига да се храниш с вярните храни.
Да,обаче там и е и въпросът,че ако имаш повече килограми и със здравословно хранене ще ги сваляш бързо,не само с 90-дневната или други диети(не се сещам за други)...Питайте Сине-за два месеца или три свали близо 20 килограма.
За намалянето на въглехидратите-аз съм го казала.Пуснах специален пост за Дими,в който съм обяснила какво мисля по въпроса.Не мисля,че досега съм писала по-дълъг пост :D От теб зависи дали ще прочетеш или не.
Нямам намерение да спра да пиша във форума...Имаме си специална тема за здравословно хранене все пак.Аз имах предвид,че няма да пиша повече във вашата тема.Ама като не мога да си държа устата затворена.... ето ме пак.Не съм се заяждала с вас или поне не го възприемам като заяждане от моя страна...Просто си казах какво мисля :wink:
Та така,отивам да си ям ябълката :D

Sine Qua Non
10th February 2010, 14:26
Ей, хора, ама това наистина на нищо не прилича- нито аз, нито блин започнахме постовете си с обиди както вие ги започнахте. Грозно е. Ние просто се опитвахме да помогнем на една подрастваща девойка, това е всичко. Толерантността е хубаво нещо... Аз изчезвам. Грозна картинка.

Теди
10th February 2010, 14:37
Браво дундьо :2004: за колко време ги смъкна тия кг защото съм нова и не можах да прочета отначало всички мнения.От снощи късно се включих към вашия отбор млади кокичета така,че може си писала някъде.никога не съм била на тази диета или този режим на хранене и за това имам едно въпросче който може да ми отговори.Как се чувствахте първите дни,седмици?Знам че всеки организъм е различен и метаболизъм също!

petia_britney
10th February 2010, 14:37
здрявейте момичета!Аз ви предлагам да охладите страстите и всеки да прави каквото си е наумил,както си иска и както смятя,че е най-добре за него.Разни хора,разни идеали.Всеки има право на мнение и не е лошо понякота човек да се вслушва в чуждото,з-то може и да не е чак толкова грешно.Двете момечета дето говореха за здравосл.х-не според мен са прави,но в крайна сметка всики решава кое е правилно.Така,че споко карайте си диетата и отслабвайте. :)

petia_britney
10th February 2010, 14:39
Аз днес хапнах бобеца и си ми е добре.Дайте идея как да си сготвя кафяв ориз?????

geri_4ka
10th February 2010, 14:41
Така до колкото си спомням още в самото начало когато се беше включила Дими и каза че е само на 14год. веднага и казах че не е момента да започва каквито и да били диети.Защото точно сега расте и се развива.Предложих и да намали яденето и да спре газираното,пърженото,тесте ното и сладкото или ако не може да ги спре напълно поне да си намали.И да започне да спортува независимо дали фитнес или в къщи тренировки и упражнения в нейната възраст спорта ще и помогне много.Но не си спомням някой да и е предлагал диетата на Дюкян също и другите момичета и казаха същото да се откаже от диетата и да отиде по-добре на диетолог да се посъветва той да прецени кое ще е по правилното и добро нещо за нейната възраст.Момичето каза че твърдо е решило да спазва режима ние няма какво повече да направим след като тя самата си го е решила и го иска. А след като е започнала режима това че е със наднормено тегло незначи че трябва да гладува и да се лишава това са 3 месеца какво от това че във един въглехидратен ден ще хапне беикролсс или кроесан ем тогава ни е позволено не виждам нищо лошо ако всичко е със мярка[/b]

geri_4ka
10th February 2010, 14:41
Така до колкото си спомням още в самото начало когато се беше включила Дими и каза че е само на 14год. веднага и казах че не е момента да започва каквито и да били диети.Защото точно сега расте и се развива.Предложих и да намали яденето и да спре газираното,пърженото,тесте ното и сладкото или ако не може да ги спре напълно поне да си намали.И да започне да спортува независимо дали фитнес или в къщи тренировки и упражнения в нейната възраст спорта ще и помогне много.Но не си спомням някой да и е предлагал диетата на Дюкян също и другите момичета и казаха същото да се откаже от диетата и да отиде по-добре на диетолог да се посъветва той да прецени кое ще е по правилното и добро нещо за нейната възраст.Момичето каза че твърдо е решило да спазва режима ние няма какво повече да направим след като тя самата си го е решила и го иска. А след като е започнала режима това че е със наднормено тегло незначи че трябва да гладува и да се лишава това са 3 месеца какво от това че във един въглехидратен ден ще хапне беикролсс или кроесан ем тогава ни е позволено не виждам нищо лошо ако всичко е със мярка[/b]

Piny
10th February 2010, 14:43
за Сине и Блин- вие само си мислите че се храните зрдравословно- това което правите всъщност е самоизяждане
Това меню което си постнала Блин не покрива и 1/3 от дневната ти нужда - 479 кал! ( необходими са ти около 1800- ако искаш да отслабваш здравословно 1300)

За днес:
1 купичка супа от грах
салата от маруля и зелен лук
2 ср. портокала
1 ябълка
1 пъстърва + 1 лимон

Абе,Сине,това парче шунка от 40 гр. на едно ядене не е ли малко множко? Rolling Eyes И като цяло защо ти е тази шунка...Нищо полезно няма в нея Confused

а коментара за 40 г шунка е достоен за анорексичка

По принцип съм съгласна, че едно 14 годишно момиче не трябва да започва такива радикални диети, кавито ние дискутираме - но в никакъв случай не трябва да я подвеждате със заглавия от сорта на ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ

Disaster
10th February 2010, 15:06
Благодаря ,mimika!
За маслините това открих: съвместими храни с маслините са :хляб и тестени,скорбялни зеленчуци,картофи,кис.плод ве,домати,кис.мляко,безско бялни зеленчуци :arrow: ако в белтъчния ден ядеш кис.мляко,стават за тогава;за въглехидратния стават така или иначе;за бобовия също стават;аз не бих ги яла само при плодовете,макар че няма да е проблем :wink:

mimika
10th February 2010, 15:15
Благодаря за бързия отговор :D
Пини, мисля, че си права - 40 гр.шунка и било много :shock: :shock: :shock:
Никой не е внушавал на Дими "нездравословни неща".
Плюс това темата е Дневник на 90 дневната диета, и си пишем ние, които сме решили да я спазваме. И както виждам, до днес не е имало никакви спорове или претенции относно посочените в тази диета храни.
Петя, и аз нямам идея за кафевия ориз - до сега един път си бях свалира малко, и му бях сложила домани, и подправки за вкус. Ако някой даде идея, и аз бих се зарадвала, че днес ми е деня на варивата :lol:

Теди
10th February 2010, 15:24
Мимика влез в гугъла и виж за кафяв ориз мисля,че ще има рецепти.Аз днес си направих ябълки печени в микровълновта с канела значи днес може да ям тиква ох тия тикви,а водния режим как го изкарвате?

дундьо
10th February 2010, 16:14
Някой като не ще да яде тутманек - да не яде. Ама няма как да стане цял живот да не посегнеш на тестяно. И - впрочем - не бива, не е здравословно- Ама тия, дето бягат изцяло от такива храни, веднъж ще съгрешат и то ще им се лепне на г-за. Пък на моя г-з нямаааа. :d015:

дундьо
10th February 2010, 16:19
Теди, бях на Дюкан половин година. Главно свалих през първите 3 месеца. После бавно, то и празници дойдоха, та и аз като всички се омаскарих, а после много трудно се затяга дисциплината. Пък аз съм на 48 г. и логично метаболизмът ми е по-бавен. Организмът в един момент се нагоди към Дюкан и реших, че трябва малко промяна. Признавам, че ме гони носталгия по другия режим, но сега за неопределено време той е изчерпан за мен. Тази диета е балансирана и коренно различна. Вече дава резултати. Ще се надлъгвам с метаболизма си, докато не ги сваля тия пусти кила.

дундарина
10th February 2010, 16:39
:D
Когато Дундьо говори,
даже и Дундарина мълчи :D
Дундо :2046:

дундьо
10th February 2010, 16:53
Адаш, :girl_kiss2:
Днес са ме прихванали дяволите, ама пак се въздържах да надумам и да критикувам чужди режими. Тя пък Пини ме замести. Ама е по-дипломатична от мен

дундарина
10th February 2010, 16:58
Адаш, :girl_kiss2:
Днес са ме прихванали дяволите, ама пак се въздържах да надумам и да критикувам чужди режими. Тя пък Пини ме замести. Ама е по-дипломатична от мен

Целувам ви и двете!
Най-важното е,че във всяка дума има резон,
а не е чесане на езиците.
Много се радвам,че има промяна при теб.
Само дето много ти съчувствам,че ти свирят цигулките :D

daliq
10th February 2010, 18:55
за Сине и Блин- вие само си мислите че се храните зрдравословно- това което правите всъщност е самоизяждане
Това меню което си постнала Блин не покрива и 1/3 от дневната ти нужда - 479 кал! ( необходими са ти около 1800- ако искаш да отслабваш здравословно 1300)

За днес:
1 купичка супа от грах
салата от маруля и зелен лук
2 ср. портокала
1 ябълка
1 пъстърва + 1 лимон

Абе,Сине,това парче шунка от 40 гр. на едно ядене не е ли малко множко? Rolling Eyes И като цяло защо ти е тази шунка...Нищо полезно няма в нея Confused

а коментара за 40 г шунка е достоен за анорексичка

По принцип съм съгласна, че едно 14 годишно момиче не трябва да започва такива радикални диети, кавито ние дискутираме - но в никакъв случай не трябва да я подвеждате със заглавия от сорта на ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ
ХАХАХА , моМичета, това със здравословтото хранене е болестно състояние като , болимията и анорексията , но с по бавно обаждащи се симптоми
НАРИЧА СЕ ОРТОРЕКСИЯ
прочетете в гугъла и ще срещнете пълно описание на симптомите на някой от постващете тук моми

mimika
10th February 2010, 19:01
Орторексия :arrow: http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=285&aid=6913
и :arrow: http://www.blitz.bg/article/7463
и :arrow: http://www.lekar.bg/news-45/info-2035/%D0%92.%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE.%D0%BD%D0%B0 .%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE. %D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%81%D 0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5.%D1%81%D0%B5....%D1%8 3%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82/
Стига толкова :)

daliq
10th February 2010, 19:08
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/ortorexia - не е шега работа ей , хапвайте си от време на време пасти . Не кифли D :D :D :D :D и пица със зеленчуци , не тутманикD :D :D :D :D :D

geri_4ka
10th February 2010, 19:17
Чесно казано ми писна вече от "обикновенни кифли да се правят на кроесани" или пишете по темата или не се заяждайте ако искаме и по 5 тутманика ще ядем проблема си е наш не ваш баси децка работа стана не банална ами незнам кфа ситуацията цт цт. Днес за обяд момичета хапнах малко парче лионска наденица със домат.А сега за вечеря чакам да стане дробчето по селски със зелена салатка ще стане перффе :lol: :P

dimi
10th February 2010, 19:36
Благодаря за съболезнованията.Отново благодаря на всички, наистина сериозно се замислих за диетолог и смятам да отидя.Днес съм 3 ден - въглехидрати.Закусих 2 грейпфрута (отново, макар че ги мразя) после хапнах бейкроуз, вафла и 1 кроесан, за който толкова ме е яд, хем си бях казала, че няма да ям.Сега мисля да хапна спагети или пица.Това е за сега от мен, ще пиша пак утре с разказ за плодовия ден (от който мааалко се притеснявам :shock: )

Теди
10th February 2010, 19:47
Ох какво да кажа като първи плодов ден изядох си 2 ябълки печени а преди това през два часа по 1 банан обаче хапнах една шепа орехи не печени и към 15 ч не изтраях и си направих 2 с.л овесени трици с малко вода сварени но питах кой как му минават тия дни никой нищо не ми писа нова съм и пък с това заяждане стига вече нека си пишем и да не се ззаяждаме всеки си отговаря за себе си.Аз днес като съм сгрешила дане ме убивате я?Ако съм засегнала някого моля да бъда извинена.Докато гледам листопад да видя какво ще стане със стомаха ми.То моя като се разяде на едни спагети то не бе преглъщане и котето на стола имам си сиямец и то нагъва кити кат :apple: откачих днеска с тия плодове.

manito
10th February 2010, 19:57
:girl_dance: Здравейте момичета,изчетох всички последни коментари и наистина останах втрещена.Както каза Гери,това е ДНЕВНИК на 90-дневната диета.Аз също ще помоля да се избегнат злобните коментари,безсмислено е,аз също съм съгласна че Дими трябва да се консултира с диетолог,но тук не е мястото да има упреци към другите диетуващи,също съм съгласна,че и тортата не е най-здравословната храна,но ето-на-вече свалих близо 6 кг,а дори не е дошъл първия ми воден ден :lol:
За днес:
закуска:2 портокала
Обяд:кренвиршка(махнах кренвирша)
след.зак.:1 портокал
вечеря:малко спагети с доматен сос и това за днес...
След малко започвам едни упражнения(тае-бо) и след тях ще компирам една рецепта за спагети,която не успях да си я направя за днес,но за следващия въглехидратен ден-ще я направя :wink:

daliq
10th February 2010, 20:36
Чесно казано ми писна вече от "обикновенни кифли да се правят на кроесани" или пишете по темата или не се заяждайте ако искаме и по 5 тутманика ще ядем проблема си е наш не ваш баси децка работа стана не банална ами незнам кфа ситуацията цт цт. Днес за обяд момичета хапнах малко парче лионска наденица със домат.А сега за вечеря чакам да стане дробчето по селски със зелена салатка ще стане перффе :lol: :P

За човек свалил най трудните килограми именно с тази диета , има право да кажа как се спазва , за постигането на оптимални резултати от нея, а не превръщането и в поредната модна тенденция.
Изровени диети от пепелта , защото са удобни не е най правилното решение на въпроса с килцата нали . Така мисля лично мнение.
Кроасана е 52 -53 килограма от половин година на сам и дължи това на 90 дневната диета. Резултати задминаващи този , могат да дадат по точени коментари от мен.
Виждам че не се нуждаете от тях и е по добре да ви оставя да си пишете по темата . Какво ядох днес докато си въобразявам че съм на диета
:D ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ОСТРИТЕ ПРИКАЗКИ , НИЩО ЛИЧНО

mimika
11th February 2010, 09:54
Добър ден 90-дневни диетуващи момичета. Как сте днес :D

dimi
11th February 2010, 10:03
Добро утро на диетуващите :wink: Аз днес съм на плодов ден, за закуска отново ще има 2 грейпфрута, после мисля в училище към 16:00 (в голямото междучасие) да хапна 1 ябълка, а за вечеря си имам 1 тарелка ягодки.За диетолог-говорих с баща ми и в най-скоро време ще отидем.Той ще поразпита тук-там и като намерим някой подходящ ще отидем, преполагам до края на тази седмица, а аз до тогава си продължавам с тази диета.Днес кантара отчете 2 кг по-малко :girl_dance:

mimika
11th February 2010, 10:06
Браво Дими, само при диетолог :D

geri_4ka
11th February 2010, 13:17
Здравейте диетушки при мен за сега всичко е ок :D днес ми е ден за варива тъй като станах по късно пропуснах закуската.За обяд хапнах малко картофена салата и сега за вечеря ще е същото само че наполовин порцията от обяда :wink:

дундьо
11th February 2010, 13:23
И аз днес съм на плодове. Редувам ябълки и портокали през 2 часа. И пак имам главоболие. Всеки път, като съм на плодове, е така. За глада няма какво да приказвам - пак сто гайди в стомаха. И ако гризна повече плод, повече ми остъргва стомаха. Ни тъй, ни инак. Като си помисля, че в промото на диетата пише, че това скоро ще стане любимият ми ден... е нема да стане! Теди, нали питаш как го караме тоя ден? Зле!!! И то всеки път! Може пък на някой да му харесва, ама не си спомням да съм чела такова нещо. Освен главобола и глада, целият ми корем е в дискомфорт. Не от подуване, а просто ме боли целият пояс - диафрагмата, слънчевият сплит, гади ми се. Трябва да отбележа, че стомахът и въобще карантиите ми са абсолютно здрави. Ама... трай, бабо за хубост. Пък и нали плодовете са здравословни, нема да умирам, я!

Disaster
11th February 2010, 13:26
Ако си много гладна,защо не хапнеш малко сурови ядки?Засищат и няма да те боли корема. :wink:

petia_britney
11th February 2010, 13:48
Добър ден и от мен!Поздравявам Дими за резултата и само така да продължава,а и професиолналната помощ ще и се отрази много добре.Днес за мен е въгл.ден-сутринта пропуснах закуската докато се занимавах с малкия(ще гледам да не се повтаря),наобяд парче дом.приготвена пица със зеленчуци,а за вечеря още не съм го измислила.И на мен като на Дундьо през плодовия ден малко ми е кофти,но би трябвало с времето организма да свикне-поне така се надявам...
Не ми казахте с какво мога да си приготвям кафевия ориз?Купих си на Крина такъв и може ли със зеленчуци например или ако някоя има друга идея да я каже,моля!

дундьо
11th February 2010, 14:03
Мерси за предложението, Дисастър, ама ще откажа. Суровите ядки са гадно нещо за мен. И подуват. Моят дискомфорт си ми стига. Пък и като четох диетата, не видях включени ядки, може да е мой пропуск. По тоя въпрос съм съгласна с Далия - да се избягват интерпретациите на диетата. Според книжките за разделното хранене плодовете са категорично несъвместими с какво да е друго. Аз и друг път съм казвала, че ми е навик да анализирам. Смятам, че идеята на днешния ден (плодовия) включва очистване на организма. (То и за това ме цепи тиквата). Тъй че ще се въздържа от мазнини.
Обаче не съм съгласна с ограниченото тълкуване на диетата от Далия. То е все едно дюканките да ядат само мляко с трици, щото е задължително. Другите протеинови храни да не важат. И преди съм казвала - прочетете хубаво за въглехидратния ден. На обяд - тестяно, ама една, повтарям една порцийка. Вечер - малка енергийна бомба (т. е. нещо сас захари, не с бавни въглехидрати). Това е ритник по метаболизма - дава начална скорост. И пише изрично: "малко количество". Установила съм, че по темите много-много не обичат дюканките и имат доста изопачена представа за тях, но противно на това, което си мислят другите, ние разбираме от енергийни бомби, защото ги практикуваме. Това е един гладен ден. Не го тълкувайте, че цял ден може да си гризкате солетки и бисквитки, сладкишчета и бонбонки. Но може, ако умирате за нещо конкретно, да го изядете вечерта. Аз понеже не умирам за сладко, не намирам никакво очарование в този ден.
В тази връзка - Дими, трябваше да избереш едното: кроасана или вафлата и да го изядеш на вечеря.
Дисастър, я кажи за тиквата, че ме изненада, къде прочете, че е плод. Питам, щото преди време, като беше бумът на разделното хранене, в книжките я даваха за зеленчук и в рецептурниците фигурира в манджи като зеленчук. Тогава бях много изненадана, щото и аз я мислех за плод, но с времето го приех. И манджите с тиква ми харесват (стига да не е сладка). Сега айде пак наобратно! Да вземат диетолозите да се разберат по тоя въпрос най-накрая!

petia_britney
11th February 2010, 14:03
Дисастър,ядкете задължително ли е да са сурови,неможе ли печени?

geri_4ka
11th February 2010, 14:04
Аз пък чесно казано си се чуствам супер в плодовия ден леко ми е не ми е гладно.А пък на другия ден ми е още по гот някакво такова немога да го опиша много ми е комфортно леко ми е и се чуствам добре.Но ето че не всеки може да се похвали с такова нещо във плодовия ден защото организмите ни са различни :P

дундьо
11th February 2010, 14:11
Петя, никога не съм готвила кафяв ориз, но все си мисля, че рецептите ще да са същите. Сготви го, както го обичаш, все едно е бял. Все ще се получи. Аз го обичам със зеленчуци и/или гъбки. Може би да не поема толкова вода като белия. Да ти кажа за довечера не го мисли, купи си една вафла напосоки и - туй е то. Глад! Утре ще станеш още по-гладна, но ако устискаш да не нарушителстваш, а да минеш само с един-два плода до обяд - виж си кантара и ликувай!

petia_britney
11th February 2010, 14:19
мерси дундьо и аз за вафла си мислех преди малко.Ще пробвам ориза и после ще ви кажа.

Disaster
11th February 2010, 14:24
За тиквата го бях чела някъде,но май наистина не е доуточнен този въпрос.Съществуват така наречените зеленчукови плодове:наричаме ги зеленчуци,но от ботаническа гледна точка били плодове,защото имат семки.(е,тиквата май е такова чудо) Добре че не я ям :)
И по другия въпрос за ядките:Всички ядки трябва да се консумират сурови.В това състояние те представляват високо концентрирана храна и са напълно усвоими за организма.Печени те стават изключително киселинни.Ядат се самостоятелно!(аз лично обожавам сурови бадеми и орехи)Иначе и аз искам да си изкарвам плодовите дни без ядки,само ми е чудно дали ще мога да тичам качествено :roll:

дундьо
11th February 2010, 14:37
Аха, сега разбрах. Значи правилно я ползвам като зеленчук. По тази класация, за която казваш, и доматът е плод. На мен това ми е любимата храна и 5 пари не давам за ботаническата класация. За разделното хранене има значение дали вкиселяват, или алкализират кръвта. Е, алкализират я като другите зеленчуци. Всичко е наред.

дундьо
11th February 2010, 14:40
Геричка, ако имаш представа как ти завиждам!

Теди
11th February 2010, 15:27
Много писане бе !Ха и от мен ох Дундьо много съм зле след този плодов ден,яко ме цепи глава кръвното не го знам какво е апарата ми издаде багажа не мога да го измеря.До сега носих дърва ,че тая зима нямам думи.Сега отивам до магазина ,че забравих яйца да купя,че ще меся кайма много съм зле после ще ви пиша.По късно !ДИМИ браво за диетолога!

manito
11th February 2010, 16:00
Здравейте момичета.днес и аз съм на плодове и също ме боли главата(но знам че е нормално)Сутринта бях много щастлива и изненадана,защото кантара показа:70,3кг,демек съм свалила 6,3 кг,наистина съм много радостна и това ми даде допулнително стимул.
менюто ми за днес:
закуска:2 портокала
2-ра закуска (час и нещо преди обяда)-1 ябълка
за обяд:2 ябълки
след.зак.1 портокал
и за вечеря мисля да хапна 2 портокала,но може и само един.
За утре още не съм решила какво ще ям-закуската или порокали или ябълки,за обяд-суфле със салата от моркови,за вечеря,тъй като няма да е същата,мисля или пиле със зелена салата,или с риба тон.

manito
11th February 2010, 21:00
Момичета,не успях да издържа на днешния плодов ден,много ме заболя главата,а учих за контролно и хапнах малко пилешко месо :oops: В неделя или понеделник ще пиша,защото в почивните дни няма да съм тук.
Ето ви рецептата за спагетите,за които бях споменала,намерих и рецепта за доматес сос.
Продукти:
Продукти:
1 пакет спагети
1 чаена чаша зехтин
3-4 скилидки чесън
1 малка глава лук
1 шепа кедрови ядки
1 чаена чаша маслини
1/2 кг. домати
2 стръка пресен босилек
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Изсипете зехтина в тиган и го загрейте на котлона. Щом зехтинът се затопли достатъчно, запържете в него чесъна, нарязан на филийки, наситнения лук и кедровите ядки.
Пържете докато лукът и чесънът станат златисти, а ядките леко се запекат.
Добавете нарязаните на дребно маслини и обелените домати, нарязани на кубчета.
Пържете около 15 мин. Добавете пресния босилек.
За да подсилите чесновия вкус, можете да добавите още една скилидка счукан чесън. Добавете сол и черен пипер на вкус.
Сварете спагетите. Изсипете ги в гевгир, за да се отцеди водата. Залейте ги с готовия сос.
Изчакайте да престоят поне 10 мин., за да поемат аромата на соса.
Спагетите са готови за сервиране.

Доматен сос...
Продукти:
1 домат

Теди
11th February 2010, 22:25
Цял ден ме боли главата най накрая изцедих един лимон в 50 мл вода и го изпих та ме поуспокои.Днес направо се изложих накрая хапнах кашу .Но взех да пия на ден по 3 л вода голям напредък имам от Дюкян свикнах.Ама все така ли ще ни болят тия тиквии и се запекох,което не е нормално след тия плодове пък де да знам.Утре съм на варива ще си направя ориз с маслинки и гъбки но се чудя дали няма да се запека още.Дунди отговори ми мила ти сега ползваш ли овесени трици сутрин по 2с.л не свикна ли от оная диета?Във въглехидратния може.Мисля да си легна и да :reading: чета книгата за разделното хранене има и рецепти в нея.На всички минусчета :bravo: И така лека нощ до утре и с нови сили :2051:

mimika
12th February 2010, 08:26
Привет момичета, аз днес съм на плодове. Да се оплача, че вчера с този въглехидратен ден малко "омазах" положението - в смисъл хапнах малко повече храна, но не различна от въглехидратната. Ноооо....нямам качване в килограмите - сутринта бях с един минус :D

dimi
12th February 2010, 09:53
Охх и аз вчера омазах вечерята с плодовете-хапнах салата от марули и ориз :? но не съм качила нищо.Днес съм на белтъчини, а мога ли да ям млечна салата в този ден? :wink:

дундьо
12th February 2010, 10:59
Манито, това е сос песто. Има го да се продава и готов. Кедровите ядки са доста скъпи и ги няма навсякъде. На вкус много приличат на слънчогледови семки. Така че може да се заменят (имам предвид голите). И в ресторантите така правят. Вторият сос е също средиземноморска кухня. Опитайте го, но аз лично не го харесвам. Не приемам домати с оцет, пък киселото гасено със захар. Въпрос на вкус

дундьо
12th February 2010, 11:03
Иначе успешно и без нарушения минах плодовия ден. Днес съм си на дюканско меню и съм О кей. Кантарът мръдна с кило надолу, но не бързам да отчитам лентичката.

petia_britney
12th February 2010, 11:14
Здравейте!Хареса ми рецептата за спагетите,ще я пробвам.Днес съм на плодове и за сега нямам главоболие,че да видим....Дундьо от както си на тази диета колко кг си свалила,з-то линийката не е мръднала?Не ме разбирай погрешно просто питам :roll:

дундьо
12th February 2010, 11:27
Няма тайни, Петя. Аз подробно си описвах размислите преди да почна диетата. Всъщност аз съм дюканка. Сега съм в малко отпуск. Наложи се, защото изкарах 7 месеца на Дюкан и в един момент организмът ми се адаптира към режима. Разбира се от възрастта и метаболизмът е по-бавен, че и по-хитър от мен, мамка му. Та спрях да свалям. То остави това, ами почнах бавничко да връщам. То верно по празниците се орезиляваш отвсякъде, но в моя случай качването почна като се върнах стриктно на режима. За нула време кантарът се вдигна с 4 кг. Нали знаеш как е - никога не показва едно и също - ха малко отгоре, ха малко отдолу, ха още малко по-нагоре, и още... И почваш да изпадаш в депресия. Ти спазваш всичко стриктно, той, обесникът, вместо да слиза, се качва. И тогава реших, че явно трябва смяна. Не го реших за един ден. Винаги много мисля, анализирам, проучвам. Просто в един момент вземам решение и веднага почвам. Така дойдох тук. Капакът беше, когато кантарът показа 88. Беше денят преди да почна. Знам, че е имало поне 1-2 кила от вода. Вярно, чаках МЦ, но ми преля чашата. За нула бройки, дето се вика, се върнах на 83, днес сутринта е 82. Но пак не местя нищо, докато не се стабилизират

дундьо
12th February 2010, 11:32
Установила съм, че много трудно се мръдва от кила, които в миналото си държал дълго време. Повечето дюканки също са го наблюдавали. Накога, преди години, доста време тежах 89. И много трудно ги преодолях. А организмът драпа да си ги върне, че им е свикнал и си има отработен режим на работа. Сега пак ще е голям зор, защото известно времи пък бях на 81-82, но не толкова дълго, както на 78. Там ще е следващият голям запек. Първо да го доживея.

petia_britney
12th February 2010, 11:32
Разбирам те,при повечето от нас е така.Отдавна искам да те питам-говорите че преди да ви дойде МЦ и по време на него си задържа вода в организма така ли?Не съм го чувала затова питам.Обясни ми.

дундьо
12th February 2010, 11:40
Тедичка, в интерес на истината последния месец на Дюкан се запекох. Сериозни проблеми, ти казвам. Дори съм си мислила дали това не е една от причините да спра да свалям и нещата да тръгнат наопаки. Сега нямам проблеми. Даже и днес, след плодовия ден, при това рано сутринта, щото аз съм поспалив и мързелив човек и сутрин сърцето ми спи, да не говорим за другите чаркове. Вярно - скромно беше, ама то пък и какво количество толкова да съм погълнала вчера, та да искам да е щедро?
Пардон за откровенията, деликатните натури да не ме четат :P

Теди
12th February 2010, 13:03
Дунденце точно така е както го описваш по горе,направо имам чувството ,че чета мнение на диетоложка.Така и при мен беше и ги вдигнах тия кг когато спрях цигарите и ме съмнява ,че напълнях от едни гъби бях пила"Гъбата на тибетските йоги"ако не се лъжа добре ,че намвреме се осъзнах.То кантарчето не ми показва вярно ,то когато започваш да качваш и то качва.Сега днес ходих до борсата и останових,че ботушите горе вече не ми стискат по дрехите също.Но преди да дойда тука 5 дни бях на чисти протеини и смъкнах бях 74 кг започнах диетата на 07.02 и до сега ако така както гледам моя неверния кантар съм някъде около 71 вече клоня но спирам вече да се тегля защото пак овулации,задържане на вода ,а аз свикнах да пия много,а 1л.вода е 1 кг от Дюкян го знаме е то и изхвърляш!Дундьо или други ако може да ми отговори но ми отговорете с тая вода тук в тази диета малко ми е трудно аз когато се храня съм свикнала да пия,и когато се нахраня не мога да устоя пак пия а не трябва там 20 ли колко минути да не се пие е това ми питането! :drinking_more:

дундьо
12th February 2010, 13:14
Петя, наложи се да изляза, че се забави с отговора. Да, преди МЦ женският организъм задържа вода. Това е непреодолимо. Абсолютно независимо от нас. Сега няма да ти го обяснявам медицински, но много жени точно затова ги болят гърдите, например. Паренхимните тъкани задържат вода и се подуват (и коремчето щръква). Сякаш отичаш. Какво ли ти го обяснявам, нали си жена, чустваш го всеки месец. Ако е някакво утешение, с напредването на възрастта паренхимната тъкан отстъпва пред мастната (в гърдите) и вече не болят така. Та в тия периоди кантарът отчита малко повече. Затова е психологически препоръчително да не се мериш тогава. И да не се стряскаш от плюсчето. Може да стигне да 2-3 килограма. Чак след края на МЦ се вижда реалното тегло. Вода задържаш и след солено, но не е същото. Защото това задържане забавя метаболизма. Така че не прекалявай със солта. Но и не се отказвай от нея. Всичко с мярка.
Теди, одеве забравих да ти кажа. Ям си триците. Днес си сложих в омлета. Пускам ги в манджи и супи за уплътняване. Гледам на тях като на неутрална храна. И са по-добър вариант от лъжица брашно в запръжка. Но никога повече от 3 равни суп. лъжици. Щом чичко Дюкан, дето е анатемосал дори фруктозните въглехидрати, ги позволява, ям си ги с чиста съвест. Пък и нали съм си дюканка, па макар и в отпуск.

дундьо
12th February 2010, 13:18
Теди, тази диета казва да не пиеш течности по време на хранене. И то защото подуват. Така е и нямаш реална представа колко си изял, а тук порциите са от значение, че после - няма, до другото ядене. Но вода трябва да се пие. Така че карай смело

дундьо
12th February 2010, 13:46
А къде се изпокрихте? Аз днес си вилнея из нета, че шефито не ми обръща внимание, има си други занимания. То пък вас ви няма.

mimika
12th February 2010, 13:48
Аз съм тук и ви четаааааа :lol:

petia_britney
12th February 2010, 13:53
И аз,сменях си аватара.

petia_britney
12th February 2010, 13:57
Току що изядох две ябълки,а още ми пристъргва...малко е трудничко в плодовия ден,но пък е незаменим и много важен.Вие днес на какво сте?

mimika
12th February 2010, 14:01
И аз днес съм на плодове :( Мъкаааа...ама пък наистина е ефектен :lol:

mimika
12th February 2010, 14:03
Оффф, ефективен ден исках да кажа :lol:

дундьо
12th February 2010, 14:21
Ябълките наистина много стържат. Пробвай с цитруси.

mimika
12th February 2010, 14:23
Дунди, ние се появихме, а ти изчезна :wink:

petia_britney
12th February 2010, 14:31
Сутринта ядох портокали,а пък за довечера киви....

Теди
12th February 2010, 15:02
Дунди ти след тази диета мислиш ли да преминеш на Дюкян естественно след почивка де.Аз без трици не мога и за това попитах вас вместо брашно си правя палачинка с овесени трици и яйце и по ме насища .сутрин се будя с много гаден вкус в устата на какво се дължи това?Нима тялото се чисти от токсини и през плодовия ден ме заболя далака.Забелязала съм ,че когато премина на такъв режим далака ми се оправя първо ме наболява и после се оправя и така с месеци без да се обади.Но когато прегреша в храна по празници се обажда и винаги си го имам на ум това нещо.Днес обядвах малка порция ориз с гъбки и маслини и зелева салата с морков.За вечеря много малко от това или мисля да си сваря само жито но много малко ако не ме домързи,че почват филмите "Да върнеш времето назад" и тоя Листопад да видим кво ще става?Не съм гладна изибщо кво става не знам?

дундьо
12th February 2010, 15:49
Мимика, ми изчезнах... шефито си спомни за мен.
Теди, доколкото помня, днес си на въглехидрати. Я по-добре забрави житото и изяж едно шоколадче - от средните, клонящи към малки. Туй да ти е папото. Утре дръж плодовете и вечерта се премери. Теди, нон стоп си ми е мъчно за Дюкан. Ще ми се да не беше се налагало да го сменям. Ще се върна рано или късно. Но не мога да правя планове кога. Мисля, че ще се наложи междувременно да сменя няколко режима, и то все за по-кратко време - за да се надлъгвам с метаболизма. Но първо ще изкарам 90-те дена. Следват още 90 почивка. Но през нея може да се пробват други неща - по за 10-14 дена. Ще видим. Струва ми се, че 3-та фаза на Дюкан си е най-нормален режим. Мислила съм си дали една от целите не е да ни отучи от дебелеещите храни. Защото сега имам право да ям любимите си спагети, дето преди нагъвах тенджерата. Сега и една порция ми се опъва. Като се замисли човек, манекенките пият много вода, ядат безсолни салати и избягват въглехидратите на живот и смърт. Значи спагети и картофи при тях са просто инцидент, който трябва да се компенсира веднага. Така че 3-та фаза на Дюки е това - ядеш си плодове, салатки, протеинчета, а 2 пъти седмично му отпущаш края на вечеря. Отпущаш в смисъл на меню по избор, но... само по една порцийка. Теди това го знае, но не всички познават Дюкан. Аз пак много се разприказвах

Теди
12th February 2010, 16:16
Дюкянчето си е Дюкян и на мен ми липсва.Някои казват ,че втори път не действало ,ама на мен ми подейства ония 5 дни.И аз ще се замисля като теб а дали не вървя и до теб?При мен също трябва да надлъгвам този метаболизъм.Тялото помни и си връща на ново кг рано или късно.А за порциите си права.По рано и аз ядях по -вече но сега?!По помалко просто организма ми го иска и много бавно се храня и дъвча храната колкото и да съм гладна.За житот си права,ама се разфучах с една прахусмукачка и дойдох до компютъра и си викам я да видя моите цветя дали са на линия?

дундьо
12th February 2010, 16:21
Ами аз съм на път да се изнасям. Ще съм на линия чак в понеделник. Затова на всички диетолуващи - внимавайте с нарушенийцата през почивните дни. В понеделник да чета за минусчета. Чао-чао

dimi
12th February 2010, 20:05
А да ви попитам, пише че в 1 ден-белтъчини може да се ядат яйца на очи, а яйцата с обикновено олойо ли се пържат ???

dimi
12th February 2010, 20:11
Оппсс олйо, извинявам се :?

дундарина
12th February 2010, 21:03
Оппсс олйо, извинявам се :?

:D олйо определено не се пише така,а:

ОЛИО

dimi
12th February 2010, 22:35
:D :D :D Извинявам се, съвсем съм се объркала, миналата година цяла година само уроци уроци заради изпитите, а тая година съм го ударила на живот малко и ... личи си колко знам и помня :D :D както и да е.Вечерях салата + 3 пилешки кюфтета, изпържих яйца, но тях просто не ги ядох, защото нямах нужда :wink:

Теди
13th February 2010, 12:19
Къде сте бе хора,какво става с вас никой нищо не пише?Аз днес съм на въглехидратен,вчера бях на варива .При варивата може ориз от една рецепта си го правих но дундьо нещо се е объркала вчера за мен.Бях на варива.Днес си правих за обяд бухтички без яйца и мляко и салата от зеле и моркови.За вечеря мисля едни сладки диетични на престиж или качамак от царевично брашно си го приготвям днес може,че утре не си представям с тия плодове ще умра от глад.Утре нали може и ядки сурови,а саладка малко ? :roll:

petia_britney
13th February 2010, 14:13
Здрасти на всички!Днес ми е белтъчен ден и за обяд хапнах кюфтенца с лютеница.Дими,ако можеш прави си яйцата без мазнина-или на тефлонов тиган,или на микровълнова печка.Така е по-здравословно и лично за мен е по-вкусно.Пък ако нямяш такава възможност слагай колкото се може по-малко мазнина.На мен многа ми допада за белт.ден например:счукваш 2 яйца в по-дълбока чиния,прибавяш много малко сол и също малко червен пипер(може да се добави и натрошено сирене).Отгоре върху чинията слагаш друга чиния и пускаш микровълновата на 2 мин.на мах и готово!!! Може да се импровизира и да се добавят и др.неща.

petia_britney
13th February 2010, 14:16
Теди какви са тези диетични сладки на Престиж?Как се казват?

petia_britney
13th February 2010, 14:19
От къде ги намирате тези сурови ядки?Аз лично не съм виждала

Теди
13th February 2010, 14:38
petia това на пристиж са хрупкави бисквити с мюсли.Съдържат овес,ечемик ръж,стафиди,ленено семе,сусам,слънчогледово семе и лешници.32 калории за бисквита.А що се отнася до суровите ядки аз живея в къща и си имаме орех и лешници при мен не са проблем,но сурови ядки гледах в метро но бяха много скъпи.

dimi
13th February 2010, 22:16
Здравейте.Утре ще карам лунен ден (не вярвам много в тея неща, ама ще пробвам) утре ми се пада ден на въглехидрати, въпросът ми е - какъв ден трябва да ми е понеделник - въглехидратен, или на плодове да съм?

Теди
14th February 2010, 08:24
Честито на всички влюбени :2046: !И да не забравите за прошка днес.Какво става в този форум изобщо не сте активни.Дими щом ти се пада въглехидратен бъди си на него.Карай без да разместваш дните,да се спазват храненията, количествата нали това е целта на занятието.Днес съм на плодове.МЪКА ще умра от глад.Ама като дундьо ще кажа и аз"Трай булка за хубост"

petia_britney
14th February 2010, 14:45
Чстито на всички,кой каквото празнува и от мен!Айде бе,къде сте?Май като я няма Дундьо никой не влиза :D Днес с тия заговезни незнам кво ще правим-то не са баници,не са пилета,а на мен ми е бобов ден :roll: За сега върви добре,направих си кафевия ориз със зел-ци и стана добре и на :roll: вкус ми хареса.Ще видим довечера....и тези халвиии,ще гледам да ги оставя за утре.

manito
14th February 2010, 20:01
Здравейте момичета :lol: ,отново съм тук,не съм се мерила и тези дни много ядох,ама наистина много.Утре съм на плодове и ще се опитам да издържа целия ден, пък ще видим :oops:.

Disaster
14th February 2010, 21:27
Само минавам да кажа,че от утре съм с вас.Любопитна съм дали ще успея :)

Теди
15th February 2010, 08:23
Добро утро и успешна седмица на всички! Мале няма никой аз пък искам да пиша на кого ли?Отивам да чета друг форум тука няма нищо интересно!

mimika
15th February 2010, 08:25
Добро утро, и аз съм на линия. Днес съм на въглехидрати, релутата - за 15 дена минус 3 кг. :D

дундарина
15th February 2010, 08:49
Добро утро, и аз съм на линия. Днес съм на въглехидрати, релутата - за 15 дена минус 3 кг. :D

:bravo:

Disaster
15th February 2010, 09:09
Браво,Mimika,много хубав резултат :wink: Днес сутринта се ужасих като се качих на кантара,всех и мерки,за да помня откъде съм тръгнала(колкото и огромни числа да са).
Ден 1 : белтъчен :lol:

mimika
15th February 2010, 09:31
Мерси Дундаринка :D :wink:
Добре дошла Disaster :D

dimi
15th February 2010, 10:08
Аз днес съм на плодове, надявам се това да е последния ден от тази диета и днес или утре да отидя на диетолог, горе-доло така се очертава.Не че не ми харесва диетата де, напротив, много ми е приятна, но аз имам нужда от диетолога. :wink: А Вие как сте, колко прегрешихте в събота и недея ?

mimika
15th February 2010, 10:10
Ак не съм прегрешавала изобщо събота и неделя :P
Дими, отивай на диетолог, и да доклаваш после :wink:

Engel
15th February 2010, 10:24
Ак не съм прегрешавала изобщо събота и неделя :P

:bowdowl: :bowdowl: :bowdowl:

dimi
15th February 2010, 10:30
Аа, забравих да кажа, че кантара отчете 3 кг по-малко :girl_dance:

Engel
15th February 2010, 10:32
Честито Дими :)

dimi
15th February 2010, 10:33
:1203: браво mimika, май си една от малкото, да не кажа единствената, за сега де ... :roll:

mimika
15th February 2010, 10:35
Мерси, то май за сега здраво съм се нахъсала - и няма смисъл да прегрешавам, че трябва пак отначало :)
А и имам доста за сваляне, тъй че.....
Дими, честито и то мене :wink:

mimika
15th February 2010, 10:59
Аз не съм прегрешавала изобщо събота и неделя :P

:bowdowl: :bowdowl: :bowdowl:
:shock: :roll:

petia_britney
15th February 2010, 13:53
Здравейте!Добре дошла на Дизастър и мисля,че ще успее понеже отдавна наблюдава нашата диета отстрани и има поглед върху нещата.На Дими пожелавам да постигнат с диетолога много добри резултати и да пише от времи на време как върви.На Мимика браво и от мен,а аз снощи си позволих парче халва(все пак беше празник и то 3в1).Сега хапвам спагети с дом.сос и така.

дундьо
15th February 2010, 16:42
Аз съм на плодове. Най-омразният ден. Вчера покрай празника се поизложих. На обяд намина приятелка и хайде за свети Трифон по малко уиски. 30-ина грама, не повече. Обаче изядох и 20-ина фъстъка. Леле, хора, толкова лошо не ми е било от последния път, когато пипнах стомашно-чревен вирус. Тежи ми, ощ, с извинение, се уригвам на фъстъци. Понеже бях на въглехидрати, таман на място - халва. Малко. Ама и 1-2 петифури. То това нищо, не е кой знае какво. Чашка винце, съвсем символично. Обаче мъжо набива дробчета по селски, а аз както не обичам сладко, лигите ми текат. И хайде само да засоля, само едно, а бе където едно, там и две, хайде три... сигур 7-8 станаха. И то вече много извън времето за ядене. Че и от сосчето да опитам, че е най-вкусно. Язък ми за енергийната бомба. Днес съм стриктна. Засега.
По повод сладките, Теди, мисля, че идеята на въглехидратния ден не е да ядеш нещо с подсладител, а нещо малко, но със захар. Обърнете внимание на промото на диетата, където пише примерните работи за вечеря във въглехидратния ден - завършва се с 2 парченца шоколад. Не е случайно

Disaster
15th February 2010, 17:05
Винаги по празници е по-трудно.Аз си казвам,че не ми се яде и с времето апетита се убива.Ако после (хипотетично след като минат 90 дни) се храня както досега за нула време ще си върна кг-те.Първо-промяна в мисленето,после-отслабване!
Дунди,по колко плодове ядеш на ден?Досега като съм правила такива дни май винаги прекалявам с количеството.Дали 1,5 кг са много или е ок? :roll:

дундьо
15th February 2010, 17:48
Не знам как са на грамаж, ям максимум по един плод поне през 2 часа. За деня ми се събират 5-6 броя. Обикновено редувам ябълки с цитрус. Ей го, от обяд насам пак ме цепи главата. Ега ти шибания ден! Утре ще се меря, да видя затвърдих ли 82-та кг.

дундьо
15th February 2010, 18:14
Вече ще си ходя. Ще видим утре имам ли добре новини за мене си.

manito
15th February 2010, 20:39
Здравейте диетушки.Аз до 17-ти.02 прекъсвам диетатата,защото тогава имам рожден ден,а днес трябваше да съм на плодове(имах много тежък ден-голямо психическо и физическо натоварване и хапнах доста).На 18 ме се пада водния ден (и ще го спазя)...след това започвам да съм много стриктна,никакви прегрешения(доколкото е възможно) :roll:
Къде е Гери,някъде изчезна?

dimi
15th February 2010, 21:30
Лелее, аз тая вечер съм такава грешница, просто ... аа иначе за диетолога, имам час при д-р Калева от Пловдив.Само че е дооста далече, чак на 25 този месец, но това бил единствения свободен.Както и да е.Аз и до тогава ще правя всичко възможно да свалям :wink:

manito
15th February 2010, 21:58
Dimi,много се радвам за теб,диетолога ще ти помогне,ако ти се дояде наистина много нещо вредно,но вкусно-хапни си,но не прекалявай.С всеки свален килограм ще си все по-мотивирана и удовлетворена,ще се чувстваш много по-добре.
Добре дошла на Disaster при нас :girl_dance:
Момичета,аз ставам,утре ще пиша за килограмите си :D (надявам се да не съм качила след тези "празници").

petia_britney
15th February 2010, 23:04
А бе,момечета невъзможно е по тия празници човек да не сгреши...То всички около теб си хапват така сладко,че от какво да си да издържиш?-поне аз така мисля.От днес всички сме в режим и умнатааа!И аз днес се сетих за Геричка-кво стана с нея?????

Disaster
16th February 2010, 00:11
Благодаря за посрещането :) Аз даже си направих план по колко ми се ще да отслабвам :lol: Сега съм много надъхана, обаче знам ли в какво настроение ще изпадна след месец...
Поздрави на всички и бъдете по-стриктни,за да има по-добри резултати ,на които после да се радвате :wink:

mimika
16th February 2010, 08:35
Добро утро от мен. Аз днес съм на плодове, заредила съм се с портокали, ябълки, банани, та да видим как ще изкараме.
Утре съм на белтъчини, и съм много доволна, че така ми се падна този ден, тъй като синът ми утре има рожден ден, и вечерта мисля да направя пържолки със салатка :D :lol:
Лек и успешен ден на всички. :wink:

дундьо
16th February 2010, 10:54
Добро утро! Току-що мръднах лентичката на -1. Днес е любимият ми белтъчен ден. Нося си вкусотийки за обедната почивка, но истината е, че вече не се чувствам толкова гладна, както първите дни, че и седмици. Щото гледам-гледам календара, май вървя към воден ден. Кога мина толкова време?! Вчера ме боля главата, но не чак толкова, колкото предните плодови дни. Има си хас! Таман ще й свикна на диетата и тя ще вземе да свърши!
Геричка защо не се вясва?
Хайде, кой още ще се похвали с минусче :D

Disaster
16th February 2010, 11:14
Дунди :bravo:
Казах ви ,че вчера останах потресена от килограмите си...днес съм почти 2 по-малко.Колко храна съм имала в корема си не е истина!Не ми се правеше нова линийка(защото реално от 65 почвам),затова само преместих старата.Ще споделям резултати всеки понеделник.Не ми се иска да се тегля всеки ден.

petia_britney
16th February 2010, 11:31
Добър ден момичета!Как сте днес?И аз съм на плодове :1246:Ще го избутаме и този ден!Браво на Дундьо и само така.

petia_britney
16th February 2010, 14:01
Ехооо,къде са всички????Нещо напоследък не се пише много.Повечето сигурно работят,пък понеже съм в майчинство затова съм тук :) То не ми остава много,до юни и приключва....ще давам малкия на ясла и ще търся работа че да видим дали изобщо ще намеря на тази криза :roll: .Отплеснах се малко в размисли,ама като си мисля все за това.....

mimika
16th February 2010, 14:07
Здравей Петя. Колко ти е голямо детенцето - то и аз бях до преди няколко месеца в майчинство, но сега съм на работа. Пазя диетата от първи този месец, днес съм на плодове :evil: ама ще изкарам.

poli_too
16th February 2010, 14:27
Здравейте момичета.Аз нямам време да пиша мн мн,но ви чета редовно.И мен вече ми е трета седмица на диетата и за сега съм доволно-за първите две седмици съм -3кг и се надявам да продължавам така.
Имам един въпрод към вас обаче-някъде прочетох,че в пладавия ден могат да се хапват ядки,дали наистина е така?и може ли също в плодовия ден да се ядят и сушени плодове?че днес ми е плодов и си взех сушени смокини,защото много ги обичам и сега се чудя дали ми е позволено да си хапна :cry:

дундьо
16th February 2010, 16:47
Нетът е много бавен и се затрива, затова цял ден не пиша. Поли, от някой и друг сушен плод не вреди, но те са с високо съдържание на захар, та внимавай. Поначало в много диети забраняват някои плодове - банани, диня, грозде. Тия са задължително низвергнати. Бай Дюкан забранява и череши. Защото имат много захар. Какво тогава да кажем за сушените. Ама хайде един-два - бива

petia_britney
16th February 2010, 19:26
Здравей Мими,сина ми е на 1г и 8м и като навърши 2 ще го изпратя на ясла.Надявам се да имам късмет за работа и да поработя,з-то ще се отрази добре на семейния бюджет :).Имам една книга за разделно хранене и там ядките са в групата на бобовите....така ,че и аз незнам дали трябва да ги ядем.

Disaster
16th February 2010, 20:41
Много е хубаво,че сте от майките на които им пука как изглеждат!Аз не съм раждала и пак съм по-дебела :oops:
Днес ми беше бобов ден и мина много добре.Даже и не огладнях за вечеря истински,обаче все пак ядох(уж да не си забавям метаболизма).
Поли,прочети диетата още веднъж - пише и за ядките и за сушените плодове :wink:

dimi
16th February 2010, 20:43
Здравейте диетуващи сладури, как сте днесс?Аз неска бях на белтъчини, хапнах 1 активия, солети, а за вечеря салата + пилешки хапки (знам, че хапките не са най-доброто, но бяхме на ресторант, а пилешките им пържоли са меко казано гадни, от опит говоря, а аз друго, освен пилешко много рядко ям).Утре ще ям грахх ... много го обичам, а проблем ли е, че си го правя с малко олио?

manito
16th February 2010, 22:09
Здравейте момичета.Mimika,да е живо и здраво детенцето ти :1257: (знам,че не е хубаво да се пожелава по-рано,но и аз утре съм рожденничка и не се сдържах)Dimi,не е проблем да сложиш малко олио,но не злоупотребявай.
В другиден и аз влизам пак в режима,но се чудя дали на 18 да правя водния ден или да го пропусна и за цялата диета да имам 2 водни дни и направо да започна с белтъчен ден.

Polinka_87
16th February 2010, 22:31
Добър вечер на всички:) До сега само четях мнения във форума и темичките ви, но ето, че реших и аз да се включа. Надявам се заедно да обменяме опит и да си даваме кураж:))
Аз съм вече на 8 ден от диетата - плодов и съм свалила само 1кг. и половина ... надявам се в бъдеще да има по-добри резултати. Ще се радвам ако и вие споделяте за вашите постижения ...
Поли от гр. Русе...

mimika
17th February 2010, 08:12
Добро утро момичета. Манито, мерси за пожеланията и на тебе Честит рожден ден, много здраве най-вече, късмет и успех във всичко/и в диетата/ :D
Петя, днес сина ми навършва 11 години, а имам и дъщеричка, която е на 1 год.и 7 месеца, но аз се върнах на работа след едната година, тъй като немислимо беше да се оправяме с една минимална заплата/разбирай, че на съпруга ми не е достатъчна/. Просто моята е доста по-голяма, и за това съм на работа. Пък и не е лошо, че взе малко да ми омръзва в къщи, липсваха ми контактите с хората, малкото свободно време за мене и т.н. Малката сега я гледа свекърва ми, ама тя е много кротка, всичко яде и не създава никакви проблеми. Живот и здраве и яз мисля лятото като навърши две години, да я пратя на ясла.
Лек ден на всички - аз съм тук и Ви чета :D :wink:

дундарина
17th February 2010, 08:17
Добро утро момичета. Манито, мерси за пожеланията и на тебе Честит рожден ден, много здраве най-вече, късмет и успех във всичко/и в диетата/ :D
Петя, днес сина ми навършва 11 години, а имам и дъщеричка, която е на 1 год.и 7 месеца, но аз се върнах на работа след едната година, тъй като немислимо беше да се оправяме с една минимална заплата/разбирай, че на съпруга ми не е достатъчна/. Просто моята е доста по-голяма, и за това съм на работа. Пък и не е лошо, че взе малко да ми омръзва в къщи, липсваха ми контактите с хората, малкото свободно време за мене и т.н. Малката сега я гледа свекърва ми, ама тя е много кротка, всичко яде и не създава никакви проблеми. Живот и здраве и яз мисля лятото като навърши две години, да я пратя на ясла.
Лек ден на всички - аз съм тук и Ви чета :D :wink:


:1216: :2020:
Живи и здрави,много усмивки и много поводи да се гордееш
и с двете дечица!

mimika
17th February 2010, 08:23
Благодаря ти много Дундичка :1219: :2020:

dimi
17th February 2010, 09:46
mimika, да ти е жив и здрав сладура :1203: ЧРД и на теб manito много успехи в живота ти пожелавам, заедно с здраве,късмет и мноого любов :1219:

Babri
17th February 2010, 10:43
Мимка,да ти е жив и здрав сладура!Много да ви радва и само положителни емоции :1216: :girl_kiss2:

mimika
17th February 2010, 10:59
Много ви благодаря момичета, трогната съм. Целувам ви силнооо :D

Disaster
17th February 2010, 11:24
Mimika,да ти е живо и здраво детенцето!!! Само радости да ти носи!

geri_4ka
17th February 2010, 12:03
Привет,привет ето ме позагубила се бях за няколко дни не бах в БГ и сега гледах сте изписали доста :D при мен за сега е добре режима като махна факта че имах покрай празниците леки прегрешения но сега се стягам и продължавам напред днес съм на плодове.Закусих 1ябълка сега ще обядвам портокал :wink:

petia_britney
17th February 2010, 14:20
Здравейте,честита радост на Мими и пожелавам на сина й късмет и успех във всичко!А на Манито всичко най-хубаво и много,много любов!Днес съм на протеини и както знаете ми е любимия ден-хапнах си пържола със сълата и за вечеря пак....Гери,липсваше ни!Добре дошло на новото момиче!Успех!!!!

дундьо
17th February 2010, 14:42
За ядките - гледах, гледах, ама не ги видях в диетата. Вярно, че страгалите и леблебията са бобови, но за другите не знам и ги заобикалям.
Дими, откажи се от тия солети и други такива! Иначе няма проблем за олиото. Макар че диетата препоръчва да се ползва за приготвяне на храната зехтин. Аз обаче не харесвам зехтин. Има някакъв тежък дъх и не ми е таман.
Полинка, добре дошла!
Дисастър, предлагам ти да се мериш на 4 дни, след плодовия ден.
Аз съм днес на бобовден. Ако знаете каква вкусотия си приготвих! Отдавна не бях си правила борш. Мъжо го хапва, ако е с месце с костичка и с прясно зеле, че не обича кисело. Пък аз мра за много кисело, солено и люто. И сега си го направих само като за мен, със зелева чорба. Само чуйте какво има вътре. Варива: грах, червен фасул, царевица, ориз (острогъзест и бланширан), картоф. Зарзават: кисело зеле, лук, морков, чушка, домат, тиква, цвекло, целина корен, чесън. С млян бял пипер и върло лют червен пипер. Сега на обяд се надумках като прасе и отсега мисля за довечера.

Disaster
17th February 2010, 14:47
Даже по-рядко ще се меря.Сега исках да се успокоя,че не съм чак 67. :wink:

manito
17th February 2010, 19:08
Здравейте момичета,благодаря много за хубавите пожелания,mimika,честито и на детенцето ти,нека бъде живо и здраво,изпълнено с приятни емоциии :D
....аз излизам сега и утре вечерта ще пиша какво съм яла(все пак от 18 продължавам диетата)

dimi
17th February 2010, 20:00
A kога мога да ям кисели краставички и изобщо позволено ли е и в кой ден??

geri_4ka
17th February 2010, 23:15
Здравейте,честита радост на Мими и пожелавам на сина й късмет и успех във всичко!А на Манито всичко най-хубаво и много,много любов!Днес съм на протеини и както знаете ми е любимия ден-хапнах си пържола със сълата и за вечеря пак....Гери,липсваше ни!Добре дошло на новото момиче!Успех!!!! и вие ми липсвахте чесно казано друго е когато пишеш и споделяш и знаеш че от другата страна имаш съмишленици :girl_in_love:
Дими относно киселите краставички някъде четях че във въглехидратния ден си слагат момичетата на пицци когато си правят.Пък и предполагам че са за тогава щото мисля че в тях се слагаше и по малко захар барабар със оцета и другите подправки но нека и другите момичета да се изкажат

geri_4ka
18th February 2010, 13:48
Здравейте!Нещо пък сега вие се позагубихте и няма никой.Аз днес съм на белтъци Закуска:1-банан Обяд:чинийка зеле със пилешко си бях наготвила със малко парче кашкавал.За вечеря ще е същото само че наполовина.Лек ден от мен :P

petia_britney
18th February 2010, 13:48
Привет момичета!!!Днес съм много доволна,защото току що си хапнах стахотна супичка от варива.Рецептата я взех от една книга:"Сила за живот 2".Ето и рецептата за тези,който нямат книгата:
Супа от варива
зрял фасул-1/2 кафена чашка
леща-1/2кафена чашка
растително масло(зехтин)-1с.л.
морков-1 средно голям
кромид лук-1/2главичка и праз лук-няколко кръгчета
чесън-1-2скилидки
целина -1-2 резенчета
Лютива пиперка-1 малка(по желание)
лимонов сок(оцет)-1/2-1с.л.
джоджен,магданоз,девисил-на вкус
сол-на вкус

Фасула и лещата се варят до полуомекване,прибавят се нарязаните на дребно зеленчуци и маслото и се оставя да ври на тих огън до омекване.Поставят се и подправкитеи супата се сервира със ситно нарязан магданоз и лимонов сок.
Пробвайте я!!!
Дими,и аз краставичките си ги слагам на пицата.

petia_britney
18th February 2010, 13:50
Гери май само двете сме.Хората работят-няма как. :)

mimika
18th February 2010, 13:54
Тук съм момичета - на работа съм, ама преглеждам от време на време :wink: Аз днес съм на варива - на обяд ядох картофена салата/мнооого я обичав/, а за вечеря не съм мислила още.
Исках да попитам, възможно ли е около седмица пред МЦ да се качват килограми :roll: :shock:

Disaster
18th February 2010, 14:06
Ехоо,и аз попоглеждам от време на време какво става тук :) Днес ми е плодов ден.Сутринта намерих сили да потичам ,но не знам как ще съм вечерта(трябва и на работа да ходя :cry: )
Лично аз избягвам да мешам белтъчините и варивата.Като си готвя, готвя един вид храна и си я разделям точно на части,за да спазвам съотношенията.И да ми се яде още - няма повече :lol:
Mimika,възможно е да се качат килограми около МЦ(и даже май нормално),не се притеснявай,ако е така при теб.До 3 килограма може да се качат.Просто избягвай да се теглиш тогава :wink:

mimika
18th February 2010, 14:11
Ох, успокоих се малко :D До края на другата седмица няма да се тегля, пък да видим - стриктнао съм в диетата, единствено снощи изпих две чаши биричка, че сина ми имаще рожден ден, но съм яла само от разрешените храни - пилешко филе, чушка, кашкавал.

petia_britney
18th February 2010, 14:13
Дисастър,кое точно от рецептата е белтъчини????Не съм ги смесвала,това са само варива.

petia_britney
18th February 2010, 14:13
Дисастър,кое точно от рецептата е белтъчини????Не съм ги смесвала,това са само варива.

petia_britney
18th February 2010, 14:18
Май съм те разбрала погрешно :roll: ако си говорела на мимика.Както и да е.

Engel
18th February 2010, 14:29
Момичета, във въглехидратен ден пиете ли кафе с мляко ? :roll:

mimika
18th February 2010, 14:30
То и аз май не съм писала за смесването на храните :roll:
Сигурно Disaster е говорила по принцип :)

дундарина
18th February 2010, 14:30
Момичета, във въглехидратен ден пиете ли кафе с мляко ? :roll:


Оф,Ангелче,колко е млякото,което ще сложиш в кафето?
Пий го тва кафе,че изстина :lol: :wink: :girl_kiss2:

geri_4ka
18th February 2010, 15:06
Момичета, във въглехидратен ден пиете ли кафе с мляко ? :roll: кафето със мляко във белтъчния ден.Млякото е белтък не въглехидрат :wink:

Engel
18th February 2010, 15:17
Изпих го ама питам да си знам :lol:

Disaster
18th February 2010, 15:46
Имах впредвид,че не смесвам месо с кашкавал или леща с боб и т.н. В твоята супа няма белтъчини :lol:

geri_4ka
18th February 2010, 16:09
ем аз днес определено смесих но това не е проблем :wink:

manito
18th February 2010, 19:35
Ето ме и мен :lol: .Както казах няколко пъти, от днес продължавам диетата.Сутринта не се мерих и поне 1 седмица няма да го правя,защото съм пред МС,а и тия дни наистина ядох много.
Ето и менюто ми:
закуска:1 банан
обяд:пилешка супа -маалко свинско месо и 1/2 домат
след.закуска:1 банан
вечеря:1 филийка пълн.хляб+1/2 домат и сирене и пак малко свинско,но с гъбен сос....знам,че вечерята е много повече от обяда,но тя беше в 16:30(бях много гладна)и реших,че дори и да е повече няма толкова да навреди.

petia_britney
19th February 2010, 12:52
Здравейте!Сега си приготвям една постна пица с гъби,кисели краставички,печени чушки.Като се изпече ще хапна и пак ще съм на линия.Като се сетя за утре-на плодове съм,а пък малкия има имен ден....ще се събираме и ще видим,май ще ям само салата в краен случай.... :roll:.

geri_4ka
19th February 2010, 16:23
Здравейте!На мен пък днес ми е ден за варива.Тъй като се прибрах по-късното докато си сготвих ориза със зеленчуците си стана 16h.Но пък за сметка на това беше станал просто перффе :P а за закуска хапнах 1 ябълка към 3 хапнах 1 банан и след това вече обяда.За вечеря може пак ориз да е но ще видя защото ще излизаме навън :wink:

manito
19th February 2010, 19:50
Здравейте,,,днеска ми е ден за варива,но ядох и други неща,а за утрешния въглехидратен ден мисля да ям-банан за закуска,за обяд:макарони+едно шоколадче Киндер,а за вечеря-торта,защото съм на рожден ден(за първи път няма да ме е яд,когато на праник ям сладко)...това означава,че ще има танци,а сутринта мисля да тичам :lol:

Disaster
20th February 2010, 10:34
Добро утро ,момичета! Мисля,че вече започнах да свиквам с режимчето.Доста добре ми се отразява да не прекалявам с храната :wink: Засега съм стриктна.Днес съм на варива-ще хапна елда с броколи(невероятно вкусно е).Пожелавам ви уикенд без омазвания :lol:

geri_4ka
20th February 2010, 13:29
Привет и от мен аз днес съм на въглехидрати.Преди малко се прибрах и сега ще го мисля какво да се хапва лек и режимен уикенд

petia_britney
20th February 2010, 15:04
Привет,на това хубаво време само разходка върви!С малкия излизахме.Днес съм на плодове,до тук 2 банана и 1 портокал,за после ще видим.....

geri_4ka
20th February 2010, 15:09
Петичка Честит ти именяк да ти е живо и здраво сланцето да грее и мн мн да ви радва :girl_in_love: :1257: :2046:

petia_britney
20th February 2010, 15:24
Мерси Гери!!!! :1225:

petia_britney
20th February 2010, 15:26
А ти,Гери с какво се занимаваш?Работиш ли?отдавна искам да те питам.

geri_4ka
20th February 2010, 15:55
Не,неработя.Следвам последна година Стопанско Управление :wink: има време и за работа то това ни очаква.А ти със какво си се занимавала,сега предполагам си майчинство със малкия

petia_britney
21st February 2010, 00:08
Гери и аз като теб бях студентка в Бургас,4години учех редовно,сп.биотехнологии.К то завършех,поработих няколко месеца(не по специалността)и после разбрах,че съм бременна и така.Сега като дам малкия на ясла ще си търся работа по специалноста,пък в крайна сметка каквато намеря.Айде чао,отивам да спя,утре пак ще пишем!

geri_4ka
21st February 2010, 10:26
Добро утро момичета!Аз преди малко се излюпих :D днес съм плодова ще хапна 1банан след малко и отивам на кафе лек ден

petia_britney
21st February 2010, 13:47
Ехоооо,къде са всички?Няма ли някой да се похвали с нещо?Днес съм на белтъци,изядох си пилешката пържола от снощи.Пак се развали това време :x ......

delyana
22nd February 2010, 15:31
Здравейте, дами! Бих желала и аз да се включа във вашата групичка. Четох по всички възможни форуми, където пише за вашия режим и много се двоумях, но ще пробвам, от опит глава не боли, дано само да не влошим положението. Аз съм на 23 г., 155 см. висока и съм 65 кг. Искам да сваля поне 10 кг. и искрено се надявам това да стане.
Искам само да попитам, при вас кога се забеляза някакъв ефект? Знам, че всичко е строго индивидуално, но малко информация никога не е излишна. :roll: Ограничавате ли количествата салата и плодове, които консумирате? Не че аз изпадам в безразборно ядене, но салатка и плодове си похапвам повечко, за да мога да се заситя за през деня и вечер да не ме хваща зверски глад. Ще Ви бъда много благодарна за всяка информация, която ми дадете. Лек ден на всички :)

geri_4ka
22nd February 2010, 16:08
Здравейте и он мен!Аз днес съм на белтъци за сега всичко е ок.Гледах че след 11-12 дни ми е 2ия воден ден по средата точно на режима съм.И много се радвам че имам видими резултати и се чуствам добре.
delyana Здравей и добре дошла във отбора ни.При голяма твърда воля и найстина голямо желание ще ги пребориш 10те ти кг дето са ти излишни.Както съм казвала вече много пъти във форума ни а пък и на линийката ми се вижда че на 30ия ден бях -7кг и доста свалени см от ханша талията и гръдната обиколка.Относно плодовете и салатите плодовете във плодовия ден а във останалите само за закуска и евентуално следобяда ако почустваш глад можеш да си позволиш да хапнеш.Салатите са задължителни във белтъчния ден не че е забранено във другите дни.Но то няма смисал да се прекалява нито със едното нито със другото.В началото на режима можеш да хапваш повече храна и постепенно да я намаляш за да не премине организма ти във фаза на авариен режим защото тогава не се свалят кг или ако се сваля то е мн бавно.Но след 1-2 седмица организма ти ще свикне и на режима и ще видиш сама че ще иска по малко храна успех

дундьо
22nd February 2010, 16:17
Здрасти, мацаки!
Добре дошла, Деляна. Това, за което питаш, е строго индивидуално. В самата диета е разписано, че може да чакаш и 10 дена, а после наведнъж да свалиш 5 кила, или пък след водния ден да стане. Ако не си пазила други диети, резултатът ти ще е по-бърз и по-голям. Но всяка диета се забавя с времето. Изрично е упоменато, че резултатът е по-добър с по-малки количества храна. Понеже я пазя от месец, виж какъв е номерът, ако можеш да му устискаш, разбира се. От една страна диетата включва всякакви храни, каквото и да ти се яде, има кога да го включиш. От друга страна в началото ще береш голям глад, да знаеш. Докато свикнеш. Ами че на практика се яде 2 пъти на ден. Това сутрин за плода нали разбираш, че е колкото да те раздразни и изостри чувството на глад. На обяд ядеш нормално в протеиновия и бобовия ден. Обаче на вечеря - половината, сиреч гладен си стоиш до другия ден на обяд. Аз това още не го мога съвсем. Не вземай пример от мен, аз съм разглезена дюканка. Въглехидратният ден е кошмар. Вярно, че на обяд ще изядеш порция спагети или пица, но след час вече си гладен, а до вечерта се държиш мъжки и лапваш едно шоколадче (примерно) на гладно. Плодовия ден... без коментар. Между другото тази диета предразполага към нарушения. Защото няма табута, все ти се струва, че не е голяма раобта да гризнеш едно-друго. Така че внимавай

дундьо
22nd February 2010, 16:23
Видях поста на Гери. Това за аварийния режим е 100 % вярно.
Аз преминх първия си воден ден в събота. Ама едвам се назорвах да лоча. Май съм подранила с 4 дена. Обаче нямах компютър до днес, че му изгоря захранването и е на ремонт. Сега съм на чужд комп за малко, колкото да ви видя. Та исках да видя на коя дата почнах от старите ми постове, ама нямам време. Пък и минало-бешало. Направих водния ден и толкоз. Днес съм на бобовден и ... въртележката отначало. Не мога да се похваля с желязна дисциплина, но се държа горе-долу прилично. Обаче днес тати пак пристига на гости и има да ми текат лигите, като ги гледам с мъжо.

delyana
22nd February 2010, 16:51
Добре, че има кой да дава малко подкрепа. Благодаря за доброото посрещане!
Дундьо, зимата на 2008 пазих Дюкан и отслабнах доста. Станах към 53 - 54 кг. След това ме хвана сесията и Коледните празници и почна едно жестоко огуяване докато стигнах до тези килограми. Мъчих се с някакви режими тази година, но заради липса на воля не можах да ги преборя. Сега уж съм сериозна (да видим до кога), дори смятам тези дни да тръгна и на каланетика, за да има и малко отрицателен калориен баланс :) Малко ми е застоял начинът на живот - на работа цял ден съм седнала, вечер ми липсва тонуса, а и желанието за някакво физическо натоварване.
Ще пробвам, както казвате, да понамаля постепенно салатките. Интресува ме нещо и за въглехидратния ден, защото не ми стана много ясно. Не забелязах тогава да важи правилото за вечеря да ядем 1/2 от обяда, а трябва да ядем нещо сладко. Това значи ли, че ако съм обядвала примерно с макарони, не ми се полага 1/2 порция от тях за вечеря, а трябва да се задоволя само с малко шоколад, например? При мен "малко" е много трудно да се каже, когато става дума за сладко. Когато правех Дюкан можех да се лиша, защото знаех, че по принцип не се допуска, но сега като знам, че хем може, хем е ограничено, май ще ми е трудничко. Ще видя как ще потръгне в близките няколко дни и ще се отчитам, когато имам възможност, а ако не видя резултат, ще я мисля отново :) До скоро :)

geri_4ka
22nd February 2010, 17:19
дундьо и как е при теб вече след 1ия воден ден има ли още минусчета или не си се мерила?
delyana ако не искаш да хапваш сладко хапвай както си дала примера със 1/2 порция макарони аз понякога така правя и не ям влаго избора е твой.

Disaster
23rd February 2010, 09:22
Добре дошла ,delyana!Ще видиш ,че режимчето не е никак трудно.За 10-на дни предполагам ще свикнеш и няма да го мислиш толкова.Казваш,че нямаш време за спорт,обаче според мен няма хубаво тяло без спорт(а и резултатите от режима ще са по-добри ,по-бързи и по-дълготрайни).Пожелавам ти успех!
Днес съм на белтъчини и ще си хапна рибка ммммм....
Днес се претеглих(след 8-и ден:плодов) и резултатът е -2,6 от началото.Вие момичета,с какво ще се похвалите?
Хубав ден!!

geri_4ka
23rd February 2010, 09:51
Добро утро!Как сте? Аз преди малко станах и сега мисля да закуся със 1 банан.Днес съм на варива.Вчера си сварих бобец да ми е готов направо за днес и ще съм на него :girl_eat: Лек ден

mimika
23rd February 2010, 09:53
Момичета, и аз съм тук, но просто няма какво да се похваля - аз от първи съм на диетата, и досега минус 3 кг., и повече за сега не :(
Днес съм въглехидратна, и все още се чудя какво да ям.
Поздрави на всички и добре дошла на Диляна :D

delyana
23rd February 2010, 10:32
Добро утро и от мен! Вчера си взех мерките, тъй като пропуснах първия ден и сега ще следя как ми се отразява режима. Смятам да се претегля към началото на март, за да си дам равносметка дали има някаква корекция в мерките или не. За това време ще мога да преценя това ли е или не е моят режим :) Днес не се чувствам много комфортно след вчерашния бобов ден - на обяд ядох салата и грах, а на вечеря нямах възможност за същото и ядох боб и салата. В следствие се чувствам издута като балон => бобът ще го изхвърлим като вариант за хранене в тези дни. За днес съм си направила пълнозърнести макарони, които ще хапна с малко лютеница. За вечеря ще излизам и май отново ще хапна някаква паста, а не сладко, но още го обмислям. Надявам се да не ви обременявам с това, че си казвам какво съм хапвала, но ми се иска, ако някой има забележки да си ги каже, за да не правя грешки. За спорта съм съгласна с теб, Disaster, обещала съм пред себе си и пред приятеля ми да почна, но просто ми трябва малко време да се надъхам. Благодаря на всички за доброто посрещане! Лек ден!

Disaster
23rd February 2010, 10:36
Деляна,само да спомена,че в диетата пише:ако първите 10 дни нищо не свалим, да не се отказваме(и са прави).Точно затова,не знам как ще определиш до началото на март дали при теб действа-има само 1 седмица.

delyana
23rd February 2010, 11:07
Много благодаря за забележката. Може би ще изчакам до към 8 март :) А и моят организъм от толкова много мъчене - диети, после тъпчене, после пак диети, си е изградил защитен механизъм и сигурно малко по - трудно ще подейства режимчето. Наистина трябва да го подкрепя с малко спорт, като за начало ще почна с малко упражнения у дома, за да се задейства метаболизма ми и да почне да гори по - бързо от гадните тлъстинки :)

Disaster
23rd February 2010, 11:24
Ще подейства,само не се предавай.Последните две години и при мен бяха така: отслабване,надебеляване,па к отслабване и т.н.Много ми тежи,защото като по-малка винаги съм се числяла към слабичките,а сега... :lol: Официално се отказах от диетите.Този режим го възприемам като разделно хранене с леки модификации.Като свършат 90-те дни ще продължа с разделно(или ще се опитам по-скоро).И така...няма да се мъча вече с диети.Залагам на тренировките,които така или иначе никога не съм прекъсвала.
Искрено ти пожелавам успех! :wink:

petia_britney
23rd February 2010, 13:56
Здравейте,добре дошла на Деляна и от мен.Успех и много воля и инат(както пожелавам на всички новодошли).Днес съм на въглехидрати.Наобяд ядох от онези къдравите спагети,дето ги продават с пакетче някъква подправка,само че не я сложих подправката,ами използвах малко от гранулираната подправка на Маги(зеленчуковата).За довечера малко сладко и така.Не мога да кажа, че този ден ми е любим,защото откакто съм на тази диета сладкото нещо не ми е приоритет.А по отношение на пицата и спагетите,като ги ям след това не се чувствам гладна и изкарвам с тях.Пропуснах си водния ден,реших че няма да мога да се справя,без това тези дни ми е ниско кръв ното

delyana
23rd February 2010, 14:45
petia_britney, благодаря за пожеланията! Малко ми е трудничко като за начало, но няма да се дам лесно. Днес хапнах малко макарони, които май не бяха много малко :D За вечерта ще се опитам да поогранича апетита си :roll:

дундьо
23rd February 2010, 15:27
Деляна, предупредих те, че режимът предразполага към нарушения. От това, което прочетох, явно ти е слаб ангелът. Съветът ми е да си сложиш железни рамки. Да си забраниш неща, за които режимът допуща по малко. Напр. хляб първия и втория ден. Специално за салатките - не виждам причина да ограничаваш само тях. Трябва да има баланс между основната храна за деня и зеленчуците. Ще ограничаваш прогресивно въобще количеството храна. А за въглехидратния ден правилно си разбрала - на обяд нещо тестяно, на вечеря малко количиство захари. Да речем 2-3 малки баклавички, еклер и половина, или 3-4 петифури, шоколадче или вафла. Такива неща. Няма да се учудя, ако се изцериш от любовта към сладкото. На мен това ми е най-омразният ден. И правя най-много нарушения.
Не успях да се претегля след водния ден, че имаше публика, нали беше неделя. Аз съм строго конфиденциална вкъщи по тоз въпрос. А на белтъчния вече се поосвиних за компенсация. Не съм правила нарушения по отношение на менюто, но бях толкова изгладняла, че като количество и часове за хранене... без коментар. Сега и тати е на гости, не знам как ще устисквам покрай готвенето, че той е каприз, и кога ще се докопам до кантара в уединение.

delyana
23rd February 2010, 16:04
Охх, дундьо, не просто ми е слаб ангелът, а е МНОГО слаб, направо на моменти изпадам в такова неконтролируемо плюслане, че не мога да се спра. Ще трябва да огранича количествата, но не разчитам да ми дойде от небето. Много рядко се срещат хора, които като кажат нещо да го сторят от раз. За това ограничението ще дойде постепенно, все пак съм само в началото. Малко ме притеснява фактът, че досега не съм се хранила по този начин, почти изключвах бобовите храни, както и силно въглехидратните. Не че е имало успех. И изпитвах лек страх, че може да предизвикам обратен ефект и вместо отслабване да стане напълняване. Но пък от друга страна по толкова много форуми четох за жени, които са постигнали завидни резултати с тази диета, гледах и снимки и останах приятно удивена. Та си мисля, че няма точно аз да съм най - големият карък и да не ми подейства режимът. Надявам се :)

evita_07
23rd February 2010, 19:32
Здравейте мацки!

Попаднах на тази тема и реших и аз да се включа.Мисля да започна тази 90дневна диета.Предполагам,че мъжът ми също ще ми прави компания,понеже иска малко да дръпне,той самия ми беше казал за режима преди известно време.Сестрата на негов колега е свалила над 30кг.и мисля да поразпитам за подробности.
Много се радвам,като виждам линийките ви.
Пожелавам успех на всички! :2043:

petia_britney
23rd February 2010, 23:00
Евита :wellcome: Много се радвам,че компанията ни се увеличава,така колкото повече момичета,толкова повече мнения и съвети.Успех и ако си настоятелна и упорита ще постигнеш много.

delyana
24th February 2010, 09:44
Добро утро от мен! evita_07, добре дошла! Заформя се една прекрасна групичка :) Психологическата бариера се преодолява по - лесно, когато човек знае, че има съмишленици в борбата с гадните килограми. Аз вчера бях много, много лоша и лакома. Наистина режимът предразполага към много нарушения. Сладко не ядох, но за сметка на това омахах едни вегетариански спагети до дупка и след това се чувствах като слон. Този въглехидратен ден хем ми е труден де измисля какво да ям, хем ме прави склонна към прегрешения. Интересно ми е дали мога тогава да ям вместо разни тестени и макаронени изделия овесени ядки? Те нали трябва да спадат към тази група? Поне знам, че са полезни и ми действат добре на стомаха, а и са по - малко вредни от другите тестени, които ме увличат към плюскане :oops: Имам чувство, че седна ли на масата, трябва някой да ми върже ръцете за стола и да ме храни, защото храня ли се сама, не мога да спра. Лек ден от мен и по - малко прегрешения!
П.П. Извинявам се, че ви надух главата с глупости, но ако не си излея душичката тук чрез писане, ще се пръсна :cry:

petia_britney
24th February 2010, 13:35
Здравейте момичета!Деляна,в самата диета мисля,че никъде не е споменато за овесените ядки,но щом се чувстваш по-добре от тях хапвай си ги.Нека и другите момичета да кажат своето мнение,но аз гледам колкото се може повече да се придържам към споменатите в диетата менюта,тъй като са точни и организма има нужда от всичко и за това така са разпределени храните по дни.Днес съм на плодове,сега си позволих салатка ст домати и краставици и после пак на плодове. :)

delyana
24th February 2010, 14:32
Благодаря за мнението ;) Аз искам също да се придържам, но доколкото си познавам организма, ако ям разни макаронени изделия, както и пици и разни варианти на тестени храни, стомахът ми почва да се бунтува, а в същото време апетитът ми се отваря. За това си мисля да го заменя с нещо по - полезно като овесените ядки. Но не съм компетентна по въпроса към коя хранителна група спадат, защото за мен картофите и оризът до този момент спадаха към въглехидратните храни, а сега се оказва, че не са. Затова не знам къде да ги включа. Ако някой може да ми даде компетентно мнение, бих му била много благодарна :)
petia_britney, и аз днес съм на плодове, така че вървим заедно :) До скоро!

delyana
24th February 2010, 17:02
Да добавя само още нещо. Тъй като успоредно с този форум, чета и един, в който този режим е преведен на руски (ако и тук го има, извинявам се предварително, вече съм забравила), пише че спокойно в плодовия ден могат да се ядат ядки - 100 г., разделени на 4 приема, а ако не обичаме плодове, могат да се заместят със зеленчуци или зеленчукови сокове. Според мен това е добро решение, когато на човек му писне да яде само плодове. А и плодовете са по - калорични от зеленчуците, доколкото знам. Това е само една вметка от мен, дано съм била поне малко полезна :)

TSENI_D
25th February 2010, 11:04
:cool: ЗДРАВЕЙТЕ, ИСКАМ ДА СЕ ВКЛЮЧА ВЪВ ВАШИЯ ФОРУМ. ДНЕС МИ Е ДЕВЕТИЯ ДЕН ОТ ДИЕТАТА И СЪМ НА БЕЛТЪЧЕН РЕЖИМ. ВИСОКА СЪМ 1,68 ТЕЖА 61 КГ. СУТРИНТА СЕ ПРИТЕГЛИХ, НО ВИДЯХ ЧЕ СЪМ СВАЛИЛА САМО ОКОЛО 0,5 КГ. СПАЗВАМ Я СТРИКНО. ДНЕС ЗА ОБЯД СЪМ СИ ОПЕКЛА РИБА, А ЗА ВЕЧЕРЯ ЩЕ ЯМ ПРЯСНО И КИСЕЛО МЛЯКО. ОБАЖАВАМ МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ И С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАМ ТОЗИ ДЕН.

TSENI_D
25th February 2010, 11:06
ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ ПРАВИЛНО ЛИ Е КОГАТО СЪМ НА ПЛОДОВ И ВЪГЛЕХИДРАТЕН ДЕН ДА ВЕЧЕРЯМ СЪС САЛАТА ОТ ДОМАТИ, ЧУШКИ И ПРАЗ. НЕ МОГА ДА ИЗМИСЛЯ ДРУГО И ПРЕДПОЧИТАМ ДА ХАПВАМ САЛАТА, КОЯТО МИ Е ЛЮБИМА.

geri_4ka
25th February 2010, 11:14
Здравейте и от мен!Аз днес съм плодова ще хрупам плодчета :P вчера бях на въглехидрати денят също мина добре :D и режимно.Подсеща ме мисълтта че скоро ми наближава 2ия воден ден който е на 6-ти март но ще ми се наложи плодовия да пропусна и да го направя воден.Защото да може на другия ден да ми се падне белтъчен че ще сме на вилата и на дали ще мога тогава да си го направя водния ден :D
TSENI_D относно въпроса ти за салатите можеш да хапваш и във плодовия ден е позволено салатки

TSENI_D
25th February 2010, 11:25
БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО. ИСКАМ ДА ТЕ ПОПИТАМ КАТО СИ ОТ ТОЛКОВА ВРЕМЕ НА ТАЗИ ДИЕТА ИМА ЛИ ЕФЕКТ? КОЛКО КИЛОГРАМА СВАЛИ ЗА ПЪРВИТЕ 10 ДЕНА? АЗ ЗА ДЕВЕТ ДЕНА САМО 0,5 КГ. И НЕЗНАМ ЗАЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА

TSENI_D
25th February 2010, 11:28
ИЗВИНЯВАЙ, НО СЕГА ВИДЯХ, ЧЕ ИМАШ ЛИНИЙКА, А КАК СИ Я СЛОЖИ

geri_4ka
25th February 2010, 11:35
ти сега колко кг си и колко имаш за сваляне???Била ли си преди режима на друга диета???Това са важни фактори.Ако имаш да сваляш малко кг ще става по-бавно но това не значи че трябва да се отчайваш и отказваш.Тук за пореден път го казвам трябва силна воля постоянство и голям инат за да се справиш пожелавам ти да го изкараш успешно със задоволителни резултати и никакво отказване ей :wink: че много момичета във един друг форум се отказаха уж уверени а пък какво стана :D относно линийката ми кликни на мойта и ще ти се отвори сайта със линийките избери си каква искаш да ти е след като си попалниш данните ще ти се покаже един линк копирай го и го сложи във профила ти отваряш и дето ти пише подпис там го пастваш :lol:

TSENI_D
25th February 2010, 11:48
СЕГА ТЕЖА 60 КГ. А ИСКАМ ДА СВАЛЯ ОКОЛО 5 КГ. ПРЕДИ 2 ГОДИНИ СПАЗВАХ ТОЧКОВА ДИЕТА И СВАЛИХ ОКОЛО 7 КГ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ

geri_4ka
25th February 2010, 11:50
еми тогава ти желая успех :wink: ще ги свалиш със сигурност но тъй като са по-малко кг за сваляне ще е по бавно но пък е важното да е трайно запазването им след това :wink:

petia_britney
25th February 2010, 12:10
Добре дошла tseni_d.Продължавай с диетата и ще видиш,че ще има ефект.Търпение,воля,инат-тово му е майката :) .Днес съм на протеини :girl_in_love: .И аз много обичам млечните продукти и точно затова днес ми е супер.Пилешко бутче+салата=кеффффф!!!!! :D

TSENI_D
25th February 2010, 12:57
А ТИ ОТ КОЛКО ВРЕМЕ СИ НА ДИЕТАТА?

TSENI_D
25th February 2010, 13:22
http://lines.myjane.ru/rules/324028.png (http://www.myjane.ru/lines/)

petia_britney
25th February 2010, 13:40
Аз съм на този режим от 24.01.10г.До сега съм свалила 3кг и не съм се теглила скоро,но като видя ще пиша.

petia_britney
25th February 2010, 13:41
За линийката въведи онзи линк дето почва с [URL..........

TSENI_D
25th February 2010, 15:31
http://lines.myjane.ru/rules/324072.png (http://www.myjane.ru/lines/)

TSENI_D
25th February 2010, 15:33
http://lines.myjane.ru/rules/324072.png (http://www.myjane.ru/lines/)

delyana
25th February 2010, 16:11
Здравейте, момичета! Добре дошли на новите и от мен! Как сте днес? На мен вчерашния плодов ден ми се отрази много добре. Режимът ми се отразява добре и на работата на стомаха също. Днес съм на протеини и си хапнах на работа малко пилешки шишчета. По една или друга причина на обяд вече се засищам по - лесно и за вечеря не хапвам толкова много. Като започнах преди 5 дни ми беше малко гадно, но сега май се справям по - добре. Ще съм в командировка следващите три дни и се надявам да не се поддавам много на изкушения, но е факт, че откакто ям от всички хранителни групи, а не както беше по Дюкан само месо, ми е по- лесно и не ме гони чак такъв глад за сладко, може би защото и плодовете го залъгват до известна степен. Пожелавам ви спорни дни и повече минусчета! :)

dimi
25th February 2010, 17:43
Здравейте момичетаа!Как сте?Върви ли добре диетата?Аз да се похваля-днес бях на диетолог.Написа ми режим, само ми е много странно, че всичко трябва да се тегли, както и да е.Може да имам малко проблеми с часовете на хранене, но ще направя всичко възможно да ги спазвам.Имам консултация след 1 месец при нея, надявам се да съм доволна от резултатите.Днес ще си хапна като за последно малко сладичко и от утре е почвааааа :D

geri_4ka
25th February 2010, 18:39
Дими Здравей такмо се бях позачудила какво стана дали ходи на диетолог.Пък те нямаше и във форума да споделиш :D радвам се че си ходила и си се консултирала със специалист дано се справиш желая ти успех :wink:

minivi
25th February 2010, 20:40
Здравейте момичета, тези дни изчетох цялата ви темичка и компанията много ми допадна. Аз съм на диетата вече седем дена. Резултати все още не мога да споделя, защото е много рано и не съм се мерила. Допреди близо три години, Преди да забременея за втори път никога не ми се е налагало да се боря с килограми , но ето че и това ми дойде до главата. По време и на двете бременности съм качвала по близо 20 килограма и след първата се стопиха от самосебе си през първите три месеца след раждането. Но ето че сега синчето ми направи две годинки и аз продължавам да имам едни 12 кила които не ги искам. В момента съм 63 и се надявам с тази диета да стигна 50. Аз съм от доста пощаливите. Обичам храната и ми е трудно да се ограничавам. З това ми се струва, че имам нужда от емоционалната ви подкрепа. Благодаря предварително и се надявам всички да постигнем желаните резултати.

geri_4ka
25th February 2010, 21:32
minivi Здравей и Добре дошла във форумчето и темичката ни със каквото можем ще помагаме и подкрепяме затова успех :wink:

TSENI_D
26th February 2010, 08:24
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН. ДНЕС МИ Е ДЕСЕТИЯ ДЕН И СЪМ НА БОБОВИ. НЕ ОБИЧАМ БОБ, НО ЩЕ СИ ВЗЕМА ОРИЗ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ НА ОБЕДНАТА ПОЧИВКА. ЗА ВЕЧЕРЯ ЩЕ ХАПНА ИЛИ САЛАТА , А МОЖЕ И КАРТОФКИ ДА ОПЕКА.

TSENI_D
26th February 2010, 08:30
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ МОЖЕ ЛИ ДНЕС НА БОБОВИЯ ДЕН ДА СЕ ЯДЕ ПЕЧЕНА СОЯ. ПО ПРИНЦИП ПИШЕ, ЧЕ СОЯ МОЖЕ, НО ПЕЧЕНА НЕ ЗНАМ ДАЛИ МОЖЕ.

minivi
26th February 2010, 10:41
хей здравейте и от мен. Днес ми е втори плодов ден и досега съм се отчела с едит грейфрут и преди малка един банан. Дано да се справя до довечера. В офиса се очертава доста работа , което ме радва. По - малко време ще ми остане да мисля за хапване. Лек ден от мен и много усмивки.

geri_4ka
26th February 2010, 11:28
Здравейте момичета!Аз днес съм на белтъци и ми беше хрумнала една идея относно какво да си направя да хапна.Наготвих си половин пакетче извара кашкавалена със 1 яйце и малко настърган кашкавал със зелена салатка и похапнах сега мисля да ходя на разходка да изразходвам хапнатото пък и времето навън е страхотно лек ден :girl_dance:

petia_britney
26th February 2010, 13:36
Здравейте момичета,радвам се за Дими и й препоръчвам да спазва съветите на диетолога, тъй като професиолналната помощ е по-добра за нея и така ще постигне по-голям ефект.Добре дошла на Миниви и от мен,успех!Днес съм на бобови,хапвам си чист ориз и няколко маслинки.За довечера имам боб.Днес съм на кеф,ходих на фризьор,промених прическата и много се харесвам.Човек има нужда от време навреме от промяна,така че който не се чувства добре,последвайте примера ми. :D :longhair:

mimika
26th February 2010, 13:42
Здравейте и от мен. Петя, това с фризьора действа безотказно :!:
И аз днес съм на бобови - на обяд ориз със зеленчуци, за вечеря - не знам, сигурно същото. Поздрави :D

minivi
26th February 2010, 15:26
@ Петя, благогодаря за пожеланието. И аз съм на същото мнение, че една нова прическа върши чудеса. За събота и аз съм запланувала посещение във фризьорския салон, а от там и едно много дълго във времето кафе с приятелка. Тези мои съботи ме зареждат с енергия за цялата натоварена седмица напред. Днешният ми плодов ден въври що годе, с една зелева салатка за обед обаче. Много имам нужда от нещо солено. Главата се опита да ме заболи в ранния следобед , но я туширах с едно кафе.

geri_4ka
26th February 2010, 16:17
Пети честита прическалОпределено промяната на външния вид подменянето на гардероба действат супер.Аз момичета преди малко се прибрах от разходка със една приятелка добро спортуване му одарихме днес към 14км повървяхме но то човек как и да не се възползваше от страхотното време на вън беше си точно за разходки.Сега и коремчето ме боли че и цикъла дойде но няма начин ние жените ще търпим :cry: :wink:

Disaster
26th February 2010, 16:30
:offtopic:
geri4_ka, моля те,слагай точки и запетаи.Нищо не се разбира от постовете ти!

geri_4ka
26th February 2010, 16:51
Disaster
така сега като погледнах само една точка във началото съм пропуснала.И са се сляли думите.Къде другаде не се разбира ??? :2033: малко гадно си го написала това Нищо не се разбира от постовете ти! :2045: искаш да ми кажеш че съм неграмотна ли или искаш нещо да се обиждаме????

Disaster
26th February 2010, 18:37
Исках да кажа само това,което съм казала.Нито да обиждам,нито каквото и да било.Написала съм "моля те".Не се разбира къде почва,къде свършва изречението и трябва да се връщам да го чета 2-3 пъти.Никаква зла умисъл не съм вложила.

geri_4ka
26th February 2010, 18:52
Е ти си,единствената дето неможе да разбере като чете от каде започва изречението и се връща по 2-3 пъти.Аз мисля че си е доста разбираемо пък ти ако имаш някъкъв друг проблем си е друг въпрос

petia_britney
27th February 2010, 14:45
Здравейте мацки,споко Гери,който иска ще разбере какво си писала и без да прави забележки.Мисля, че накой друг препинателен знак не е чак такъв проблем.Всеки греши,ако погледнете мненията от началото на темата до сега ще се убедите.Не сме в училище.... :) Аз днес си хапнах спагетите и 1 бисквитка :P .Тези дни се чувствам много добре и само това скапано време ми обърква плановете.Лек ден на всички.

geri_4ka
27th February 2010, 16:32
А аз,съм си споко.Просто някой се опитват да се правят на важни :2033: но щом не ми се разбира,да не ми чете статийте.Не карам никой насла :D Аз днес съм,на варива.За обяд си направих картофки със гъби и зеленчуци на фурна това, ще хапвам и за вечеря.А сега пак излизам на разходка със френда да се пораздвижа :2019:

geri_4ka
28th February 2010, 10:51
Добро утро от мен!Аз преди малко се излюпих,мисля да хапна 1 ябълка за закуска сега.Днес съм на въглехидрати,пък ще го мисля какво да е за обяд.Снощи попрегреших, леко но поне не съм смесвала.За обяд както, бях писала хапнах картофки със гъби и зеленчуци.За вечеря мислех пак от тях да хапвам.Хапнах някое картофче, но после излязохме всички вечеряха и,аз за да не ги гледам отстрани си поръчах ориз със зеленчуци и хапнах :D поне това ме успокоява, че си беше от варивата.Не съм мешала примерно варива със белтъци :shock: през деня и походихме малко 7км добра разходка излезе пак :wink:

дундьо
1st March 2010, 11:20
Здравейте, мацки! Аз все така съм без комп. Лелеее, ама по4ва да ви ли4и, 4е сте на диета. Как можахте да се скарате за запетайки!?
Аз съм малко под 82, но ще местя линийката, когато резултатът е твърд