PDA

View Full Version : Дневник- 90-дневна диета!


Страници : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

Роня
22nd March 2010, 20:05
На мен днес ми е плодов ден - изядох 2 ябълки и 3 банана, обаче съм в цикъл (и то първи ден) и почна да ме боли зверски глава, без да чувствам глад. Изядох 50 гр. шоколад, за да мога да пия хапче, но още преди да беше имало време да подейства, главоболието ми беше минало. Така че явно наистина е било от глад.
Така или иначе, смятам с това да тегля чертата за днес - не е голяма драма (калориите със сигурност са под 1000, а само във фитнеса заминаха бая от тях, с 50 минути доста интензивно кардио).
Вчера и онзи ден нещата бяха окей, не съм прегрешавала, макар количествата още да са позавишени. Постепенно изчиствам храната. :P

И съм много редовна във фитнеса, а и извън него не се спирам. Още нещо - по принцип първият ден от цикъла ми е много неприятен, но днес не го усетих (с изключение на главоболието). Явно физическото натоварване се отразява добре.

Умишлено не се тегля - в момента задържам вода и не искам да се обезкуражавам.
Успех на всички момичета - чета ви редовно, да знаете!

rina
22nd March 2010, 20:13
Деляна, това е най-сигурният резултат, който можеш да получиш при такова хранене. Много пъти сме го коментирали, аз самата много пъти съм писала по тоя въпрос. Идеята е именно да изядеш нещо много сладко в много малко количество. Вика му се "енергийна бомба". Една вафла например или 2 тънки парчета торта, шоколадче или 2 квадратчета баклава, резен халва и т. н. То ти сръчква метаболизма. Дюканките го практикуваме кажи-речи през седмица. Щом почне дълго задържане на килограми при стриктен режим - айде бомбата. И действа. На вечеря е много вредно да се ядат бавни въглехидрати. Или бързи (не всяка вечер, естествено), или никакви.
какво са бавни и бързи въглехидрати? 11-ти ден ми е и не съм мръднала ( в цикъл съм и се чуствам подута като буре) - май трябва да намаля порциите.....

Роня
22nd March 2010, 23:36
Съвет от мене - изчакай да ти мине цикъла и тогава прави корекции. Примерно ден-два след края му. Понякога задържаната вода се оттича веднага, понякога й трябва малко време - не бързай.
Ето за въглехидратите: http://dieti.rozali.com/dieti-lubopitno/p11220.html

rina
22nd March 2010, 23:41
blagodarq ti

дундьо
23rd March 2010, 09:48
Рина, бавните въглехидрати са най-общо казано скорбялните храни - хляб и тестени, макарони, картофи, ориз, царевица. Вярно, че в тая диета картофите и оризът са дадени към варивата - факт, който така и не можах да си обясня докрай. Така или иначе това не променя факта, че са скорбялни. Та тях организмът не може да изгаря бързо, защото докато ги разгради, време минава. И освобождава бавно енергия, колкото да се поддържа, пък другото си го складира под кожицата. Бързи въглехидрати са захарите. Дето им викаме, че са вредни. Те обаче са много високо енергийни и лесно се разграждат и изгарят. Затова, ако ги ядеш с нещо друго, организмът ползва тях за гориво, че му е бързо и лесно, а всичко друго си складира за запаси. Обаче като горят бързо, захарите силно сритват метаболизма. Та си идвам на думата: няма вредни храни, има вредни количества и вредни комбинации.

delyana
23rd March 2010, 11:16
Много благодаря за подкрепата и за съветите! Ще го имам в предвид за тази 4 - дневка, която следва. Днес съм на протеини. Вчерашният плодов ден мина много добре, въпреки че ми прегладня към 9 вечерта и изядох още една ябълка. Сега малко ми стърже коремът от сутринта, но нищо няма да му стане до обяд, все пак има само един час. Наистина мисля да разредя малко тегленето, че на моменти наистина се обезкуражавам, както вчера сутринта ме беше обзело кофти настроени и се жалвах на приятеля ми, че никога няма да вляза във формата преди 1 - 2 години. Днес се чувствам иначе заредена с енергия и имам нови сили да продължавам с пълна пара напред, все пак още съм в самото начало и каквито и да са резултатите пак ще са по - добри, отколкото е било досега. Малко трудно се надъхвам да почна да се упражнявам и все си търся оправдание. Но имам голям стимул, откакто официално съм почнала работа преди няколко месеца, съм станала ужасно голяма скръндза и не ми се харчат пари за парцалки, а няма накъде като напълнее човек => единственият вариант да не купувам нови дрехи за лятото е като се амбицирам по всякакъв начин да вляза в старите дрехи. Охх, ако ви кажа колко само ми хубаво да си пиша тук, хубаво е да има човек къде да си излива душичката. Надявам се само да не ви обременявам много. На всички лек и ползотворен ден и повече минусчета! :)

дундьо
23rd March 2010, 11:33
Деляна, това със старите дрешки поне при мен е по-готино. В смисъл, че повече се радвам като се намъкна успешно в любима стара дрешка, отколкото като си купя нова. И повече се харесвам. Дали пък модата преди не е била по-добра... И все пак отслабналите готини гаджета трябва да си обновяват гардероба. Не знам откъде си, но има жестоки магазини втора употреба, къдета за без пари можеш да си купиш нови-новенички неща, че и маркови дори. Аз имам психологически проблем от вторите употреби + фобия от формалина и не мога да се възползвам, но ти, ако можеш - действай! Като гледам колежките ми с какви фантазии се появяват, ако не ми признаят на уше, че е от втора употреба, няма да ми мине през акъла

delyana
23rd March 2010, 13:24
Дундьо, аз съм от Бургас и мога да кажа, че по принцип съм от хората без предразсъдъци :) Даже съвсем наскоро си купих страшно кожено яке на H&M за 30 лв. от магазин "Мания". За първи път влязох и попаднах на находка (която искаха да ми отмъкнат по носа, ама не им я дадох без бой :D ). Обаче като се огледах нищо друго хубаво не видях в магазина, иначе щях да се възползвам. Хубавото при мен е, че често имам път към София, а за някой магазин втора употреба там съм чувала легенди. Тъй че сигурно ще се възползвам скоро да си купя нещо от тях, защото пари за нови дрехи не ми се дават много, а Бургас не е много евтин град, само на разпродажба можеш да си намериш нещо на нормална цена, а пък тогава няма размер за моя "диференциал". Но да не разводнявам темата :) Все пак приятно ми е да има с кого да си споделяме за щяло и нещяло :)

дундьо
23rd March 2010, 13:50
Виж, тук си права. Рядко успявам да си намеря конфекция по диференциала. Имаме магазин "Макси", само за дами. По-миналата година на два пъти уцелих супер дрешки на сметка. Обаче хич не съжалявам, че вече не съм за там. Нали разбираш, вече не съм им в категорията

delyana
23rd March 2010, 13:55
И по - добре, според мен. По това, което съм чела за теб, си пролича, че си много упорита, поздравление за което :) Продължавай в същия дух, човек трябва да се бори не само за външния си вид, но и за здравето си :)

rina
23rd March 2010, 14:16
благодаря дундьо, ще го имам впредвид като се храня.Не го знаех досега :)

petia_britney
23rd March 2010, 14:34
Здравейте!Роня,поздравявам те за фитнеса,благородно ти завиждам,че имаш време да ходиш.И аз докато бях студентка в Бургас,ходих редовно на аеробика и се чувствах много добре,но уви сега съм си в Сливен,вече имам дете и то отнема цялото ми време и енергия и нямам възможнст да посещавам фитнес,а така ми се иска :roll: Деляна,Бургас ми е любимия град,там докато учих ми беше много хубаво и честно казано ми липсват годините прекарани там и скоро мислим с мъжа ми по Великден да отидем,дано е хубаво времето...Ох много се размечтах :) Иначе днес съм на въглехидрати,изядох пак една чашка царевица на пара(преди малко разбрах от Дундьо,че царевицата също е бавен въг-т),з-то излизахме и вместо нещо тестяно си взех нея.За довечера може да си направя спагети :roll:

дундьо
23rd March 2010, 14:34
Делянче, Делянче, благодаря, но... де да бях се заинатила така преди 20 години. Момичета, нека съм ви обица на ухото: като ви писне от диети и решите да почивате, сещайте се за мен и си казвайте"Не, иначе и аз като дундьо ще съжалявам след 20 години"
Рина, колко имаш да сваляш? Може да си писала, но аз малко липсвах от форума и дори да ми е минало набързо пред очите, не помня

дундьо
23rd March 2010, 14:39
Петенце, досега се обявявах против бавните въглехидрати вечер (и спагетите са такива) Ама ти явно добре си напредваш.
Някой от вас вече решил ли е дали ще повтори 90-дневната след 3 месеца почивка?

rina
23rd March 2010, 14:41
Делянче, Делянче, благодаря, но... де да бях се заинатила така преди 20 години. Момичета, нека съм ви обица на ухото: като ви писне от диети и решите да почивате, сещайте се за мен и си казвайте"Не, иначе и аз като дундьо ще съжалявам след 20 години"
Рина, колко имаш да сваляш? Може да си писала, но аз малко липсвах от форума и дори да ми е минало набързо пред очите, не помня бях 65, с дюкан станах 58, като не направих захранването пак съм 65 и искам да падна поне под 60( дай БОже 55-56).....

minivi
23rd March 2010, 14:54
Дундьо, то хубаво спагетите вечер не са желателни, но аз само с нещо сладко не мога. Аз снощи бях решила да си хапна едно пърче от тортата на дъщеря ми, но просто като си помисля, че ще е само сладко и ми става едно тежко и за това малка порция спагети с доматен сос и малко парче от тортата. Знам, че не е по правилата обаче ми е много трудно само със сладкото. Нещо не ми се яде напоследък, а като се сетя, че преди по цял шоколад си изяждах и то с кеф. И така ми е останало, че то може и да не ми се яде, но аз не смея да го прескоча, да не би в някой от следващите дни да си го изиска организма и аз да съм гузна, че съм прегрешила.

дундьо
23rd March 2010, 14:55
Ще паднеш, имаш малко за сваляне. Използвай случая просто да си промениш хранителните навици и няма да си връщаш килограмите. Просто ще си ги следиш и след диетата и при нужда само ще посвиваш количеството храна.

дундьо
23rd March 2010, 14:59
Миниви, какво по-хубаво от това да ти се отще сладкото! Диетата при теб има чудесни последици. Ама не знам дали си забелязала, че отслабваме най-добре с диети, дето храните не ни харесват. Та пробвай да погладуваш с една вафла. Аз на плодове изкарвам, та ти няма да преживееш една вечер само на шоколад! Като пък не - здраве да е. Доволна ли си от резултатите си досега?

rina
23rd March 2010, 15:19
Благодаря ти- колко е хубаво да има някой, който д ти обясни тези неща.Засега мисля, в деня на варивата на яд задушен зелен боб, за да избягвам спорните храни( ориз,картофи и царевица), и във въглехидртния ден- за обед палачинки с шоколад, а за вечеря само шолокад или торта (обожавам сладко)

minivi
23rd March 2010, 15:27
Как да не съм доволна. Допреди този режим си мислех, че няма да се видя отново както съм била преди, а сега остава още малко до предишните ми килограми и то само за месец. Знам, че си изключителен поддръжник на Дюкан, но аз миналото лято пробвах и изживях ужасен кошмар. Аз съм от тези , на които и понесе много зле.
Да ти кажа снощи тия спагети ме узориха, както и тортата, но все още понякога хапвам просто за да се застраховам, да не взема да примърцам нещо от глад. Но истината е , че в сравнение с преди все по рядко хапвам неща, които са ми излишни.

rina
23rd March 2010, 15:37
И аз съм против Дюкан- за лакомията сама съм си виновна, че не направих захранчавето като хората- но от липсата на плодове и тн- дъха ми стана гаден, трябваше нон стоп да имам дъвка или ментов бонбон, плюех кръв винаги,когато си мия зъбите, косата ми стана една.....

дундьо
23rd March 2010, 15:38
Браво, Миниви! Хубавото на тази диета е, че не те лишава от нищо. Иначе ако дълго се лишаваш от някаква храна, после като хапнеш, веднага ти се лепи на задника.
Ринче, внимавай с количествата сладко! Казано е по малко. Въглехидратния ден е гладен. Затова по-добре на обяд хапни спагети или хляб с нещо, нормална порция. Вечерта - сладичко. Лично аз мисля, че е по-добре обратното, но диетата така е замислена. Между другото аз също избягвам спорните храни. Най-много да използвам царевично нишесте по лъжица за сгъстяване. Или малко картофче и шепа острогъз ориз в супата

дундьо
23rd March 2010, 15:48
Чувала съм и за други, на които Дюкан не понася. Редки случаи сте. Мен пък нищо ми няма. И другите момичета в темичката са си OK. Прави сте, поддържам Дюки, защото ми помогна. Защото ми върна тонуса и енергията. Дори болежките в кръста намаляха. Фейса ми светна, въпреки годините. Аз имам ниска кръвна захар и през ден-два правех хипогликемични кризички. Докато бях на Дюкан, 7 месеца не направих ни една. Никога, докато бях на режима, не изпитах глад. За съжаление, при мен нещата с отслабването замряха и така се озовах тук. Даже взе да ми харесва. Таман ще свикна съвсем, и диетата ще свърши. Дано да е успешно

delyana
23rd March 2010, 15:58
Дундьо, нали знаеш за великата приказка "По - добре късно, отколкото никога". Разбира се, че колкото по - рано на човек му дойде на акъла, че не трябва да се изпуска, по - добре, ама някой път има едни стечения на обстоятелствата, които не могат да се преодолеят, какво да се прави :)
petia_britney, Бургас не е това, което беше преди години, за съжаление. Сека е скъп град, без голямо покритие да е такъв. Много е дръпнал назад в последните години. Вместо да се развива покрай туризма, строителството предизвика обратна реакция :) А аз много харесвах Сливен едно време. За жалост не съм стъпвала там през последните 8 години и не знам какво става в града. Като малка даже имах и тинейджърска любов там :D

rina
23rd March 2010, 16:59
очертават се 2 и половина дълги и трудни месеца...че и без алкохол на всичкото отгоре :(

Ice Cream
23rd March 2010, 17:59
очертават се 2 и половина дълги и трудни месеца...че и без алкохол на всичкото отгоре :(

Защо бре ? :P Чашка бяло винце от време на време може :P То пък не може човек от всичко да се лишава...еее :)

rina
23rd March 2010, 18:05
ха, аз като не изпия една бутилка вино в кръчмата и после 2-3 големи уискита в дискотеката, по-добре да съм на мин вода цяла вечер....ще ми забравят муцунката толкова време по заведенията

MandarinaDuck
23rd March 2010, 18:44
Здравейте,момичета!!!!
Поздравявам ви за постигнатите резултати!!
Днес съм плодова и ми е гладно :( . Изяла съм 2 банана и една круша. Хапнах и 5 фурми. Мисля по-късно ако ми пригладнее много да хапна една краставичка.
Вчера ми беше въглехидатен и честно да ви кажа-го мразя този ден. Изядох 2 пълнозърнести земелчета+малко пастет от маслини, а следобяд 100 гр. бонбони :oops: :oops: + има едни пълнозърнести соленки с трици-6 бр. от тях.
delyanka, и аз съм от Бургас :) Радвам се,че сме от един град :) .
Момичета, какво ви е мнението за пуканките? Хапвате ли ги или ги избягвате?

minivi
23rd March 2010, 19:45
Дундьо, при мен проблема с Дюкан беше, че сладкото е напълно забранено, което на шестия ден при мен доведе до жестока криза. Аз и тук кризата си е изкарах, но разликата е, че наистина нищо не е забранено и си казах, че ако с този режим не се справя, ще се окаже, че съм си лакомия, което не ми звучи добре. Така че си казах , ако ще по корем да се влача, което си беше почти така, ще се справя, че иначе си е срамота, човек за едното ядене да примира. Пък и у нас мъжът ми пропуши след близо година и аз се обзаложих с него, че ако аз се справя, няма да има оправдания да не спре цигарите. Стимулът си го бива, поне за мен.

evita_07
23rd March 2010, 21:53
Здравейте, момичета!Днес ми е въглехидратния и прекалих с храната общо взето:закуска-портокал,обяд-кроасан и сладолед на клечка,вечеря-пица и малко шоколад за десерт. :roll: Мразя го този ден!Ще видим вдругиден кантара,как ще реагира. :1252:

дундьо ни е обърнала много внимание днес.Благодарим ти!Хубаво е от време на време някой да ни обяснява нещата по този начин и да ни стимулира. :2020:
Дюкан предиии година и нещо го правих,но...не че нямаше ефект,а не ми допадна и ми беше трудно.Всеки човек си е индивидуален и се чувства по различен начин в различните диети и режими. :) Аз прецених,че няма да мога да издържа нужното време и спрях.

MandarinaDuck
23rd March 2010, 22:03
Момичета, издъних се :cry: :cry: . ПРеди малко изядох 3 постни меденки+3 парченца черен шоколад. ПРосто не можах да издържа :cry:
А за вечеря уж круша щях да ям-ама не. Направих си салата от зеле. Днес въобще не ми върви деня. :cry:

rina
23rd March 2010, 22:20
нова съм в диетата, но според мен изкарай утре на пловеде ( все едно си имала 2 дни на въглехидрати) Който има повече опит да даде съвет.

Shandi
23rd March 2010, 22:27
Здравейте, момичета...
Днес съм на плодове, ама ме притесняват количествата,които ям..като ви чета менютата (особено плодовите)..мислите ли, че 1,5 кг ябълки е много?
Иначе засега нямам прегрешения..още 5 дни до първото теглене! Дано има резултати..ако не са много килограмите, то поне виждам промяна в тялото..по-стегнато, а пък и дрехите са лееко по-широчки :D
А вие тренирате ли? Аз се старая поне по 4 пъти на седмица да спортувам..дано си струва!

дундьо
24th March 2010, 08:42
Много е. Според всичко, което съм чела за диетите, максималният прием на плодове за ден не трябва да надхвърля 0,800 кг.

delyana
24th March 2010, 10:39
MandarinaDuck, радвам се, че има съюзници от Бургас. Аз тъкмо щях да питам за някой от Бс, който ако има желание, може да ходим някъде да спортуваме, или пък на танци някъде. Тъй че ако имаш желание, съм насреща :) дундьо, ти ме отчая с това количество плодове. Аз ям в плодовия ден поне около кило - кило и половина най - разнообразни плодове и в случай, че много ми пригладнее може 50 г. ядки да хапна :) На всички дами лек и минусен ден :)

дундьо
24th March 2010, 11:44
Sorry, количеството не е моя приумица. Момичета, все пак това е захар. Плодова, и все пак захар

rina
24th March 2010, 12:48
колкоро повече научавм за тази диета, толкова по-трудна и гладна ми изглежда......

дундьо
24th March 2010, 13:03
Ами аз откога разправям, че е гладна диета. Защо казвам, че съм разглезена дюканка? Защото при Дюки няма глад и като почнах тая, се озъбих.

geri_4ka
24th March 2010, 13:29
аз пък не съм на мнение че е гладна диетката много си е добре даже според мен.Никога не съм била гладна и въпреки това съм била режимна но всеки си има мнение :lol: аз днес съ м на варива и ще хапвам ориз със зеленчуци

olq_ua
24th March 2010, 13:29
delyana , и аз съм от Бс и си мисля за танци ;))какво ще кажеш

olq_ua
24th March 2010, 13:37
аз пък си мисля че диетата е супер!!и на мен хич не ми е гладно!

http://www.ticker.7910.org/wg__83__12dP1111Fg2BNzc3NzlkaHwwMDAxMjg2aHzy7uv86u 4g4u-l8OXkISE.gif (http://www.ticker.7910.org/rus)

delyana
24th March 2010, 14:04
olq_ua, здравей и на теб! Какви танци те влекат? С какво се занимаваш? Кога имаш свободно време? Аз съм до 6 часа всеки ден на работа. Да можем да си съобразим графиците и да измислим дали имаме допирателни точки :)

petia_britney
24th March 2010, 14:05
Здравейте мацки!Много бургазлийки имало ,бе!Деляна,какво да ти кажа за Сливен,същото е като в Б-с,строят навсякъде и няма работа,иначе магазини нови се откриват постоянно :) Криза има,а пък всъщност няма.Иначе аз днес съм на плодове-до тук 1 портокал,1 банан.Днес се развихрихме с мъжа ми,направихме едно по основно почистване и мисля,че ми се отрази добре,поомирих се,но тъкмо ще изразходя някоя калория :)

evita_07
24th March 2010, 14:09
На плодове съм аз:за сега се преборих с един портокал,точно се прибрах-пак на път бях днес и когато съм навън не ми се яде изобщо.Тъкмо си напълних 1.5л.вода и смятам да не се огранича само с толкова.Направо се чудя и завиждам,как ядете по толкова плодове-изобщо не вървят при мен. :shock:

Някой беше питал,дали ще повторим този режим след почивката.Аз съм "за"-харесва ми,минава леко и не съм се почувствала прегладняла досега.Като се има в предвид какви количества храна приемах преди,постоянно "ръфах"нещо,а сега не само не прегладнявам,но и в някои случаи ям,защото трябва.Мислих си,дали е добре да почина първите 2седмици с "Японското чудо" :roll:-някой правил ли я е? Има много време до края на 90дневната,аз още съм едва 24ден,но обмислям варианта.дундьо, ще се радвам и ти да си кажеш вещото според мен мнение.

Мандарина-аз също смятам,че плодовия трябва да си го направиш на ново,щом си влезнала в нарушение.На предишния плодов вечерта същото го направих,но с протеини и на следващия ден пак си бях на плодове. :)

дундьо
24th March 2010, 15:02
Евитка, сигурно ще направя чудото. Но първо да свърша 90-дневната. Остана месец без малко. Таман докато доде ред да я повторя, имим време за още някои идеи за диети.

rina
24th March 2010, 16:16
и да съм много гладна (особено когато ще ми идва осверепявам) гледам да ям от същата група- може да наруша часа за хранене и количеството, но поне да не смесвам храните

olq_ua
24th March 2010, 16:55
delyana - аз съм за някви спортни или нещо от сорта, ама да не хоро. Аз сега с нищо не се занимавам, но и не съм в Бургас след 2 седмици някъде ще съм!!Карам колело, но не искам да ми станат краката като на спортист, така че твърдо съм за танци! по-добре ти кажи кога ти е удобно, засега на мен ми е все едно кога ще е ;)
Айде всички момиечета от Бс да се организираме и да ходим на танци!!! :dirty_dance:

minivi
24th March 2010, 19:43
Дундьо, дай моля те някакво логично обяснение защо трябва да изчакваме 30 мин. с пиенето на вода след основното ядене?
Вчерашният плодов беше такъв до следобеда. Аз съм в МЦ и съм леко анемична и се тъпча вече четвърди ден с болкоуспокояващи, че ме мъчи и мигрена, та като стана 16 часа така освирепях и изядох два бонбона, а за вечеря ядох пилешко и салата. Иначе днес съм за обед и вечеря на миш маш. Лека вечер от мен.

дундьо
25th March 2010, 08:55
Миниви, миличка, нямам обяснение за всички неща. Още повече, че всяка диета има свои правила. И често те са абсолютно противоположни на правилата на друга диета. По тоя повод вчера в друга тема писах нещо в смисъл, че диетите будят недоверие, точно защото почиват на теории, които имат определено някакво рационално зърно и съдържат категорични истини. Но в практиката ни една диета не върши работа докрай. Например при Дюкан се препоръчва да пиеш много вода по време на хранене. Тук се забранява. Едното обяснение е, че надува и ти пречи да разбереш кога си се заситил. В което няма лошо при лакомниците. А пък при Дюки няма никакви ограничения в количествата храна. Според мен всичко е свързано с ферментационните процеси. Нали разбираш - вода + захар... В стомаха още се почва и продължава в червата. Това важи най-вече именно при плодовете. Те лесно и бързо ферментират. Затова и при разделното хранене се препоръчва да се ядат самостоятелно, 20-30 минути преди друга храна. Т. е. първо тях, после яденето, а не както сме свикнали наобратно, за десерт. Ако останат най-отгоре, другите храни се смилат и усвояват бавно, а през това време плодовете чакат. И, естествено ферментират. Полезното им е, че са алкалообразуващи, но като ферментират - не. Освен това правят газове, киселини, влияят зле на перисталтиката, казват, че и на метаболизма. Не знам дали е чак пък толкоз зле. Единственото изключение е вода с лимон на гладно. Челя съм обяснение, но в момента не ми се напъва да си го спомня. А ако ядеш плодове на гладно и без вода, само за 20-30 минути те са преминали по храносмилателния път, защото се усвояват лесно и бързо. Затова толкова скоро след това можеш да ядеш друго.

delyana
25th March 2010, 11:11
Здравейте, момичета! Мен напоследък ме обхваща някаква криза в диетуването :( Вчера май хапнах доста - за обяд салата печени чушки и малко картофи варени, после ми пригладня и изядох една консерва царевица, защото нямах на работа плодове, за вечеря една зелена салата и ризото със зеленчуци, въобще не мога да му кажа диета на моето, такива количества храна излапвам, че после само се жалвам и се обвинявам. Днес съм си взела едни обикновени бисквити за работа, ама преди отново да направя някакво нарушение да ви питам дали сте яли бисквити и дали според вас е разрешено? Абе хич не се чувствам добре в ккожата си. Напоследък се чудя дали да не се пробвам отново с Дюкан, ама знам, че е трудно да се повтаря, на няколко пъти опитвах и се се провалях, особено в първата фаза. Охх въртя се в един омагьосан кръг. Исках на каланетика да ходя, ама не искам да ходя сама, а мацката с която щях да ходя, няма време, въобще само оправдания. Ще се пръсна от яд. Допълнително, че вкъщи нямам особена подкрепа и всички си хапват каквото искат. Охх излях си дущата :( Дано вие сте по - стриктни! Лек ден от мен! :)

rina
25th March 2010, 11:42
дайте ми линк към цялата диета- имам само това, което пише на първа страница, а там не пише, че трябва да се ядат до 0.800кг плодове в плодовия ден, това ,че не трябва да се пие водя 30 мин след хранене и тн.Може и друго важно да съм пропуснала :)

evita_07
25th March 2010, 12:02
ето линка (http://www.dieti-otslabvane.com/90-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B4%D0%B8% D0%B5%D1%82%D0%B0_%D0%B7%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D0%BA% D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE_%D0%BE%D 1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0% B5) Аз разбрах,че дундьо каза не специално за тази,а за всички диети по принцип количеството е 800гр.

Разочарована съм- днес кантара не стига че не е дръпнал надолу,а и показва един нагоре. :cry: Тези пусти въглехидрати,които вчера си позволих в такова количество.Явно трябва наистина да е гладен ден,защото след това си отмъщава.Вчера плодовете ги изкарах на портокал и половина и банан,пих доста вода.
Днес белтъчини:закуска-малко портокал,за обяд-варя си 2яйца,ще добавя малко кашкавал и краставица+домат,вечеря-пангасиус и шопска салата.

petia_britney
25th March 2010, 14:00
Здравейте и от мен!Днес съм на протеини-хапнах сварено пилешко месо и две малки парчета кашкавал.Нещо не съм в настроение днес-това моето дете от 1месец става все е болно,два антибиотика пи и уж се оправя и пак е болен :( Следобед пак ще ходим на болницата,дано този път да се оправи :roll: Искам за уикенда да си отидем на село,ще има сбор,а пък то все нещо му има.....но да не ви занимавам повече с мойте неща,успех на всички и весело настроение поне на вас :)

дундьо
25th March 2010, 14:18
Евита правилно ме е разбрала.
Тук се разказваше един случай, мислехме го за виц, пък главната героиня се оказа, че е леля на моя млада колежка. Та тя, лелята, била огромна - хем висока, хем яка и дебела. Просто голяма жена. И решила, че така не може повече. Отишла на диетолог (аз с учудване установих, че в Шумен имало и диетолог). Той й предписал диета кисело мляко с ябълки. И първия ден тя изяла 10 кисели млека и една щайга с ябълки. Нататък не е интересно, но й трябвало време да разбере и осмисли, че когато в диетите говориш за неограничено количество, това значи "неопределено, не строго определено", но винаги означава в рамките на разумното

minivi
25th March 2010, 19:34
Петя, мила, много съжалявам за детенце. Те всичките в един или друг момент изкарват вирусите. Дъщеричката ми докато не тръгна на градина беше много здрава, от яслата един път сме отсъствали само, а сега ела и ни виж, все у нас си седим. А с малчо пък обратно, той за първи път беше на антибиотици на шест месеца и като се провлачи така близо година, почти не сме пропускали месец, а сега се е стабилизирал и си ходи редовно на ясла. Гледайте да го хващате на време, за да може да не стигате до антибиотик.
Режима при мен е наред. Днес съм на варива и за обед ядох леща и зелена салата, а за вечеря зеленчукова супа. За утре за въглехидратния за обед мисля да си поръчам в пицарията до офиса или спагети с доматен сос или пърленка и салата, а за вечеря съм помолила баба да ми приготви баница с тиква и орехи. През седмицата винаги съм режимна , но като дойде събота и става друга работа. Аз имам лазарка и смятам да обиколим бабите до обед, а следобеда ще организираме пикник в парка, а за вечерта сме на гости и си представете колко ще съм плодова. Няма начин.
Деляна, не се спичай, диетата си е диета , ама и други неща има в живота освен нея. Не съжалявай за нищо, а се чувствай добре в кожата си. Виж вече се стопля навън, почват разходките, съвсем скоро ще има много и различни плодове и зеленчуци, така че и да си в застой сега, занапред ще вървиш на долу, сигурна съм. Свиркай си и да си хапнала повече голяма работа, в следващите няколко дни ще компенсираш. Лека вечер

MandarinaDuck
25th March 2010, 19:55
Здравейте, момичета!! Днес съм бобова-и общо взето днес ми е оризов ден- на обяд лозови сърмички с ориз+салата и за вечеря домати с ориз. Но, незнам какво ми става нещо не мога да я спазвам вече така стриктно диетата, както в началото и наруших като хапнах едно парченце кашкавал. :? Вече незнам какво трябва да правя,че да не залитам така. petia_britney, желая бързо оздравяване на малкия.
Успех в битката с кг.....

мауз
25th March 2010, 20:12
Момичета, сега я чета тази диета за първи път. Хубаво, но...1 ден, 2 ден, 3 ден, 4 ден и ..... 29 ти ден?????
Как да ги редувам? Какво има между 4-я и 29-я ден????
Дали като стигна до 4 ден да се върна на продуктите от 1 ден????
Много съжелявам, но нека някой даде в кратце нещата защото е абсурд да изчета 50 страници с постове, моля :arrow:

mimika
25th March 2010, 20:16
Точно така - редуваш от първи до четвърти, и след четвъртия пак първи ден - така до 29-ия воден.
Ако имаш въпроси, питай :D

мауз
26th March 2010, 08:29
Абсурд Мимика, да си хапвам пици и торти, дори 1 ден и да отслабна :shock: Аз сега като съм само на риба, пиле и салата не успявам. Може би за вас младите - става :roll:
Сутринта стоплих нещо. Нали пак пия "Колактив"/Коластрата. И преди съм наддавала с по 1-2 кг. Друг до сега не е поддал подобно странично дейсдтвие, но ... друго не ми хрумва.
:2008:

mimika
26th March 2010, 08:34
Маузче, и аз така си мислех, но ето - факт си е, че са месец и половина свалих 6 кг.от тази диета. Просто се внимава с количеството на тортата и пицата :lol: Аз например като не можех да ям пица по правилата/тъй като съм на работа/, си ядох по 2-3 филии хляб с лютеница, и вечер само сладкиша - еми и аз си се чудех как ставаше този номер :o :lol:
Просто трите дни на семирана нямаше как да я спазвам, та сега я спрях. Мисля след Великден да се прочистя малко с житото, и после пак да я почна.

evita_07
26th March 2010, 12:01
мауз,може пък точно от това да има нужда организма ти-да не го лишаваш от нищо.Всяко тяло си е индивидуално.Мога да дам пример със себе си,преди 4години правих плодово-чаената(по-точно ябълково чаената)-през два часа ябълка и чай редувах,шефката ми я спазваше всяка пролет и сваляше много бързо.Аз обаче за 28дни не мръднах въобще,въпреки че бях по-дебела.После опитах с таратор :lol: ,хранех се само с това-е за 20дни 5кг.надолу.Сега този режим също допада на тялото ми,просто намери сама за себе си верния път. :)
Днес съм на варива:закуска-сега ставам,ще хапна един банан и влизам в банята.Тръгвам на път след час и със сигурност обяд пак няма да има.За вечеря майка ми ми е направила лапад с ориз,ще си взема тенджерката после и това ще е за довечера.
Лек и спорен ден на вас!

evita_07
26th March 2010, 12:01
мауз,може пък точно от това да има нужда организма ти-да не го лишаваш от нищо.Всяко тяло си е индивидуално.Мога да дам пример със себе си,преди 4години правих плодово-чаената(по-точно ябълково чаената)-през два часа ябълка и чай редувах,шефката ми я спазваше всяка пролет и сваляше много бързо.Аз обаче за 28дни не мръднах въобще,въпреки че бях по-дебела.После опитах с таратор :lol: ,хранех се само с това-е за 20дни 5кг.надолу.Сега този режим също допада на тялото ми,просто намери сама за себе си верния път. :)
Днес съм на варива:закуска-сега ставам,ще хапна един банан и влизам в банята.Тръгвам на път след час и със сигурност обяд пак няма да има.За вечеря майка ми ми е направила лапад с ориз,ще си взема тенджерката после и това ще е за довечера.
Лек и спорен ден на вас!

evita_07
26th March 2010, 12:01
мауз,може пък точно от това да има нужда организма ти-да не го лишаваш от нищо.Всяко тяло си е индивидуално.Мога да дам пример със себе си,преди 4години правих плодово-чаената(по-точно ябълково чаената)-през два часа ябълка и чай редувах,шефката ми я спазваше всяка пролет и сваляше много бързо.Аз обаче за 28дни не мръднах въобще,въпреки че бях по-дебела.После опитах с таратор :lol: ,хранех се само с това-е за 20дни 5кг.надолу.Сега този режим също допада на тялото ми,просто намери сама за себе си верния път. :)
Днес съм на варива:закуска-сега ставам,ще хапна един банан и влизам в банята.Тръгвам на път след час и със сигурност обяд пак няма да има.За вечеря майка ми ми е направила лапад с ориз,ще си взема тенджерката после и това ще е за довечера.
Лек и спорен ден на вас!

evita_07
26th March 2010, 12:03
:girl_hysteric: Бооже,какво съм направила,много се извинявам.Цикли нещо и аз праащам :oops:

мауз
26th March 2010, 12:44
:girl_hysteric: Бооже,какво съм направила,много се извинявам.Цикли нещо и аз праащам :oops:

Няма нищо, поне го запаметих :lol:

petia_britney
26th March 2010, 13:30
Здравейте момичета!Днес навън времето е супер,изкарах малкия навън да подиша чист въздух,уж днес е по-добре,че да видим :roll: Благодаря ви за подкрепата,който не се е сблъсквал с детски болести,той нищо не знае.И така днес на бобови-за обяд ориз с гъби и за вечеря пак.На Мауз искам да кажа,че ако пробва диетата няма да съжалява,може пък да и подейства добре.

rina
26th March 2010, 13:42
мауз,може пък точно от това да има нужда организма ти-да не го лишаваш от нищо.Всяко тяло си е индивидуално.Мога да дам пример със себе си,преди 4години правих плодово-чаената(по-точно ябълково чаената)-през два часа ябълка и чай редувах,шефката ми я спазваше всяка пролет и сваляше много бързо.Аз обаче за 28дни не мръднах въобще,въпреки че бях по-дебела.После опитах с таратор :lol: ,хранех се само с това-е за 20дни 5кг.надолу.Сега този режим също допада на тялото ми,просто намери сама за себе си верния път. :)
Днес съм на варива:закуска-сега ставам,ще хапна един банан и влизам в банята.Тръгвам на път след час и със сигурност обяд пак няма да има.За вечеря майка ми ми е направила лапад с ориз,ще си взема тенджерката после и това ще е за довечера.
Лек и спорен ден на вас!
тази и аз я правих с бившия ми - за 15 дни + 10 захранване той стана 0т 120 -107, а аз 0т 66 на 64 като се чуствах ужасно отпаднала и имах сенки под очите като концларегист

delyana
26th March 2010, 13:55
Здравейте, момичета! petia_britney, дано детенцето ти се възстанови скоро. Пожелавам ви лек и спорен ден и приятен уикенд!

rina
26th March 2010, 13:58
срам ме е от себе си- за закуска изядох 3 лъжици течен шоколад +банан :(

delyana
26th March 2010, 17:15
Уххх, аз оплесках днес нещата. Една колежка от работата имаше рожден ден и черпи с пица. Днешния плодов ден се развали и в резултат на това сега ми е адски подут стомахът и ми е тежко. Довечера само на плодове. Утре ще повторя днешния ден за назидание, и без това ще трябва да го изкарам сама в офиса, заради многото задачи, които имам. На всички от мен приятен уикенд и без провали! :)

evita_07
26th March 2010, 17:38
рина-казвай на какво си,че поне да знаем колко фатален е този шоколад. :(
деляна-задължително повтори плодовия,днес явно ще си е за въглехидрати.
петинка-не се притеснявай и ние бяхме все на антибиотици и с вечна хрема и зачервено гърло,но откакто не ходи на градина(втори клас е вече дъщеря ми)нещата се нормализираха.Особено нашата е много спукана,неможе на топло или навлякана,а по градините няма кой да обърне внимание.
Банана сутринта не го изядох,чак сега като се прибрах в 17ч.си го хапнах,за цял ден съм само на това и едно кафе.Към 20ч.ще вечерям с лапада и ориза и толкова.

rina
27th March 2010, 03:11
на въгледидрати си бях днес, но не трябваше със ставането в 10 да излапам шоколада.....

geri_4ka
27th March 2010, 09:11
Хайде да се разпиша първа за днес.Днес съм на белтъци преди малко за закуска хапнах 1 ябълка пък после ще мисля какво ще е за обяд.Момичета много съм доволна от себе си.Вчера ходих да си вземам нов анцуг защото старите са ми станали като чували и ме е срам да ги нося вече.И неможах да повярвам че се напъхах във м номер като се има на предвид че носех хл.Много гот ми стана :girl_dance: след това и един панталон като дънки си взех и на него много се израдвах защото беше 29 номер а преди това носех 32 дънки е как да не се чуствам страхотно :1241: пожелавам и на вас много минусчета и кръшни тела за предстоящото лято :sunbath: хайде усмихнат ден

MandarinaDuck
27th March 2010, 15:52
Здравейте, момичета!!!!
Аз тотално оплесках нещатата с диетата. Днес трябваше да съм на плодове, но майка ми беше направили едни вкусни пъленени чушки с ориз и кайма и аз не издържах и изядох 2 :oops: :oops: :oops: . Нещо тези дни все не мога да се удържа и хапвам по нещо, което не трябва.
Утре мисля да повторя плодовия ден, пък дано вече ми се получи.

Честит имен ден на всички именници днес!!!!!!!!
Весел уикенд ви желая!!!!!!!!!!!!!

rina
27th March 2010, 20:27
спазих 0.800 грама пловове или съмсем малко повече,м и малко печени фъстъци- чакам с нетърпение утре да си изям бърканите яйца и задушени тиквички.......

evita_07
27th March 2010, 23:01
Здравейте!Днес цял ден бях по пътищата,голямо движение му ударих. :lol: Обърках си обаче менюто.Въглехидратите ми са днес:закуска-малко ябълка,обяд-малко парче козунак с локум,вечеря-е там вече я пообърках,понеже бяхме на вилата на моя роднина и тъй като утре е Цветница-аз и още две наши дружки сме именнички.Направихме си празника тази вечер.Ето какво ядох:50гр.ракия,салата маруля и картофена с печени чушки,едно парче риба,едно парче баница и 3 шок.бонбона :1252: Прекалено,но компенсирано поне с движение :lol:

evita_07
28th March 2010, 13:04
Днес съм плодова.Не съм хапнала нищо още,тъкмо ще си пия кафето.Утре е големият ден-29ти,надявам се да мога да го изкарам без нарушения. :roll:
герчкабраво за постигнатите резултати,това наистина си е голям напредък. :1223:

Честит празник на всички именници днес! :2020:

rina
28th March 2010, 18:54
тази сутрин ми падна кръвното и се сгромолясах на земята...винаги съм си била с ниско кръвно, но диетата го изостри

apetitka
28th March 2010, 22:40
Здравейте прекрасни дами:),поздравям ви са успехите само така-пълен напред!На тези които са имали прегрешения ще посъветвам:бъдете по-мили със себе си,не се съдете строго,и аз имах няколко прегрешения,но това не попречи да отслабна с 2 кг.Смятам,че все пак сме жени които ужаважат себе си ,искат да бъдат красиви,но не трябва да е на всяка цена.Да кажем в плодовия ден аз изяждам не по-малко от 6 плода,150 гр сушени плодове и 200 гр сурови ядки ,защото от по-малко ми става лошо отделно че и спортувам,и ето,че отслабвам .Такива критерии като 800 гр плодове за цялия ден са ми непосилни и смятам,че порциите са нещо индивидуално.А и за да е режим ,а не диета не трябва да изпитваме глад.Защото ако често сме гладни ясно,че ще се изкушаваме.На rina бих искала да кажа да внимава ,и аз имам ниско кръвно и за това винаги съм нащтрек и без нещо сладко в чантата никъде не ходя,бъди внимателна миличка,защото е опасно да припадаш от ниско кръвно.
Пожелавам ви да се усмихнати и е лицето и в душата!

rina
28th March 2010, 22:52
Благодаря ти, много си мила :2003:

petia_britney
29th March 2010, 13:32
Здравейте мацки!!!Аз бях на село за уикенда и двата дни си ги спазих с малки изключения :wink: Вчера беше плодов ден,до обяд добре,ама после като ми сложиха едни вкусни ребърца на скара на масата и неможах да издържа и си хапнах 2 малки :P И така днес пак съм на плодове и дотук всичко е наред.Малкия вече е по-добре,но пък аз кашлям.....то няма край :x

evita_07
29th March 2010, 13:34
Благодарим апетитка! :)

Първият ми воден ден за сега минава добре,но не съм вършила голямата работа от три дни :roll: (дали не са и четири).Тъкмо изпих три таблети зарсена и чакам,да видим.Вчера плодовия изкарах на банан и половин портокал.От седмица ми е зациклил кантара на 6кг.и не мърда,но вчера си взех мерките-от 9ти март до сега съм дръпнала с по 5см.в обиколките.При положение,че мазнините не тежат,смятам че отслабвам правилно.Наистина не може да се разчита само на кантар,като критерии. :wink:
Довечера ще намина пак,да кажа дали не съм я объркала някъде с тази вода днес,дано няма издънки.

рина - моят мъж също е с мн.ниско кръвно,дори събира граници.Започна заедно с мен този режим и до момента не се е почувствал неразположен(той пък на всичките му прегрешения,които прави всеки ден свали 7.5кг.,чак му завиждам-мн бързо сваля).Аз също често имам световъртеж,а главоболие пък през 3-4дни-от началото на режима до сега обаче не се е случило.Незнам, защо се е получило така при теб,но определено не е никак добре.Освен да започнеш на плодовия да прибавяш ядки поне. :(

evita_07
29th March 2010, 13:41
петя,най-важното е ,че детенце се оправя.Теб няма да те мислим толкова-вземай мерки бързо и да се свършва. :wink: Баба Марта си казва думата.

geri_4ka
29th March 2010, 15:32
Привет момичета.Вижда му се края на режима при мен вече.Остават още 9дни.Днес съм на въглехидрати всичко за сега е ок :D

evita_07
29th March 2010, 15:55
гери браво!Би ли споделила,какво мислиш да правиш на паузата,някоя друга диета ли ще направиш или просто разделно и мислиш ли да повториш режима след почивката.Ако вече си писала за намеренията си-извини ме,че не съм запомнила. :)

evita_07
29th March 2010, 22:02
Викам чакай да се отчета,че мина водния без проблем и да си лягам вече. :lol: Отментах го на две кафета с по мъничко сметана и 2л.вода.Свърших и работата във wc-то,че се бях притеснила вече и сега съм доволна.Утре белтъчния ще го уважа със закуска и обяд,въпреки че пак ще съм на път от 9 до 15ч.поне и в повечето случаи,като пътувам не хапвам нищо,понеже е голяма галимация. :shock: Този път взимам бутчето и млечната салата в тарелки от магазина и ще намеря начин да ги хапна(ако трябва и на пътя ще спра колата). :girl_haha:

olq_ua
30th March 2010, 11:56
Здравейте момичета!
Браво на всичките които се борят и успяват и успех на тези които тъкмо почват!
Искам да се похваля, от 1 март съм на диета и вчера ми беше 1воден ден..и съм с - 8.6кг!!!!!!! :girl_haha: направо не мога да повярвам, че всичко си върви така!!! ;) супер се личи вече и дрехите ми станали много свободни!! :1259: :1228:
пожелавам на всичките такива резултати!!

petia_britney
30th March 2010, 14:14
Здравейте,браво на Оля :D Само така!!!!нес съм на белтъци,за обяд си хапнах 2 яйца на микровълновата и по 1 едно парченце сирене и кашкавал. :P И аз като Гери след като свърши диетата ще съм на разд.хранене и даже си търся литература по темата.Харесва ми принципа и ще продължа да си го спазвам :)

evita_07
30th March 2010, 15:55
Здравейте,момичета!Днес времето е разкош. :girl_dance:
Белтъчините:закусих с 3-4резенчета ябълка,обяд-пилешко бутче(цяло-горно и долно)с млечна салата и краешник пълнозърнест хляб и 150гр.червено вино,вечеря-пиле на грил+шопска без хляб.
Доволна съм много от вчерашния воден ден,понеже имах застой в кантара,после бях качила 1.5кг.Днес обаче след него съм 2.5кг.надолу(равносметката 30дни-7кг.),повече не смея и да искам. :girl_in_love:

Оля браво ще кажа на теб,продължавай така.
Тези които или са зациклили или пък още не са свалили-не се отчайвайте в никакъв случай,нямаме право на това.С постоянство всичко се постига.

Вчера четох за "Системата минус 60",повечето от вас може би знаят за тази книга на рускиня,която от 120кг е станала 60кг.Не е лош режима-разделно хранене си е и може би след нашия ще направя и този въпросния режим,като между тях най-вероятно ще ударя японското.Много ме притеснява задържането на свалените килца. :roll:

geri_4ka
30th March 2010, 15:57
Здравейте момичета.Аз съм писала но пак ще кажа след като приключа режима ще продължа да се храня разделно.И ще се опитам да не смесвам храните.Пък и до голяма степен съм си свикнала с разделното хранене така че не мисля че ще ми е проблем. :D

apetitka
31st March 2010, 07:55
Здравейте красавици:).Аз тези дни не съм се мерила,но предвид сресиращия работен ден вчера поразвалих плодовия ден и стана плодо-въглехидратен...неприятнич о,но пък днес си продължавам на белтъчен .Поздрави за успешно свалените кг!!!:)

Shandi
31st March 2010, 08:41
Добро утро, момичета. Айде аз да се похваля..-3,5 кг :D най-накрая успях да се претегля. Ама най-съм доволна, че смъкнах сантиметри от бедрата.
Днес ми е плодов ден, цял ден ще съм в библиотеката, ще правя по-рядко почивки и така предполагам ще го изкарам на 3-4 ябълки.
Успех на всички диетуващи :) и повече минусчета.

ПС Сега мърдам линийката :cool:

petia_britney
31st March 2010, 12:52
:1223:на Евита и на Шанди!!!Успех и занпред!Аз сега си ям царевица,нямах време да си сготвя нещо друго, а пък за довечера ориз със зеленчуци мисля да е .И така весел и успешен ден на всички!!! :)

evita_07
31st March 2010, 14:10
:1201: Здравейте!Браво Шанди :2003: -продължавай така!
Аз сега се прибирам и пак закъснях с обяда,но добре че изобщо успях да обядвам.Варива днес:закуска-половин круша,обяд-жълт боб с домати,бамя,сложих и картофки този път+филия пълнозърнест и краставица,вечерята-като обяда,но без хляб.
Много ми е тежко от сутринта,понеже вчера на обяд явно хапнах повече,а и късно беше(към 15ч).Снощи ако бях човек не трябваше да вечерям,защото бях сита,обаче не би-седнах и пак се опретнах :2005: и днес корема ми балон.
Апетитка щеше да е добре да повториш плодовия,щом се е провалил. :)

CrazyMuffin-
1st April 2010, 09:51
Здравейте, момичета ^^ Да се запиша и аз при вас :oops: Вчера изчетох всичко написано за диетата и ми хареса :P Имам 120 дни да отслабна xD И ще опитам този режим :} Довечера ще си напиша менюто! ;p

petia_britney
1st April 2010, 12:57
Здравейте,добре дошла на Крейзи Мъфин!Пробвай,че да видим,трябва да ти хареса :) Иначе днес съм на въглехидрати,хапнах си едно парче козунак :) После ще видя какво ще е за вечерта.

CrazyMuffin-
1st April 2010, 20:49
И аз да си напиша менюто :oops: Радвам се, че нямах прегрешения :cool:

Закуска (10:30)
- 2 малки ябълки
Обяд (14:30)
- 1 пилешко филе и салатка от краставици и репички
Вечеря (18:30)
- половината обяд :D

Течностите са малко.. забравих ги :/ но от утре пак ще са си по 2 литра всеки ден. :twisted:

evita_07
1st April 2010, 21:29
Здравейте!
Добре дошла крейзи-успех ти пожелавам!
Днес много оплесках нещата.Въглехидратен:закус ка-киви,от там нататък-в 15ч.-2 бисквитки,17:30-2 филии с лютеница,19:30 овчарска салата с 50гр.ракия.Хем бях на път пак от 8:30 дооо 17часа и намерих начин да си проваля деня.Аман! :wall:И вц-то от два дни пак не съм посещавалаа и ми е тежкоо. :2022: Ще ударя един зелен чай сега,дано подейства.

Весели празници!

geri_4ka
2nd April 2010, 09:00
Добро утро,момичета.Нещо се позагубиха някой,пак като на приливи и отливи ни е темичката.Но нищо,кой когато може тогава,ще влиза да се отчита :) аз днес съм на въглехидрати мисллля после едни спагети,да си направя.На мен ми останаха още 6 дни и приключвам.Направо немога,да повярвам кога си минаха тези 3 месеца не ги усетих.Може би защото си свикнах с режима и не ми прави впечатление вече.Като го приключа,ще се премеря окончателно да ви кажа резултата си.Че и сега не ми се мери,че съм в цикъл и съм се поддула като балон се чуствам :( но ще мине :D хайде желая ви един слънчев,усмихнат и изпълнен с много положителни емоции ден мацки :P

CrazyMuffin-
2nd April 2010, 10:28
Момичета, аз да попитам нещо :oops:
Днес ми е 2ри бобов ден и четох, че трябва да има 2 часа между отделните хранения. Изядох 1 банан в 10:15, да кажем, че ще си изям обяда в 12:15, ами вечерята в 14:15?? :shock: Аз ще изкукам до 20:00-22:00. :roll:

geri_4ka
2nd April 2010, 11:03
Момичета, аз да попитам нещо :oops:
Днес ми е 2ри бобов ден и четох, че трябва да има 2 часа между отделните хранения. Изядох 1 банан в 10:15, да кажем, че ще си изям обяда в 12:15, ами вечерята в 14:15?? :shock: Аз ще изкукам до 20:00-22:00. :roll:
цттт не си разбрала.Трябва да има интервал от два часа между храненията ако примерно си огладняла и искаш да хапнеш плод то трябва да има два часа минали от обяда да речем за да можеш да си позволиш плода.Сега като си обядваш към 12 и нещо да речем то вечерята трябва да ти е преди 8 вечерта.След 8 не се яде вече или не е препоръчително надявам се да съм ти обяснила

CrazyMuffin-
2nd April 2010, 11:05
Пфуу, много съм разсеяна :? Мерси :girl_dance:

petia_britney
2nd April 2010, 12:35
Здрасти и от мен!Днес е прекрасен денят и преди обяд бяхме на разходка с малкия :) Плодова съм днес и до сега 2 ябълки и 1 портокал.

olq_ua
2nd April 2010, 18:37
Здравейте момичета!
Брао на всички и само напред!!!!
Само че на мен ми е днес плодов ден и за 1 път съм прегладняла, но стоя и не барам нищо. Ядох днес 1ябълка,малко ягоди,малко грозде и 2 банана и отва е за днес ама много съм гладна!!!моите по цял ден готвят мн вкусни работи и изкукуригвам вече!!! :1202:
иначе съм доволна от резултатите - днес ми е 32 ден
http://lines.myjane.ru/rules/336244/weight/81.6/line.png (http://www.myjane.ru/lines/)

CrazyMuffin-
2nd April 2010, 19:51
На мен днес ми е бобов.. малко го оплесках - ядох половин резенче козунак и половин кекс, ама нищо.. поне други прегрешения нямам :)

Меню:

Закуска (10:15)
- банан
Обяд (14:30)
- варено-печени картофи със салатка - краставица, маруля и репички
Междинно (18:30 някъде)
- козунак и кекс :/
Вечеря (7:50)
- половината обяд..

CrazyMuffin-
2nd April 2010, 19:53
Тъпото несъществуващо бутонче едит..

Течностите ми са над 2 литра, може би ще ги докарам 3, но е съмнително.. АКо го направя, утре ще пиша :P

petia_britney
3rd April 2010, 12:44
Момичета ,как сте?Днес ми е бобов ден,разменям го с протеиновия,за да може утре да си хапна месо на празника :twisted: И така за днес си хапнах бобена салата и много ми хареса,отдавна не бях яла :) За довечера пак,нещо много се задържах на 61кг и незнам дали ще постигна целта57 :roll: .Това ми беше теглото преди да забременея,но поне 59 трябва да стигна.До края на диетата ми остават 21дни, и след това ще се храня разделно,вече съм го решила твърдо. :)

CrazyMuffin-
3rd April 2010, 13:22
Гадно ми е.. :cry: днес ми е въглехидратния и утре няма да мога да ям нито яйца, нито козунаци :evil: Ноо намерих решение :lol: Яйцата ги оставям за вдругиден, а козунака днес :D

CrazyMuffin-
3rd April 2010, 17:41
Ето го мойто меню. Малко не е много примерно, амаа.. :1252:

Ден 3 - въглехидратен
Закуска (11:30)
- банан
Обяд (14:30)
- спагети с някакви зеленчукови подправки
Междинно (16:30)
- 1 кисело мляко (не издържах :roll: )
Вечеря :lol: (18:30)
- здраво се натъпках с козунак :D поне половината изядох :?

Не е много хубаво. Но потренирах поне :P

geri_4ka
3rd April 2010, 17:46
CrazyMuffin-
като гледам доста добре си хапнала :? а пък и това мляко във въглехидратния ден :roll: да не говорим за козунака половин козунак си е много :idea: но ти си знаеш де.За мен всичко това е ужасно много като количество но все пак всеки сам решава за себе си.

CrazyMuffin-
3rd April 2010, 18:09
Хм, не знаех, че не трябва да се яде кисело мляко :oops: Какво друго не ми е добре в менюто? Да поясня: спагетите са 60гр. - само че със зеленчуци отгоре :lol: (http://www.uzpatent.net/images/rollton.jpg) Мисля, че проблемът е само козунака.. и киселото мляко май?

П.П Забравих да го напиша, вчера изпих 3те литра. Обаче днес много слабо.. незнам до довечера колко ще мога :?

MandarinaDuck
3rd April 2010, 18:58
Здравейте, момичета!!! Искам да ви поздравя за успехите ви!!! Може да не пиша вече, но ви чета редовно. Аз се провалих с диетата :oops: . Просто не издържах.... Мисля пак да се пробвам отначало, но незнам дали ще се справя...
Желая ви много минусчета....girl_dance

geri_4ka
3rd April 2010, 19:24
Хм, не знаех, че не трябва да се яде кисело мляко :oops: Какво друго не ми е добре в менюто? Да поясня: спагетите са 60гр. - само че със зеленчуци отгоре :lol: (http://www.uzpatent.net/images/rollton.jpg) Мисля, че проблемът е само козунака.. и киселото мляко май?

П.П Забравих да го напиша, вчера изпих 3те литра. Обаче днес много слабо.. незнам до довечера колко ще мога :?
Еми прочети режима пак внимателно и виж кой храни към кой дни са ти.Млякото е очеизваждашто че е във белтъците мляко сирене кашкавал яйца мляко са в този ден.Във въглехидратите са ти тестяно сладко и такива неща мисля че найстина пяк трябва да си прочетеш режима иначе така ще продължиш да си мешаш храните а така няма да има ефект.Не че и ти имаш много за сваляне де

CrazyMuffin-
3rd April 2010, 19:45
Благодаря за съвета :girl_in_love: Просто съм начинаеща и не съм много наясно. Но съм много нахъсана, ще ги избутам тези 90 дни :cool: Комбинирани с движение и упражнения вкъщи мисля, че ще има ефект :)

MandarinaDuck, здравей! Според мен си почни отначало, намери подходящ стимул и скачай при нас! Виж, Гери (може ли да ти викам така? :P ) вече почти свършва.. Трябва да сме във форма за лятото все пак :oops:

Приятна вечер ви желая :)

geri_4ka
4th April 2010, 10:12
Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие! :good_luck:

CrazyMuffin-
4th April 2010, 10:36
Воистина воскресе! Честит празник, дами! :good_luck:

Аз имам няколко въпроса :oops:

1. Малко съм болна.. може ли да пия чай с мед или само през въглехидратните дни? А през другите неподсладен сигурно?

2. Днес ми е плодов, та.. Трябва ли на закуска плодът да е 1 вид, на обяд друг и на вечеря - трети? Или това само като пример го пише в началния пост?

ставам нахална

geri_4ka
4th April 2010, 11:25
Чаят неподсладен правилно си се ориентирала меда е към въглехидратния ден.Плодът трябва да ти е един вид за закуска примерно 1-2 ябълки а не да се смесват примерно ябълка и круша.За обяд може да е друг плод но от един вид смисъл решила си портокал само портокал :wink: а пък можеш и цял ден да си на един вид плод

Shandi
4th April 2010, 21:56
Христос воскресе!
Днес бях на въглехидрати..денят можеше и да мине по-добре, ех този козунак :? доста си хапнах от него.. за обяд иначе минах с микс от зеленчуци..избегнах яйцата, ама този козунак :evil: Сега съм и в МЦ и се чувствам още по-ужасно, подута и всичките му други съпътстващи неудобства..хубавото е, че утре ми е плодов ден, та да разтоваря от днес. Скоро наближава и водният ден, надявам се тогава да се радвам на минусчета.
Успешно начало на седмицата от мен!

geri_4ka
5th April 2010, 10:53
Аз момичета днес съм на варива.За закуска преди малко хапнах 1 ябълка.За обяд и вечеря има картофена салатка мисля от нея да си хапна.Не се тревожете всеки си е позволил козунак все пак е един ден прегрешението.Като продължите да сте стриктни след това няма да се усети :wink: Мислех днес да ходя да потичам ама времето не е много подходящо духа вятър и се отказах.Та потичах тук в къщи на място 15ина мин и малко скачане на въже след това.Ама се бая озорих ако трябва да съм честна :oops: като не съм тичала от одавта надявам се бързо да вляза в форма :roll: желая ви лек ден

CrazyMuffin-
5th April 2010, 11:24
:oops:

Аз няма да се отчета за вчера, че.. ... ........ :lol:

И аз щях да ходя да бягам с една приятелка, по-късно ще й се обадя да видим дали ще ходим.. че и тук много духа, не е истина просто :shock: Може да взема пример от Гери ии да бягам на място :?
Иначе днес съм на белтъчинии, ще изям яйцата :lol: Лек ден и от мен :idea: :1258:

olq_ua
5th April 2010, 13:17
Христос Воскресе!
Момичета, пожелавам ви много здраве, любов,късмет и желаните от вас минусчета!
Днес ми е въглехидратния ден и от вчера ми се вие свят и са ми запушени ушите..никога не ми се е случвало мисля че е низко кръвното!! :1202: и майка ми ме накара да изпия сутрин голяма чаша кафе (пропуснах закуската) и малко парче козунак и парче щрудел да се пооправя малко, че...хич не готино , ама не искам да спирам диетата! някой съвет момичета какво да правя?
иначе съм на 36 ден
http://lines.myjane.ru/rules/336244/weight/81.1/line.png (http://www.myjane.ru/lines/)

Ice Cream
5th April 2010, 13:38
[quote="olq_ua"]Христос Воскресе!
Днес ми е въглехидратния ден и от вчера ми се вие свят и са ми запушени ушите..никога не ми се е случвало мисля че е низко кръвното!! :1202: и майка ми ме накара да изпия сутрин голяма чаша кафе (пропуснах закуската) и малко парче козунак и парче щрудел да се пооправя малко, че...хич не готино , ама не искам да спирам диетата! някой съвет момичета какво да правя?
quote]
Мен ми се запушваха няколко пъти (по-скоро заглъхваха за кратко) преди като бях на диета и след фитнес. И според мен ти е паднало кръвното,но не знам дали баш козунака и щтрудела ще те оправят. Хапни парче шоколад,пийни чаша кола (Light примерно в твоя случай) и пий много вода или черен или зелен чай си направи,ако имаш. Ще те освежи.

petia_britney
5th April 2010, 13:40
Честито Въскресение!!!
Вчера бяхме пак на село и протеините ми харесаха-ядох наобяд паржолка на скара със зелена салата+1яйце,вечерта същото+2яйца :) Днес съм на козунак(неголямо парче)и довечера пак.Радвам се,че козунака свършва и няма да ме изкушава повече :twisted: Утре с плодове те ще се пречистя!!!

olq_ua
5th April 2010, 13:51
Ice Cream mersi mnogo, 6te probvam!

CrazyMuffin-
5th April 2010, 17:13
Момичета, аз още в началото се предавам, знам, ама.. Бях споменала, че съм болна - влошава се.. Почвам да пия някакви антибиотици, че кашлям да не казвам като какво :shock: Майка ми ми нажира чай с мед в устата всеки ден, каква полза да си на режим.. Ще опитам поне да се храня здравословно, предполагам след седмица някъде ще ми мине и пак ще пиша :roll:

evita_07
6th April 2010, 08:50
Христос Воскресе!
Нямаше ме 3 дни,бяхме на село и съответно не съм влизала и писала.Сега обаче ме е срам да пиша-като гледам,как повечето сте си запазили режима и нямате кой знае какви груби грешки.Аз 3 дни смесвах здраво храните от всички групи,7човека бяхме и постоянно се готви и нареждат маси. :roll: Снощи пък за капак от масата на село тръгнахме и директно на рожден ден-продължих да ям от всичко. :popcorn_girl: Това е-3дни тотален провал,не знам сега как ще си оправям бакиите.Днес ми е плодовия,но мисля и утре да е пак такъв и дано се поизчистя малко-ще продължа режима до където съм стигнала,няма да започвам от начало. :2021:

Лек ден на всички и успех!

olq_ua
6th April 2010, 10:16
Здравейте момичета!
малко съм наплашена че последни няколко дни имам световъртеж и шум в ушите, което е високо кръвно! и не знам какво да правя..
няокой съвет или същите проблеми да има?

petia_britney
6th April 2010, 12:53
Здравейте!Оля,ако питаш мен иди на лекар,з-то ако е високо кръвно хич не е добре.В диетата пише,че е идеална за регулиране на високото кръвно,би трябвало да е така.Но ти се прегледай за всеки случай.Аз днес съм на плодове и за сега 2ябълки и 1 портокал. :)

minivi
6th April 2010, 13:06
Евита, не се притеснявай. Не си сама и аз съм с тебе. Последните 4 дена такова ядене беше, че чак ми стигна до гърлото. Обаче голяма работа, си казвам на себе си. От днес съм отново в режима, продължавам както би трябвало ако не съм спирала диетата. Аз днес съм на варива и за обяд леща чорба и тъй като в 12.37 ч започва фаза на луната мисля да изкарам до утре на обед на течности. Утре от обед си продължавам на въглехидрати и се надявам кантара да е благосклонен към мен.

apetitka
6th April 2010, 15:16
Здравейте сладурани:)!Покрай празниците не съм имала време да влизам в нета,прочетох как сте изкарали и се радвам,че с нови сили продължаваме напред.И аз поразместих дните и леко хапнах в повечко,но вярвам,че не е непоправимо,като се премеря в събота ще ви споделя какво "вещае" кантара:).Пожелавам ви весел ден и вече следпразнично да сме по-сериозни и изпълнителни по отношение на режима!:)

olq_ua
6th April 2010, 15:32
а сега нижо не мога да разбера... запушени са ми ушите, но днес си премерих кръвното и ми е низко 100-105 на 80...
не ми е лошо ,но не ми е готино с тези запушени уши..какво да правя, не ми се спира диетата щото днес разбрах че съм -10кг!!!! не знам вече..не ми е лошо, ама и съм притеснена за това кръвно, но иначе не ми боли глава нищо..просто малко замаляло
някой съвет..моляя

olq_ua
6th April 2010, 17:23
taka, mimi4eta nz kak e pri vas ama az razbrah kakvo stava pri men..sys vsi4kite simptomi-imam ponijen hemoglobin kojto e v sledstvie na lipsa na jelqzo!koeto si e anemia :!: i sym pritesnena, poneje sym v Holandiq sega i ne moga da otida na lekar, ama skoro se prebiram i 6te otida!nz kvo da pravq za6toto uj qm vsi4ko i 6to izvednuj imam lipsa na jelqzo!mojebi neshto kriza ima organizma zaradi 10kg deto svalih za mesqc?
helppp!!!!!!!
nz moje da piq jelqzo otdelno kato dobavka ama to pak trqbva da se otide na lekar i ne iskam da spiram dieta! :idea:

geri_4ka
6th April 2010, 17:45
Момичета моя режим завършва утре :girl_dance: ще гледам да се премеря за да видя какви са ми окончателните резултати и ще пиша.Но въпреки че го приключвам режима когато мога ще влизам да пиша и мисля да си продължа със разделното хранене и за напред успех и на вас :wink:

neli4ka
6th April 2010, 17:59
Здравейте,момичета.И аз съм на режима от 2 семици.Чуствам се добре.Не съм се мерила и не знам дали съм свалила нещо.Искам да се премеря чааак след,като приключи първия цикъл,за да не се демотивирам.Усещам,че съм свалила на корем и на цици :lol: .Не искам да свалям на цици обаче. :roll:
Лека вечер на всички. :wink:

geri_4ka
6th April 2010, 18:42
Неличка правилно си решила според мен.Мери се по-рядко.По-честото мерене води до вманиячаване и просто за мен няма смисъл.И аз се мерех така през месец.Само си засечи мерките.Другото което исках да ти кажа относно че неискаш да сваляш гърдите жените като започнем да отслабваме първо там сваляме мойте също се стопиха много ме е яд ама няма начин :x

esi
6th April 2010, 19:34
Olq_ua, аз не пиша във форума, въпреки че от много време го чета, но бих искала да те подкрепя. Шума в ушите и това, че си замаяна може да има много причини. Възможно е дори да си само преуморена или да имаш вирусна инфекция. Когато човек отслабва рязко, имунитета му пада. 10 килограма по-малко са нещо сериозно и мисля, че различните организми реагират различно на такива промени. След около два месеца на Дюкан свалих 10-12кг. Наложи се да ме оперират (не беше планирано) и се оказа, че хемоглобинът ми е 105 (не знам мерната единица), но нормата е 120-160. Никога преди това не съм имала такъв хемоглобин, затова го свързвам с диетата. В нета прочетох, че има храни, които го понижават.(Например зеленият чай, прясно мляко.) Като разбрах, че ми предстои след 10 дни операция, а имам нисък хемоглобин, започнах да пия сок от червено цвекло и да хапвам бадеми, дробчета и т.н. За 10 дни хемоглобинът ми се беше нормализирал и станал 136.
Разбирам колко си мотивирана да продължаваш с диетата поради добрите резултати, но поставяй здравето си на по-важно място. Ако трябва просто намали темпото, като хапваш известно време повече от подходящите за диетата храни. Почини си, пролет е и умората се е понатрупала във всички ни. Пожелавам ти бързо възстановяване и успех с диетите.

дундьо
7th April 2010, 07:52
Здрасти на всички! Аз малко се поизгубих. За празниците не питайте, че даже вчера не знаех какъв ден трябва да ми е. Всичко оплетох като Евитка. И бях спокойна, защото преди празниците бях 78 кг. Обърнете внимание на линийката, нарочно не я местя, за да видите ефекта. Сега не смея да се претегля, защото така се освиних, че не е за разправяне.
Включвам се най-вече заради Оля. Оленце, много хора съвсем погрешно свързват анемията с ниското кръвно. Най-отговорно ти заявявам, че не е така. Няма никакъв проблем да имаш високо кръвно и нисък хемоглобин, както и обратното. Хемоглобинът ти не е в някакви критични стойности, не се шашкай толкова. Еси ти е обяснила доста добре нещата. Лично аз не мисля, че самото намаляване на теглото води до понижаване на хемоглобина. По-скоро е дефицит на определени храни. Сега е сезонът на копривата. Вместо да пиеш медикамент с желязо, яж коприва, и то сурова. Направмена на зелена салата е много пикантна и вкусна. На мен ми е фаворитна. Само да не е от район, където пикаят животни. Не бой се, не пари в устата. Ако не понасяш жаренето по ръцете, обработвай я с ръкавички. После като я омешаш с продуктите за зелена салата и я овкусиш, при разбъркването се намачква и си загубва паренето. Яж дроб в протеиновия ден. И продукти, които имат витамини от група В. Идеята за червеното цвекло е чудесна. Дори можеш да си го стържеш в салатата от коприва. Също жълтъка на яйцето. Във въглехидратния ден включи покълнало жито - един от най-добрите източници на вит. В. Имай предвид, че колкото и желязо да погълнеш, ако щеш арматура да гризеш, без вит. В то не се усвоява. Според мен там е проблемът. Не че не си яла желязосъдържащи храни - все пак ядеш яйца - при диетите не случайно ни предупреждават да пием мултивитамини, ама ние си правим оглушки. Имаш дефицит на витамини. Впрочем пила ли си наскоро някакъв антибиотик? Всички антибиотици "изяждат" вит. В. Шумът в ущите вероятно е от кръвното. Ако имаш високо кръвно, организмът ти е свикнал с него и сега му идва много ниско, докато се адаптира. В промото на диетата се рекламира, че тя оправя високото кръвно. И ако си пиеш хаповете за високо... ще трябва да коригираш дозата - не да ги спираш! - само да я намалиш. Браво за резултатите ти. Не ги предавай сега. Вярно, че човек трябва да си гледа здравето, но с годините все повече се вбесявам на мнения - особено лекарски - които поставят въпроса така: или здравето, или хубава фигура. Т. е. безумие и лекарска безпомощност и безотговорност е двете неща да се противопоставят и да искаш човек да избира между тях. И двете, дедо попе, и двете!!! Още повече, че именно излишните килограми с нищо не помагат на здравето.

Piny
7th April 2010, 08:03
Дундьо, честито за 78те килограма!
Аз се бях хванала на бас с Даниски че ще си под 80кг на следващото теглене- сега ще и смъкна и последната риза от гърба!
А за освинването не се притеснявай - аз се бях освинила 5 дни - бяхме на почивка в Хърватска - 5 дни ресторант на обяд и вечеря- а готвачът французин- просто магьосник. После бяхме и у свекъра и там се оядохмe. Като се върнах - 2кг в повече. Направо се шашнах - за 5 дни - 2кг
Но днес 2дни по-късно ( сега съм на твоя житен режим) пак съм толкова колкотo бях преди празниците 60,8кг

дундьо
7th April 2010, 08:19
Здрасти, Пини! Таман се засилих към другия форум да ти искам чехлите, обаче не ме пускат да вляза. Регистрирах се, ама още не става. Не ми е активиран акаунтът, доколкото разбирам. И сега не знам да чакам администраторът ли да я свърши тая работа, или аз нещо не съм донаправила като хората. Още предната седмица щях да се фукам - кой сега е № 1 - обаче на работа ме засилиха в подкрепление на друг отдел и въобще не смогнах да се примъкна до компютър поне да ви изчета. Сега пък не съм толкова възторжена, защото след празниците не смея да се претегля въобще. Хич не ща да знам в момента.

Piny
7th April 2010, 08:26
претегли се непременно! Това е много важно- освен това дори и да си качила като мен 2кг - виж че за 2-3 дни се смъкват. Важното е да знаеш срещу какво се бориш. Като се предприемат мерки на време - килограмите бързо се свалят
За другия форум - да - това е нормално- до довечера ще ти е активиран акаунта

petia_britney
7th April 2010, 12:58
Здравейте и от мен!Добре дошла на Неличка и успех от мен :wink: На Оля поздрави за свалените кг и ако следваш съветите на Дундьо и отидеш на лекар всичко ще се оправи. :) Аз съм протеинова днес-закуска 1ябълка,обяд-2яйца на микровълновата с малко сирене и кисело мляко :girl_eat: Преди обяд се скапах от чистене и дом.работа :washing: лно поне така изгорих някоя калорийка.Малкия заспа и сега си отпочивам вече :)

дундьо
7th April 2010, 13:09
Петенце, радвам се да те... прочета. Ние до един момент се движихме в пакет с тебе, не знам кога сме се разминали, може би на водния ми ден. А може и покрай празниците хептен да съм я оплескала и да съм объркала дните. Обаче сега вече съм в крачка.

olq_ua
7th April 2010, 13:21
Дундьо мерси много за инфото! :2020:
днес вече се чуствам супер, нито ушите ме притесняват нито нищо, но всепак се чуствам малко слаба..
що се отнася за хапчета-не никакви не съм пила скоро време!така че мисля че е заради липсата на витамини, времето и низкото кръво!
вчера ми беше плодовия ден, но заради тва с ушите изядох 2 бонбона и малко се поосвестих-не знам дали е лошо или добре ама ми помогна ;)
днес закусих с една ябълка и на обяд си направих скариди и салатка, но не можах да изям нито едното нито другото!!! и мисля да го изям след 3 часа а не след 4 щото и без това е малко храна а има доста желязо и други витамини!(малко поискривих диетата , но не ям много и не ям непозволеното и най-важното СВАЛЯЯЯММ!!!! :girl_haha: :cool_new: :2043:
така че мисля не е голям проблем а и се чуствам по-добре така!
и най-якото че свалих тези кила,но приятеля ми не ме е виждал от 2 месяца и ще препадне като ме види!!!!! :girl_dance: той никога не ме е виждал толкова слаба :1211:

olq_ua
7th April 2010, 13:25
ето малко да добавя ;)
мацкиии успех на всички и хубав ден ви желая!!
МЕРСИ ЗА ПОДКРЕПАТА!!:2020: :girl_in_love: :2004:

http://lines.myjane.ru/rules/336244/weight/80.3/line.png (http://www.myjane.ru/lines/)

evita_07
7th April 2010, 13:32
Браво на Оля,но обърни внимание на здравето си.Както каза Дундьо,коприва,дроб,яйца,ла пад,спанак и всякакви зелентии ще ти помогнат.Успех!
Дундьо,браво да кажа и на теб за напредъка.Нищо,че малко се отплеснахме по празниците-човешко е,сега ще внимаваме малко и ще си влезнем пак в норма.Същото се отнася и за Миниви :) спокич момичета.
Днес ми е протеинов ден,но карам на плодове да разтоварвам.За сега съм на един банан.

Ice Cream
7th April 2010, 17:14
Ох,аз не мога да проумея наистина как за 5 дни се качват 2 кг :roll: Направо ми звучи плашещо,още повече като човек преди това е бил на диета и някакъв здравословен режим и съответно стомаха все пак се е свил :roll: То за да качиш 2 кг за 5 дни трябва да си приела едно излишни и неизгорени 14 000 калории :shock: Коетро грубо е по-около 3000 Неизгорени калории на ден...Ти ако гориш примерно 2000,значи трябвало да си приемала 5000 :? Според мен може би има примерно качен половин килограм под формата на мазнинки,а другото е шлаки,които след това с няколко дни леко хапване ще се причисття...пък дали съм правааа...

daniski
7th April 2010, 20:54
питайме мене как за 3 дни съм качила 4кг....направо необяснимо...и не падат,щото аз си тъпча... :shock:
дундьо,браво!ти ме задмина!!никога не съм стигала до 78...

дундьо
8th April 2010, 07:42
Айс, може и да си права, ама по-вероятно е да не си. Поне в моя случай. Нали прочете Даниски. Аз я разбирам, защото сме абсолютно от една порода. Сестри да бяхме, нямаше толкоз да ни съвпада генът. Глей се`а, точно защото си била на диета, организмът ти те дебне да кръшнеш и моментално прибира в запас всичко, което подаваш, че не ти знае акъла кога пак ще му подадеш. То затова е йо-йо ефктът след диета. И понеже моят организъм (и на Даниски) явно е по-умен от нас, все гледа да ни надхитрява. Ама ние сме му фанали цаката да го надлъгваме. Освен това играе роля и възрастовият фактор - при мене де, не при Даниски. С възрастта все по-малко калории са необходими на организма, доказано е. Аз водя заседнал живот, и работата ми такава, седяща, Та никак не е трудно да си надскоча калориите двойно и тройно. Пусти апетит и лакомия. Та ти не вземай пример от мен, когато му отпускам края, ами си бъди стриктна.

дундьо
8th April 2010, 07:50
Данискииии, доживех да та задмина. Макар и за момент. Щото още не се качвам на кантар след празниците. И какво да се качвам, то фиестата не спира. На работа продължаваме да мъкнем яйца, козунаци, кифлички и сладкиши. Все има някакъв повод да се освиним за поредно. И около мен едни колежки въртокъщници, изпонаправили сума тий вкусотии, юди с юди такива! И Дундьо хапва, да им не счупи хатъра и да не го заподозрат в диета, щото аз продължавам да не говоря за това. Само ма е яд, що са не хванах и с тебе на бас, че да си складирам още едни чехли :P

дундьо
8th April 2010, 07:57
Оля, да не забравя, повечето от нас имат сериозен дискомфорт в плодовите дни. Някои се адаптират с времето, на мен и до ден днешен ми е зле - главоболие, виене на свят, гадене, треперене, отпадналост. Дъщеря ми е същата - още като ученичка всеки опит да мине на диета с плодове се проваляше още първия ден, защото така й призляваше, че направо се свличаше на легло. Може и при тебе да е така. Чудя се на хората, дето ходят в дебелариум при д-р Емилова, как оживяват въобще.

Ice Cream
8th April 2010, 10:31
Дундьо,аз съм пазила през живота си поне 3-4 пъти диети,но така и не се "запознахме" с тоя йо-йо ефект и дано никога де! Като бях на около 17 години и достигнах наййй-дебелия период тогава (пубертет,гаджета,нерви,без контролно плюскане и т.н.)-60 кг,тогава за точно 4 месеца свалих 20 кг. и бях станала 40 кг. (като в последните там 2-3 седмици от диетата е имало дни на по 1 ябълка и един морков на ден),след тва такъв апетит ми се отвори за всичко,че захранването,ако въобще имаше такова беше кратко и след тва си минах на нормален режим и си хапвах солидно..първоначално само хляб Бонус,а после постепенно минах и на бял хляб и то вечер си ядях по 2 филии с квато манджа има+десерти и така..даже се хванах на работа след тва и почти всеки ден пица на парче,макдоналдс иии сладолед+кола,вафли...И в крайна сметка никога не успях да стана пак 60 хахаха....чак 4 години някъде след тая диета да качих към 10-12 кила с безразборно хранене и никакъв спорт :lol: Даже сега преди тая диета последната всяка вечер вечерях към 6-7 часа и после към 22:30-23 часа...и то ядки,сандвичи квото падне :lol: А твааа след строга диета,че бързо се качват двойно то по тая логика тогава за няколко месеца от 40 трябвало 80 да стана :lol: А аз за 4 години едва 12 кг от тях :lol:

CrazyMuffin-
8th April 2010, 11:51
Момичета, от днес пак съм при вас. :1259: Не ми мина напълно, ама усещам, че след 1-2 ще съм ОК. :) + 1,5 кг съм, но предполагам ще ги сваля лесно, защото са качени за няколко дни :roll: Вчера ходих във Варна ииии след това цялото вървене (от центъра, където е 1-я Макдоналдс :lol: ) доо мола... Днес съм с мускулна треска :evil: Но може да изляза да бягам, че времето е хубаво. Пък треската - е, тя ще ми мине :D ) По график ми е плодов ден, хубаво ли е да съм си на плодове или от началото - белтъчини? Имайки впредвид, че ще го смятам за 1ви ден? :idea:

дундьо
8th April 2010, 12:29
За съжаление, Джейни, логиката не е моя. Ти може да си изключение от правилото, и то мноооого рядко изключение, обаче йо-йо-то си го има. Е, питай и другите мацки да ти се оплачат. Двойно не значи като си свалил 10 кг да върнеш 20, а да си върнеш 10-те, ама и с горница. Най-пресния пример около мене е колежката, от която научих миналата година за Дюкан. Тя светкавично свали 10-11 кг, за няма и 2 месеца, а е над 50-те. Имаше още много да сваля, обаче почна нарушения, а-ха да се върне в пътя, а-ха, а-ха, чакай, че то зимата студена, чакай празници, чакай децата на гости сега. Оня ден ми се оплака, че след Великден е счупила всички рекорди за всички времена на кантара и беше в паника. Никога не била тежала толкова. Тя не си направи 3-та фаза, уж не се тъпче, а пък - ей го на. Сега щяла да се връща на Дюкан. Мисля, че няма да й се получи - свикна с нарушенията. Ще държи, ще държи и пак ще я оплеска. А препатилите казват, че вторият път не действа така бързо. Уточнявам, че говорим за много килца, не 4-5. Дано пък да успее.

petia_britney
8th April 2010, 13:00
Привет!Искам да пожелая на Геричка да не връща изгорените кг и да влиза по-често да пише за разд.хранене,че и мен това ме чака и може да си обменяме опит.Успех и много положителни емоции през лятото :) Аз иначе днес си хапанх ориз със зеленчуци,а пък за довечера имам малко царевица.А,щях да забравя:-1кг надолу за моя милост :D :1207: .Най-сетне съм на 60 :!: Още 2,3 и съм готова,но незнам дали ще се вместя в режима,може да ми остане 1кило за след това :)

geri_4ka
8th April 2010, 15:53
момичета вчера ми беше последния ден от режима.Премерих се окончателно да се отчета:Започнах режима 77кг в момента съм 66кг което ще рече -11кг.Обиколките когато започнах ми бяха:Талия-89см в момента ми е 78см което ще рече -11см. Ханша преди-117см в момента-107см -10см и тук.Гръдна обиколка преди-100 сега-88см което ще рече -12см.Дясно бедро съм свалила 5см ляво бедро-5см.При мен определено резултата е добър и се радвам на постигнатите резултати.Желая ви успех и на вас :girl_kiss2: :dirty_dance: :girl_dance:

olq_ua
8th April 2010, 22:17
Zdravejte macki!!!
Днес нещо ме изби на ядене, но не беше чак освиняването, нито съм яла непозволените неща по празниците!!!та какво ядох днес- ябълка, спаначена супа за обяд, и за вечеря изядох малко салата и ориз със зеленчуци, но някъде след час папнах малко картофки.. :oops: :shock:
но това беше преди 7 ! и като цяло ям до 7 часа, не и до 8 ;)
но повече няма да се искушавам и за цялата диета не съм правила така, така че ми е простено :roll:
утре съм на въглехидрати, но отивам за 2 дена при бротовчед на гости и ще съм силна!!!

Shandi
9th April 2010, 09:03
Добро утро, момичета!
При мен нещата вървят уж добре...кантарът ще покаже тази неделя. Днес ми е плодов ден, а утре първият воден..дано всичко мине ок. Хубавото е ,че и през двата дни ще съм по цял ден в библиотеката (наблжава важен изпит) иии времето ще мине бързо (поне така се надявам). Днес съм намислила 3 ябълки и 2 банана..знам, че е много, ама иначе ще ми е трудно да помня нещата, а трябва да уча наизуст :?

Гери, браво за резултатите..така даваш още по-голям стимул на тея, които сме още на режима! :2043:

Лек ден на всички.

petia_britney
9th April 2010, 12:36
Гери,поздравления за резултата и да пишеш от време на време,ще те чакаме :) Аз днес малко попрекалих,за обяд си направих вегетарианска пица и вместо 1 парче изядох 3 :shock: :wall: :oops: Защо го нап,авих и аз незнам.Дано не се отрази на резултата ми от вчера. :roll: Довечера ще хапна нещо леко-салата и или пък плод.

CrazyMuffin-
9th April 2010, 18:32
Поздравления, Гери!!

Аз щях да почвам от вчера - реших днес, че ми е белтъчен като за първи. Справих се, не много добре, ама става..

Закуска (9:50)
- банан
Обяд (15:30)
- пилешко филе и салатка
Междинно (18:00)
- ябълкаМеждинно 2 :cry: (19:20)
- 1 оризово блокче
Чудя се въобще дали да има вечеря.. :?: Ако има ще е половин обяд, ама даже не ми се яде...

Ice Cream
9th April 2010, 21:13
Поздравления, Гери!!

Аз щях да почвам от вчера - реших днес, че ми е белтъчен като за първи. Справих се, не много добре, ама става..

Закуска (9:50)
- банан
Обяд (15:30)
- пилешко филе и салатка
Междинно (18:00)
- ябълкаМеждинно 2 :cry: (19:20)
- 1 оризово блокче
Чудя се въобще дали да има вечеря.. :?: Ако има ще е половин обяд, ама даже не ми се яде...
Как така "не много добре"?! За един банан,една ябълка и пилешко филе със салата :roll: Абе еййй момиче не се вманиачавай толкова,до нищо хубаво не води да ядеш прекалено малко,а все да мислиш,че е много и си прекалила..

CrazyMuffin-
9th April 2010, 22:27
Не.. има определени изисквания. Примерно за днес трябваше да има 4 часа между храненията. Плодът се смята за самостоятелно хранене.. 15:30 - 18:30 - 3 часа.. След час и 20 минути пак. Там е проблема =)))

Ice Cream
9th April 2010, 23:00
Не.. има определени изисквания. Примерно за днес трябваше да има 4 часа между храненията. Плодът се смята за самостоятелно хранене.. 15:30 - 18:30 - 3 часа.. След час и 20 минути пак. Там е проблема =)))
Ей за тва никога не пазя някви точно предписани диети :))) Няма как да стане,ако огладнея след 3 часа да чакам да минат 4,че да ям,щото "така трябвало",абее яяя :) хехехе..ма всеки сам за себе си преценява де :)

CrazyMuffin-
10th April 2010, 11:34
Ам, за всеки влак си има пътници :)

:offtopic:

petia_britney
10th April 2010, 12:59
Здравейте и от мен!днес съм на салати и плодове,малко ме носи главата,май пак ми е паднало кръвното :roll: Успешен ден на всички!

evita_07
10th April 2010, 14:20
Гери поздравления за хубавите резултати.Пожелавам ти да успееш да запазиш минуса и не ни забравяй. :) Успех!

Аз не знам,какво да кажа-моите празници излезнаха 6 дни. :girl_hysteric: Щях да правя два плодови от вторник да разтоваря-да,ама не.Вечерите все провали,невероятен апетит имах-още с отварянето на очите,може би заради това че се е канело да идва мц-то.Днес вече дойде.Вчера-банан и чаша прясно мляко с нес и кола пих,днес до момента съм пак на чаша мляко с нес,а утре ми се пада протеинов :roll: -въобщеее,какво да говоря.От вчера поне започнах да разхвърлям всичко у дома,пролетно основно почистване и имам доста движение.Ще видим,като ми свърши какво съм си причинила-кантара ще се каже думата. :2022:

geri_4ka
11th April 2010, 11:32
Благодаря ви момичета!Успех и на вас :wink: сега трябва да се постарая да си ги запазя свалените кг.На доста приятелки казах за режима и всичко живо се е запалило като вижда по мен че има резултат и ефект :D хайде да ви оставям че излизам да тичам :2019:

petia_britney
11th April 2010, 12:40
Привет,къде са всички,напоследък много са оредяли редиците ни? :) Днес съм на белтъци-за обяд таратор+варено долно пилешко бутче. :) Гери,мисля че ако продължим и след диетата с разделно хранене няма да качваме кг отново.Поне няма да са както преди.Успех на всички!

Shandi
11th April 2010, 12:47
Здравейте, момичета!
Вчера ми беше първият воден ден..мина успешно, без прегрешения, даже и на фитнес успях да отида. Не бях гладна, даже се чувствах прекрасно.
Днес се теглих..и съм минус 2 кг, но няма да мърдам чертичката, тъй като си мисля, че това е само от водния ден. След 2 седмици ще има пак среща с кантара.
Белтъчен ден - закуска - ябълка, а обяд - салата от красатвици и варени яйца, за вечеря мисля пак салатка и кисело млекце :cool:

petia_britney
12th April 2010, 13:31
Поздравления Шанди :1207: Само така и занапред!Днес съм на бобовден :) Хапнах си царевица :) ,а пък довечера ориз.

daniski
12th April 2010, 19:18
дундьо бе що не местиш тая лентичка!?!? :shock: аз я знам че е 78 вече...

apetitka
13th April 2010, 09:13
Здравейте мацки,редовно ви чета,но нямах време да пиша,но ето ме:).Чудесно,че сте в пролетно настроение и се справяте положително с режима и аз така,но да си призная 2 кг които бях свалила си ги върнах по великденските празници,но съм се стегнала и вече не нарушавам и само за последната 1 седмица съм ги свалила отново:) и пак съм 60кг.Остава да продължавам да свалям искам да стана 54-55кг и вярвам,че ще успея,режима е благонадежден и бая хора около мен ги увлякох по него:).Чудехсе за плодовия ден вечерите са ми малко трудни дали е позволено вместо плод да хапна салатка с сурови ядки?Весел ден пожелавам!

petia_britney
13th April 2010, 12:47
Здравейте и от мен!Денят е прекрасен и преди обяд бяхме с малкия навън,поигра си доста и сме доволни и двамата :) Днес съм на въглехидрати,за обяд ядох гъбена каша,незнам дали се пада за този ден,но понеже има доста брашно вътре предположих че е подходяща.Довечера ще хапна сигорно малко шоколад,че днес ми дойде МЦ и чувствам че ми се увеличи апетита и сладкото е подходящо за днес.Дундьо,още ли си на режима?Пиши!

petia_britney
13th April 2010, 12:49
Апететка,понякога в плодовите дни и аз правя така ям салата най-често зелена за вечеря.Мисля,че не е проблем. :)

geri_4ka
13th April 2010, 14:49
Привет момичета и аз съм отново в редиците.От днес започнах пак режима за още месец-два.Днес ми е белтъчен ден и минава добре :D

Shandi
13th April 2010, 16:53
petia_britney, сега вървим заедно.. :girl_dance: и аз съм днес на въглехидрати..за закуска изядох 1 банан, за обяд - спагети, а за вечеря..ще видим.
geri_4ka, нали уж трябва да се чака още 90 дни, преди да се почне диетата пак?

И един въпрос..салатка става за плодовия ден, ама предполагам не трябва да се овкусява или...?

geri_4ka
13th April 2010, 17:46
Да знам че трябва но аз реших да я пазя още 1-2 месеца заедно с което и да тичам за да мога да си досваля и останалите ми 6кг не за друго просто мое си решение :wink:

Shandi
13th April 2010, 18:54
А бе със спорт и правилно хранене съм сигурна, че ще ги свалиш тези килца.. :D
Аз от тази диета се научих да се храня по три пъти на ден... сега събирам информация за разделното хранене, с което смятам да продължа..ама има още врме докато му се види края на тази диета.

Само минусчета ви пожелавам!

geri_4ka
14th April 2010, 08:41
Е то това е хубавото че и аз се научих да ям 3 пъти в деня.Свикнах си с разделното хранене и страшно много ми допада.Затова и реших още месец да покарам с режима и спорт пък после то си е съвсем нормално човек да продължи на разделно ханене ако иска да си запази килцата свалени :cool:

apetitka
14th April 2010, 10:38
Здравейте:).Искам да поздравя Геричка за свалените кг,евала справила си се страхотно.Радвам се,че единодушно ни допада разделното хранене,и аз съм много радостна,че най-после намерих себе си в него:),омръзна ми да се улисвам по глупави и най-вече "гладни" диети.Хубавото е,че това си е хран.режим и може да се спазва цял живот без да се гънем от лишения:).В събота като се притегля ще пиша дали съм свалила нещо за последната сдмица-дано:)!

dima_hs
14th April 2010, 11:02
:?: Здравейте!Аз съм нова тук.Съвсем в началото на диетата съм и за сега още е рано за резултати. :D Как мислите на 42 години съм -ще имали резултат тази диета-пробвала съм какво ли не и йо-йо ефекта ме връща на килограми които са повече от предишните :?:

petia_britney
14th April 2010, 12:52
Здравейте,Геричка радвам се че си отново с нас и ти пожелавам успех от цялото си сърце :wink: Добре дошла на Дима,както виждаш всички сме довлни от режима и мисля че ще ти се отрези много добре и ще се чувстваш добре. :) А за йо-йо ефекта,зависи само от самата теб,изкарай си режима,после ще го мислиш.Успех и много късмет.Аз днес съм на плодове,мъчи ме адски глад(това е всеки път когато съм в цикъл) и гледам да удържам положението.Наобяд ядох една малка краставица,а сутринта банан.

dima_hs
16th April 2010, 09:10
Здравеите !Искам да попитам могат ли да сеизползват в тази диета овесени трици/богати предимно на протеини/ ,също и кога мога да си позволя ядки, защото не ми е много ясно :?:

mushmoranka
16th April 2010, 11:55
Zdravejte mili dami!
Az se poisgubih, no sega sym otnovo tuk! Moga da se pohvalia, che do momenta sym svalila 11 kg i prodylvavam! Ostavat mi oshte 9-12kg (kato kazwam 12 imam predvid za idealnoto teglo, a 9 za ne tolkova idealno). Promenite v men- mnogo- ot sprihava i mnogo razdraznitelna, sega sym spokojna i po-usmihnata, hodia po 25 km na den, koito ot utre shte stanat 30, razdelnoto hranene veche mi e predelno iasno i cialoto semejstvo shte se hrani po nego, sled kraia na dietata mi!

petia_britney
16th April 2010, 13:03
Здравейте,поизгубихте се нещо?Браво на Мушморанка,щом си свалила толкова много и другите ще свалиш,не се притеснявай :) Дима,щом овесените трици са богати на протеини хапвай ги в протеиновия ден,мисля че няма да има проблем.Никъде в диетата не се споменава за тях,но и преди е имало въпроси за тях и някой беше казал че може да се ядат.Аз лично не ги харесвам,но всеки си има вкус,такмо ще ги комбинираш с прясно или кисело мляко.Ти си знеш.Моят вчерашен белтъчен ден мина по план-яйца по панагюрски за обяд и сочни крилца със зелена салата за вечеря.Д :roll: нес ми е бобов-картофи на фурна за обяд и за вечеря. :girl_eat: Айде,да пишете!

geri_4ka
16th April 2010, 14:42
Момичета аз днес съм на белтъци трябваше да ми е плодов но аз не го пазя вече а ги карам два поредни белтъчни дни.Закуската я пропуснах защото станах късно.А за обяд хапнах 1 кебапче със салатка от домати и краставици преди малко се върнах ходих да тичам и сега като си хвърлих душче ми така олекна като нов човек се чуствам :dirty_dance:

apetitka
17th April 2010, 07:42
Здравейте на всички,както обещах събота се меря и пиша за резултати.Малко съм разочарована-за последната седмица не съм мръднала ,закотвила съм се на 60 кг.По напредналите ще кажат,предполагам,че е нормално,все пак съм в началото на диетата, а и като цяло като чели хапвам повече като количество от повечето ви:).Явно ще трябва да се огранича ,за да продължа да свалям.Хубав ден момичета!

petia_britney
17th April 2010, 13:15
Привет момичета,а бе какво е това скапано време,края на април сме,може ли пък все да е студено и да вали :x Направо ми скапва деня това време.Иначе днес съм на въглехидрати,направих си едни бутерки с локум и хапнах 2 за обяд,довечера пак. :) Апетитка,както знаеш в определен момент от диетата всеки има застои,не се притеснявай ще сваляш пак.Успех на всички!

Desir3
17th April 2010, 23:05
Привет на всички отслабващи мацки ;) Режима, който спазвате (не го наричам диета, защото обикновено диета=глад) според мен е наистина удачен за всеки сезон, приятен, лесен и полезен (регулиращ метаболизма и т.н.) Ето защо и аз бих желала да се включа в клуба на здравословно хранещите се :) В началото на април бях започналаа въпросната 90 дневна диета, но покрай празници, работа, учене..малко се поизложих..затова от утре съм решила да съм на чисто и да съм стриктна, понеже идва лято все пак..а излишните килограми само създават неудобство и комплекси :roll:
Слагам началото...18.04.2010г, години - 19, височина 166см, тегло 58кг...идеална цел... - 6/7 кг... от режима + стегнати бедра, дупе и коремче от коремни преси и бягане :P Дано успея да вляза във форма за сезона на късите гащички и изрязани потничета..Ех... :1242: Съмишленички?

LORA-Di
18th April 2010, 13:30
Здравейте ! http://s18.rimg.info/813947cffd75e49269f1cfb6a8358957.gif
Много добре звучи тази диета - комбинира основните моменти в няколко други известни диети .
Имам въпрос . По колко килограма ( горе-долу ) се свалят месечно ? ... Интересува ме личният ви опит .

Desir3
18th April 2010, 14:25
Здравей, LORA-Di :} Щом те интересува личен резултат..ето моя:
към 29.03 - 61,7кг
към 07.04 - 58,9кг
към 13.04 - 57,4кг
Всички знаем, че е много окуражаващо да видиш минусче на кантара, но ако си спазваш режима, а кантарът не отчита нищо, това съвсем не означава, че не отслабваш..при някои, резултатът се появява по-късно, особено, ако диетата е съчетана с фитнес (мускулчетата тежат повече от тлъстинките). Надявам се да съм те мотивирала, успех! :2046:

LORA-Di
18th April 2010, 15:44
Доста е добреhttp://s4.rimg.info/94d983eb65d60bd86cbe5cb198e880e5.gif ... Ще взема и аз да се присъединя към вашия клуб ... Че диетата , дето я пазя в момента е доста свободна , което е от една страна добре , но от друга , по-лесно е да я нарушиш ...

petia_britney
19th April 2010, 12:54
:wellcome: на Дежър и Лора ди!!!Режима е много приятен и ще ви се отрази много добре,успех и по-малко съгрешения!На мен ми остава малко до края,вчера бях на плодове целия ден,такмо почнах да свиквам истински с плодовия ден и режима свършва :) ,но ще се постарая и занапред да си правя такива дни.Днес съм на яйца със сирене на микр-вата,а пък довечера имам повод да си хапна месо(свекърва ми има рожден ден :P )....!И така от мен,ако падне още едно кило няма да е зле,ще се постарая :) пък и така да остана,чувствам се добре и ще продължа с този начин на хранене.

Shandi
19th April 2010, 13:29
Здравейте и от мен..
добре дошли и на новите!
petia_britney, колко дни ти остават още до края?
Аз вчера бях на плодове..ама мина мнго мъчно тоя ден..даже го наруших с купичка варен карфиол, ама не смятам да го повтарям.
Закуската днес я прескочих, за обяд - салата от краставици, варено яйце и моцарела.

Лек ден на всички и повече движение!

Limoni-Johni
19th April 2010, 20:01
Момичета, четох, четох, но нещо не можах да се ориентирам.
Жито изобщо може ли? И ако може, към кои го броя - варива/бобови или въглехидрати?
Успех на всички.

дундьо
20th April 2010, 07:44
Геричка, аз защо бях останала с впечатление, че приключи с диетата?
Дима, овесените трици са богати повече на въглехидрати, отколкото на протеини. Яж ги и в бобовия, и във въглехидратния ден. Аз със тях си сгъстявах манджата, за да не правя запръжка и да не ползвам брашно. Гледам на тях като на неутрална храна,, така че не пречи някоя и друга лъжица в пилешката супа или омлета. Само през плодовия ден - не. Що се отнася до ядките, момичетата ги използват в плодовия ден за по-леко издържане. Но понеже никъде в диетата не пише, че са позволени, аз се въздържах от тях. Същото важи за житото и овесените ядки. Спазвам правилото: нещо, което не е упоменато и не ми е ясно по логиката на диетата къде е , просто не го включвам.

dima_hs
20th April 2010, 10:31
Здравейте :D За сега още нямам резултати с които да се похваля-прекалено е рано още/минали са едва 8дни/, но имам въпрос-притеснява ме наличието в диетата на въглехидрати и бобови-по принцип свързвам всяка диета със зверски ограничения.И още -позволени ли са кремвиршите в белтъчният ден :?:

petia_britney
20th April 2010, 12:49
Здравейте,Шанди по принцип режима ми свършва на 24-04,т.е след 4дни,но аз ще продължа с разделно хранене и все едно че съм с вас.Дима,повечето от нас не смятат това за диета,а за режим,поне за мен си е начин на хранене в голяма степен(с изключение на това,че се ограничават количествата).Организма има нужда от всичко и точно за това режима е различен от другите.Ти си реши как го възприемаш и не се лишавай от ценните храни-бобови и въглехидрати.Относно кренвиршите,мисля че може да са за белт-ден,но по принцип не са много здравославни и аз ги изключвам.Въпрос на вкус :) Лимони,мисля че житото е при въглехидратите,но нека и другите да кажат.И така днес съм на бобови и пак си хапвам царевица(поздрав за Дундьо :wink: ),много ми харесва,нямам време всеки път да си приготвям нещо друго за това. :) Айде,успех на всички!

Limoni-Johni
20th April 2010, 13:57
Мерси за отговорите, момичета. :2020:

petia_britney
21st April 2010, 13:05
Ехоо,къде са всички???Аз днес съм на едни пълнозърнести био спагети,много ми харесаха като продукт и вкус и оттук нататък ще ги използвам.Имат малко различен вкус,но са много полезни :) Айде пишете!!!!

дундьо
21st April 2010, 14:42
Петя, а ти постигна ли си целта с диетата? Какво смяташ да правиш после?

Desir3
21st April 2010, 15:47
Привет мацки :) Разбирам защо всички са изчезнали - такова прекрасно пролетно време е навън, че направо е грехота да се забиеш пред компютъра :3000: Днес моя милост е на плодове - доста успешно минават дните - не усещам глад, а напротив - пълна съм с енергия! За това допринасят и упражненията - малко бягане, аеробика в къщи... :1301: Споделете - вие спортувате ли нещо /било то тичане в парка, фитнес или нещо др/ ? Колко често и какви серии?

petia_britney
23rd April 2010, 13:24
Здравейте,Дундьо като приключа утре с режима,ще продължа с разд.хранене и се надявам да си стигна кг заложени като крайна цел в линийката :) За сега се чувствам добре на 60 кг,но винаги може още :) Днес съм на белтъци,за обяд-сандвич със малко салам(не е много подходящо),но няма време за друго,скоро в къщи започваме голям ремонт и сега хвърчим назад напред за материали,цветове и т.н..По-късно ще си направя едно месо с подправки и салата за довечера.Айде,ще пиша утре за изпроводяк :D

geri_4ka
23rd April 2010, 17:00
Привет!
Дундьо правилно мислиш приключих го режима на 7ми април.Но реших от днес вече твърдо да си направя още 50ина дни продължение съчетано с тичане и да мога да си досваля оставащите ми 6кг до моята крайна цел.Тея дни е все едни гости едни маси не е за обядняване просто.Доста си позволявах и хапвах.Днес си премерих и мерките и килцата всичко си е така дори съм свалила 1см в талията.Но тези дни когато е времето хубаво го използваме с приятелките ми да тичаме.Днес дори тичах два пъти вървия път тичах 8км :2019: голямо потене беше паднало де.И сега следобяда още 6км и се чуствам перффе просто ама и нама начин де то лятото си дойде вече трябва да се покажем с хубави фигури :dirty_dance: днес хапнах за закуска:1 ябълка обяд:2 кюфтета с салатка от зеле и сега за вечеря пак същото само че по малко.

мауз
24th April 2010, 09:32
Момичета, май ще се насоча към 90-дневната барабап с мъжО ама ми трябва повече инфо. Изчетох тук и в Гугъл, но не мога да стопля как да го проведа този въглидратен ден.
Той е 120 кила, но е и диабетик с по 90 единици на ден + това не яде домати, спагети, лютеница, чушки ... абе той яде само пет неща ... праи комбинаций от тях ... измъчила съм се с годините ....
Та тези от вас, които са били да ми подхвърлят некои готови менюта, сигурно ще открия нещо дет да става :arrow:

LORA-Di
24th April 2010, 11:56
Привет - мривет на всички !http://s9.rimg.info/aeec89d73363339e63e31e67a7563e2e.gif
мауз , понеже се занимавам с медицина , позволявам си да дам един съвет относно съпруга ти . Според мен този режим не е подходящ за диабетици . По-подходящ е режимът на Дюкан , но не трябва съвсем да се изключват въглехидратите , поради риск от хипогликемия . Мисля , че по една филийка пълнозърнест хляб на хранене ще бъде добре . Респективно , инсулиновата доза трябва да бъде според кръвнозахарното ниво . И много е важно , каквато и диета да спазва съпругът ти , да е под контрола на лекуващия го ендокринолог или още по-добре диетолог .

На мен ми е много трудно да бъда на плодове до обяд , понеже много огладнявам и ме заболява стомахът . Затова сутрин изяждам едно твърдо сварено яйце . Плодовете оставям за след обяд и вечерта .
Имам едно възражение относно групирането на храните . Според мен към варивата се отнасят зрял боб , леща , грах , нахут , соя . Картофите , оризът и царевицата са по-скоро към въглехидратите . Всяка храна съдържа и от трите основни хранителни вещества , но в едни преобладава един основен вид , в други - друг и това е в основата на групиранато . Варивата съдържат и значително количество растителни белтъчини , освен въглехидратите . Затова заемат някакво междинно място и има логика да им е отреден специален ден .

petia_britney
24th April 2010, 12:47
Здравейте и от мен,днес ми последния ден от режима,НО продължавам с този начин на хранене и когато имам време ще ви пиша и чета и ако имам въпроси ще питам :wink: Равносметка:като се вземе впредвид че не съм спазвала водните дни(така реших)приключвам с 5кг по-малко и 5см от талията :) За някой може да не е много,но аз така се чувствам добре и всеки кг надолу оттук нататък само може да ме радва,но крайната цел беше да си променя начина на мислене относно храненето и да се чувствам добре в тялото си-е,постигнах го :!: Желая много успех и воля на всички и след тази диета вече никоя друга неможе да ми привлече вниманието,з-то режима е the best :P Ще ми липсвате,но пак ще пиша,обещавам :D Целувки и УМНАТА!!!!!!!!!!!

geri_4ka
24th April 2010, 15:12
:1203: Бравоо Петичка радвам се много че приключваш успешно режима и си доволна от резултатите си какво по-хубаво от това :2018: при възможност ни посещавай и споделяй как вървят нещата при теб успех със задържането на килцата сега :wink:

apetitka
25th April 2010, 22:20
Здравейте мили дами,радвам се за прекрасните резултатите които постигате и за ведрия дух който се усеща -пролетен и свеж:).
Да си призная последната седмица развалих изцяло режима,явно на този етап не ми достига мотивация,воля и достатъчно желание,за да се справя.Незнам при повечето от вас как е,но за мен храната е източник на първично удоволстивие и наслада,отпускам с нея,"споделям" с нея. ,абе лакома съм си и това е:).Следя редовно форума и ще пиша как се справям когато въобще съм се справила де:).Прегрътки!

дундьо
26th April 2010, 07:51
Лора-Ди, ти повдигаш въпроса, който е занимавал повечето от нас. Аз приключих с режима, но се придържах към моите разбирания за бобовден и не включвах ориз и картофи. Както и царевица. Е, веднъж си затворих очичките, за да си направя борш, в който има всичко, изредено в промото на диетата за бобовия ден.
Геричка, не е ли рано да се връщаш на режима? Пише, че след като го пазиш 90 дни, трябва да направиш 3 месеца почивка, в които да се храниш разделно, и чак тогава можеш да направиш нови 90 дена.
Дундьо е вече отпускарка откъм диети. Казала съм, че ще почивам една седмица, преди да продължа с някакъв режим. И то ще е режим, който да стабилизира тези килограми. Чак тогава ще правя нова диета, за да продължа да смъквам.

LORA-Di
26th April 2010, 13:27
дундьо , ако я караш все така , скоро ще ти се наложи да си измисляш нов никнейм , например ибришимче или нещо подобно http://s8.rimg.info/28ae0ac68460fef908252ffce340b843.gif ... Постигнала си резултати за чудо и приказ http://s19.rimg.info/4338171a19ab16f1fafb42c3b54431da.gif Я кажи , наистина ли не гладува по време на диетата ? А много ли се натоварва
физически ? Обаче внимавай , че от опит знам , че тези отпуски от диети са много критични периоди http://s17.rimg.info/dc696dd8bc5a8d2f0299be585000374f.gif ... Щом режимът ти харесва , не виждам защо пък да не продължиш с него http://s16.rimg.info/e4b3dfa26f11398981c879b62407f6d2.gif ... Мисля че включва всички хранителни вещества и няма риск при дълготрайно спазване .

geri_4ka
26th April 2010, 13:47
Да знам че трябва да има почивка от 3 месеца но аз реших да не почивам а да си го удължа за да си постигна целтта.Дори и да не почивах пак тях да съм на разделно но нямаше да пазя реда на дните.Днес съм на плодове.Закуска ябълка и обяд ябълка.Това ми е за сега но не съм и гладна наливам се с вода постоянно че нео ожаднявам.Пък и гледам тези дни като тичам да пия по много вода за да не се дехидретирам :D

дундьо
26th April 2010, 13:52
Лора-Ди, ама аз не смъкнах килата само с 90-дневната. Аз съм дюканка и 18 кг свалих с него. Обаче като се заседях на Дюкан, организмът ми свикна и почнах да качвам, без да правя нарушения. После разбрах, че като няма накъде, можел да си разгражда въглехидрати и от протеините. Та качих на бърза ръка 5 кила. Тогава минах на 90-дневната. Махнах тия 5, после полека-лека още 5. И ги застопорих. Скоро не е мърдал кантарът. Да ти кажа, диетата си е гладна отвсякъде. Аз най обичам да ям вечер, а то баш тогава трябва да я карам на половин порция. Не обичам да закусвам и обикновено карам сутрин на кафе, обаче на тая диета се събуждах гладна като вълк, а трябваше да издържа до обяд само на някое плодче.Иначе дундьо е мързеланка и не обича да се мори по зали, фитнеси и пр. Девизът ми е "Долу на физическата умора!"
А иначе, да ти кажа, не е хубаво да я продължа 90-дневната. 3 месеца пише и после 3 месеца почивка. После, ако искаш, можеш да изкараш още 3 месеца. Предполагам, че и с нея вече ми е свикнал организмът и няма да свалям, ако не я сменя. И ми писна. Затова - малко ваканция - една седмица. За после имам разни идеи, но ще видим.

Shandi
26th April 2010, 14:15
Ааайде и аз да кажа :) днес съм на плодов ден..нямам апетит нещо, досега съм изяла една ябълка, а то деня го преполовихме :roll:
От две седмици не съм се качвала на кантара, ама мисля да изчакам още две седмици, за да ми мине вторият воден ден..тогава да видим какво аджеба се е случило.

:?: Въпрос: може да сте го коментирали, но не съм се ровила много много назад..та, тиквата към кой от всички дни спада?

geri_4ka
26th April 2010, 17:45
Shandi тиквата се води плодов-зеленчук.Така че можеш да си я хапваш както е думата всеки ден.Но ако я ядеш със захар или мед тогава във въглехидратния.

tsvety
29th April 2010, 15:40
Абе и аз да се запиша в темата, че чак ми стана неудобно, заради някакъв да става скандал, че съм питала за тази диета. Значи след две много проблемни години, особено миналата зима качих 10 кила, реших малко да се взема в ръце, но е безполезно за мен да си забранявам неща доживот, затова тази диета ми изглежда лесна. Вече съм на втория ден, преди ядох пушено месо, мляко, прясно, кисело и сирене и накрая :lol: млечна баница, днес съм на картофи - варени, картофена салата и картофени кюфтета. Обожавам и мляко и картофи :wink: , но за утре не знам, какво да измисля - не ме влекат, нито сладкиши, нито хляб, остава да направя накакъв сладкиш, че мразя купени ....
Пожелайте ми успех :cool:

дундьо
29th April 2010, 16:22
Цвети, прочети хубаво диетата и ще видиш, че за обяд става нещо тестяно или макаронено, а сладкишът е за вечеря. Виж примерните менюта - спагети, вегетарианска пица. Като бързам или не ми се носи много на работа - филии с лютеница. Друг вариант - гъбена каша, копривена каша (те се правят с доста брашно). Вечеря - малко парче сладкиш или торта - каквото ти душа иска, но да е малко. Денят е доста гладен.
P. S. Не виждам причина да се чувстваш неудобно

дундьо
29th April 2010, 16:26
Пропуснах да кажа за вечерята, че е още по-добре да е екстремно сладко - шоколад, аз ползвах течен, халва, конфитюр - ако не ти се прави сладко, пък не обичаш купени - ей ти решението. Целта на това меню е ускоряване на метаболизма. Ама да не се олееш с количествата.

tsvety
29th April 2010, 19:26
Ами мерси за съветите. Аз по принцип не обичам кой знае колко сладкото - само шоколадът ми беше много сериозен проблем, май заради него напълнях, почти всеки ден по един млечен... После четох, че черният бил диетичен, обаче не го харесвам кой знае колко, случайно стана така, че имаше черен вкъщи и изведнъж кучето като си го поиска... Аз се бях чудила, че моето куче категорично отказва да яде шоколад, затичва се към мен, като я повикам, подушва го и ме поглежда с толкова РАЗОЧАРОВАН поглед. И съвсем случайно имаше черен и като й го дадох го изяде целия. Сега си купувам черни шоколади и аз и кучето ядем един цяла седмица. Като си помисля, с какви боклучави шоколади съм се тъпкала :shock:

mimi7
3rd May 2010, 10:33
zdraveite i ot men :D prisuedinqvam se kum vsi4ki optva6ti se da vlqzat vuv forma. az sam na dietata ot v4era. nadqvam se s va6a pomo6t da uspeq,za6toto ne6to mi se gubi motivaciqta da sam na dieta i vse sugre6avam :cry: dosta pati sam otslabvala posledniq pat s 15kg i kato rezultat sled 2 god si gi varnah vsi4kite :cry: :cry: :cry: uf dano tozi pat mi se polu4i, 4e polojenieto e mn zle. iskam da popitam utre mi e testeniqt den i mislq da hapna makaronki. nqkoi ima li recepta za dom sos, 4e na tiq ot magazinite ne im vqrvam kakvo ima v tqh. uspeh na vsi4ki

doret
3rd May 2010, 21:58
Привет и от мен ;-) още едно диетуващо попълнение, с големи надежди за прекрасна фигура през летните месеци ;-) Вече съм 4та седмица на 90 дневната диета, първите две свалих 4кг., след това качих обратно 1кг. и след последния плодов ден сам с -3.5кг, от тогава не съм се мерила, че имах прегрешения и малко ме е страх, но след следващия плодов, за стимул и това ще направя. стартовото ми тегло беше 70.5 кг. Успех на всички, споделете как се движи кантара и при вас. Аз, лично не мога да преценя това малко ли е, много ли е, или по-точно все ми се струва, че е малко, поради голямото ми жеалние да съм по-малко ;-) :D

doret
3rd May 2010, 22:19
Как си слагате лентичката отдолу под съобщението?

doret
3rd May 2010, 22:21
Успях да се справя и сама ;-) Успех на всички!

Shandi
3rd May 2010, 22:44
Отдавна не съм писала и аз..в неделя ще ми е вторият воден ден..вече съвсем свикнах на диетката..не съм се теглила от доста време, но честно казано не знам дали ще съм смъкнала килограми :? по скоро стегнала :)
Утре ми е плодов ден, цял ден мисля да съм в библиотеката и предполагам ще изкарам на 3 ябълки, по една за всяка почивка.


PS Добре дошли на новите! :wellcome:
Дано намерите тук подходящия режим и да достигнете мечтаните килограми!

doret
4th May 2010, 15:52
Добър ден, дами ;-) аз от вчера започнах и да спортувам ... карам колело и пилатес общо двете около 45 мин дневно + 20 коремни преси, които мисля с всеки изминат ден да увеличавам до 50 сутрин и 50 вечер.... пък дано има ефект ;-) успешен ден :girl_dance:

mimi7
5th May 2010, 18:41
zdraveite i ot men dnes mi e plodoviqt ..... ve4e moga da izqm i ku4eto :o dosega sam na 2 qbulki sega 6te hapna i edno dve kivita i priklu4vam, no neznam kak 6te zaspa ot glad dove4era :cry: dano pone utre sutrin strelkata na kantara e mrudnala nadolu

tsvety
5th May 2010, 18:51
Абсурд да мръдне от една вечер глад. А ако стане и се нахраниш - веднага ще се върне. От време оно е известна максимата, че за успешна диета ти трябва да издържиш първите три дни на новия режим, какъвто и да е той. Пък и освен това кантарът може и да не мръдне, ама пак да е отслабнал човек. С идеята - да доживея до утре - не знам дали някой е успял да отслабне успешно. Както беше казал Царо- "сменяй чипа овреме" :wink:

mimi7
5th May 2010, 19:36
prosto plodoviq mi e tejuk. qde mi se o6te pove4e ot drugite dni

doret
5th May 2010, 21:08
и при мен е така, но може би защото през въглехидратния наблягам повече на салатите, отколкото на въглехидратите и в последствие на следващия плодов умирам от глад ...

mimi7
6th May 2010, 07:19
dobro utre. dnes kantara e -0,700kg i taka kato rezultat ot purvite 4ri dni e -1,8kg. mislq 4e ne e zle. 4uvstvam se po-leka i se naspivam po- burzo. 4estit praznik na vsi4ki praznuva6ti. az dne sam na imen den, no s proteinoviq den ne mislq, 4e 6te imam problemi da go izkaram bez pregre6eniq

tsvety
6th May 2010, 08:05
Браво и успех - само си дай зор да пишеш на латиница. И аз вече не знам, как си направих труда да ти чета мненията. Преди едно 10 години всички пишеха само на латиница, защото се налагаше да избираш межди десетина кирилици, но сега не е така.

tsvety
6th May 2010, 08:06
Имах предвиид да пишеш на българтски, но такова оплетено мнение пуснах, че и аз не си разбирам, какво написах ;)

Nukta
6th May 2010, 10:27
Здравейте,
не мога да не се сдържа да се включа и аз. Чета ви от няколко дни и тази сутрин просто не се сдържах. А пък ви чета, е, то се знае логично е защо :D Всички имате минусчета, за което ви поздравявам и ви стискам палци.

Накратко: След два три дълги режима, разбрах къде ми е проблема - липсва ми културата на хранене.
На 21 съм и тежа в момента 70 кг, което в интерес на истината е теглото, което тялото ми най-много си харесва. Аз обаче не. Бях на Дюкан имаше ефект, бях на моя си диета - ограничения (здравословни), разбирайте много вода и зеленчуци, плодове, месо, колкото бях гладна и адски много танци и скачане на въже. Всичко има ефект, докато не дойде времето, в което съм заета от 8 сутринта до 8 вечерта - в това време не ям и като се прибера към 9 - 10 ч. тогава. И тогава не е много яденето, но като е веднъж на ден и малко преди лягане почвам да задържам течности и пълнея. Не знам как, т.е. знам от неправилния режим на хранене.

Най-добре изглеждам, когато тежа 60 кг. Уви, обаче не мога да се занимавам само с това през цялото време и когато не се грижа за тялто си, то вика за помощт. Така че целта ми е -10 кг. Стискам палци да успеете, пък и то дсе вижда, че ще успеете!

е това моите проблеми с теглото. Нищо сериозно, но пък ...

Nukta
6th May 2010, 10:31
уф, забравих, че няма edit, съжалявам за грешките.

Честит имен ден на всички! :D Само успехи.

П.С. във въглехидратния ден с какво брашно готвите, може ли с ГРАХАМ, които рецепти позволят?

tsvety
6th May 2010, 12:54
Как така не ядеш от 8 до 8 - това 12 часа на ден да не се яде може за известно време, ама за месеци и години.... :cry: Каквато и работа да работиш - просто трябва да има обедна почивка.

Nukta
6th May 2010, 17:41
Как така не ядеш от 8 до 8 - това 12 часа на ден да не се яде може за известно време, ама за месеци и години.... :cry: Каквато и работа да работиш - просто трябва да има обедна почивка. Забравям, а като се сетя вече няма откъде да купя нещо и затова чак вкъщи.
Нищо де, откриха Била и вече изтичвам за по нещо, когато се сетя.

geri_4ka
7th May 2010, 11:55
Привет момичета от одавна не съм писала но ви чета.На когото му е трудно да издържа само на плодове във плодовия да си го прави със салатки така също става. :wink:

мауз
7th May 2010, 15:35
Здравейте,
аз след дълго умуване я започнах 90-дневната и днес ми е първият плодов ден. Сутринта изкарах със сока от два портокала и 1 лимон, но на обяд ометох 4 банана.
Е да, ама в момента съм си жестоко гладна. А за вечерта бях намислила да е на грейпфрути. Ще се опитам да издържа, но така глад през три дена :roll:
Направо ми е чудно вие как се оправяте :?

doret
7th May 2010, 17:25
На мен в началото плодовият ден не ми представляваше трудност, даже го предпочитах, защото на следващия се чувствах много леко, а и кантара беше много добър към мен ... сега обаче съм в края на 1 цикъл и честно казано, все по-трудно ми е да издържам само на плодове. Обикновено до към 15.00-16.00ч. нямам проблем, след това обаче ... ако имаше как направо щях да си лягам с надежда на се събудя през протеиновия ден, ако може за обяд :D :D :D :D :D :D :D :D

Nukta
8th May 2010, 15:36
Здравейте,
аз след дълго умуване я започнах 90-дневната и днес ми е първият плодов ден. Сутринта изкарах със сока от два портокала и 1 лимон, но на обяд ометох 4 банана.
Е да, ама в момента съм си жестоко гладна. А за вечерта бях намислила да е на грейпфрути. Ще се опитам да издържа, но така глад през три дена :roll:
Направо ми е чудно вие как се оправяте :?

И аз съм първи ден плодов.
Закусвах два малки портокола, и после през два - три часа по едн ябълка и се търпи. Но личен съвет недей да вечеряш грейпфрут според мет още повече ще те раздразни и ще ти се отвори апетит. По добре портокал ако имаш.
Стискам палци!

doret
8th May 2010, 16:54
Може и банан :1211: за вечеря, поне засища и ако не можете да спите на гладно, това ще ви успокои. Друг вариант е около 100 гр. сурови ядки за целия ден и разпределени на порции, те също помагат за оцеляване през този труден ден :good_luck: В други форуми препоръчват, ако много я закъсате да си направите салата от зеле или зелена. :2043 И аз днес съм на плодов, да видим до къде ще я докарам :wink:

Nukta
9th May 2010, 08:39
Преживяхме плодовия ден!!!
Я да си направя и аз една линийка.
Имам минусче. :)

Izu
9th May 2010, 08:45
Аз искам да попитам няколко неща - има ли някой, който е свършил диетата преди поне 2-3 месеца - как се чувствате, върнахте ли си кг? Някой, който е бил на Дюкан и от него е минал на 90 дневната? Аз си мислех да я пробвам, но се притеснявам да не кача това което смъкнах с Дюкан - просто този въглехидратен ден ми е много странен... и страшен x'D

мауз
9th May 2010, 09:29
Аз днес съм на варива - 2 ден, та няма страшно :lol:
Напълно съм съгласна, че всичко е в главите ни.
Някак като знам, че днес, пък и вчера - мога да хапвам и не ми се яде толкоз.
Сутринта закусих със сок от по 1 лимон и портокал - както е по диета.

Nukta
9th May 2010, 09:39
Аз бях на Дюкан. Но повече не мога само при мисълта за пилешко ми се повдига. Писна ми да ям пакетирани пилешки пържоли и след 5 месеца в четвърта фаза го зарязах. Но иначе свалих доста около 20-на килограма. И бях много доволна - дълго време, но после се оказа, че имам страшно натоверни 4 дни в седмицата от 8 до 8 и нямаше време да ям и само на вечеря и така качих половината от сваленото.
Дълго време се чудих дали да започна нещо различно, защото Дюкан действа, а досега друго по писан режим от някого не съм правила. Но се реших на 90 дневната диета, заради плодовете и заради факта, че всичко ти е позволено в определените дни, е почти всичко де. :D и аз от 5 дни съм на нея и имам 2 свалени килограма, което е супер, защото ям плодове, а де не казвам че във въглехидратния хапнах малко пържени картофки и един сладолед във фунийка, а това не ми се беше случвало отдавна и въпреки това минус 2 килограма.

Преди Дюкан:
http://img217.imageshack.us/img217/3884/n1356907344300746617232.jpg (http://img217.imageshack.us/i/n1356907344300746617232.jpg/)
ДостаСлед Дюкан:
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
http://img218.imageshack.us/img218/7718/32523611.png (http://img218.imageshack.us/i/32523611.png/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Още време след Дюка:
http://img24.imageshack.us/img24/1006/11269204108338903594023.jpg (http://img24.imageshack.us/i/11269204108338903594023.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)


На последната снимка тежа около 66 кг.
Та това което искам да ти кажа е, че и мен ме беше много страх, но засега действа.

мауз
9th May 2010, 14:53
Никита, мисля че след свалянето на толкова килограми при Дюкан един курс на 90-дневната ще ти се отрази добре. Все пак нека да се изкажат и дами, които са я свършили.

Аз исках да попитам към кога да чакам първите минуси ако изобщо има такива. Все пак съм на нея само от 4.V., но пусно нетърпение :roll:

Shandi
9th May 2010, 15:27
Здравейте и от мен...днес ми е вторият воден ден, засега върви добре, даже и една хубава тренировчица със сауна си направих.

мауз, относно килограмите..то при всеки е различно, но аз примерно се тегля на всеки две седмици (не за друго, ами за да няма разочарования). Сега примерно не съм се теглила от първия воден ден, горе долу месец е това и чакам с нетърпение утре какво ще става. И все пак не килограмите са важни, а мерките :wink:

Лек ден на всички.

doret
9th May 2010, 16:12
Когато започнах 90 дневната свалях на всеки 4 дена по 1 кг. и така до края на първите 2 седмици. После спрях, разстроих се, въпреки 4е знаех 4е има и такъв период, почти две седмици 3та и 4та карах на диетата с малки прегрешения, кантара не мръдна осезателно и сега пак се стегнах и с нови сили напред .... :wink:

мауз
9th May 2010, 17:39
Знам че см. са по-важни от кг., ама друго си е да го видиш минусчето, мотивира те някак си :lol:
Надали ще ударя килото за първите 2 х 4 дена, но се надявам. Старая се да нямам издънки и за сега устисквам. Ама кво се хваля, аз съм още в началото, та име време и за това :wink:

Nukta
9th May 2010, 22:07
Мауз, една дюканка казваше, че и сто килограма да тежи не и пука стига да изглежда слаба. Та в този рез на мисли Shandi e напълно права.
А относно кога се отслабва на 90 дневната диета, четох в бг мама, че ако не се смъкне до 10-я ден не е фатално, даже било нормално. Пък ако си около МЦ значи е съвсем в реда на нещата.

Иначе и аз мисля, че 90-дневната ... ще ми се отрази добре, в крайна сметка като че ли повече витамини има.

дундьо
10th May 2010, 14:08
Няма страшно. Може да почнете да сваляте наистина чак през втория месец. А после през третия само да задържате резултата. И това не е малко. Но внимавайте с прегрешенията, че тая диета много предразполага. И стига вече с тия ядки! Няма да ядете ядки. Ще си гладувате послушно, ако ви е много лошо, хапнете зеленчук. Ядките не са разрешени. Това са вечните нечии вариации и импровизации, които се разхождат по форума. Който се опитва да е стриктен, да забрави за ядките.