PDA

View Full Version : Дневник- 90-дневна диета!


Страници : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

gerybaby
15th December 2010, 16:09
здравейте днес ми е 3 ти въглехидратен ден с 90 дневната днес си изготвих календар с по дни както и мерките ми точните килограми и всичко останало сутринта ядох два грейфрутта ,на обяд салата зеле и спагети без месо ,за вечеря същото но наполовина от обяд между обяда и вечерята получавам лек приступ на глад вчера го залъгах с краставица надявам се това да отшуми с времето и да свикна ааа и най хубавото изпих 3 литра вода стоя и се наливам

gerybaby
15th December 2010, 16:12
ако има някой още който я прави ако може да споделя какво яде туй онуй да видим каде грешим защото много ме е страх да не ми се изпари мотивацията след някой-друг ден като се притегля

сесил
15th December 2010, 18:10
Здравейте и от мен.Аз се включвам обикновено в форума на самата диета,но ето нещо и от мен- след 2 дни съм на трети воден и след това имам още 3 дни,за да станат точно 90 и свършвам.До сега съм -6 кг и най-много да сваля покрай водния още един.След 3 месеца смятам да е повторя,защото съм много доволна от този режим и се отслабва без натоварване и много тормоз.Всеки отслабва различно,зависи от възрастта,теглото,приема на медикаменти и т.н,но няма начин да няма ефект.пожелавам на всички успех и се надявам да задържим килограмите след края. :lol:

tedivlad
15th December 2010, 20:10
Здравейте! Първи ден с плодове и много ми е трудно :girl_cry2: . Не ми е много ясно дали може дамо по 2 плода сутрин, обед и вечер или може и по-често, че голям глад...И да питам, банани може ли? Защото повечето диети не го позволяват. Айде не остана, 4 дена минаха, само 86 остават. :lol:

сесил
15th December 2010, 23:32
Денят е плодов и си ядеш плодове през два часа,просто не ги смесвай.На едно ядене ядеш един плод,но не е казано,че само три пъти на ден ядеш.Освен това пий чай или кафе,а за бананите,те са полезни,но и калорични,така,че не прекалявай,яж не повече от два. за деня.За този сезон са много полезни киви,крушите,мандарините,п ртокалите,а пък аз понякога за вечеря или обяд си хапвах салата,вместо плод.Хубавото на тази диета е ,че можеш да си позволяваш някои малко отклонения.

gerybaby
19th December 2010, 07:37
здравейте днес ми е 6 ти ден и съм с 2 килограма надолу изкарах плодовият ден много лесно дори се чувствам страхотно след него днес смятам да ям 2 портокала на закуска на обяд салата и торта и за вечеря салата и сладолед много обичам въглеидрати дано като се кача пак на кантара да има резултати как сте вие останаЛИТЕ които се забъркахме в това 90 дневно чудо ...имате ли резултати пиша защото само аз си пиша и си отговарям искам с още някой да се надъхваме взаимно ако може
И вчера пих 100 гр алкохол което е противопоказно ужасно е сигурно ще задържа някой друг грам заради това но ...поне не хапнах нищо

gerybaby
19th December 2010, 07:59
http://upload-pictures.info/image-2EE9_4D0D9DEA.jpg

gerybaby
20th December 2010, 06:15
7 ден плодов днес ми е ден за мерки утре ще ви пиша как се движа на кантара

gerybaby
20th December 2010, 09:52
7 ден плодов днес ми е ден за мерки утре ще ви пиша как се движа на кантара
започнах на 13 ти с белтъчен сега ми е плодов точно 7 мица минах имам прогрес с мерките отслабнала съм на мерки и съм 3 килограма надолу ИХАААААА РАБОТИ :D :girl_dance:
СЕГА ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЪМ НАДЪХАНА

gerybaby
22nd December 2010, 15:08
alo сама ли съм в форума има ли подгласнички каде сте момичета и момчета моля споделяйте бчувствам се изоставена отвсяккъде моля ви дайте инфо как сте :roll:

Taneva`
23rd December 2010, 23:42
Никак не си сама даже! Отне ми време докато прочета за каква диета говорите... в момента съм на почти същата диета, с малки изключения, и най-важното е ,че я започнах миналата година и с времето организма ми свикна и сега това ми е ежедневие... Подредила съм си дните,имам си и календарче на което си слагам Х след всеки успешен ден...не мога да кажа ,че съм свалила много килограми,но не ми беше и необходимо..важното е ,че се чувствам изключително жива и жизнена!!!!! Успех мацки,пишете!!!

gerybaby
24th December 2010, 07:26
здравейте.
аз днес ми е 11 ти ден а съм отслабнала само 3 килограма (дори не пълни 3 а грамажни 2.8) важното е в момента да не се отказвам вчера имах въглехидрати днес ми е плодов сигурно и ПМС има вина тука но ще видим вие как сте алооооо....има ли някой тук??

gerybaby
24th December 2010, 07:28
Никак не си сама даже! Отне ми време докато прочета за каква диета говорите... в момента съм на почти същата диета, с малки изключения, и най-важното е ,че я започнах миналата година и с времето организма ми свикна и сега това ми е ежедневие... Подредила съм си дните,имам си и календарче на което си слагам Х след всеки успешен ден...не мога да кажа ,че съм свалила много килограми,но не ми беше и необходимо..важното е ,че се чувствам изключително жива и жизнена!!!!! Успех мацки,пишете!!!
здрасти радвам се че си тук можеш ли да ми уточниш каква е твоята диета и защо имаш малки изключения колко си свалила за колко време?успех в начинанието :-) :1203:

Taneva`
24th December 2010, 10:49
Ами,защо с малки промени ли?
Ето ,обяснявам.
Тъй като постоянно съм в движение(работата ми го изисква) , както и съм активна спортистка, не мога да издържа на плодовият ден... просто се чувствам скапана, не мога да се движа и нямам сили..
И съм си я променила така: В деня ,който е предназначен само за въглехидрати, изключвам повечето храни и ги замествам с плодове,получава се така, че смесвам дните с плодове, и дните с въглехидрати в един ден... Фактически вместо Белтъчен, Бобов,въглехидратен и плодово-зеленчуков, аз спазвам белтъчен,бобовите храни и въглехидратен-плодово-зеленчуков ден.. :lol: И просто така свикнах да си се храня,така си научих и организма... не мога да кажа,че съм свалила много кила..но не съм и целяла това...отслабнах ,да, но пак казвам,чувствам се адски енергична..вече достаа време:)))
Успех желая на всички!!!! :wink:

gerybaby
25th December 2010, 07:45
свалила съм само 3 килограма за 12 дена сега чакам да почна свалям пак нормално ли е толкова чела съм че здравословното е сваляне по 1 килограм на седмица ама явно пак всичко е до организъм метаболизъм и така наттаък незнам момичета за вас ама аз свикнах да с е храня така харесва ми искам да продължавам да слабея но исках да кажа че дори и сега снощи бъдни вечер отрупана масата с лакомства аз си гризках ябълките до 8 и не се блазнех да ям или пък вече толкова много да се изкуша незнам дано така успея до края ...успех на всички
пишете и пожелайте си нещо -ще се сбъдне

magish
3rd January 2011, 00:57
И аз се връщам при вас Момичета !! Някъде около март месец бях на тази диета , но малко несериозно го карах и я прекъснах на месец и половина от диетата ... а бях свалила около 5 6 кг ... Сега съм твърдо решена , 4е на пролет ще сменям гардероба :))) След тия празници ... всичко , чся4ески стър4и - Ужас :)))) Искам подкрепление ... има ли скоро по4нали ?? :)))

magish
3rd January 2011, 17:26
Ами много ми се иска , даже съм си купила от 2 месеца Л карнитин , обаче съм в сесия иии или трябва да ставам по - рано или не знам , гледам пове4кко да 4ета :)) А за сваляне ... ами 72 кг съм на 171 висока :) даже 173 последно време , но искам поне на 63 62 да слезна. От 60 надолу мисля , 4е няма да мам особена нужда , но определено трябва да махна някой друг кг. Иначе за бала бях 62 ии това е върховата ми форма :) Но за 3 години доста ка4их

magish
3rd January 2011, 20:57
Как мина 1вия ден ?

magyg
3rd January 2011, 22:31
Здравейте момичета!От утре и аз се присъединявам към вас.Искам да ви попитам кафето как го пиете?Аз съм си свикнала с млекце и не знам дали ще мога чисто да ги пия:(Мисля да мина на 0,1%.

petia_britney
4th January 2011, 11:18
Здравейте,за много години и по-малко килограми за всеки:))))Включвам се и аз,но този път сериозно!Започнах от вчера и се чувствам добре.Надявам се да има ефект,както първия път когато я правих.Тогава постигнах целта си и сега ще стане.Успех на всички и умната!!!!

magish
4th January 2011, 18:23
аз вече съм 3ти ден и съм мн щастлива , че днес си правих спагети с гъби и станаха невероятни , а сега съм нападнала едни бисквитки нестле и приключвам, утре ми е 1 плодов ден, дано стискайте ми палци , че съм в сесия ии по цял в къщи не е работа :))))

geri_4ka
8th January 2011, 11:43
Здравейте момичета и от мен.Ето ме и мен пак в редиците на 90 дневния режим. :girl_dance: започнах го от вчера днес ми е ден за варива.целтта ми е да сваля 12кг.Предния път когато го спазвах режима успях затова се надявам и този път да успея.в момента съм 70кг крайна цел 58 успех и на вас момичета :2043: :2043:

petia_britney
8th January 2011, 14:45
Здравейте,радвам се че виждам познати имена,Геричка добре дошла и дано пак да успеем!

magish
8th January 2011, 19:41
а момичета ... вие колко време си ги задържахте от последния път ?!?!
по принцип нали следва 1но захранване и би трябвало да няма йо-йо ефект ?!

tina71
9th January 2011, 12:12
Здравйте момичета!На 01.12.2010 г случайно попаднах на диетата,регледах коментарите и на 02.12.2010 г. я започнах.Спазвах я доста стриктно/и продължавам/ като изключим наколко прегрешения -вечеря след 20.00 часа.След първия воден ден бях -7 килограма и съм много щастлива.Но имам да свалям доста,така че стискайте палци.Успех на всички!

Shandi
11th January 2011, 14:58
а момичета ... вие колко време си ги задържахте от последния път ?!?!
по принцип нали следва 1но захранване и би трябвало да няма йо-йо ефект ?!
Аз тази диета я правих преди горе долу година. Свалих килограми с нея, а след това започнах да се храня разделно. В момента съм на желаните килограми и продължавам да се храня по този начин. Мисля, че се досещаш, че ако след диетата се върнеш към безразборното хранене, съществува огромната вероятност да си върнеш и килограмите.
Успех с начинанието! :)

deniok
15th January 2011, 14:04
Здравейте момичета и от мен!Много сам доволна от 90-дневната диета.Преди 2 месеца бях 82 кг :? :shock: ,но с много посещения в фитнес залата и спазването на режима вече мога да се похваля че сам с 15 кг по-малко :1203: :2004: Имам да сваля още 7 кг...стискайте палци! Успех на всички диетуващи!

magish
16th January 2011, 20:18
браво :))) аз съм ве4е 3та седмица ии се 4увствам мн добре,но се притеснявам , 4е не ходя на фитнес и това да не би да ми пре4и особено мн

deniok
16th January 2011, 21:43
Не пречи че не ходиш на фитнес,но ще постигнеш по добри резултати ако се движиш повече :roll: Успех и да споделиш как върви :2038:

ceci1
18th January 2011, 12:37
Здравейте дами! И аз съм на тази диета от 4 дена. Чуствам се добре и дано успея до края. :D Успех на всички!











http://www.mamaibebe.com/ticker.php/weight/35969.gif (http://www.mamaibebe.com)

magish
19th January 2011, 14:40
минаха ве4е 20 дни от диетата ... смея да твърдя ,4е я спазвам мн стриктно , само(понеже съм сесия) след всеки изпит ходим на заведение и пием 4аша вино с колегите и си поръ4вам по 1на салата, но това се слу4ва към 22:00 4аса ,но взети изпити как няма,а и после в дискотеката компенсирам с танци :))) Мисля , 4е няма да е особено фатално. Ина4е дънки, които преди ми седяха зле (паласкии ии всякакви...стър4аха) сега е по - добре , усешам , 4е може би малко съм свалила , но не искам да се тегля до 1вия воден ден , който ще е скоро. Малко не се движа особено , защото по време на сесия, мн не излизаме, но пък мисля февруари да ходя на фитнес сериозно.
Успех на другите диетуващи и пишеете какво се слу4ва :) .

Just...We
19th January 2011, 17:25
Аз съм на 13 и съм 165 см и тежа 70 кг.
И понеже питах в др форуми ми казаха ,че няма смисъл да започвам диетата ,ако може и вашето мнение или предловение за друга диета ще съм ви мн благодарна :D

ludoto_miche
21st January 2011, 14:08
Здравейте, приемате ли нови попълнения :)
За последните три години имах много вариации в теглото, отслабване и напълняване в кратки интервали от време...
Затова реших от понеделник да се пробвам с вашата диета и се надявам да постигна и аз вашите резултати:

Здравейте момичета и от мен!Много сам доволна от 90-дневната диета.Преди 2 месеца бях 82 кг :? :shock: ,но с много посещения в фитнес залата и спазването на режима вече мога да се похваля че сам с 15 кг по-малко :1203: :2004: Имам да сваля още 7 кг...стискайте палци! Успех на всички диетуващи!

Точно в положението на deniok от преди два месеца съм и аз(81-82кг), сега ще се опитам да взема същите мерки, само че вместо на фитнес, ходя от една седмица на Power plate :) Целта ми в дългосрочен план е да сваля 15-20 килограма, но съм наясно, че няма как да стане за 90 дни... Затова си поставям по реалистичната цел за периода на диетата да сваля 10 килограма.

magish
22nd January 2011, 12:39
Моми4етаа... 6кг надолу за 20 дена, Супер много съм доволна. :))))
към коледа бях 75 ,сега 68-68,5 ,но да ги кажем не 7 , а 6.
поздрави на вси4ки !!!

Breakfast@Tiffany
24th January 2011, 10:11
Ето ме и мен :) От 15 януари съм на тази диета и вече съм -4 кг. Много съм доволна! Спазвам указанията, като изключим частта за вечерята - ям си нормална порция, а не на половина от обяда. На 2 пъти си позволих с вечерята да изпия и чаша вино. Искам още ~ 10кг да сваля, което изглежда напълно постижимо. Надявам се след края на 90-те дни да съм свикнала да се храня разделно, за да не кача наново.
Успех и на вас, момичета!
С удоволствие ще следя какво става при вас и ще споделям моите нататъчни резултати!

darito
29th January 2011, 22:30
Ima li nqkoi ostanal tuk ?

Breakfast@Tiffany
30th January 2011, 10:09
Ima li nqkoi ostanal tuk ?

Здравей, май никой не е влизал скоро :)

darito
30th January 2011, 11:00
E pone nqkoi pisa pak e ne6to :)

darito
30th January 2011, 11:01
6te spodeli6 li kak varvi dieta,koi den si,kolko kg si svalila,pravi6li nqkakvi uprajneniq i takiva raboti :)

Breakfast@Tiffany
30th January 2011, 11:42
Разбира се. Постът преди твоя е от мен, но нищо. Започнах на 15 януари, свалила съм 5 кг. Не спазвам стриктно диетата, защото не искам да ги сваля бързо и после да ги кача бързо отново. Не правя и упражнения. Общо взето забелязах, че свалям след деня на плодовете и белтъчините. Днес ми е въглехидратен ден, когато обикновено на обяд ям зеленчукова пица или спагети с доматен сос и гъби. За вечеря ям торта, което в началото ми изглеждаше супер, тъй като обожавам сладко. Но се оказа, че си е доста кофти да вечеряш само сладко :) Най-труден ми е естествено деня на плодове, защото ги обичам много много, т.е. обичам череши, малини, къпини, пъпеш - неща, на които не им е сезона /избягвам да ям плодове внос/. А ти? На диетата ли си, или се чудиш дали да я започнеш? Преди ~3 години бях на Дюкан, свалих 10кг за 2 месеца, но в следващите години си върнах килограмите и отгоре дори. Така че сега не искам да бързам. Поне в тази диета са позволени всички видове храни. От диетата на Дюкан намразих пилешкото и киселото мляко, направо ми се повдига като си помисля за това. И така. Кажи какъв е твоя случай ;)

darito
30th January 2011, 12:59
Ami az bqh q zapo4nala no za sajalenie se razbolqh i trqbva6e da q spra i mislq ot dnes pak da q po4na.Predi edna godina si kazah 4e nqma da qm sladko ,hlqb i mn dr raboti i otslabnah zn4itelno mn ,no sled kato mina lqtoto zapo4nah da se hranq kato predi i dori mn pove4e,ot vs li6avane organizma si iska6e mn i taka dostignah kg koito nikoga ne sam bila zatova sega iskam da izbera nai podhodq6tiq na4in da otslabna sled koito da ne se polu4i sa6toto kato predi :)

darito
30th January 2011, 13:01
Kato gledam tvoq rezultat e super daje e mn dobar pri polojenie 4e ne pravi6 i nikakvi kuprajneniq.A ti kolko kg be6e kato po4na ?

moniosche
30th January 2011, 13:58
Здравейте! Аз също бях на тази диета миналата година , не толкова стриктно..имаше дни в които правих доста прегрешения :-)) Но определено имаше резултат...при положение,че не спортувах нищо и не спазвах диетата стриктно свалих около 7кг.. Сега отново съм я започнала и днес съм на 1вия плодов ден, свалила съм 1кг.. в момента съм 62кг - 165см и ми се иска да стигна поне до 55кг...Пожелавам на всички успех и постигане на желаните резултати!!! :-))))

*Bambi*
1st February 2011, 12:34
Momicheta, mnogo vi se radvam na uspehite :)
No iskam da popitam tazi dieta do kolko e uspeshna za hora, koito iskat da svaliat do 3-4 kg? Zashtoto vse pak mislia che e po-lesno ako triabva da se svaliat naprimer 20kg, v smisul rezultatut e burz i vidim.
Pishete koi s kakvi izhodni kg zapochva za da dobiem predstava za burzinata s koiato se svalia s tozi rejim. Az naprimer sum 49kg pri rust 160cm i ne ochakvam burzi rezultati.... no puk znae li chovek ;)

[/b]

geri_4ka
2nd February 2011, 11:52
Привет,момичета!Ето ме и мен пак.Тъй като в началото на януари писах че започвам режима малко след това всичко се провали.И го спрях,но от вчера вече го започнах серйозно и немисля да се отказвам този път.Ще се постарая като миналата година да постигна такива хубави резултати.Пак започнах коремните преси,пилатеса и клековете за стягане на бедрата и дупето.Защото найстина има по-добър ефект режима съчетан с упражнения,казвам го от личен опит.И така момичета днес ми е 2ри ден варива;Закуска-ябълка;Обяд-ориз със зеленчуци на фурна си приготвям За вечеря ще е същото само,че в по-малко количество.Желая ви прекрасен и усмихнат ден :girl_dance:

Piny
2nd February 2011, 13:02
ти миналата година колко беше свалила?

geri_4ka
2nd February 2011, 14:18
12kg

mimika
2nd February 2011, 14:26
А върна ли ги тези 12 кг. които си свалила миналата година - тях ли искаш да сваляш, или имаш още за сваляне ?

geri_4ka
2nd February 2011, 21:43
Върнала съм 5-6кг но след режима цяло лято падна голямо хапване сега зимата пак така.С две думи доста добре си угаждах :candy: :grill: :candy:

geri_4ka
3rd February 2011, 13:14
здавейте момичета.днес е ден за въглехидрати за закуска хапнах ябълка сега за обяд си приготвям макарони на фурна с доматен сос и мисля да си позволя и една вафличка пишете и споделяйте и вие как върви при вас какво хапвате,какви резултати имате усмихнат и успешен ден от мен :2043:

Breakfast@Tiffany
4th February 2011, 11:39
Привет, привет. Да се похваля, че днес съм още -1 кг, което си е направо супер :) За 20 дни 6 кг са просто чудесен резултат. А днес съм на плодове, така че може утре и още един на стопя :) Как върви при вас?

geri_4ka
4th February 2011, 20:34
здравейте и от мен днес трябваше да съм на плодове но реших да го пропускам и направо на белтъци тъй като в работата ми е прекалено тежко и се притеснявам да не ми прилошее.Така ще го карам пък да видим до къде ще я докарам;)Breakfast@Tiffany браво за хубавия резултат продължавай все така :wink:

magish
5th February 2011, 00:55
Здравейтееее :)))
ве4е съм 8 кг надолу (happy) от 02.01 се придържам към режима,но на 3 4 пъти съм пила по 1 2 4ашки вино,тъй като сме в сесия .
На водния ден трябваше мн да 4ета за 1 изпит и цял ден бх на 1 пакет4е бадеми,но все пак не бях само на вода,както е редно. много съм доволна от режима , дано имам още резултати , които да ви споделя

Breakfast@Tiffany
5th February 2011, 09:16
magish,страхотни резултати! Аз също смятам на водния си ден да не съм само на вода, най-вероятно ще го заменя с ден на плодове. От 15.01 до днес съм -5, затова мисля, че няма да е фатално да не правя воден ден. Късмет на изпитите!

magish
5th February 2011, 13:31
Те минаха,доволна съм особено много :)))
Сега си мисля да се запиша на фитнес малко да се стегна, оба4е не искам сама,а моите приятелки- ` не им се занимавало с глупости `.
А колкото до водния ден,мисля 4е няма да е фатално, стига да не прекаляваме :)))
успех моми4етааа :)

moniosche
5th February 2011, 17:10
Momicheta, mnogo vi se radvam na uspehite :)
No iskam da popitam tazi dieta do kolko e uspeshna za hora, koito iskat da svaliat do 3-4 kg? Zashtoto vse pak mislia che e po-lesno ako triabva da se svaliat naprimer 20kg, v smisul rezultatut e burz i vidim.
Pishete koi s kakvi izhodni kg zapochva za da dobiem predstava za burzinata s koiato se svalia s tozi rejim. Az naprimer sum 49kg pri rust 160cm i ne ochakvam burzi rezultati.... no puk znae li chovek ;)

[/b]

Здравей Бамби :-) При по-малко кг, става по-бавно. Например сега когато започнах диетата стартирах заедно с моята майка, която е доста по-пълна от мен и тя има по-бързи резултати от моите, но ако искаш да свалиш 3-4 кг предполагам,че ще ги свалиш през първите 20 дни, а после ще продължиш , за да ги запазиш.А и моето мнение е ,че с тези кг и височина си перфектна! :-) Успех на всички!

geri_4ka
5th February 2011, 19:44
Добър вечер момичета!Браво за хубавите резултати продължавайте все така,аз също да ви се похваля днес ми е 5ти ден и вече съм -2кг което ме много радва че започвам така лека вечер от мен :girl_in_love:

magish
7th February 2011, 19:48
Здравейте Момичета,
от 1на седмица си седя на 67 и не съм мръднала вобще и не знам защо се изнервям на плодовия ден , ама издържах утре се надявам с белтъ4ния нещата да си влезнат по местата.
Я ми кажете вие горе-долу как сваляхте (тия дет са я минали диетата) ?! в на4алото ... по средата .. в края ?!

Breakfast@Tiffany
8th February 2011, 07:48
Здравей, magish. Ето как свалям аз до момента (в момента съм 4-та седмица на диетата):
2 ден: -1кг
5 ден: +1кг
6 ден: -2 кг
9 ден: -2 кг
13 ден: -1 кг
20 ден: -1 кг
22 ден: +1 кг
24 ден: -1 кг
т.е. има период от цяла седмица, когато не съм сваляла, а има и моменти, в които съм качвала! Крайния резултат е -6кг за по-малко от 4 седмици. Дано съм ти била полезна, не се отказвай - ще видиш, че ще тръгнат нещата.
Поздрави

magish
8th February 2011, 11:05
и аз съм 5та седмица и съм -7 или - 8 ама аз се теглих в на4алото 75 и ония ден 4ак ... бях 67 . Странно ми е защото понякога се 4увствам лека ... някак си енерги4на , а понякога все едно не съм свалила нищо.
Но ще си продържа да видим :)
мерси и успех

geri_4ka
8th February 2011, 18:19
здравейте!днес бях белтъчен ден за сега върви всичко добре за закуска хапнах един портокал след три часа банан и за обяд 100гр салата снежанка с един пилешки кремвирш същото ще е и за вечеря да ви се похваля че въпреки всичко вчера го направих плодовия и ми мина доста леко :girl_dance: лека вечер за сега от мен

MaRiNaAaa
8th February 2011, 18:19
Здравейте и от мен!За първи път ще правя тази диета и й възлагам големи надежди.Имам да свалям 6 кг и ми се иска до средата на Мар месец да съм се справила с тях.Доста диети съм правила,но напоследък не дават големи резултати.Свалям 3 кг и зациклям.Надявам се сега да не е така.Днес ми е втори ден и съм -1 кг.Хапнах си за закуска ябълка,за обяд - картофи на фурна и вечерта ще ям половим порция картофи.Утре мисля да си правя спагети с доматен сос.Приятна вечер ви желая и много минуси! :wink:

miramax
8th February 2011, 18:40
здравейте момичета, виждам, че всички хвалите диетата (http://www.aktivia.bg/static.php?content_id=21&news_id=21), много се радвам за резултатите ви :wink: :wink: мама искаше да и препоръчам някаква, но тази, на която съм аз не и подейства, така че мисля сега тази да я посъветвам да пробва :)

MaRiNaAaa
9th February 2011, 14:00
Добър ден на всички!Аз днес съм на една ябълка,спагети с доматен сос и малки вафлички.Не знам дали трябваше да ям тези вафлички,но не се сдържах :oops: Довечера ще хапна само половината спагети,без сладко! :D Успешен ден на всички :)

Breakfast@Tiffany
9th February 2011, 14:08
Marinaaa, аз в дните за въглехидрати на обяд ям тестени солени храни, а вечер само сладкиши. Не знам дали е редно да се смесват, поне никъде не съм прочела да може. Както и да е, ако върши работа при теб - чудесно. Днес след поредния плодов ден съм още -1, йеей :) Мисля обаче да не правя воден ден, просто ще продължа с другите дни - за сега тази формула дава резултат, дано така е и до края. Успехи!

MaRiNaAaa
9th February 2011, 19:34
Marinaaa, аз в дните за въглехидрати на обяд ям тестени солени храни, а вечер само сладкиши. Не знам дали е редно да се смесват, поне никъде не съм прочела да може. Както и да е, ако върши работа при теб - чудесно. Днес след поредния плодов ден съм още -1, йеей :) Мисля обаче да не правя воден ден, просто ще продължа с другите дни - за сега тази формула дава резултат, дано така е и до края. Успехи!

Аз не съм чела,че не могат да се смесват..Нали на вечеря трябва да се яде половината от това,което сме яли на обяд.Значи трябва да избирам дали да ям сладкиши или спагети?!?.. Не разбирам,но кажете,ако не могат да се смесват.Нова съм,а никъде не съм прочела,че не може :roll: :oops: Ти колко време пазиш режима и какви резултати постигна?

MaRiNaAaa
9th February 2011, 21:37
Marinaaa, аз в дните за въглехидрати на обяд ям тестени солени храни, а вечер само сладкиши. Не знам дали е редно да се смесват, поне никъде не съм прочела да може. Както и да е, ако върши работа при теб - чудесно. Днес след поредния плодов ден съм още -1, йеей :) Мисля обаче да не правя воден ден, просто ще продължа с другите дни - за сега тази формула дава резултат, дано така е и до края. Успехи!

Аз не съм чела,че не могат да се смесват..Нали на вечеря трябва да се яде половината от това,което сме яли на обяд.Значи трябва да избирам дали да ям сладкиши или спагети?!?.. Не разбирам,но кажете,ако не могат да се смесват.Нова съм,а никъде не съм прочела,че не може :roll: :oops: Ти колко време пазиш режима и какви резултати постигна?
A в деня за варивата мога ли да ям например картофи и варен боб или трябва да е само едно от двете?

magish
10th February 2011, 04:52
ама за въглехидратния ден не важи правилото за 1/2 :) аз примерно си правя спагети със сос болонзе , но вместо кайма слагам гъби и лук... :))
за ве4еря обикновено ям сладки.
Колкоо до варивата ... цялата идея е 1жите 2 дни да ядеш на обяд нещо и ве4ерта то да е 1/2 от това на бяд :)
примерно днес аз ядох 2 картофени кюфтета с боб салата, за ве4ря 1н бр и 1/2 салата :)))
на плодовия ден с правя салати ... даже си ги овусявам , ям мн ядки в плодовия ден предимно бадеми .. орехи ... и т.н. :)) и съм - 8 кг за 1н месец .
Недейте да се вманиа4авате в диетата и да сгрешите нещо .. изобщо не е фатално :) за тоя 1н месец съм яла и след 9 4аса и понякога съм пила алкохол .. и мисля ,4е - 8 кг е перфектно за след 1 месец

Breakfast@Tiffany
10th February 2011, 07:15
ама за въглехидратния ден не важи правилото за 1/2 :) аз примерно си правя спагети със сос болонзе , но вместо кайма слагам гъби и лук... :))
за ве4еря обикновено ям сладки.

Аз правя по същия начин. :) Но и аз не мисля, че трябва да се вманиачава човек. Позволявала съм си 2-3 пъти алкохол, в един от дните за белтъчини ядох сладко (имаше специален повод), а в един плодов ден вечерта ядох омлет, защото просто се чувствах ужасно гладна. И все пак съм -7 кг за ~4 седмици, така че не е страшно.

geri_4ka
10th February 2011, 09:15
Хей момичета здравейте и браво за минусите продължавайте все така :bravo: колкото до леките прегрешения на всеки му се случва по някога да си позволи и нещо друго не е фатално,разбира се само да не ни стане навик да прегрешаваме аз вчера бях на варива за закуска хапнах портокал след два часа банан и за обяд хапнах 150гр картофена салата.Вечерята ми тези дни е все по-късно към 8-9 но просто по-рано нямам време и снощи вечерта си взех 150гр салата боб в лютеница знам че лютеницата е към въглехидратния но нямах време да си наготвя нещо :( днес ми е 10ти ден от режима и трябва да ви кажа,че се чуствам страхотно и сякъш съм много лека :girl_in_love: макър че съм се заковала на 68 и имам по 2см от мерките свалени но съм още в самото начало и ще се постарая да достигна желаната цел хайде усмихнат и приятен ден от мен

magish
10th February 2011, 09:38
Моми4ета .... в4ера решихме да излезнем малко на дискотека ии се 4удех какво да облека... то покрай коледа ... и да се 4удех нямах избор :D та ресхих да се поровя в Гардероба ми ... по принцип имам 1ни панталонки , които по 1но време ми седяха супер добре ... ама дойде време не можех да ги закоп4ея .. и така си стояха в гардероба :))) Та в4ера ги облякох.... падаха миииии !!! стояха ми толкова исухлено , 4е аз се по4увствах щастлива :D
ууууспехх на вс!

MaRiNaAaa
10th February 2011, 14:41
Добър ден на всички!Честито за добрите резултати.На мен днес ми е 4ти ден от диетата (първият плодов) и съм -1 кг само.Позволено ли е да се ядат ядки днес или вие сте си преценили така? :wink:

Breakfast@Tiffany
10th February 2011, 14:52
Позволено ли е да се ядат ядки днес или вие сте си преценили така? :wink: Позволено е ядки и сушени плодове. Аз лично ям сурови ядки, не знам дали има правило за това дали може да са печени или не.

S.Yordanova2
10th February 2011, 16:26
:oops:

MaRiNaAaa
10th February 2011, 18:39
Позволено ли е да се ядат ядки днес или вие сте си преценили така? :wink: Позволено е ядки и сушени плодове. Аз лично ям сурови ядки, не знам дали има правило за това дали може да са печени или не.

А могат ли да се смесват с плодовете?За вечеря мисля да хапна малко бадеми в такъв случай :roll:

MaRiNaAaa
10th February 2011, 19:04
Искам да попитам и друго.Вие след кой ден започнахте да сваляте,защото аз не знам дали 1 кг е добре за 4 дни,при положение че някой беше писал,че за 20 дни е свалил 6 кг :oops:

darito
10th February 2011, 21:19
Здравейте!Марина ние явно варвим заедно :)И на мен днес ми беше 4-ти ден, реших да не се меря скоро,но чувствам че коремчето ми се прибра малко.Ако съм свалила нещо то ще е само вода ,така че не се отчайвай,защото може един ден да се събудиш и да си с 5кг надолу ,пък и 1 кг за 4 дни си е съвсем нормално :):):)

MaRiNaAaa
10th February 2011, 22:23
Здравейте!Марина ние явно варвим заедно :)И на мен днес ми беше 4-ти ден, реших да не се меря скоро,но чувствам че коремчето ми се прибра малко.Ако съм свалила нещо то ще е само вода ,така че не се отчайвай,защото може един ден да се събудиш и да си с 5кг надолу ,пък и 1 кг за 4 дни си е съвсем нормално :):):)

И моят корем се е поприбрал,но аз честно казано никога почти не съм имала проблеми с него.Качила съм по гърба и паласките - доста неприятно.Надявам се след 1 месец да се похваля с поне 5 свалени килограма,защото ми предстоят важни събития,на които трябва да изглеждам добре.

magish
11th February 2011, 02:16
MaRiNaAaa , представи си 1н чове 120 кг .. и какво са за него 6 кг :)) то даже в 1вите 30 дена може да стигне и 10 кг. А някой , които има цел от 60 на 55 ... то на него ще му е мн по - трудно :))
за ядките , аз ям мн ядки ... ат запоцхнем от бадеми фъстъци лсхници ... гледам да не ги смесвам , 4е знам ли ... и салати си правя, по4ти никога не съм била само на плодове :)

MaRiNaAaa
11th February 2011, 07:05
MaRiNaAaa , представи си 1н чове 120 кг .. и какво са за него 6 кг :)) то даже в 1вите 30 дена може да стигне и 10 кг. А някой , които има цел от 60 на 55 ... то на него ще му е мн по - трудно :))
за ядките , аз ям мн ядки ... ат запоцхнем от бадеми фъстъци лсхници ... гледам да не ги смесвам , 4е знам ли ... и салати си правя, по4ти никога не съм била само на плодове :)

Ясно.. Аз преди поддържах едни 62 кг,но след морето миналата година свикнах да ям много,а и по празниците... И стигнах до 70!Беше шок за мен..Диетата я започнах от 69.Сега съм мъничко под 68 и искам да стигна поне до 64,като за начало.. :roll: Преди съм имала и по-малко килограми да свалям и е ставало по-бързо.Не си го обяснявам :?

Breakfast@Tiffany
11th February 2011, 07:15
[/quote]

А могат ли да се смесват с плодовете?[/quote]
Извинявай, че не ти отговорих снощи - може да.

magish
11th February 2011, 08:34
е през плодовия ден през 2 4аса разли4ен плод , ама могат ли да се смесват , може да зна4и за сутрин обд и ве4еря .. плодова салата ;)

Breakfast@Tiffany
11th February 2011, 08:39
В диетата пише, че плодовете на едно хранене трябва да са от един вид. Така, че не може плодова салата. По принцип :)

magish
11th February 2011, 09:40
да ... аз не съм се изразила правилно , ама тто4но това исках кажа въе еръзка с това .. дали да смесваме плодовете :) Ина4е аз ям и доста ядки през този ден ама намалки коли4ества .. през 2 3 . Даже за ве4еря 4есто го преживявам със салата, защото принципно мн мн не ям плодове , днес мсиля пак да се измеря и ще ви пиша :)) стискайте ми палциииииииии :P

geri_4ka
11th February 2011, 09:44
момичета естествено че немогат да се смесват плодовете.Ако си правите плодова салата то тя трябва да е от един вид плод.Аз днес съм на плодове да се разтоваря след вчерашния въглехидратен ден.За днес съм си приготвила портокали и банани.Бананите са по-калорични но пък и повече засищат.Вчерашния ми въглехидратен мина така;закуска портокал обяд кифла с шоколад вечеря малко спагети с доматен сос и половин парченце тортичка :grill: добре похапнах затова днес да се разтоваря с плодчета :apple:

Breakfast@Tiffany
11th February 2011, 09:45
Стискаме палци :) Аз също не си падам по плодове, по-скоро по плодовете, които се предлагат зимния сезон, и се засищам със сурови ядки.

MaRiNaAaa
11th February 2011, 13:21
Аз днес ще съм на това.. :)

Яйца с плънка
6 яйца
2 с.л. майонеза
1 ч.л. голчица
100гр. настърган кашкавал
млян черен пипер
сол

Яйцата се сваряват, белят и разделят на две. Жълтъка се смесва с майонезата, горчицата, кашкавала и черния пипер. Посолява се на вкус. С шприц се пълнят половинките белтъци. Сервират се върху листа от зелена салата.
Допълнителни идеи:
1. Яйцата те украсяват с парченце солена риба, шунка, червена чушка, домат, магданоз
2. Същата смес може да се шприцова върху кръгчета краставица или домат и да се украси с нарязан на ситно копър или маслинка.

geri_4ka
11th February 2011, 18:28
момичета моят плодов ден мина хапвах банани закуска банан след два часа банан обяд пак така следобяд хапнах още един и сега мисля да си напавя салатка от еле за вечеря.А пък утре белтъчния ден ще го мисля какво ще е в работата

MaRiNaAaa
12th February 2011, 08:10
Добро утро,момичета.При мен резултатите не са такива,каквито очаквах..За 5 дни съм свалила само 1 кг,но в никакъв случай няма да се отказвам,защото коремът ми доста се е свил и има някаква разлика.Не ходя често до тоалетна ( аз и по принцип не ходя много ).Може би там е проблемът?!? Ям и доста малко храна уж за по-добри резултати..
Вчера съм изяла една круша,3 варени яйца и парче кашкавал за обяд и 1,5 варено яйце само за вечеря.. :roll: Успешен ден!

geri_4ka
12th February 2011, 09:14
Добро утро и от мен :1241: Marinaa не се притеснявай все пак си още в самото начало на режима няма как за толкова кратко време да свалиш повече те първа ще започнеш да сваляш.Относно wcto в началото и аз не можех да хода но сега организма ми свикна и всеки ден си е нормално при мен проблема е че немога да пия по много вода а в режима е изрично опоменато че на ден по 2-3литра трябва да се изпива за да могът д се прочистват токсините но аз по принцип не пия по-много вода особенно пък през зимата и това може да забава по някъкъв начин свалянето при мен ноаз няма да се откажа усмихнат ден момчета

MaRiNaAaa
12th February 2011, 12:55
geri_4ka,ще стане и без водата.Като гледам,ние с теб сме тръгнали от едни и същи килограми,но моята цел е 64 като за начало,а после 61-62.58 са малко са моята структура.Успех! :D

magish
12th February 2011, 22:41
аз за последната седмица съм с - 1 , което общо води до към - 9 кг :2004: :))
днес ми е белтъ4ен ден,но между обяда и ве4ерята ходихме до мола и си взех от тия малките туистове,кудето са с пилешко.4е така или ина4е във въгл ден не мога да го ям, а пък не искам да ми е основно ястие.
Ина4е сега от понеделник по4вам фитнес :) :2006:

magish
12th February 2011, 22:44
Marina,
64 на каква висо4ина , аз съм 1,70 и ве4е съм 66,но никога не съм била под 60 и мн искам,но незнам дали ще е красиво 4ак до там и все пак ще опитам :D

MaRiNaAaa
12th February 2011, 23:02
magish,аз съм висока 166,но 62 ми е добре.60 е по-добре де,но не мога да задържа тези килограми,дори и да сваля до толкова.По принцип имам широк кокал и съм широка в ханша,иначе дори сега,когато съм 67-68 не съм дебела,просто съм покачила в гърба и паласките.Краката,коремът и дупето ми са много слаби.Проблем ми е гърбът и паласките.

Вие кога започнахте да сваляте?Не знам.. Имам чувството,че не ми дейста диетата.Виждам резултати,но кантарът показва само -1 кг за 6 дни.Нормално ли е това?..Дали да не започна нещо друго,щом няма много добри резултати или ще дойдат скоро? На повечето диети първо сваляш доста и после си в застой,а тук съм първо в застой. :oops: :(

MaRiNaAaa
12th February 2011, 23:05
magish,за колко време свали тези 9 кг?Аз до средата на Мар трябва да съм свалила още 4-5 задължително.Ще ходя да меря рокля за бала.Сигурно ще си кажете,че трябваше да се сетя по-рано,но 1 месец пазих точковата,свалих 3 кг,разболях се и си върнах всичко. :cry: Преди си поддържах идеални килограми,а сега точно преди бала се изложих. :(

geri_4ka
13th February 2011, 08:56
Marinaa не се притеснявай до тогава ще свалиш със сигурност.И аз така като се гледам в огледйлото все си мисл ч няма резултат но не е така. Проверявай си мерките защото можеш в момента да сваляш см което е още по-добре.И ако питаш мен остави кантара настрана за известно време не се мери и след това ще си доволна като се качиш.Иначе така всеки ден или през ден мерене си е чисто вманиачаване.И все си мислиш че нищо не си свалил.Да ви кажа аз съм висока 1,69 и 60кг ми пасват добре но ще се постарая до 58.Вчера бях на белтъци закуска портокал;обяд малка пичица хляб 150гр салата снежанка и един кремвирш;вечеря пак малка питка хляб снежанка и едно кебапче.Днес съм на варива и се много чудя какво да е лек ден

MaRiNaAaa
13th February 2011, 11:31
geri_4ka,благодаря ти,че ми даваш кураж!И на мен ми се иска да захвърля кантара,но постоянно ми се иска да се меря,но си мисля,че ако успея да не се меря всеки ден нещата ще потръгнат по-добре :roll: :wink: Аз днес съм на въглехидратен ден и ще си приготвям макарони.Приятен и хубав ден на всички!

TodorMarkov
13th February 2011, 11:40
Занимавам се професионално в тази област и за пореден път се натъквам специялно на този тип диети.Аз лично съм противник на разделното хранене.Вярно с тази диета със сигурност ще свалите кила,но какви?!Като телосложение повечето гоним качеството,а с такава диета със сигурност ще загубите мускулна маса.Да не говориме,че са адцки вредни.По принцип трябва да има хармонични взаймотношения между хормоните инсулин и глюкагон,като те влият на други хормони,айказаноиди,които от своя страна влиаят на всички хормонални системи,както и на сърдечносъдовата,имунната и централната нервна система.Да не говориме,че често при диети от този тип,също се наблюдава при жените закъснения или въобще липса на цикал.

Breakfast@Tiffany
13th February 2011, 11:44
Г-н Марков, бихте ли обяснили по-подробно защо сте противник на разделното хранене? И защо точно ще загубим мускулна маса, след като в менюто има достатъчно протеини? Също така, без да се заяждам, няма да е лошо да проверявате правописа си. Лек ден!

magish
13th February 2011, 12:36
Marina :) ,
то незнам дали са 9 ,защото се мерих днес и съм 67,5,в4ера 66.... незнам ко става . Ина4е дори съм прегрешавала,но не мн. Бях 75,но разликата от теб аз ка4ва само в паласки...задник,корем,крак ,а от талията нагоре съм добре.
Колкото до диетата, аз не познавам полезна диета . Затова пише отдолу да не се прави пове4е от 3 месеца

TodorMarkov
13th February 2011, 12:51
Белтъчния ден например.По-принцип организма изразходва около 2000Ккал в състояние на покой.Както е известно основния източник на енергия са въглихидратите.Тъй като в този ден не приемата въглихидрати,организма е принуден да превърне част от белтъчините/мазнини,за да подържа основните процеси в тялото,като се отделя прекалено много амоняк.Това става вследствие на излишните аминокиселини в кръвта,което води до покачване на инсулина,което пък
ще доведе превръщането на излишните протеини в мазнини.Същите тези протеинови кетогенни диети могат да предизвикат промени в мастните клетки,като ги направят в пъти по активни при натрупването на мазнини. Да не говориме,че в този ден липсват много от храносмилателните ензими,също и баластни вещества,което никак не е здравословно.През въглихидратните дни...При липса на необходимото количество белтъци настъпва белтъчен глад, организмът разгражда собствените си белтъци и слабее.

TodorMarkov
13th February 2011, 12:56
Сега по-подробно разгледах режима...Ами може ли за вечеря например да имате сладкиш.За мене това е пълно безумие...По-този начин се подтиска отелянето на соматотропин(хормон на разстежа)...

TodorMarkov
13th February 2011, 13:07
подтискат*,за да няма пак забележки.Пък и е уместно,като правиш на някой забележка,първо да си свериш своя правопис.За мене това са незначителни неща тъй,като не си правя труда да редактирам написаното или да го чета по няколко пъти.Все пак не пиша книга.Важното е да е разбираемо.По-здрави :)

MaRiNaAaa
13th February 2011, 13:15
подтискат*,за да няма пак забележки.Пък и е уместно,като правиш на някой забележка,първо да си свериш своя правопис.За мене това са незначителни неща тъй,като не си правя труда да редактирам написаното или да го чета по няколко пъти.Все пак не пиша книга.Важното е да е разбираемо.По-здрави :)

Ако трябва да сме напълно точни се пише поТискам,а не поДТискам :wink: Нищо лично.Просто видях,че е станало дума за правопис.

MaRiNaAaa
13th February 2011, 13:16
подтискат*,за да няма пак забележки.Пък и е уместно,като правиш на някой забележка,първо да си свериш своя правопис.За мене това са незначителни неща тъй,като не си правя труда да редактирам написаното или да го чета по няколко пъти.Все пак не пиша книга.Важното е да е разбираемо.По-здрави :)

Ако трябва да сме напълно точни,се пише поТискам,а не поДТискам :wink: Нищо лично.Просто видях,че е станало дума за правопис.

TodorMarkov
13th February 2011, 13:30
Хаха да права си...Това трябваше да бъде и корекцията,а не да е същото с горния пост :)

Breakfast@Tiffany
13th February 2011, 14:22
В белтъчния ден на обяд се ядат и хляб, и зеленчуци освен протеини. Така че не виждам как организма ми ще изпита липса на въглехидрати. Да не говорим, че следващият ден е изцяло от въглехидрати И зеленчуци. Така че не ми обяснявай, че ако 2 дни не приемаш въглехидрати организма ти ще изпадне в някакъв шок. Това беше по темата. Нямам нужда от дете на 22 години на ми обяснява на граматически неправилен български какво става и какво не става. Единственото, което ми е любопитно да узная е - какво всъщност правиш в този форум?

TodorMarkov
13th February 2011, 17:54
Леле колко злоба има по света.На никой не налагам мнението си,за това са и форумите.Пък и имам завършено такова образование,така че не виждам какъв е проблема.Възраста ли е, или ?!А относно въглихидратите,вече писах кое как се получава и защо.Щом ви харесва тази диета си я практикувайте.

TodorMarkov
13th February 2011, 18:01
И да добавя само,че няма нужда да споря с човек,който вечеря сладки и си мисли,че е здравословно.Успех! :)

TodorMarkov
13th February 2011, 18:03
П.п Само в последния ти коментар имаш поне 5 грешки...

geri_4ka
13th February 2011, 19:19
Ей,ей това е темата на 90-дневния режим а не за заяждане.Ако господине не ви се нрави то по-добре не коментирайте.Мисля,че режима си е страхотен и разделнто хранене не е нездравослоно.Тъй като има и доста написани книги точно за него.А режимът ни определено е изпитан,и има ефект няма никакви странични ефекти

TodorMarkov
13th February 2011, 19:41
Добре...Яжте си торти преди лягане,нямам намерение да споря.
П.п Ако беше здравословно щеше ли да ви закъснява цикъла?Или майката природа просто ей така е решила.Спирам да изсказвам,каквито и да било мнения,за да няма обидени.За разлика от други хора имам елементарно възпитание. :)

magish
14th February 2011, 02:19
Белтъчния ден например.По-принцип организма изразходва около 2000Ккал в състояние на покой.Както е известно основния източник на енергия са въглихидратите.Тъй като в този ден не приемата въглихидрати,организма е принуден да превърне част от белтъчините/мазнини,за да подържа основните процеси в тялото,като се отделя прекалено много амоняк.Това става вследствие на излишните аминокиселини в кръвта,което води до покачване на инсулина,което пък
ще доведе превръщането на излишните протеини в мазнини.Същите тези протеинови кетогенни диети могат да предизвикат промени в мастните клетки,като ги направят в пъти по активни при натрупването на мазнини. Да не говориме,че в този ден липсват много от храносмилателните ензими,също и баластни вещества,което никак не е здравословно.През въглихидратните дни...При липса на необходимото количество белтъци настъпва белтъчен глад, организмът разгражда собствените си белтъци и слабее.

Мисля , че трябва да сринеш цялата логика при диетата на Дюкан ... а за д-р Емилова... направо да я убием с камъни :)
Колкото до сладкишите ве4ер и дали мислим , 4е е здравословно... ами да се замислим колко от нещата на пазара са здравословни?!
Ако тръгнем на широко да разсъждаваме кое е добре и кое не е добре от тая диета .. има доста да спорим ;) Идеята е ,4е тази диета изгражда навици .. ефикасна е и до сега не съм 4ула за регистриран слу4ай на смърт при нея :) и ти не знам от къде си запознат , 4е на някой му закъснял цикъла ... да не би да си прилагал диетата ? :)))
п.с. Как се дефинира тая спец. , където си я завършил ? :)

Breakfast@Tiffany
14th February 2011, 07:48
Добро утро, момичета и честит празник! Включвам се само да споделя, че днес започвам втория месец от диетата и се чувствам чудесно. Дано и при вас е така!

magish
14th February 2011, 08:47
Честитоооооооо :)))
на мен днес ми е 45 ден :) като се замисля днес я преполовявам :D

geri_4ka
14th February 2011, 19:13
честит празник момичета!На мен днес ми бе 14ти ден въглехидратен до момента върви добре само се чудя после като излезем навън какво да хапна но ще го измисля на вас лека и првечер

magish
15th February 2011, 03:18
аз и сурови и пе4ени ям , макар 4е по принцип май само сурови е редно ...
плодовете Никога не се смесват !

geri_4ka
15th February 2011, 09:21
Добро утро и Здравейте!Снощи си позволих в въглехидратния и белтъци но просто няаше как.Поне днес съм на плодове и ще се разтоваря. magish наясно съм че плодовете не се смесват запозната съм с правилата още от миналата година когато го спазвах :wink: хайде лек ден от мен

magish
15th February 2011, 12:19
мисля , 4е някой беше питал :) не беше всякаш за теб

geri_4ka
16th February 2011, 10:29
Хей,момичета как сте как върви при вас режима?Нещо се поизгубихте вчера бях на плодове мина някък си.Току що се претеглих но нямапромян все още съм си на 68 а днес ми е 16ти ден.Но пък се чуствам страхотно всички като ме видят ми казват че съм отслабнала пък и аз по дрехите си усещам.Сега си мерих мерките и съм свалила пак по 1-2см от 10ти до днес явно на см свалям в момента.Днес съм на белтъци

Breakfast@Tiffany
16th February 2011, 10:40
Здрасти, Геричка. Днес е моят ден на плодове, и аз от 7-8 дни не съм свалила нищо, но пък се чувствам олекнала :) При твоите мерки няма как и да искаш да отслабнеш по-бързо, според мен си си идеална. УСпех!

magish
16th February 2011, 19:46
аз пък на 14ти смесих малко нещата ии ся 2 дена нмога да влезна в ритъм, 4увствам се тежка а у :) ама не се давам . Ина4е не съм се теглила , но не усещам да съм свалила :(

geri_4ka
17th February 2011, 20:42
Привет момичета.Днес бях на варива сутринта преди да тръгна на работа хапнах портокал.Бях решила след три часа банан да хапна и към 14 да обядвам но ми прилоша сигурно кръвното ми бе ниско та взех кола пийнах и една вафла хапнах та по едно време ми поразкара малко го прегреших но нямаше как :(

damata_chochi
18th February 2011, 10:41
здравейте момичета,
и аз се присъединявам към това страхотно режимче :)
от вчера съм на режима, но вечерта малко прегреших :( с чашка ракия ( нямаше как да откажа) , но мисля днес да повторя с белтъчен ........ вие какво ще кажете?
п.с малко инфо за мен... :)
На 25г съм 164см и 105кг :( искам да достигна резолтат 70кг -75кг , като за начало.............

Breakfast@Tiffany
18th February 2011, 11:26
Здрасти, chochi! Важно е да следваш дните в режима - ако си прегрешила нещичко (което се случва на всички ни) не повтаряй дните, а продължи със следващия. Е, в този случай това ти е първи ден, така че все едно от днес започваш, но за по-нататък да си знаеш. Аз съм бясна, защото след плодовия ден в сряда бях -1, и след деня на белтъчини (вчера) съм си върнала килограма обратно. Гадост. Вече сума ти и дни не задържам по-ниските килограми. Предполагам, че може метаболизма ми да се е променил, но дано все пак сваля още 5-6 кг. Днес съм на варива - сутринта хапнах портокал, на обяд ше ям ориз по китайски със зеленчуци, а довечера боб чорба. Знам, че трябва да са еднакви обяда и вечерята, но така се случи.

damata_chochi
18th February 2011, 12:52
ами да, стана така че продължавам с въглехидратен ден на ориз със зеленчуци от китайския си хапнах за обяд............... но задължително ли е в определения ден да ядеш едно и също ястие в зависимост от деня ( ще ми е много трудно) ?

Breakfast@Tiffany
18th February 2011, 12:57
но задължително ли е в определения ден да ядеш едно и също ястие в зависимост от деня ( ще ми е много трудно) ? Така пише - вечер се яде СЪЩОТО, което сте яли на обяд, но наполовина. Не е лесно, но почти винаги успявам.

damata_chochi
18th February 2011, 13:37
значи, ще се стремя да спазвам и тази точка от режима :1246: .....

magish
18th February 2011, 16:06
моми4ета ... аз пък съм за трепане !
3 поредни дни се съббираме у нас да гледаме филми и към 10х вадим по 1но пакет4е слън4оглед ии стой и гледай :( .. 4увствам се толкова виновна .. цял дне съм стриктна и като се прибера ве4ерта , все едно съм била вързана и са ме пуснали ...
супер ли мн ми се е променил режима... стия поредни 3 дни :( нз ко да прая

Breakfast@Tiffany
18th February 2011, 17:08
супер ли мн ми се е променил режима... стия поредни 3 дни :( нз ко да прая
Magish, ти си преценяваш дали да я продължиш или не. Нормално е щом си правила нещо не според диетата да окаже влияние на килограмите и тяхното сваляне. Въпроса е така ли ще продължиш занапред или не. В крайна сметка никой насила не ни кара да я пазим :)

magish
18th February 2011, 17:24
то4но това е сега сигурно ще забавя процеса .... след 10 дена прая 2 месеца и съм с - 9 кг ... ами ще я продължа , а пък да видим възнамерявам да ям в супер малко коли4ества да стане по - бързо възстановяването

geri_4ka
18th February 2011, 20:40
Момичета днес беше ден за въглехидрати хапвах макарони а сега мисля нещо сладко да хапна

geri_4ka
19th February 2011, 12:54
Здравейте!Днес ми е плодов ден хапнах за закуска портокал и сега в кафето пийнах едно чайче без захар санало си е време за обяд сега ще вида да хапна малко помело през деня ако почуствам глад плодче и за вечеря смятам малко салатка да си направя.Хубав ден

damata_chochi
19th February 2011, 16:32
здравейте и от мен :)
днес ми е трети ден от диетката и се чувствам много добре, сякаш вече нямам коремче :girl_dance: и ми е лекинко ...... не съм се мерила , но мисля да го правя веднъж седмично да давам инфо за килцата :wink:
днес е въглехидратен за мен .... сутринта едно кафенце без захар , но за обяд закъснях и обядвах към 15ч 2 филийки с лютеница и 2 мини вафлични фамилия , мисля към 19ч да вечерям панирани чушчици ( ще имам гости и няма как да вечерям филийки :oops: .......сега пийкам едно нескафенце със захар :)

geri_4ka
20th February 2011, 10:18
Добро утро момичета днес ми е 20ия ден от режима макър да съм се закотвила на тези пусти 68кг не се отказвам защото пък свалям см от обиклките.Пък и се чуствам страхтно вчера си обляох едни дънки дето не можех да се пъхна в тях а сега са ми станали широки много се изкефих.Пък и като застана пред огледалото си се вижда че паласките отстрани на коремчето ми ги няма.Днес съм на белтъци преди малко закусих портокал сега тръгвам на работа и ще видя какво ще бъде за обяд на вас момичета лек неделен ден

damata_chochi
20th February 2011, 17:45
здравейте момичета, снощи си позволих да изпия чаша бяло вино, та само с това прегреших :wink: ( нали имах гости ) вечерях малко салата, панирани чушки 2 бр и около 150гр гъбки със сос бешамел, а пържолите и мезетата оставих за гостите, както и млечните салати :)
днес съм на плодове и до сега съм хапнала общо 4 ябълки и току-що около 70гр предварително накиснат във вода изсушен пъпеш ...... мога да кажа , че не съм гладна , но си хавам режимно през 2-3ч за да не се изкушавам от "забранения плод" :girl_haha:.
П.С. Момичета,
дали е грешно ако не закусвам , а пия само чаша кафе без захар понякога и по 2 чашки и хапвам чак за обяд............ Това смятали се за нарушаване на диетата ?
............... да ви почерпя с плодов сок , прясно изцеден :girl_dance:

http://prikachi.com/images/767/2474767g.jpg

damata_chochi
21st February 2011, 07:42
добро утро дами,
днес се чувствам много свежа :girl_dance: .... и сега едно сутрешно кафенце да почерпя
http://1.bp.blogspot.com/_C_LG_SLrcBM/SXH2datQYPI/AAAAAAAAB1Y/fuZI6E94LMw/s400/%D1%87%D0%B0%D1%88%D0%B0+%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5. jpg

geri_4ka
21st February 2011, 10:43
Добро утро и от мен :wink: damata_chochi благодарим за кафенцето :girl_dance: Аз днес съм на варива още не съм закусвала затова мисля след малко да хапна едно портокалче хубав ден

mameto_mp
21st February 2011, 15:00
Здравейте,дами!
Отдавна разглеждам тази диета.Че има резултат-има.
Но какво става когато тези 90 дни приключат?
Никъде не се споменава как ще се запази постигнатото тегло.
И,ако не се лъжа,някои от вас са за 2-ри път на тази диета.
Какво се случи?
Колко пъти може да се прилага?

http://picfor.bildero.net/001176F42/mmm......Coffee-Time_large.jpg

Breakfast@Tiffany
21st February 2011, 15:10
Че има резултат-има.
Но какво става когато тези 90 дни приключат?
Никъде не се споменава как ще се запази постигнатото тегло.
Здравей! И аз като теб съм си задавала този въпрос. Четох на доста места на тази тема и останах с впечатлението, че е нужно да се спазват няколко неща: след 90-те дни на диетата продължаваш всяка сутрин да закусваш плод (т.е. до обяд); храниш се разделно, макар да не се спазват тези 4 вида дни, както в диетата; веднъж седмично имаш ден на плодове. А защо някои правят диетата за втори път? Много просто, ние сме хора - хората правят грешки. Отпускаме се, забравяме да контролираме апетита си и в следствие напълняваме. Това се случва на всеки, дори и да не е държал никаква диета. Така че въпроса е да се храним балансирано и умерено. Ако го правихме винаги изобщо нямаше да се стига до диети ;)

mameto_mp
21st February 2011, 15:22
Breakfast@Tiffany- благодаря за бързия отговор.
Значи след диетата,отново диета.
Аз в момента съм на Дюкан за 2-ри път,защото след първия оплесках нещата.
Много ми е трудно,защото тук нямя сладкиши.Но съм решена да завърша и 4-те фази и след това може би разделно хранене за поддържане на килограмите.Защото съм се убедила,че отслабване завинаги/без ограничения/ нямя.

damata_chochi
21st February 2011, 15:51
П.С. Момичета,
дали е грешно ако не закусвам , а пия само чаша кафе без захар понякога и по 2 чашки и хапвам чак за обяд............ Това смятали се за нарушаване на диетата ?

Breakfast@Tiffany
21st February 2011, 16:04
Аз в момента съм на Дюкан за 2-ри път,защото след първия оплесках нещата.

Аз също бях преди 3 години на Дюкан, изкарах трите фази и като се отпуснаах :))) Много беше строга, а и аз спазвах всичко стриктно, и от тогава намразих пилешкото и кисело мляко едва похапвам :) Естествено след това качих почти двойно отколкото бях преди да започна Дюкан. Гадно..

damata_chochi
26th February 2011, 21:16
Ехоо, къде сте че не пишете, как върви диетата?
Днес е 10-ти ден от както съм на тази диета :) и да ви кажа честно не съм се мерила още, защото ме е страх че може да не отчете минусче пък и мисля, че е още рано за това. Доволна съм от факта, че коремчето ми почти го няма вече и да ви кажа, че и дънките започват да ми хлопат :) ........ продължавам напред до целта :girl_dance:

geri_4ka
27th February 2011, 20:07
Здравейте момичета,найстина го поизоставихме форума гледам че никой не пише веч.Или нямате време или сте приключили.На ме днес ми бе 27мия ден трбваше да е плодов но уви до обяд бе такъв въпреки всичко имам голям ефект за което се много радвам лека вечер

NovemberRain
28th February 2011, 01:06
Момичета, здравейте :)
Приемате ли нови членове?
Аз съм на диетата от 41 дни. За първия цикъл имам свалени 8кг и с тях реално постигнах целта си, но смятам да изкарам режима до край за да избегна йо-йо ефекта, пък и да посваля още някое килце бонус :lol:

Ето няколко мои снимки от преди да започна 90 дневната диета и от сега:
Преди:
http://www.picvalley.net/u/1998/201167576615457813831298752247ooQnaOWJK3hMQ50JMJN9 .JPG
http://www.picvalley.net/u/2795/161667253534444364112987522575CcEGeqcsgEoeNhC4r5D. JPG (неее, не съм нито бременна, нито обилно наяла се)
Сега:
http://www.picvalley.net/u/2605/118948490615955238831298752266OTuqD4QRlBtw7Ci2DwSR .JPG
http://www.picvalley.net/u/1869/16049423017801371831298752277SFsZN5xxjsXJMithDsJO. JPG
http://www.picvalley.net/u/2142/1115020874691970811298752287o1xl3sTe0OsqQgm6glhF.J PG
На снимките от "сега" съм със същите дънки като от първата снимка "преди" когато едвам ги закопчавах.

Аз пиша и в още един форум в темата за тази диета, но тъй като съм много лакома и постоянно си похапвам нещо нережимно имам нужда от повече съмишленици за морална подкрепа и дисциплина и затова реших и на вас да досаждам :lol:

Breakfast@Tiffany
28th February 2011, 07:42
Страхотно, Клише! Браво! Днес на мен ми е 44-ти ден, свалила съм 7 кг общо, от които 6 първия мецес и 1 втория (до момента). Всичко върви по план за сега. Не съм писала скоро, защото си имах други грижи, но ето ме пак :) Как върви при останалите?

darito
28th February 2011, 11:46
Bravo ,Kli6e :) A nqkakvi uprajneniq pravi6 li kam dietata :?

NovemberRain
28th February 2011, 13:04
Мерси, момичета. Правя кардио на степера когато се сетя. Не съм от най-редовните, но гледам през 2-3 дни поне да правя тренировка по 30-40 минути. Сега си взех и един дъмбел да поналея малко мускули в ръцете, че там доста изкльощавях и съм много смешна с ръчички като клечки :lol:

Iseto89
28th February 2011, 21:46
Здравейте и от мен :) Изчетах каквото намерих за тази диета и реших и аз да я започна, по принцип съм много зле със диетите, но все пак мисля, че днес се справих. За закуска хапнах 1 портокал, за обяд: 100 гр. пилешко филе със зелева салата, а за вечеря 2 яйца на тефлона с малко сиренце за вкус. За утре съм си направила ориз със зеленчуци.

damata_chochi
1st March 2011, 23:19
Честита Баба Марта на всички!
Много Здраве, радост и късмет, Любов и вдъхновение!

http://www.vcards.bg/uploads/2/346930.jpg

damata_chochi
1st March 2011, 23:19
Честита Баба Марта на всички!
Много Здраве, радост и късмет, Любов и вдъхновение!

http://www.vcards.bg/uploads/2/346930.jpg

damata_chochi
1st March 2011, 23:48
Здравейте момичета,
Днес ми е 13-ти ден от диетата и съм на белтъчини :) сутринта изпих 2 кафенца без захар, на обяд хапнах 250-300 гр пилешка пържолка и за вечеря 150гр риба и 20-30гр суджук. За периода съм смъкнала само 1,5кг :( ... предполагам че бавно свалям от факта, че първите няколко дни пиех и алкохол или да съм по точна, по чаша бяло вино на вечеря. Няма да се отказвам , продължавам на пред :girl_dance: ............... Все още се затруднявам към еднородното ястие за дена (не винаги), но се старая да го спазвам.
Успех на всички отслабващи,
с пожелание за повече свалени килца :2020:

damata_chochi
1st March 2011, 23:48
Здравейте момичета,
Днес ми е 13-ти ден от диетата и съм на белтъчини :) сутринта изпих 2 кафенца без захар, на обяд хапнах 250-300 гр пилешка пържолка и за вечеря 150гр риба и 20-30гр суджук. За периода съм смъкнала само 1,5кг :( ... предполагам че бавно свалям от факта, че първите няколко дни пиех и алкохол или да съм по точна, по чаша бяло вино на вечеря. Няма да се отказвам , продължавам на пред :girl_dance: ............... Все още се затруднявам към еднородното ястие за дена (не винаги), но се старая да го спазвам.
Успех на всички отслабващи,
с пожелание за повече свалени килца :2020:

AZ_76
4th March 2011, 12:11
Привет, момичета.
Започвам диетата! Няма начин. Това моето се нарича свинщина. :(
Докато бях по-млада, нямах проблеми със свалянето, но на 35 нещата са страааашно трудни.
Качвам се сутринта и стрелката закова на 78! Боже! Трябва да гоня поне 68кг., пък после ще мисля....
Тази диета ми харесва, преди време съм я правила и е успешна, но...

Ден 1.

Така. Хапнах 2 плодчета сутринта и продължавам с пилешко и салата.
Височина 173см
Тегло 78
Години 35
Цел 68кг.
Амбицирана съм, пък да видим :wink:

Breakfast@Tiffany
4th March 2011, 13:13
Привет, момичета.
Започвам диетата!
Привет и успехи! Аз бях в почти същото положение януари и именно заради това започнах тази диета. Бях 80кг при 171 см., но вече съм 72 - целта ми е 65-66, ще видим до къде ще я докарам. Пожелавам ти много минуси ;)

AZ_76
4th March 2011, 13:32
Огладнях, а това не е добре!!! До вечерята има поне още 5 часа.
Обаче като прочетох Breakfast@Tiffany, малко ми светна пред очите :)
Не е зле за месец-два 8 килограма...Даже е прекрасно.
Ще взема да изляза, щото започнах да обикалям хладилника!
УжасТ....
Бягам на разходка.
Успех на гладуващите и не забравяйте, че идва пролет, лято и трябва да хвърляме дебелите якета, под които се крием сега ;)!

damata_chochi
5th March 2011, 18:04
Здравейте момичета :girl_dance:
Как върви диетата при вас? Аз съм -1кг , незнам защо става много бавно при мен дори първите дни вместо да свалям - аз качих 2,5кг :girl_cry2: и със тях съм свалила общо 3,6кг за 10дни :?
Сподер вас, това нормално ли е :1202: и може ли да сменя дните....
Става въпрос, че на 8-ми март ще съм на плодове, а ще ходя на ресторант и мисля да разменя с белтъчния, а на 9 март да съм на плодове , 10-ти на бобови и т.н. ..... просто дали е грешно ако ги разменя ? Моля помогнете със съвет !!!
Благодаря предварително :2020:

Breakfast@Tiffany
5th March 2011, 18:45
Здравей! Не сменяй дните! Просто направи белтъчините на 8-ми и продължи с варивата. На мен 8-ми ми е плодове, но няма да го сменям - може просто вечерта да прегреша нещо, но на другия ден ще съм си на белтъчини както си му е реда.

damata_chochi
5th March 2011, 19:17
Не сменяй дните! Просто направи белтъчините на 8-ми и продължи с варивата. На мен 8-ми ми е плодове, но няма да го сменям - може просто вечерта да прегреша нещо, но на другия ден ще съм си на белтъчини както си му е реда.
Благодатя ти Breakfast@Tiffany, ще те послушам, дори ще постъпя като теб. Мисля, че ще е по добре и така няма да ми повлияе на водния ден :girl_dance: обещавам да не прекалявам с прегрешенията :wink:

Breakfast@Tiffany
5th March 2011, 19:23
обещавам да не прекалявам с прегрешенията :wink: :2020:

Breakfast@Tiffany
5th March 2011, 19:24
обещавам да не прекалявам с прегрешенията :wink: :2020:
хахах, не догледах емотиконата хахахах приеми цветята, че другото изглежда ... :)

alista
9th March 2011, 10:36
Здравейте момичета! :D Приемате ли нови съмишленици? :D Доста изчетох от вашите коментари и се мотивирах още повече!Аз съм на трети ден- въглехидратен.Мисля ,че утре ще ми трудничко ,но няма как!Искам да сваля 10 кг ,а в момента съм 77кг.Натрупах ги по време на бременност и цяла година няма мърдане! :oops:Ще се претегля вкрая на седмицата ,дано да има резултат!Успех на всички отслабващи!!!

dereliah
9th March 2011, 13:53
Аз пък утре започвам, радвам се, че тук мога да намеря толкова съмишленици! Успех на всички!

Mirityuy
16th March 2011, 10:45
Здравейте , нова съм , та се надявам да приемете още 1 :D
днес започвам , мотивирана съм , но като се познааавам :Д
ще ми трябва постоянна мотивация ;Д
засега съм само на закуската - 1 грейпфрут
ще видим как ще мине стартовия ден :)
64 кг съм и крайната ми цел е 52 , а дано ! Ще чета и ще се надъхвам ! :D

dereliah
16th March 2011, 10:48
Успех!! :D

mirajj
16th March 2011, 14:38
Здравейте на всички! На режим съм от 11.03.2011г., но не забелязвам промяна. Сигурно греша и предварително се извинявам, че ще питам елементарни неща. Например, колко точно е големината на порциите. И задължително ли е да се вечеря със същото, което е било за обяд. Имам Много кг за сваляне. Височина - 169, кг- 84. На всички желая повече минуси и успехи!

dereliah
16th March 2011, 17:53
Здравейте на всички! На режим съм от 11.03.2011г., но не забелязвам промяна. Сигурно греша и предварително се извинявам, че ще питам елементарни неща. Например, колко точно е големината на порциите. И задължително ли е да се вечеря със същото, което е било за обяд. Имам Много кг за сваляне. Височина - 169, кг- 84. На всички желая повече минуси и успехи!



Ами аз съм на този режим от 10ти и има резултати, макар и не кой знае какви : ) Стремя се да не преяждам и хапвам същото и за вечеря, но половината от порцията на обяд. Пия много вода и ако много огладнея пия и фрешове. Плодовете трябва да са от един вид... Успех и на теб и не се предавай! Сигурна съм, че ще усетиш разлика! : )

mirajj
17th March 2011, 16:17
dereliah
благодаря ти за подкрепата!
Мисля, че започва да се усеща малка, мъничка промяна! Днес е по-добре, даже не съм толкова гладна! Усхех и на теб, и на всички други!

pamela19
28th March 2011, 03:48
zdraveite dami.az ot 2 meseca sam na tazi dieta,dori nemoga da go nari4am "dieta",a hranitelen rejim.rezultata e 13 kg po-malko.striktno sam sledvala osnovnite principi na dietata.parviq mesec svalih 9 kg.,vtoriq 4 kg., i se nadqvam 3 tiq mesec da svalq oshte 2 kg. pone.trqbva da znaete ,4e parviq mesec se svalq nai-mnogo,posle zapo4va po-bavno,zashtoto organizma svikva.mn vajno e sled priklu4vane na dietata da ne zapo4nete da se hranite,kakto predi.nai-dobre da se izgotvi rejim na hranene otnovo na principa na razdelnoto hranene ,no naprimer na obed da qdete meso,sledobed kartofi,ve4er plod ...ne se saobrazqvam s goleminata na porciite qm tolkova,kolkoto mi se qde.v na4aloto qdqh po-golemi porcii,posle kato mi se svi stomaha porciite mi stanaha po-malki.piite mn voda pone po 2 lv na den dori i da e nasila i nikoga 30 min.predi hrana i 30 min sled hrana!!!!shte vi napisha tova ,koeto az konsumiram prez tezi 2 meseca:1 vi den-meso pileshko ili svinsko sas salata za obqd,sledobed kofi4na niskomasleno mlqko sas sirene,ve4erq-meso sas kashkaval.2 ri den-oriz ili kartofi,kakvoto vi se qde.3 ti den -1 kroasan,sledobed polovin shokolad 4eren,ve4er pica sas zelen4uci, bani4ka sas spanak ili prepe4eni filiiki sas lutenica i maslini.4-ti den qm samo banani,zashtoto drugite plodove ne mi ponasqt na stomaha.mn e vajno da pravite na vseki 29 ti den voden den,zashtoto 1 -viq mesec sled vodniq den svalih 2 kg,na 2 -riq voden den svalih 1 kg.mn e vajno da spazvate i cikli4nostta na organizma t.e da se hranite mejdu 12-20 4asa vseki den pone po 3 pati.ne se teglete na kantara vseki den,pravete go vednaj sedmi4no,zashtoto ima period na zadarjane na kilogramite pri men tozi period be6e vav vtoriq mesec 11 dni ne svalih i gram ,no tova e normalno.tova e ot men opitaite i nqma da sajalqvate .az prodaljavam imam da svalqm o6te 12 kg.,taka 4e sam s vas.kasmet i volq

mirajj
4th April 2011, 15:30
Здравейте на всички! Не съм писала отдавна, но трябва да се похваля и всички да разберат!
Досега - 7 кг., а още не съм съм била на водния ден. Но /сега следва срам/ за 2 дни му отпуснах края......Нищо продължавам нататък! Успех в свалянето

kulinarni2recepti
16th April 2011, 18:35
90-дни изглежда адски много време..

tedivlad
14th May 2011, 09:54
Zdravejte, ima li nova tema? tuk nikoj nishto ne e pisal ot pochti mesec?

anjela_k
26th May 2011, 09:55
Здравейте аз започнах тази диета и искам да кажа, че съм много доволна за първата седмица свалих два килограма и смятам да я продължа. Успех на всички.

Ива_Бисерова
26th May 2011, 10:39
Здравейте банда :1241:Аз започнах диетата от 10.05 и съм много доволна защото не се гладува .Мисля да се премеря след първия воден ден и ще съобщя резултати ;)

danini
26th May 2011, 21:40
Здравейте,
и аз започнах този режим,малко на майтап,но вече десет дни минаха и аз вече съм с три килограма на долу,немога да повярвам.Утре съм на плодове.
Успех на всички!

Ива_Бисерова
20th June 2011, 15:27
На 07.06 беше първият ми воден ден,на 08.06 се качих на кантара - 6 кг.по-малко за месец :p Не са много ,но все пак са нещо :p

Mini-boxer
11th September 2011, 22:41
Здравейте и от мен,

Имам няколко конкретни въпроса за това дали могат да се ядат и в кои точно дни следните храни:

- маслини
- готвено постно зеле (прясно и кисело)
- туршия (сурова)
- стерилизирани краставички
- палачинки (без мляко и яйца - т.е. катми)
- циганска баница (хляб, зехтин, подправки)
- боза
- сурови гъби на салата (култивирани печурки)
- кьопоолу
- лютеница
- домашни сладка (зелени смокини, вишни, сини сливи, кайсии, дюли, малини и пр)
- компоти

Благодаря предварително за всеки отговор, дори и непълен.
Успех на всички!

lullaby
12th September 2011, 08:15
Mini-boxer,
- маслини - аз слагам всеки ден в салатите
- готвено постно зеле (прясно и кисело) - предполагам във всеки един от дните, но според мен е по-добре да го ядеш като прясна салата
- туршия (сурова) - по-скоро в деня за варива
- стерилизирани краставички - не съм сигурна, но предполагам, че във всеки един от дните, в малки количества не е кой знае какво нарушение
- палачинки (без мляко и яйца - т.е. катми) - въглехидратен ден
- циганска баница (хляб, зехтин, подправки) - въглехидратен ден
- боза - въглехидратен ден
- сурови гъби на салата (култивирани печурки) - белтъчен ден
- кьопоолу - всеки ден
- лютеница въглехидратен ден
- домашни сладка (зелени смокини, вишни, сини сливи, кайсии, дюли, малини и пр) въглехидратен ден
- компоти - въглехидратен ден

Надявам се, че съм помогнала, но според мен е по-добре, въпреки възможността за по-нездравословни храни в тази диета, тя да бъде изчистена до максимум от тях. Замисли се от какво наистина има нужда тялото ти. :smile:

Mini-boxer
13th September 2011, 20:45
Lullaby,
Хиляди благодарности за светкавичния отговор!
Много ми помогна, защото аз принципно предпочитам постните, но пикантни храни.
Въглехидратният ден ми е най-сложен, защото не си падам по сладкиши (торти, кексове и т,н.) нито по тестени неща, но предполагам, че всеки си има кофти ден измежду всичките.
Все пак това е режим и затова ще се старая да не излизам от границите.
Още веднъж ти благодаря и успех!

danielle80
14th September 2011, 16:01
Само бих искала да вметна, че дори да не спазвате абсолютно точно часовете и продуктите, ако сте постоянни, диетата пак ще има ефект. Понижен, но все пак е по-добре от никакъв. Аз редовно си нарушавам режима и съм с 3-4 килограма надолу.

Mini-boxer
14th September 2011, 22:04
Всъщност, сега като си препрочитам отговорите на Lullaby, струва ми се, че суровата туршия не би трябвало да има нищо общо с деня за варива. Това са добре осолени зеленчуци (карфиол, чушки, зеле, корнишони и моркови) и вода. Няма мазнина, няма захар, няма варене. Туршията престоява 40-50 дена и е готова.
Lullaby, би ли ми обяснила защо смяташ, че суровата туршия е за деня за варива?

lullaby
15th September 2011, 13:23
Mini-boxer, същността на деня за варива не е храната да бъде сварена. Същността се крие в скорбялата и нишестето, което трябва да бъде основната храна в този ден. Доколкото знам карфиолът например спада към скорбялните зеленчуци, затова смятам, че е добре да се яде в деня за варива.

Mini-boxer
15th September 2011, 19:59
О, благодаря ти, това ми звучи чудесно. И без това деня за варива е леко безвкусен, туршията ще го направи по-свеж и пикантен.

Имам още въпроси, тъй като съвсем скоро започнах режима.
Много обичам плодове, но имам агресивен пародонтит и зъбите ми са адски чувствителни към плодовата киселина. За няколко дни вече изтръпвам всеки път при миене на зъбите.
Та, дали мога в плодовия ден и сутрините да карам на моркови?
Разбрах, че някои изцяло заменят плодовия ден със зеленчуков и това не се отразява на резултатите.
Знам, че всяка модификация на режима намалява ефикасността му, но все пак имам амбицията да го приключа успешно и затова търся начини за това.
Който има опит в подобна замяна на плодов ден със зеленчуков, моля, нека да сподели.

lullaby
16th September 2011, 06:02
Много обичам плодове, но имам агресивен пародонтит и зъбите ми са адски чувствителни към плодовата киселина. За няколко дни вече изтръпвам всеки път при миене на зъбите.
Та, дали мога в плодовия ден и сутрините да карам на моркови?

Защо не пробваш да си изцеждаш плодови сокове? Това също се брои за прием на плод, но с условието, че са пресни сокове, а не от натуралните!! Относно морковите - възможно е да замениш плодовете с тях, но трябва да знаеш, че една от най-важните съставки - каротинът - се усвоява само с мазнини. Например морковените салати са задължителни със зехтин.

miss Fine
27th September 2011, 23:32
Присъединявам се и аз към слабеещите с този режим, много ми помогна на мен. Свалих първия път 16 килограма, сега пак го почвам след почивката. И което е по-важно при положение, че след това не съм се ограничавала кой знае колко, успях да запазя килограмите. Какво по-хубаво от това. Днес ми беше плодов ден и скоро наближавам водния, стискайте ми палци.

Mini-boxer
1st October 2011, 11:39
Претеглих се чак на 18-тия ден и за моя радост вече съм с 3 кг. назад. Продължавам обнадеждена. Най-хубавото е, че не съм чувствала глад или дискомфорт до този момент. Е, все пак още не съм издържала първия си воден ден, но... надявам се да го преодолея.
Трябва да кажа, че за ръст 150 см. започнах от 61 кг. (което си е доста за такъв нисък ръст), нищо, че съм на 48 г.
Бях започнала да натрупвам странни сланинки на още по-странно място (под колянната става от вътрешната страна на краката), които вече изчезнаха. Предполагам, че седящата работа е допринесла за образуването им, освен всичко останало.
Първото олекване усетих в горното коремче, което се сви още след първите 4 дни. Намаляха обиколките на бедрата и успях да се вмъкна в панталонче, което не можех да обуя и закопчая. Сега го нося с кеф и дори в бедрата ми е свободно :)
Пожелавам успех на всички!

solakova
4th October 2011, 12:01
Здравейте, днес ми е втори плодов ден, но май отървах коня , понеже хапнах краставици за обяд, без нищо друго, не смятам че е погрешно, но все пак по- осведомените може да кажат- Дали съм прегрешила?

Mini-boxer
8th October 2011, 19:24
solakova, не се притеснявай. В диетата пише, че салати (домати, краставици, чушки, зелена салата) може да се ядат във всеки един от дните. Това не е прегрешение. Аз всеки плодов ден вечерям салата (белени розови домати, печени или пресни чушки и маслинки) и това не пречи на смъкването. Където съм чела други форуми и там масово споделят, че хапват салати всеки ден, така че не се укорявай, а продължавай. Успех!
Аз в понеделник ще се опитам да изкарам успешно първия си воден ден. Стискайте ми палци :)

solakova
10th October 2011, 10:31
Mini boxer, благодаря за подкрепата, аз въпреки угризенията и третия плодов ден го изкарах на салати, че и варени броколи.... Свалила съм 2 кг. за 10 дни, което при мен си е цяло постижение. Стискам ти палци за водния ден! Мен може би ще трябва да ме вържат когато стигна до него....:popcorn_girl::popcorn_girl:

Mini-boxer
14th October 2011, 19:38
Водният ден мина изненадващо лесно. Мислех, че ще ми е необходима повече воля, но изобщо не се наложи:) През целия ден не усетих глад, пих си топла водичка (по-добре е от студена) и чак привечер ми поприскърца коремчето, но аз се заплеснах в любимата си игра и изпих един зелен чай с лотус. След това ми се приспа и денят приключи неусетно.
Най-добре се усещат резултатите на другия ден, сякаш докато спиш, неусетно изчезват кило и половина от теб. На сутринта се чувствах лека като перце и отново не бях гладна. Но трябва да се закусва задължително, затова към девет часа хапнах една чепка сладко грозде, което беше идеална добавка към горчивото кафенце и плавно си преминах към белтъчния ден с един задушен език на обяд:)
Изводът е: Не е страшно!

solakova
17th October 2011, 09:25
Браво, мини боксер , моят воден ден е след една седмица точно- понеделник 24-ти. Твърдо съм решила да устискам, пък каквото сабя покаже.... Преди години пазех т. нар "лунна диета" , та имам опит в пиенето на вода и чай .... Ще докладвам непременно как стоят нещата :2050:

lullaby
17th October 2011, 11:18
В края на лятото и аз много се бях запалила по тази диета, но, разбира се, и тя се провали. Диетите са за хора със страшно много воля, а и трябва да сте подготвени психически, че след края на диетата отново няма да можете да се тъпчете, защото старите кг ще се върнат. След като спрях 90-дневната, първоначално имах един период на ужасно тъпчене с какво ли не.
Сега просто се храня здравословно, около 1500-1600ккал, по 5-6 пъти на ден и усещам колко добре ми се отразява. Метаболизмът ми се засили и ям наистина много, просто от правилните храни. Поздравления за волята ви, момичета, но в един момент ще осъзнаете, че не са ви нужни тези диети. :2035:

Tinkerbell
18th October 2011, 09:54
Хайде да се присъединя и аз !
Цяло лято тренирам,но храненето ми до момента беше ужасно и резултатът ми е 6 свалени килограма + малко мускули тук-таме.
От вчера реших да започна 90-дневната диета и да я завърша успешно.Правила съм я преди и резултатите бяха поразителни (след това,разбира се,сама си причиних едни 20 кг отгоре за 12 месеца ,което ,заклевам се,никога повече няма да допусна,особено ако е от мързел и лакомия,както в случая).
Днес ми е ден за варива и смятам да обядвам с малко кафяв ориз,сварен - без мазнина и без сол,но после ще му добавя маслинки и може би малко кетчуп,купилa съм си едни много вкусни пълнозърнести сухари ( Finn Crisp ) ,от които ще си взема 2бр,ще хапна и зелева салата.
:)

solakova
18th October 2011, 12:01
мдаааааа, на мен също ми е ден за варива и в момента си хапвам боб яхния -това предлагаха в бързата храна отсреща....
позволих си и една крем супа с картоф, грах и предполагам лук и карфиол, като изхвърлих крутоните

solakova
18th October 2011, 12:07
Тинкърбел, като гледам какво ядеш ти, чак срам ме хваща, за вечеря мисля да направя едни гъби с ориз...дано се удържа да хапна само една прилична порция....

Tinkerbell
18th October 2011, 12:27
solakova , ot прахoобразните супи ли ?
Ама защо ми се струва,че много смесваш храните - уж трябва едно и също да е :)
Аз,като не искам да завтарям яденето от обяд,ям салата с нещо,примерно - във 2ри и 3ти ден - салата с препечен хляб или сухари (rye,whole grain) ,а протеиновия - салата и протеинов шейк :)
А точно заради мен никой не би трябвало да го хваща срам - представи си що чудо съм погълнала,за да кача 20кг за една година,при положение,че съм здрава,не съм забременявала и съм на 24 години :D
Но сега съм се зарекла,че веднъж завинаги ще преборя тая лакомия :)
Иначе кафевият ориз отпадна,че беше свършил и си варя една червена леща - ще си я направя като салата - с чесън,лук,някоя подправка .. :)
А на теб искрено ти завидях на бобената яхния !

P.S. Някой ще ме ориентира ли към емотиконките,защото не виждам ни една ?

Tinkerbell
19th October 2011, 12:47
Никой не пише,но понеже е дневник,аз ще си го пълня :P
Днес ми е въглехидратен ден .Закусих само с чай + половин супена лъжица мед.

Сега си приготвям обяд , състоящ се от варени макарони (не много,може би една шепа в сварено състояние) с малко масло,маслини,чили сос или кетчуп,зелева салата. (прегреших с няколко бадема преди това)

Междинно,ако много закъсам :) ,ще хапна някоя друга солета.

За вечеря - зелева салата с пълнозърнест сухар ,чай с повечко мед.

Mini-boxer
19th October 2011, 21:08
А аз днес съм на мръвки: сутринта хапнах една чепка грозде без семки и едно нес кафе, на обяд унищожих една свинска пържолка на скара с малко сурова туршия и печени червени чушки, а на вечеря се облажих с пилешко филе и кьопоолу. Но май изоставам с водата - не съм докарала 2 литра още и затова отивам да си налея една халба минерална водица :1242:
Не се ограничавам в количествата храна. Просто гледам да е еднотипна и да отговаря на съответния ден.
Считам, че ако се ограничавам по време на диетата, след това ще си "отям" и ефектът ще отиде на кино.
Организмът не трябва да чувства глад и дискомфорт. Правилното редуване на дните и равномерното поемане на храна ще допринесат да свикна с този начин на хранене и да го предпочитам пред предишния.
А нали това е целта в крайна сметка, да поддържам нормално тегло без да гладувам и вечно да ми къркори стомахчето :p

Tinkerbell
19th October 2011, 21:58
Mini-Boxer ,
според мен,ако се ограничаваш по време на диетата,ще свикнеш да се удържаш и по принцип - всичко се дисциплинира,научих от една приятелка,която се оказва много права.Такъв тип диета не е само за сваляне на тегло,а за промяна на начина на живот /сиреч,на мислене/,възпитават се навици,които после си остават и спират да тежат.
Лично аз съм едно абсолютно ментално прасенце :D ,но сега се уча да се въздържам и съм убедена,че след 3 месеца коремът ми вече няма да къркори вечер,а ще е доволен от достатъчното количество храна,което съм му подала през деня.
Естествено,далеч съм от идеята за "здравословен глад" ,което винаги ми е звучало като пълна простотия (може да обидя някой,но все пак,всеки има право на мнение).

Ох,къде са емотиконките ;(

Mini-boxer
19th October 2011, 22:23
Радвам се, че форумът се пораздвижи. Тъкмо си мислех, че няма с кого да обменяме идейки за режима и да споделяме опит, радости и провали (дано са по-малко или хич да ги няма).
Аз от две години ходя пеш на работа всеки ден и това прави средно 5 км. на ден, което не е кой знае колко, но пък е наистина всеки ден. Сега търся Зумба наблизо, за да увелича физическото натоварване успоредно с доброто настроение.
Вие, момичета, спортувате ли нещо и какво?

Tinkerbell
20th October 2011, 07:54
Beachbody - Chalean Extreme - тренирам вкъщи,5 пъти седмично :)
Страшно съм доволна и от тази,и от още няколко програми на Бийчбоди - вече съм като зомбирана и ако не си направя тренировката,се чувствам все едно нищо не съм направила цял ден . :)

solakova
20th October 2011, 09:10
:lips::pinkglasses:Вярно, че става дума за дневник, ще дам отчет за днес : Плодов ден, една ябълчица на закуска- мъъничка ... едно парче сушен ананас и два портокала за през деня, а за вечеря планирам салата- зеле, морков, краставица, зелена салата, репичка и домат ....на пръв поглед съчетанието е безумно, но ще ви хареса, повервайте ми- с лимон и зехтин , по малко от тях.... Тинкърбел, права си , че не ям едно и също нещо на обяд и на вечеря. Това се дължи на факта, че аз не обичам еднообразието - то ме убива. И въпреки тия "прегрешения" аз мога да се похваля с 3 кила надолу/теглих се на 14-ти / и с 4см от талията по- малко, тумбакът ми се е прибрал и се чувствам супер добре. Супата, която споменах оня ден , си беше готвена, аз съм върл противник на тия сухи неща дето ги продават в пакетчета - само сушен зеленчук ползвам при готвене , нищо друго от тия гадости. Хубав ден, ако сколасам тия дни пак ше пиша. Емотиконите излизат , когато пишеш " нов отговор" , а не "бърз отговор" ...:pinkglasses::lips:

Tinkerbell
20th October 2011, 09:28
Тая храна е адски малко за плодов ден ,аз ще умра до следобед ,ако я карам като теб :D :D
Моят план е - до обяд : 8:00 1 голяям банан , 10:00 Още един банан , 12:00 пак банан и от 14 нататък - зеленчуци,защото не мога д аизкарам цял ден на плодове.

И проклетите иконки нем и излизат нито на Нов ,нито на Бърз отговор ;(
И подписа не виждам от къде да си сменя ;(

solakova
21st October 2011, 10:11
честно казано първите три плодови дни и аз ги изкарах като тебе, направо озверявах от глад и тъпчех плодове до пръсване, плюс салата вечер
снощи изядох 25 грама бадеми към 17ч. и после една ябълка към 18 + голямата салата ... очевидно нещо се случва на мисловно ниво при мен, не ми се яде така безумно както първите две седмици....

Tinkerbell
21st October 2011, 17:59
Е,ми нормално,организмът привиква.
Аз не можах да спя до 3 от глад.Ментален глад :wall: .Но се свиква - правила съм го веднъж,пак ще го направя.Предния път,когато бях сериозна,след втората седмица вече не изпитвах никакви влечения към неща извън менюто ми и не ми тежеше да не ям след 19h,нито пък ми пречиха скопените количества :)
Днес ,протеинки - не закусих,направих само едно "кафе" (слагам го в кавички,защото го замествам с цикория) с мааалко мляко.За обяд изкльопах 1/2 консерва херинга в доматен сос,а току-що вечерях с няколко соеви зърна :D ,малка купичка салата от зеле и моркови (само толкова беше останало) и 1 кофичка кисело мляко 4,5 % ,в което си разбих протеин на прах.
И мисля да лягам към 22,за да не избудалея пак :dizzy:

bormanbg
23rd October 2011, 14:57
Ще се почва и това. От утре (понеделник). За 2 години с жената свалихме доста килограми с друга диета по-дългосрочна (аз 35 кг, тя 19 кг) и се чустваме превъзходно сега. Но от 4-5 месеца...ами страх ни е да не напълнеем отново :)
Ще опитаме и тази врати (http://www.borman.biz)чка за здравето, изчетох почти всичко...

solakova
25th October 2011, 08:27
Браво , най- сетне и един мъж в диетата! Впрочем, моята половинка също е на този режим- спазваме го заедно , но той е инкогнито, аз чета и общувам по форума , а той само анализира резултатите :girl_haha:
Сега да дам отчет, днес трябваше да ни е воден ден, обаче.....струва ми се прекалено. Ние сме работещи хора, трябва мааалко енергия за това, което правим, не може да търчиш от обект на обект като си само на вода. Та накратко, пропускаме водния ден и си караме по график, днес е белтъчен ....

Mini-boxer
28th October 2011, 21:30
Измислих как да стимулирам отслабването.
Вместо само да се радвам на въртящите се панталонки, си купих нови съвсем по мен и сега целта е и те да започнат да се въртят.
Забелязвам, че в белтъчния ден, ако ям месце на обяд, вечерта изобщо не ми се яде и минавам на салата със сирене или кашкавал. Гледам да не пропускам хранене, защото не искам да издивея от глад по никое време и да направя някоя глупост.
Намерих начин да хапвам сладичко всеки ден без да нарушавам режима. Печени ябълки на фурна с няколко капки подсладител. Още горещи ги насипвам в бурканчета и при "квичаща" нужда хапвам по няколко лъжички.
В плодовия ден едното хранене ми е 300-500 мл. фреш от моркови, а за вечеря винаги хапвам салата. Вместо сол слагам шепа маслини, особено добре се "връзват" със салата айсберг. Печените чушки с чесън, магданоз и оцет също доста добре спасяват положението. А ако ръснеш и малко сурови белени семки - става красота.
Смятам, че след като свърша 3-те месеца, за да задържа постигнатия резултат ще е достатъчно само да продължавам да ям плодове до обяд, да пия 2 литра вода на ден и всяка седмица да правя един плодов или зеленчуков ден. Това изобщо няма да е проблем. Просто се надявам тези полезни навици да ми останат.
Вие, "колеги" :) как смятате да запазите формата?

solakova
31st October 2011, 08:31
Мини боксер, възхищавам се на хъса ти... Аз вече пропуснах водния ден, днес пък таман ставам от масата, не издържах и изядох едно тъънко парченце тутманик, който бе приготвен за децата....обаче панталоните наистина се въртят и аз си заръчах едни по мен , та да видим те дали ще започнат да се въртят... а е възможно и докато ги ушият да се наложи корекция ;)

solakova
31st October 2011, 08:33
а впрочем, по темата за спорта, аз карам колело вечер , по около 40-50 минути и веднъж седмично йога. Нещо напоследък не ми върви , все не мога да стигна до колелото , но днес съм решила твърдо пак да го яхна.....
Хубав ден на всички!

Mini-boxer
31st October 2011, 19:04
Ура, 49-ти ден - минус 5 кг.!
Не смеех да се кача на кантара, но се престраших и..... направо не ми се вярва, защото наистина, ама наистина НЕ ГЛАДУВАМ!
И мислех, че съм запряла на -3 и толкоз.
Да, ама не. Значи, че бано-плавно килцата си отиват, няма нужда да се качваш всеки ден на кантара и да се тюхкаш, че нищо не помръдва.
Сега съвсем се мотивирах и разчитам на съдбата и моето упорство да ме лишат от поне още 3-4 килца до края на диетата.
А и после да не омета за Коледа елена Рудолф заедно с една шейна баклава.:1203:

solakova
1st November 2011, 09:30
Браво, мини боксер! Аз се бях затревожила, че на 30тия ден съм с 4 кила надолу, но като се имат предвид прегрешенията ми, както и че не стоя гладна....това си е цяло постижение. Надявам се да устискам до края, целта ми е 5-6 надолу, а иначе за коледната баклавица, аз предлагам да си я поделим.....:girl_eat:

ligata
1st November 2011, 17:31
Здравейте! Толкова се радвам, че открих този форум и по-специално, че тази тема е все още активна!
От утре започвам 90 дневната диета и реших, че ще е добре да има от кого да искам съвети, а и да взаимсвам някоя идея за дневно меню.
От доста години се боря с излишните килограми и след като вече веднъж успешно ги свалих за съжеление лека по лека си ги качих обратно. Преди няколко седмици се видях с приятелка, която не бях виждала 2 години. Направо не можах да я позная - беще свалила поне 10 кг. Каза ми, че е пробвала 90 дневната диета преди около година и след това си върнала само 1 кг. Затова реших и аз да пробвам.
Понеже в момента не живея в България се опитах да намеря книгата за диетата на англиийски, но не можах. След няколко часа ровичкане в интернет, успях да я намеря сканирана и сега задълбочено я чета!
Изпитанието започва от утре! :)

Mini-boxer
2nd November 2011, 22:37
Добре дошла, ligata:1201:
:1201::1201:
Ще ти помагаме колкото можем, всеки със своя опит. Сигурна съм, че след 2-рата седмица вече сама ще налучкаш най-правилните храни и количества за теб. А след първите смъкнати килца мотивацията нараства неимоверно.
Вторият ми воден ден чука на вратата. Но се пада точно на 8-ми Арахангелов ден и най-добрата ми приятелка направо ще ме разкости ако на имения й ден пия само топла водица. Та затуй ще направя първата си смяна на дни - отлагам водния ден за 9-ти, а на 8-ми ще продължа с белтъчен ден, за да мога да хапна мръвчици и да пийна някоя и друга чашка пелин.
Както се казва, планирам прегрешение, а е знайно, че признат грях е половин грях:2035:

solakova
3rd November 2011, 15:21
Мдаааа, та значи аз не съм единствената ,която попрегрешава, а аз наистина допускам по "половин " грях под формата на половин малка бира тъмно/ няма да пиша марката, че да не ме глобят за реклама/...Дотук поне три пъти ... а днес планирам и четвърти, ама....аз какво да направя сега...:-?напоследък нещо хич не ми се яде, но си хапвам да не се затрия пък .....За довечера планирам картофена салата със зелен боб, задушен, чесън, копър и сол , оцет и олио разумява се.....а за утре, ще видим

Mini-boxer
5th November 2011, 21:45
Хей, фиданки, как сте днес?
Аз съм на варива и към 4 часа сколасахме да обядваме. Справих се юнашки с едни задушени картофки с копър и чесън, както и с малко пържени тиквички, но вместо кисело мляко, залях ги с подправката за шкембе - чесън и оцет. Получи се много добре.
Сега съм в чуденка дали да вечерям с консерва маслен зрял боб или да излапам една сладка сочна круша...
Междувременно се наливам със зелен чай с лотус.
Едно е сигурно - ако си измия зъбите, свършено е с яденето :tooth:
Весела неделя на всички!

solakova
6th November 2011, 16:52
Уф ,вчера нали беше Голяма Задушница, донесоха у дома какви ли не вкусотии... една питка ме изкуши, направо не удържах и в плодовия ден оплющях едно парче пита.....
Днес пък съм на зеле със свинско за обед и е дно кисело млекце след обяда
Да кажа за вечерята- спаначена салата от суров спанак, сирене и стъргано варено яйце, малко лимон, зехтин и чер пипер смлян. Втора салата- коприва с кисело мляко чесън и орехи...половин бира /няма как! / и ако приритаме парче кървавица/ не забравяйте , че сме двама на тази диета/

Mini-boxer
6th November 2011, 19:56
Последно снощи не ядох нито боб, нито круша ами няколко лъжички печени ябълки и... с това ми се размина деня за варива.
Днес дотук омаах половин топло типово хлебче с доматена салца, а след обяда към 4 часа - едно тирамису (ммммммм), но вече пак поглеждам към кухнята и май ще заформя една циганска баница с лют червен пипер (преди парчето черен шоколад :1351:), че утре ще живея на грозде и круши.
А във вторник, вместо гола водица, ще мърсувам с месце и винце (няма как - Мишкин ден :grill:):

Затова пък в сряда ..... в сряда ще се справя с втория си воден ден.
Заклевам се !!!

solakova
7th November 2011, 10:05
Мини боксер, стискам палци за водния ден...аз за днес, нали е ден за варива, съм сварила едър боб, ще го направя с царевица, чушка печена, лук , червен пипер, а след сервирането, който иска лютивка / апетитка де/ ....и как върви това с една тъмна биричка....

Mini-boxer
7th November 2011, 20:06
Както се бях наточила да празнувам Мишкин ден и да разменям воден с белтъчен ден, така ми се размина. Имах намерение да прегрешавам, но съдбата не ми разреши. Заради грипче на именницата купонът се отлага и така - утре ще си правя водния ден, точно както си се падаше по план-график.
Затова днес от усмъртително сладко грозде преминах за вечеря към кисели краставички от бидон в комбинация с кьопоолу и няколко сурови белени бадема за разкош.
Утре съм на втори воден ден. Пак няма да умра. Сигурно е :)

solakova
8th November 2011, 09:23
мини боксер, :drinking_more::1229::sick_and_cold::1225: това ще правиш днес, а аз така или иначе първия воден си го скипнах за разнообразие, но може да направя втория...Сега виждам, че на рождения си ден трябва да ям плодове- познай как ще се получи това упражнение!!!!Стискам палци и утре да си :grill::dirty_dance:

ligata
9th November 2011, 12:59
След малка пауза, аз съм пак тук!:1201:

Днес ми е втори плодов ден.Макар че за 7 дена съм свалила 2,3 кг, което е супер резултат при положение, че почти не чувствам никакъв глад, не съм доволна от себе си, защото си позволявам доста прегрешения :oops:
Спазвам си дните стрикто и не си позволявам друга храна освен позволената, но честичко след 20ч си хапвам по нещо, да не говорим, че последните 4 дена си пийвам по 1 бира или 1 чаша вино. Много ми е трудно да спазвам и часовете за ядене или времето между яденията. Но...както и да е, за сега резултатите са добри....
Вие често ли разменяте дните си? Смятате ли, че се отразява по някакъв начин?

Мини боксер, приятно изкарване довечера!:1225:

solakova
9th November 2011, 15:02
ligata, ти си направо супер!Аз за около месец и половина съм свалила около 4кг/тегля се веднъж на седмица/ .Не съм разменяла дните, нали става дума за поредност, която е редно да се спазва, за да се "настрои " метаболизмът... Но за бирата и аз си позволявам..Предстои ми един наситен месец, от който втриот плодовите ми дни ще съм на "купон".... не знам как ще откажа да ям нещо различно от плодове, но.... вероятоно към 28-ми ноември ще се престраша да изкарам един воден ден , за разнообразие....
а пък почват и Коледните пости, месото задължително го спирам от 14ти... Все пак ше се напъна, половината от 90те дни вече са зад гърба ми---

Mini-boxer
9th November 2011, 23:08
Изкарах юнашки и втория си воден ден. Даже се попрестарах и кафе не пих дори. Но ме цепна кофата и вече втори ден ме боли без прекъсване. Мислех, че е от глад, но не спря и след като се напапах днес. Нищо не ми помага - нито кафе, нито храна, нито хапчета. Явно не е свързано с водния ден ами с тези слънчеви изригвания дето толкова ги "рекламираха" напоследък.
Направо ми иде да си разбия тиквата в стената.
::wall::wall:
А и "пълнолудие" се задава.
Както и да е. След водния ден се чувствам малко отпаднала, но може и да е от главоболието, което не спира вече второ денонощие.
Но пък иначе съм лека като пеперудка (е, все трябва да има нещо положително, нали :)
Не се отказвайте от водния ден. Само който има язва или гастрит не бива да го прави, но и само на фрешчета да го изкарате - пак ще има полза.
Хайде сега, лека нощ, че се надявам до утре тиквата да ме отпусне.

solakova
11th November 2011, 09:16
Да си призная, не съм особено амбицирана за водния ден, ама може да опитам на 14-ти / по никое време общо взето/ след плодовия, понеже после се зареждат едни софри, които .....
Стискайте палци да се навия през уикенда за воден ден в понеделник. А иначе ще докладвам...

lullaby
11th November 2011, 10:55
Изкарах юнашки и втория си воден ден. Даже се попрестарах и кафе не пих дори. Но ме цепна кофата и вече втори ден ме боли без прекъсване. Мислех, че е от глад, но не спря и след като се напапах днес. Нищо не ми помага - нито кафе, нито храна, нито хапчета. Явно не е свързано с водния ден ами с тези слънчеви изригвания дето толкова ги "рекламираха" напоследък.

Аз не съм чувала за тези слънчеви изригвания, но предполагам, че те боли главата точно от водния ден. Когато прочистваме тялото си то се стресира, защото това не е стествено за него. Колкото по-остро реагира на прочистването, толкова по-голяма нужда има от него. Това означава, че имаш много натрупани шлаки и токсини в тялото си и изхвърлянето им е наложително. Не се притеснявай за главоболието и по-добре не взимай хапчета, а изчакай да отшуми от самосебе си.

Mini-boxer
11th November 2011, 20:22
Здравейте всички,
Lullaby, и аз си помислих така отначало, но при първия воден ден нямаше подобни проблеми, а аз от детски години имам жестока мигрена, която в годините съм притъпявала с какво ли не и да ме боли глава не е нещо чрезвичайно за мен, а по-скоро, когато не ме боли е празник. Сега просто се припокриха двете събития и това направи втория воден ден по-труден от първия. Но, както и да е, това отмина благодарение на едни вълшебни хапчета. За съжаление - чак на третия ден се сдобих с тях.
Но сега отново се чувствам добре и смятам, че никой не трябва да се отказва поне да се пробва с воден ден.

Mini-boxer
4th December 2011, 23:53
Здравейте, фиданки!
Никой не пише, защо така?
Да не сте се отказали?
На 7-ми декември ми предстои последния воден ден. А на 10-ти - край на диетката.
Наистина, не вярвах, че ще я докарам докрай, затова съм много горда със себе си.
И така, до този момент от 61кг. на 150 см. станах 55кг. За моите 48 години считам резултата за чудесен. Ако загубя още едно килце до края ще съм още по-доволна.
Стискайте ми палци за последния напън.
Желая успех на всички и весели Коледни празници!:ded_christmas:

solakova
7th December 2011, 13:29
eх, мини боксер, завиждам ти за волята. Аз не само,че не направих ни един воден ден, ами на всичкото отгоре го ударих през просото- де спазвам, де не спазвам диетата и пак съм 4 кила надолу. Поне успявам да задържа и да следвам принципите на разделното хранене.....Навила се бях за утре- 8 декември да си направя воден ден, но да видим....
Успех с водния ден и весели празници..Моята диетка приключва на 24 декември...

Lolly_Dolly
5th January 2012, 15:00
Привет на всички, нова съм във форума, попаднах случайно и все още се ориентирам в него.
Темата ме заинтригува много, особено след коледните и новогодишни празници и нуждата да вляза във форма. Искам да попитам до колко е дълготраен ефектът от диетата и налага ли се след някакъв период да се повтаря. Има ли риск да увредя организма си по някакъв начин, тъй като след една подобна диета вдигнах много високи нива на холестерола.
Съжалявам ако е обсъждано вече, но 180 страници трудно ще изчета.
Благодаря предварително :)

tevolira
8th January 2012, 13:32
риск винаги има, зависи какъв ти е организма и какви нужди има, защото при всеки човек е различно

Lolly_Dolly
9th January 2012, 12:45
Да, така си е, благодаря за констатацията.
Май най-добрият вариант е човек да се обърне към диетолог.

kokodidi
9th January 2012, 14:15
диетолозите си струват пари
и обикновенно диетите са със скъпи продукти, а не всеки има възможност да спазва такива менюта.
Аз например нямам възможност всеки ден да си купувам грейпфрут или ананас, кедрови ядки и др. подобни.

didolina
9th January 2012, 16:41
Здравейте !
От днес започвам диетата и намерих този форум, за да споделям въпроси, мнения и резултати. Мисля, че ще ме насърчи да се придържам към режима и ще ми помогне много ако си споделям с някой, който да ми влиза в положението, защото всичките ми приятелки твърдят, че нямам нужда от диета, а пък само аз си знам как се чувствам. В крайна сметка най-важно е как се чувстваш в тялото си, а не как изглеждаш на другите, нали? Висока съм 170 и нормалното ми тегло,което поддържах с години е 55кг. През последните няколко месеца обаче качих доста и сега тежа 61кг (мерих се тази сутрин). Целта ми не е да окльощавявам, искам просто да си върна нормалните килограми и да тежа 54-55 кила, за да се чувствам добре.
При мен проблема е, че ми е адски сложно да не ям след 20ч. Не ми е проблем и цял ден да не ям, просто ми е такъв режима,че след 8 вечерта не мога да спра да ям-тогава ми се дояжда и сладко, и вобще-адски вреден навик. Много се надявам на някакъв съвет, който ще ми помогне да преодолея този навик,защото първите дни ще са най-сложни.
Съжалявам, ако се е получило прекалено дълго. В общи линии искам да ви кажа, че ще се радвам на вашата подкрепа. Целувки ! :)

kokodidi
10th January 2012, 11:09
Дидолинче, имаш подкрепата ми. Аз определено имам доста за сваляне, но съм решила да спазя новогодишното си обещание и тази година да сваля 30 кила - даааа доста са, но ще успея убедена съм.
В момента спазвам японската диета - не я препоръчвам: свалят се наистина между 4-8 кг., но е доста изтощителнаи си е гладуване.
След нея все още не съм решила какво да правя но имам още 7 дни :)

А относно съвета, който мога да ти дам при преодоляване на навика за хранене след 20:00 - всеки път когато ти се прияде нещо сладичко или нещо след 20:00 просто си представи колко зле ще се чувстваш след като го изядеш и как си изглеждала преди няколко месеца, как би искала да изглеждаш и т.н. - при мен върши работа :)

Lolly_Dolly
10th January 2012, 14:40
диетолозите си струват пари
и обикновенно диетите са със скъпи продукти, а не всеки има възможност да спазва такива менюта.
Аз например нямам възможност всеки ден да си купувам грейпфрут или ананас, кедрови ядки и др. подобни.

Скъпи са, но здравето си е на първо място. А относно продуктите, не е така, моя позната плати еднократно 100 лева за диетолог, който й изготви хранителен режим в зависимост какво тя обича да яде, като за всяко хранене имаше различни варианти. Така или иначе и с тази диета се дават пари за плодове или каквото и да е.

didolina
10th January 2012, 18:36
Дидолинче, имаш подкрепата ми. Аз определено имам доста за сваляне, но съм решила да спазя новогодишното си обещание и тази година да сваля 30 кила - даааа доста са, но ще успея убедена съм.
В момента спазвам японската диета - не я препоръчвам: свалят се наистина между 4-8 кг., но е доста изтощителнаи си е гладуване.
След нея все още не съм решила какво да правя но имам още 7 дни :)

А относно съвета, който мога да ти дам при преодоляване на навика за хранене след 20:00 - всеки път когато ти се прияде нещо сладичко или нещо след 20:00 просто си представи колко зле ще се чувстваш след като го изядеш и как си изглеждала преди няколко месеца, как би искала да изглеждаш и т.н. - при мен върши работа :)

Mерси много за подкрепата ти :) Снощи не можах да се сдържа обаче и хапнах една сладка в 20.15:candy::2047: Права си, наистина ми беше много гузно, но поне ми се успокои душичката... Днес пак ще съм пред това изпитание, в момента хапвам картофки на фурна с ориз :) Имам въпрос- в деня за варива яде ли се салата с яденето? Информативно, да знам как да се глася за довечера ;) Целувки !

kokodidi
11th January 2012, 09:43
Имам въпрос- в деня за варива яде ли се салата с яденето? Информативно, да знам как да се глася за довечера ;)

Мисля, че не може, но нека се изкаже някой по запознат с диетата.

inna1313
31st January 2012, 00:03
само да попитам през плодовият ден може ли да се ядат зеленчуци ?

pantsiani
31st January 2012, 16:40
Вижте, отслабването е елементарен процес, ако осъзнаете "процеса", как всяка една храна и напитка се отразява. За тези които са от София, мога да им обясня на живо за около час - час и половина. За тези които не са, но не интересуват, най-практично е на скайп - pantsiani. Без диети, без психически тормоз, без тежки физически упражнения, без да се товари бюджета и без хранителни добавки и лекарства!

Mim Che
1st February 2012, 08:39
В деня за варива може да се яде салата. Пример: печени картофи на фурна със салата. Уточнението тук е, че картофите и оризът са въглехидрати, но се ядат в ден варива. В плодовия ден се ядат зеленчуци, сурови и неовкусени, но закуската е плод, както през останалите дни.

Що се отнася до това как да се справим с желанието за нещо сладко по никое време, аз лично си правя много слабо кафенце (без мляко и захар), изпивам литър, литър и половина вода и гледам снимки на мацките от един друг форум, който не знам дали е редно да споменавам тук. Постигнали са чудеса със себе си и искрено им се възхищавам. По-голям стимул здраве му кажи! :)

emilia7
1st February 2012, 12:30
:new_user:Здравейте ,аз днес реших да я почна тази диета,надявам се,че ще успея да смъкна някое др килце

Mim Che
2nd February 2012, 10:33
Еми, ако я спазваш точно няма как да не свалиш.

Glamma
2nd February 2012, 10:34
Момичета здравейте. Търсих как да си панирам кашкавала за белтъчния ден и попаднах на вас. Искрено ви се радвам и много ми станахте симпатични.
Аз съм майка на 25 години съм, родих преди 9 месеца и имам още да свалям. Висока съм 173см и съм 80кг. Започнах мои си диетки за 2 седмици, но имах нужда да се водя по нещо. Отдавна следя диетата, много мои познати постигнаха чудесни резултати, но аз исках да я почна като съм напълно сериозна и мотивирана.
Та, момента дойде. От 25.01.2012г. съм на 90-дневната.
Ще се радвам да споделям резултати и мнения.
Само да вметна, че се мерих преди около седмица и нямаше резултат от предишното ми диетстване, макар видно да изглеждах по-добре. Имам цели 15-20 кг за сваляне. Успех на всички!

Mim Che
2nd February 2012, 11:56
Гламче, желая ти успех! :) За килограмите които искаш да свалиш според мен трябва да избягваш панираното, макар в режима да пише, че може. При него има въглехидрат от брашното, има пържене... От 16-ти до сега съм -3 кг. Аз съм 163см и в момента съм 55кг. Ще се докарам до 50 ако ще да се разчуе. Не искам да съм по-малко. И аз съм раждала, но преди малко повече време от теб - година и месец. Килограмите, които искам да сваля не са ми от бременността, аз нищо не качих почти. Просто за мое удоволствие искам да съм готина мама.

Glamma
2nd February 2012, 12:22
Хана, аз панирах в тефлонов тиган без никаква мазнина и съм си спретнала една огтромна купа с домат и краставици. Обожавам краставици.
Много благродно ти завиждам за малкото качени килограми от бременността. Успех с диетата, ще се радвам да се подкрепяме взаимно! :)

Mim Che
2nd February 2012, 12:31
И много да бях качила все тая! Най-важното е ти и детето да сте живи и здрави. :) За първи път ли я правиш? Аз я започнах миналата есен, но като стигнах до 54 кг реших, че съм отслабнала и вече нямам грижи. Спрях режима и пак си станах 58. Просто трябва да си се кара до край. Сега съм по-мотивирана някак. :)

Glamma
2nd February 2012, 13:21
Да, първи път ми е. Някак много отчаяно се надявам после да ми остане навик, поне нещо де.
Именно заради мотивацията сега започнах.
Иначе видах, че си писала за мотивацията - имам си блог, в който си пускам снимки на мацки, които са много силен стимул, особено като попадна на "Преди и След" снимки... :)

Vanyass
7th February 2012, 20:48
Здравейте и аз ще започвам 90 дневна диета (http://xn--90-8kcailcfd3a4cc3e.bulga.info/). Имам 3-4 килограма за сваляне и до сега винаги съм се опитвала да ги контролирам с лунна диета (http://xn--80aaleopoa3cd.bulga.info/), но рано или късно килограмките се връщат. Дано 90 дневната диета ми помогне да се отърва от тях за по-дълъг период от време.