PDA

View Full Version : Имам силиконов бюст и правени устни.Сега искам нос...


dnny
5th January 2006, 10:07
Нямам проблем с носа.Тоест хората около мен ми казват,че съм луда.За6тото нямам гърбица или някакав дефект,но аз искам по-малък нос.Имам силикон е гърдите и в устните.Фен съм на хората ,които си правят малки промени,а не се правят на секс бомби.Ако някои иска мнението ми за някаква операция може да ми пи6е.Постоянно се ровя в сайтове за пластики и гледам пластични операции.За носа ме е страх ...но не от болката и отоците,а от това дали 6те изглеждам добре след това.Мисля да направя операцията при доктор Бояджиев.Днес съм на преглед :D ....

bimbi
5th January 2006, 20:08
да не та видим по Планета :lol: шегичка, нищо лично :wink:

dnny
6th January 2006, 09:11
bimbi :wink:
точно това исках да кажа с писмото си,че ако ме видиш на улицата никога не би казала,че имам каквато и да било пластика.гърдите ми са средни,устата ми е напълно нормално.просто моята беше доста тънка.пристрастена съм към промяната,но гледам да не е вулгарна,както прабят звездите в България.

neli4ka
13th January 2006, 03:45
Малееее,недей.Страшно много боли.Аз имам 2 операции на носа,понеже ми беше крив.Първата операция беше при Маджаров,а втората при Михайлов.И двете бяха с месна упойка,заради опасноста да не се задавя с кръвта.След това около 1-2 месеца бях с синьо-черни отоци и пак носът си ми е леко крив.Първата операция даже ми вързаха ръцете и краката и после кърти с едно длето.Ужааааас.Не искам и да си спомням. :cry: :evil: ,но ти си прецени.Все пак носа си е твой.Пожелавам ти успех,защото ще ти трябва.[color=darkblue]

neli4ka
23rd January 2006, 05:17
Явно не си ме разбрала паравилно.Сега съм на 27 год.първата операция си правих на 14 год.,а втората на 18год.Тогава се правеше с местна упойка.Сега не знам,но от това което прочетох може бе се е подобрила техниката :) .Само знам,че адскиии мнооооого болеше и след това месец-два не бях излизала от нас,заради множество хематоми и т.н.Радвам се за теб и още повече,се радвам,че си доволна :D .Може и да си направя трета операция и този път дано е сполучлива

dnny
26th January 2006, 18:54
Зная,че тук няма много дами подложили се на пластична операция на носа,но питам евентуално ако някои е чел или чул някъде...Вазможно ли е след операцията очите ми да променят формата си?
Сега са различни,сякаш по разделечени и кръгли?Много съм разстроена,ами ако останат такива :shock:

seadd
27th January 2006, 16:18
Здравей.Аз си мисля че е нормално да има такав ефект от операцията ти на носа,тъй като е стеснен.Преди ти е бил по -широк носа,и очите ти са изглеждали добре...Нормално е сега да се получи такова нещо,нали разбираш.Очите ти не са се променили от операцията.\само носа.Вярно че операцията довежда и до такава промяна,не се бях замислила...

dnny
27th January 2006, 17:31
ох незнам ,звучи страшно...но мисля ,че никъде не съм чела някой да се е оплакал от вида на очите си след такав вид операция....променя се изражение,излъчване...но дано сам права,не мисля ,че е възможно да погрознееш. :twisted:

dani_d
27th January 2006, 17:37
ох незнам ,звучи страшно...но мисля ,че никъде не съм чела някой да се е оплакал от вида на очите си след такав вид операция....променя се изражение,излъчване...но дано сам права,не мисля ,че е възможно да погрознееш. :twisted:

ти пита ли лекаря, защо се е получило така? По това, което прочетох, че си писала във форума, и аз се навих на такава операция. Дори говорих със същия лекар, но не съм ходила на консултация все още обмислям нещата. Той също така ми гарантира, че осем дни след операцията ще мога да излизам нормално. Обаче, ако пък ти се получи такова нещо с очите, не знам дали ще го направя, много е трудно да вземеш такова решение и ти се възхищавам как си го направила. Дано всичко да се оправи и да не съжаляваш! :)

dnny
27th January 2006, 20:18
Аз съм си малко параноичка.Очите ми не са зле.Нека ми мине още малко и ще ти пратя снимки преди и след.:)

neli4ka
27th January 2006, 20:24
Искам и аз снимки :D

dnny
27th January 2006, 21:36
Ще ти пратя разбира се.Когато му доиде времето :lol:

neli4ka
28th January 2006, 05:32
Ок.Ще чакам с нетърпение :) .Може да си направя и трета операция :D Е зависи от резултата,де.Не ме забравяй.

seadd
29th January 2006, 17:14
и аз искам :D

dani_d
29th January 2006, 18:17
Аз съм си малко параноичка.Очите ми не са зле.Нека ми мине още малко и ще ти пратя снимки преди и след.:) Можеш ли да ми кажеш, на кой ден след операцията можеш спокойно да си излизаш без някой непознат например да забележи, че нещо е правено на носа ти и той вече изглежда нормално.

кити
30th January 2006, 01:18
Момичета, има ли онлайн ?
Интересува ме опреация на нос...ако някой от вас си е правил, кажете повече, къде, при кого. Виждам, че тук доста момичета са си слагали силикон, аз май нямам нужда...Но Определено искам да си пипна нослето . четох всичко по нета. Някой правил ли си е?

кити
30th January 2006, 01:22
на снимки на тесни и дълги нослета съм се нагледала, какво обаче тава, когато е широк и трябва да се чупи в основата> снимки? при кого...скъсяването не е толкова необичайно, чупенето на костта обаче, свиването на ноздрите и окончателното оформяне...това е проблем. Ще се радвам да пишете!

dnny
30th January 2006, 09:47
Спокоино можеш да се разхождаш сред хора без проблем на 8мия ден.При мен беше така и доктора ми беше казал същото.Дай си 10 дни почивка и мисля,че ще са ти достатъчни.Ендоскопския метод гарантира това бързо възстановяване. :lol:

dani_d
30th January 2006, 12:15
Спокоино можеш да се разхождаш сред хора без проблем на 8мия ден.При мен беше така и доктора ми беше казал същото.Дай си 10 дни почивка и мисля,че ще са ти достатъчни.Ендоскопския метод гарантира това бързо възстановяване. :lol: Вече се чувствам напълно готова да го направя. Обаче имам малък проблем, който ще отложи операцията не знам до кога, тъй като имам синузит и сега съм хремава, а лекарят ми обясни, че носът ми трябва да е напълно здрав. :( А вече нямам търпение.

dnny
30th January 2006, 12:37
Ще ти издам една тайна.Когато аз правих носа си също бях малко хремава.Една седмица по-рано ме хвана онзи гаден грип,който тръшна всичо живо.Останах вкъщи да се лекувам.Правих какво ли не...всички бабешки лечебни глупости.В понеделник отидох за операция и казах,че съм малко хремава,но ми направиха операцията.При мен имаше едно стичане отзад.От носа към гърлото,което си го имам от 100 год. и е хронично.И знам започне ли ми хремата , си я влача дълго.Но носа така или инае секретира първите дни след операцията ...та хремата ми не ми попречи.А и толкова ме беше страх,че ако бяха отложили операцията щях да полудея. :oops:

dani_d
30th January 2006, 16:08
То и моето е хронично, обаче поне малко от малко трябва да се оправи. Пробвам сега с различни капки и лекарства да видим какво ще стане. Защото може и месец два да съм хремава, доста често ми се случва, а не искам много да се задържам така, да не стане нещо да се откажа. :cry: Искам по бързо да отивам и всичко да минава.

dnny
3rd February 2006, 13:56
Ходих на консултация днес.Доктора много хареса носа ми.:)
Вазстановяването върви добре.
Чували ли сте за усложнения при вкарването на собствена мазнина
за по изразителна брадичка?
ОХ,май се вманиячавам.Но все пак ако някой знае?
:)

bimbi
5th February 2006, 08:51
ти си луда :lol: ше трябва да си сменяш личната карта скоро, няма да те познаят :lol:
това с мазнината не е ли временно? една позната си вкара в устните, ама след няколко месеца нямаше нищо.
я дай една снимка да те видим, не вярвам да си толкова зле че само да се чудиш ква операция да си направиш
между другото я кажете тия с по една операция независимо къде, имат ли желание да се усъвършенстват още - щото тая същата позната има и протези, сега искала да си прави и носа, и ми каза "Ми то почнеш ли веднъж ти става като мания"
аз лично след силикона само за една липосукция се чудя, друго нямам намерение да правя, ама знам ли кво ще ми щукне... :lol:

bimbi
6th February 2006, 09:05
аре ся, и с 20 операции ако ще да са, съвършенни хора няма :)

Natasha
6th February 2006, 09:50
Kakvo po hubavo ot tova da vijdash v o4ite zavist 4e si savarshen/savarshennata!Da hodish i da zanesh 4e izglejdash perfectno i nikoi za nishto nemoje nito da ti se smee nito da ti kaje!

"Съвършенството"е въпрос на вкус-което за тебе е "перфектно",за мене може да е смешно и обратно.Стига с тези комплекси-има много хора,които от сърце се радват на хубавото без да завиждат.Нито пък някой има право да се смее или да ти "каже нещо"само защото не си негов тип-а пък ако го прави,ти не му обръщай внимание.Колко ли му е тежко да живее с тази простотия и злоба в себе си :wink:
Момичета,все пак мисля,че не трябва да се пристрастявате към операциите.

dnny
7th February 2006, 17:44
Ама при мен си е мания.Аз не искам да съм перфектна за останалите,а за себе си.Когато се погледна в огледалото да си кажа...Това е,повече няма какво да искаш.
Искам да кажа на всички,че никога не съм имала намерение да се оперирам толкова пъти.Преди 2 години,когато направих гърдите си си мислех,че това е единственото,което ме комплексира.Но сега,когато все повече и повече се коментират тези интервенции и си казвам...Еййй ,ама те и устните ми ако ги направя малко по-пълни.За носа пък да не говорим.Винаги съм го мразила,но не съм мислила,че ще реша да го променям.Но ето,че и това направих.Незнам дали ще има следваша операция.Но знам едно-ТОВА наистина е мания,започнеш ли спиране няма.
Освен ,ако наистина нямаш нужда само от 1 операция и всичко друго си харесваш.Но ако не е така и разбереш колко щастлива се чувстваш след премахването на един комплекс,ти се иска да продължиш и да станеш такава,каквато винаги си искала. :)
Това е най-важното...да сме щастливи и да се чувстваме красиви...

Chujdata
7th February 2006, 19:34
Почти напълно съм съгласна с теб, стига да са успешни всички операции и да не се налага да повтаряш една и съща.Лошото е , че в България всеки хирург е най-добър в опрделен вид операции и може да ти се наложи да ги обиколиш всичките.Няма и система, чрез която да осъдиш някой лекар за некадърност.

Natasha
7th February 2006, 19:54
Ама при мен си е мания.Когато се погледна в огледалото да си кажа...Това е,повече няма какво да искаш.

Искаш или не,ще се променяш всеки ден до края на живота си,че и малко след това.И всеки път ли ще правиш операция?Плат да е,накрая ще се скъса,а това е кожа и съм виждала трагични снимки на много богати и много пристрастени към операциите жени.Мисля,че не трябва да се прекалява.Може би не трябва да стоиш толкова пред огледалото или просто по-малко пари :wink: ..(шегичка).Ти си знаеш.Късмет и бъди здрава!

dnny
8th February 2006, 08:38
Благодаря ви момичета.Наистина сте прави.Ама нали знаете докторите как сладко омайват...ще вземем от тук ще сложим там :wink:
Ще се постарая да намеря щастието си по друг начин :)
Успех и на вас!

mays
19th May 2006, 14:56
До dnny.Мисля че ти пуснах едно саобщение , на което уви нямам отговор.Притеснява ли те ако те помоля за фото преди и след операцията на носа ти? Ако ми откажеш предполагам че не е болка за умиране и ще открия хора които да споделят положителните резултати от направена им риноплатика.Така се надявам да намеря доктор който да се збори с моя проблем.

Cleopatra
19th May 2006, 15:20
Чували ли сте за усложнения при вкарването на собствена мазнина
за по изразителна брадичка?
ОХ,май се вманиячавам.Но все пак ако някой знае?
:)

Ей, внимавай нещо ми се струва че си на границата към истинсо вманиачаване, карай по-леко!

dnny
22nd May 2006, 12:49
Ooooooooo..........Отдавна се отказах да се подлагам на още интервенции.
Сега съм щастлива,намерих мъжа на живота си.
Надявам се и той да е видял в мен жената на своя :)
Успех на всички,които имат смелостта да преследват мечтите си и да променят себе си вътрешно и външно.
Пожелавам им да бъдат истински щастливи!!! :)

gigi
1st June 2006, 13:17
А колко горе-долу струва това удоволствие :?:

diana-
1st June 2006, 20:50
mays,можеш ли да ми опишеш какъв е твоя нос и какво те притснява в него?по моя е правено всичко което си чувала и то в една операция,защото нещо не стане ли добре от първият път губя желание.за това търся и засега намирам наи-доброто.

Ol`Dirty`Bitch
3rd June 2006, 01:24
странно ми стана като чух за посиняване,защото на мен са ми правени 2 операции и такова нещо не е имало.първата беше за разщиряване(не можех да дишам изобщо),а другата козметична.Честно казано пак бих си направила.Не ми пука,искам поне да се видя с перфектния нос.И за брадичката съм навита,ама цицките никога 8)

Nikolette
13th October 2006, 13:40
Slu4aino pro4etoh napisanoto ot Dnny i poznah sebe si. Az imam uveli4eni ustni i savsem skoro operaciq za uveli4avane na gardite. Za sajalenie o6te ne e minal i 2riq mesec i ve4e mislq za operaciq na nosa i po cql den 4eta razni forumi.Az nqmam vidim problem i na men horata mi kazvat 4e sam luda, no se vglejdam v malkite nedostataci i kato znam 4e mogat da se promenqt ne moga da spra da mislq za nova operaciq, o6te pove4e 4e imam i finansovota vazmojnost. Mislq 4e e bolestno sastoqnie moito. Priqtelq mi ve4e vdiga race ot men.
Dnny imam vapros kam teb ti uspokoi li se sled 3tata operaciq, 4e az kato se poznavam posle 6te izmislq i drugo i ve4e i maika mi nqma da me poznae.
Aми да ти кажа няма да се успокоиш. Ако всички около теб ти казват че изглеждаш добре, а ти се вманиачаваш то проблемът ти е на психическа основа и трябва да се обърнеш към психоаналитик. Той би могъл да ти помогне да се заобичаш и вазприемеш такава каквато си :girl_in_love:

леля мичИ
13th October 2006, 13:59
Slu4aino pro4etoh n.................................
Прочети правилата на форума !!! ... хвърли едно око и на подписа ми :!:

Jeni84
13th October 2006, 14:27
ох, извинявам се по навик пиша на латиница.... :-( Веднага се поправям

кити
13th October 2006, 15:06
Защо не оставиш някои корекции за по-късно, за след години, щом се харесваш сега? Един ден може да се наложи. А ако се наложи и по здравословни причини за нещо, не дай боже, май-малко множко стават...Аз лично напълно бих подкрепила корекция на нещо, след която ще станеш осезаемо по-хубава, ако нещо е наистина некрасиво у теб или по здравословни причини, другото наистина е мания. Това са операции, не маникюр...

Hot_Lips
28th October 2006, 19:33
Здравейте!
Аз искам да си сложа силикон в устните,но не знам в коя клиника да отида нито съм наясно с цените.Чувала съм,че няма да е повече от 2000лв. ,но искам да знам колко точно и към кого да се обърна.(имам предвид добър специалист)...Също така искам да попитам дали има по-добри и трайни методи от силикона?
Благодаря!

diastemma
28th October 2006, 23:43
Това са всички известни методи за уголемяване не устни :
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=3453

Силиконът е известен с това, че след поставяне около всяка силиконова капка допълнително се образува фиброза, и около година след поставянето му устните допълнително се уголемяват. Според моето скромно мнение резултатът от силикона е доста неестествен (виж фолк-певицата Мария). Второто е, че НЕ може да се премахне (устните се променят веднъж завинаги). Ще добавя и това, че свободният силикон е забранен за инжектиране в Европа.

Stil
29th October 2006, 09:22
Каквото и да правиш само не ходи при Сердев :!:

neli4ka
29th October 2006, 09:24
Каквото и да правиш само не ходи при Сердев :!:
Съгласна съм :evil: