PDA

View Full Version : И.Стоянов - Т.У.Б.А(поставяне на импланти през пъпната ямка)


Stunning
19th August 2009, 21:02
интересуват ме мнения за този метод. има ли въобще някои правен по него?

Разрезът може да бъде разположен и в пъпната ямка! Това е свръхмодерен достъп, възможен само при наличие на специална апаратура – "T. U. B. A" техника.

Един от пионерите на тази техника е американският пластичен хирург Оскар Рамирез. Той създава и специален инструментариум за тази техника. Това е едно истинско постижение на човешката техническа мисъл в тази област. Операцията се състои в това, че през предварително направени по ендоскопски път тунели, водещи до областта на гърдите, се въвеждат инструменти, които оформят два „джоба” и в тях лягат имплантите. Те могат да бъдат разположени както подмускулно, така и надмускулно. Типът импланти, които се използват при тази техника, е различен от другите техники за увеличаване на бюста. Ние използваме импланти на американската фирма Ментор, които са салинни импланти. Те се напълват с физиологичен серум по време на самата операция. Тези импланти имаха известни недостатъци преди години, но днес те вече са подобрени и се използват с успех от всички хирурзи по света, владеещи тази супертехника. Разрезът е с големина около 2-3,5 см и се намира в горната половина на пъпната ямка. Той е много добре скрит в нея и никога не се вижда! Възстановителният период е по-кратък, отколкото при другите методи Риск за живота на пациентката няма. При тази операция, както и при другите, извършвани под ендоскопски контрол, нямаме никакво кървене в обработваните райони, което спомага за бързото възстановяване на пациентките.

Предимствата на този метод са, че след операцията няма белег никъде по тялото на пациентката. Този метод навлезе през последните няколко години и е предпочитан от личности, които поради една или друга причина много държат да нямат никакъв белег от операцията – предимно хора на шоу бизнеса, фотомодели, актриси и т. н.

gwendoline
19th August 2009, 21:28
интересуват ме мнения за този метод. има ли въобще някои правен по него?

.
Има доста изписано тук за този метод; принципно става дума за импланти, пълни с физиолог. разтвор, а в БГ не е практика да се използват такива. Нещо повече - даже американците, дето бяха най-върли привърженици на метода вече се убедиха като че ли в предимствата на силиконовите импланти и макар до скоро да бяха забранени в Щатите - все повече и повече се набляга на тяхната употреба вече.

te_dda
19th August 2009, 22:33
през пъпа както каз агвен, се поставят само импланти с физиологичен разтвор.. а те са по-разпространения вариант в щатите поради значително по-ниската им и достъпна цена..като качество и естетични резултати не могат изобщо да се сравняват с кохезивния гел ! :!:

Stunning
19th August 2009, 22:56
в сайта на стоянов цената е 4700 evro

te_dda
19th August 2009, 23:27
ами честно да ти кажа за тази цена най-малкото не бих предпочела " да си купя" нещо, струващо в пъти по-евтино..такава цена бих платила единствено за операция с най-скъпите импланти, които за момента са макган..лично мое мнение, с което не ангажирам никого ..да не говорим,че аз лично не бих имала смелост да се оперирам по толкова рядко практикуван тук метод..

Stunning
20th August 2009, 08:55
на тази цена и аз досега съм чувала само макган да е слаган. а и предполагам, че ако се наложи корекция разреза ще трябва да е под гърдата...

ARIZINA
20th August 2009, 09:24
Ами на тая цена д-р Николай Георгиев слага и Арион :wink:

gwendoline
20th August 2009, 11:59
Ами на тая цена д-р Николай Георгиев слага и Арион :wink:
... то по тая логика Динев пък ще сложи 4 Арион-а наведнъж :1242:

gwendoline
20th August 2009, 12:39
Такава темичка, бтв, има...
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=8707&sid=d905b61b790460e5241dd721d17770cb

ARIZINA
20th August 2009, 14:15
Ами на тая цена д-р Николай Георгиев слага и Арион :wink:
... то по тая логика Динев пък ще сложи 4 Арион-а наведнъж :1242:

То и аз така мисля,ама една приятелка преди два месеца си сложи за тая цена арион при Н.Г.....няма да обяснявам,че едната и е с лек дабъл бабъл,който тя явно не забелязва,щото не е от тея дето много се вглеждат...пък и аз не и казвам,че да не и чупя хатъра...така им се радва. :roll:

Stunning
20th August 2009, 14:23
...толкова пари, ми че и проблемче ...

боряна христова
21st August 2009, 00:05
...толкова пари, ми че и проблемче ...Качеството не зависи от цената ......

Stunning
21st August 2009, 08:54
...толкова пари, ми че и проблемче ...Качеството не зависи от цената ......

точно

Бобето
21st August 2009, 09:34
През пъпа има само едно предимство ... няма белег, демек най-подходящият метод за плейбой мацки или порно актриси.

junglegirl
21st August 2009, 15:26
През пъпа има само едно предимство ... няма белегИ за сметка на това има един куп недостатъци!Както сами се убеждаваме и при субмамарен достъп рядко някой док успява да направи симетрични и правилни джобове,та какво ли остава за ендоскопски достъп на 30,40см разстояние.... :lol: Изпускането на физиологичен разствор също не е за подценяване,колкото и "днес да са вече подобрени"...А как скрива разрез 3,5см в "горната половина на пъпната ямка" не мога и да си го представя :lol: Ще му трябва доста уникален "инструментариум" на Стоянов :lol: :lol: