PDA

View Full Version : хора,в петък ме очаква операция,но искам мнението ви........


dnny
9th January 2006, 14:08
Както сте разбрали ще си правя пластична операция на носа.Не го харесвам,нямам гърбица или дефект,но е остър и в никакъв случай изтънчен.Отидох при проф.Бояджиев,за когото знам,че е голям специалист,НО .... това което ми показа той на компютърна графика не е точно това,което желая.по-добре е от сега.Ако някой знае хирург,който да е известен с правенвто на хубави носове МОЛЯ ДА МИ ПИШЕ.В противен случай рискувам да не се харесам ..........Надявам се,че ще бъда разбрана.

Aset
10th January 2006, 16:22
Суийт Шарк ти каза за Тепавичарова.
В същата клиника работи и най- изявеният в БГ лицев хирург - доц. Евстатиев, председател и на Асоциацията на пласт. хирурзи в БГ. Той е по носовете.

dnny
10th January 2006, 16:26
Още ведняж се ивинявам ако съм ви досадила.Ще посетя д-р Евстатиев обезателно.
Благодаря :lol:

Aset
10th January 2006, 16:29
Наистина те съветвам да говориш с него преди това, от доста места съм чувала, че е най- добрият на носове. Нали разбра къде е - в МА, Стоматологичния факултет, 13 етаж мисля беше.

dnny
11th January 2006, 10:35
Вчера говорих с д-р Николай Георгиев,работил е в кл.Райна Княгиня,а сега е направил своя Св.Тома.Млад е,но е доста добър.Парвил е пластиката на Азис и устните,а разбрах,че и други известни личности го предпочитат напоследък.Имам час в 13 ч за преглед.Вчера като му се обадих ми каза,че моделира носа по нов
метод,много по-безболезнен.А и следоперативния период е по-лек и поносим.не съм се отказала и от намеренията си да посетя и д-р Евстатиев. :) Желая ви приятен и успешен ден !

Aset
11th January 2006, 11:52
Според мен в случая с носа е важна не толкова болката, колкото крайния резултат. Не знам дали знаеш, но в световен мащаб операциите на носа са сред най- неуспешните. Пиши после как са впечатленията от д-ра, зная го като име иначе. Той е правил и Елвира Георгиева, мисля. Изслушай добре в какво се състои тази нова техника и той ли я е измислил или я прилагат някъде. Аз като лекар бих се осведомила за максимум информация за ординерната техника и за неговата, а после да размисля.
Всъщност, дали не се вманиачаваш, сама казваш, че носът ти си е ок. Нали си представяш как ще отпрепарират цялата ти кожа, ще я повдигнат нагоре и ще застържат върху носните кости. А ако после е по- зле от сега?
Стискам палци!

dnny
11th January 2006, 14:27
Клиниката не е кой знае какво,но имаше страшно много пациенти и пациентки на преглед преди и след операция.Имаше мъж(по-скоро гей ;)) , с правен нос от преди 1 седмица и наистина бях изумена от липсата на кой знае какви отоци.операцията е през ноздрите,като се вкарва микроскопична камерка и носа се наблюдава на компютър.няма разрези,няма вдигане на кожа...Операцията при мен ще е скъсяване на носа,защото е по-издаден от необходимото за един нежен профил.По-съпа е наистина,но според мен си заслужава.1450 евро.
П.С. доктор георгиев ме осведоми,че са под наем в тези кабинети,докато му правят клиника на ниво...Не се подвеждайте по-външния й вид ;)

bimbi
13th January 2006, 10:08
как не ви е страх да си пипате лицето незнам. аз лично не бих го направила, въпреки че и аз си мразя носа. ама ако нещо се обърка, ако е по тялото ще го скрия с дреха, ама по лицето... :roll:
успех все пак на всички, които са решили, стискам ви палци всичко да е наред и чакам да се похвалите, че сте доволни :)

Aset
18th January 2006, 12:46
dnny,
как мина, как се чувстваш?
Имаш мноого да ни разказваш :wink:
Чакаме с интерес.

Aset
22nd January 2006, 17:06
Ееее, гадно!
Ако ти се пише отново - напиши ми го на лични, аз ще го преведа и ще го постна, пишейки, че е от теб.
Всички те мислим :)

Aset
22nd January 2006, 23:00
Превод на това, което dnny ми написа за операцията:

Така сега за операцията…мнoгo съм доволна И щастлива…
Беше час И половина,с пълна упойка.Упойката беше невероятна,половин час по-късно пиех вода,а час след това се хранех.БОЛКА НЯМАшЕ.Само голям дисцомфорт от тампоните в носа,които го разпъваха.През ноща не съм мигнала,но в 8.30 др-а дойде И ги махна И веднага ми олекна.През ноща бях отекла,очи,нос,бузи,устни,в ичко…На другия ден около очите ми се появиха червенини.После леки синини,но днес 6 дни по-късно нямам отоци И нито една синина.С всеки изминал ден носа ми става по-красив.Трябва да ви кажа,че бързото възстановяване се дължи не на малка интервенция,защото носа ми е наполовина отрязан И стеснен.Операцията беше дълга И сложна,но доктора е много добър,както И новия метод ,за които ви казах.Няма рязане на коя,вдигане на носа И т.н.Разреза е в едната ноздра И шевовете са вътре.Конци не се махат,органични са И се стопяват.щастлива сам наистина…Гипса,които ми сложиха е много лек И прилича на скоба на носа ми.Ролята му е предпазна.Вече няколко пъти го махах да видя нослето си  Всеки ден спада И приема новата си форма,предполагам,че до месец ще е страхотен.
За всички момичета,които искат,но ги е страх да направят такава операция…НИКАК не е страшно,има нов начин,нова упойка…И най-вече БОЛКА НЯМА…
Идете при Др Николай Георгиев,консултацията му е безплатна…приема от 13-14h всеки ден..ще дам тел И адрес ,ако някои се интересува…
Др Емил Георгиев е друг,този е Николай…И за мен е БОГ 
УСПЕХ!

kurtni
23rd January 2006, 11:10
Давай телефоните :lol:
Една информация не е излишна.. :P

Aset
23rd January 2006, 12:12
Каква беше упойката, dnny?
Имаш ли представа? Невъзможно е да е инхалационна при операция на носа, така че може би диприван /пропофол/ ?

mays
18th May 2006, 10:09
До dnny.Здрасти и аз имамдоста излишна такан на нослето -не ами на носат ми.И го окепазих при Сердев като ми го вирна нагоре и сега бяга от лицето и всяка сутрин сам с подут нос като зурла.Вече 10 мес. и все е така.През деня отича но пак е изван симетрията.Мн.сагалявам че прибарзах.варнах се в БГ и просто не се поинтересувах достатачно за методи и резултати.Изчетох и гледах сумати операции по един америк. саит.И се страхувам че ще стане според чертите на лицето.Сега се чудя какво да правя дали да си го вращам пак голям и месест да си ми виси над устната, белким си е както ме е саздал господ, понеге носат е индивидуалност и моге и да не стане сполучливо при мен.Чудя се дали при Емил Георгиев да ида или Тепавичарова .Всащност маи е добре на консулт. да ида при тях и Евстатиев и Николаи Георгиев.

deskata-desito
20th May 2006, 21:19
здрасти Асет!!! аз също планирам малка корекциика на нослето, но за съжаление съм страшно неориентирана относно лекари, клиники и най-вече цени. много искам да чуя мнението на човек минал вече по този път и затова те моля да ми кажеш нещо по тези въпроси!!![/code]

dnny
22nd May 2006, 12:42
Кажи какъв е проблема при теб?
Аз съм тази,която си е правила операцията.С радост ще ти помогна :)

deskata-desito
22nd May 2006, 22:23
Ами виж сега, равотата е там,че носът ми има малка(наистина не е сериозна но все пак я има) гърбица, която адски много ме смущава и подрива цялото ми самочувствие. Приятелките ми твърдят, че операция не е нужна но аз твърдо съм си го решила. Родителите ми също са съгласни така че вече всичко е въпрос на време и ... пари :( .
Вече разучин доста неща но имам нужда да поговоря с някой минал вече по тоя път. Но само не мога да разбера защо цената варира от 800 до 3000лв. От какво всъщност зависи от това каква е корекцията ли, от лекаря ли, от какво? а ти колко трябваше да платиш?