PDA

View Full Version : Сутиен след операцията


Kristee
10th October 2009, 20:25
Днес ходих да си купувам ситуени за след операцията. Докторът ми каза да си взема два - един 70 С и един 70 D - марка Триумф Енерджи. Оказа се обаче, че този модел започва от 75, това не мисля, че ще е чак толкова голям проблем, но все пак не е ли добре да ми е добре стегнат.
Аз обаче си харесах моделът Екстрийм, който започва от 70 В.

http://www.triumph.com/bg/page_9871_%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1% 8F_%D0%BD%D0%B0_%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%85%D0% B0.php

Колебая се задължително ли е да е Енерджи или просто е важно да е спортен сутиен?
Моля ви да споделите своя опит. Предварително благодаря:)

Glesanka
10th October 2009, 23:19
Аз ползвах само Триумф Трофи - и до ден днешен го предпочитам пред другите спортни модели. Този Екстрийм е някакъв по-нов модел, не си спомням да съм го виждала преди - и на мен ми хвана окото, предполагм, че няма да имаш проблем да го ползваш. Всъщност важното е да е безшевен и достатъчно стегнат, за да поддържа всичко на място. Дали ще е един или друг модел едва ли е от толкова голямо значение. Все пак може да попиташ и лекаря си какво мисли той - да не излезе после, че не си изпълнявала препоръките му и е станало нещо, което не сте искали.

i_ani
11th October 2009, 07:30
Аз също съм фенка на Триумф и всичките ми сутиени са от тази марка :2003:
Не ми е ясно само защо повечето им модели започват от 75 :roll: .........Моята обиколка също е 70 , но не ми е никакъв проблем и си купувам 75 (закопчавам го на най-вътрешното положение и съм ОК) :D
Kristee , спортният сутиен triaction е супер удобен , незнам какво не ти допада във визията му ...В началото се ползва повечко , но после само за :2051: :)

Divinemouse
11th October 2009, 22:07
Ако си намериш от старите модели на Енерджи ,можеш да го зашиеш посредата...При второта ми операция така се събудих...във болницата някой ми го беше зашил...

aniK
12th October 2009, 07:31
Ако си с белези под гърдата Energy-то е най-удобрен, з-то долният му ластик е под белезите и е доста широк. Аз първо взех Trophy заради по-тънките презрамки, но ластикът ми се падаше върху белезите.
Обиколка 75 ще ти е ОК на вътрешното копче. Имай предвид, че сутиенът леко се отпуска с времето, не знам какъв е смисълът да взимаш и двата размера на чашката :roll:

Divinemouse
12th October 2009, 10:04
Ако си с белези под гърдата Energy-то е най-удобрен, з-то долният му ластик е под белезите и е доста широк. Аз първо взех Trophy заради по-тънките презрамки, но ластикът ми се падаше върху белезите.
Обиколка 75 ще ти е ОК на вътрешното копче. Имай предвид, че сутиенът леко се отпуска с времето, не знам какъв е смисълът да взимаш и двата размера на чашката :roll:

Ани ,доктора при първата операция и на мен ми каза да взема два размера ... явно не е могъл да прецеви точно кой е за мен ....и аз си бях взела сутиен за кърмачки на Триумф :lol:

aniK
12th October 2009, 11:50
Още като написах предния си пост, се замислих за двата размера - в началото гърдите са по-прибрани, но след време се поналиват и е възможно да потрябва по-голям размер :? Пък и наистина след операцията не може да се прецени точно. Аз първият си го купих 1 месец след операцията, до тогава бях с ластичната лента и без сутиен :roll: Сутиени с банели купувам С, но на Еnergy-то пробвах и двата размера и B-то ми беше по-стегнат, затова избрах него.

Kristee
12th October 2009, 19:38
Благодаря ви момичета :)
Днес се обадих на Доктора да го питам и за други неща, но за сутиена той ми каза, че държи на Енерджи. Звучеше супер позитивно, сякаш ме чака съвсем мъничка операцийка и няма нищо страшно..., но все пак мен си ме е страх, то е нормално:)
Попитах го дали мога да летя след операцията, той каза че няма проблем нито с кола нито със самолет, стига да не шофирам аз...
А какъв е този стар и нов модел на Енерджи? Аз видях само един модел в магазина. :?
А относно двата размера и аз си мисля, че е трудно да се прецени, но като знам от къде тръгвам, а и това че имплантите са 385, повече от С изобщо не вярвам да стигна, но за мен пак ще са си супер големи :))) Само се моля всичко да е наред...

aniK
13th October 2009, 08:08
Kristee, Energy-то, което имам е като това в сайта на Triumph. Аз съм с 365сс кръгли при нулев старт и както написах - сутиени с банели купувам чашка С, но точно от този взех В след пробване. Най-добре е да пробваш, но на теб сигурно ти го искат при влизането за операция :? Ти на Ильо Стоянов ли се спря (сори, ако съм пропуснала :oops: ) Кога е датата?

Kristee
13th October 2009, 12:02
aniK, да на Ильо Стоянов, датата е 27.10.
Иска ми и двата C и D да ги нося там, заедно с паричките, пижамка и чехлички. :D / и кураж според мен, но той толкова опитимистично звучи, че чак ме успокоява/ .

Ще ги взема и двата, пък после може и В да купуваме :D

aniK
13th October 2009, 12:04
Взимай каквото е казал и не го мисли :D Няма от какво да се плашиш! Ще стискаме палци!

Kristee
13th October 2009, 14:56
Благодаря :2015:
Поръчах вече два броя за героя:)))
Трябва да се разсейвам, че напоследък само за това мисля... Притеснявам се първо дали ще е успешна операцията и второ какъв ще е резултатът. Болката не ме притеснява, толкова болка съм преживяла, че знам вече от опит, че всичко е въпрос на воля и вътрешна нагласа...
Все пак съм предупредила личната лекарка, която за щастие ми е и свекърва, че този път трябва да ми приготви тежката артилерия от обезболяващи. Няма кърмя, така, че няма какво да се мъча :lol: