PDA

View Full Version : ефект от сауна и фитнес


hello1
20th January 2006, 23:37
Здравейте.
в момента тежа 72кг.и съм висока 1,69. Последните 7кг. ги качих през лятото.И аз незнам какво стана , но качих:))))))))).
Започнах да ходя на фитнес всеки ден, пия л- карнитин плюс ацетил, ходя на инфрачервена сауна и си правя антицелулитни масажи. инструктурката в залата ми даде да спазвам диета която е подходяща за лица които искат да са 55кг.
Според вас това което правя достатъчно ли е да сваля 5-6кг за един месец, като за една седмица кантарът ми показва същите килограми а се чувствам по лекаІ))))
[/b]

Engel
21st January 2006, 11:03
Еми според мен ще отслабнеш и ще се стегнеш даже :) Хубаво е, че полагаш толкова грижи за тялото си. Ще можеш ли да споделиш каква е тази диета ? :) Благодаря ти предварително!

liophy
23rd January 2006, 13:22
:P Това с чустването по-лека беше много интересно... Ако си свалила 300 гр как ли си ги усетила толкова точно ...

Принципно 5-6 кг за месец е постижима цел за повечето случаи. Ако включиш малко по-интензивни аеробни тренировки ще е почти сигурно.

По-интензивни тренировки: много динамични танци, тае-бо, скачане на въже поне 20-25 мин. без да спираш. Тичането не го включвам защото сега е студено навън, а повечето пътеки са прекалено лесни и удобни за да натоварят истински.