PDA

View Full Version : Мнения за доц.Евстатиев


mongab
26th November 2009, 12:00
Здравейте момичета, събирам мнения за доц. Евстатиев, но за съжаление не намирам много. Ще помоля тези който са си правили мамопластика при него да споделят мнение и да дадат някаква инаформация за цени. Благодаря ви. :)

petiarad
27th November 2009, 13:37
Защо точно при него??

mongab
28th November 2009, 10:00
Защото е ръководител на Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия към Университетска Александровска болница, което предполага, че може да му се гласува доверие, а и четох интервюта, че при него цените са сравнително по-ниски(макар и да не разбрах точно какви). За това събирам мнения.

petiarad
28th November 2009, 11:41
Извинявай,че ти зададох въпроса по този начин.Аз лично нямам наблюдение върху негови пациентки.Виждала съм го още преди години,когато неговия некадърен Христов ми постави импланти ...и се наложи да ги сменя,защото имах усложнения.Познавам и Тепавичарова/тя също работи там/ Малко е особенна,но момичетата са с добро мнение за нея.А колкото до цените..не съм съгласна с това.Тепавичарова взема скъпичко...и не ми се вярва Евстатиев да взема по-евтино.Знам,че не ти помогнах много с моето мнение, но защо не се консултираш и с някой друг..и да си направиш сама извода дали наистина той ще е твоя лекар..УСПЕХ!

Divinemouse
28th November 2009, 13:53
[quote="mongab"]Защото е ръководител на Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия към Университетска Александровска болница, което предполага, че може да му се гласува доверие,

Нали не се ръководиш само от това че е Ръководител........ :wink:

Мария Василева
28th November 2009, 15:47
Междувременно, докато чакаш още мнения пусни една търсачка във форума - в разделите мамопластика е пластична хирургия.

mongab
29th November 2009, 21:12
В никакъв случай не се водя от това, че е ръководител разбира се. За това искам да прочета мнения на негови пациентки.
Аз лично съм много доволна от работата на Заякова, която тази година ми корегира ушетата, но тя по принцип работи скъпо. Не изключвам вариянта оново да отида при нея, но много ми се иска да чуя отзиви за Евстатиев, при когото по негови думи са "по - ниски цените от частните клиники".

miss_kiss_87
8th April 2010, 14:52
може ли някой да ми каже мнение за доц.естатиев.искам да си сложа силикон подмускулно през мишницата.мога ли да му се доверя...

bebka
12th June 2010, 14:07
Можеш да му се довериш. Аз съм си слагала подмускулно преди две години и съм много доволна. Ако имаш въпроси пиши на лични.

virginia
30th December 2011, 11:53
Не е новина, че от близо година Доц. Евстатиев оглавява Клиниката по пластично-възстановителна, естетична и лицево-челюстна хирургия на Токуда болница София. Обърнах се към него в края на месец ноември, с молба за помощ....след операция за намаляване на ареолата на дясната гърда, като заедно с това желаех да постигна подобряване на вида на периареоларния цикатрикс, получен след извършена мастопексия през миналата година ........вместо подобряване..........получих страхотни усложнения - отвори се рана 2 см в диаметър, в дясно от ареолата, вследствие на страхотна инфекция, причинена от Staphylococcus aureus в голямо количестово и подсилена от още някои фактори - пушачка съм, имам непоносимост към вътрешни конци и все пак ми беше втора интервенция.......накратко бях в много лошо състояние, психическо и физическо, когато доц. Евстатиев пое моя нелек случай. Искам да ви споделя за прекрасния резултат, който имам, след като ми направи вторичен шев на раната с пълна упойка, невероятно доброто му отношение....държа се много мило, подкрепяше ме безрезервно......операцията ми излезе "жълти стотинки" в сравнение, с това което биха взели повечето пластични хирурзи от пациентка, която е изпаднала в безизходица......за условията в клиниката просто нямам думи - абсолютен лукс в сравнение с останалите клиники по пластична хирургия в София. Препоръчвам екипа му горещо. Той работи с д-р Атанасова - прекрасен специалист. В същия ден, в който ме оперираха, оперираха момиче за огментация на гърди. Имплантите и бяха поставени страхотно. Остана много доволна. А аз ще съм му благодарна докато съм жива - спаси ме от ужасен дефект на гърдата, който лекарят при който го получих искаше да коригира със свободна присадка на кожа.....можете да си представите колко грозно щеше да стане, при положение че кожата на гърдата буквално висеше отвсякъде, вследствие на огромната рана, която се отвори. Да е жив и здрав, доц. Евстатиев. Пожелавам му още дълги години да оперира и да помага на хората с проблеми от естетично естество, които понякога както виждате могат да бъдат доста сериозни.

virginia
30th December 2011, 12:04
Само да добавя, че всичко се плаща на касата на болницата. Лекарите не взимат нищо на ръка, както е практиката в някои други клиники по пластична хирургия към големи болници в София. Цените са съвсем нормални - поставяне на импланти напр. излиза около 7000 лв. И за първи път виждам болница, в която ти вземат парите СЛЕД КАТО ТЕ ОПЕРИРАТ.....Момичето, с което лежахме в една стая си беше заплатила само имплантите предварително.........и чак при изписването си заплати остатъка....това не се практикува абсолютно в нито една друга клиника по пластична хирургия в България. Казвам го смело, защото за добро или за зло, но и аз натрупах доста опит в тази област.

миссссс 335
9th January 2012, 01:12
И за първи път виждам болница, в която ти вземат парите СЛЕД КАТО ТЕ ОПЕРИРАТ.....Момичето, с което лежахме в една стая си беше заплатила само имплантите предварително.........и чак при изписването си заплати остатъка....това не се практикува абсолютно в нито една друга клиника по пластична хирургия в България. Казвам го смело, защото за добро или за зло, но и аз натрупах доста опит в тази област.
Има , има.
Мен ме питаха кога ще платя - преди или след операцията. Аз сама пожелах преди, защото не ми се щеше да разнасям толкова пари с мен из болницата.
Това в Александровска при Тепавичарова, тогава с тези неща се занимаваше една готина сестра - Рая. Сега е в майчинство и подозирам, че тази която я замества е близка роднина на Хитлер :twisted:(поне шеста братовчедка):lol:

virginia
9th January 2012, 10:06
Склонна съм да поставя тази информация под съмнение, освен ако нямате някакви роднински, приятелски или др. вид близки отношения с опериращия хирург!

миссссс 335
9th January 2012, 16:17
Склонна съм да поставя тази информация под съмнение, освен ако нямате някакви роднински, приятелски или др. вид близки отношения с опериращия хирург!

Миииии....склонна съм да не се разстройвам по повод на това, че се съмняваш ;)
Дали ще вярваш или не, си е твоя работа !
Не само, че нямаме близки отношения с докторицата, а дори може да се каже, че съм и трън в очите...макар че последния път много ми се зарадва, сигурно защото и заведох нова паСиентка :lol:

И там в Александровска, парите за операцията не минават през докторката (за разлика от тези за имплантите), така че нея изобщо не я интересува колко, кога и на кого ще платя. Ако си била там трябваше да знаеш това, ако не си била, не виждам защо се съмняваш ;)

virginia
10th January 2012, 14:45
Била съм и много добре знам кое как колко и на кого се плаща, затова си позволявам и да коментирам разбира се.

virginia
10th January 2012, 14:50
Да се върнем на темата за доц. Евстатиев, която ми е далеч по-приятна............by the way дори и да е възможно заплащане post factum в Александровска, по всички останали критерии Токуда пак я разбива....така че???? И само да подчертая оперирана съм и съм лежала и отделенията по пластична хирургия и на двете болници.

Dessislava
10th January 2012, 15:07
Момичета,малко извън темата,ама колко дни е престоят след операцията в Александровска/имам предвид увеличаването на бюста с импланти/?

virginia
10th January 2012, 15:44
Зависи...много е индивидуално.....обикновено като ти свалят дренажите те изписват, ако няма усложнения разбира се....но това е процес, който тече с различна скорост при всяка жена......на мен ми ги свалиха на 48 час...някои момичета си ходят по 5-6 дни с дренажа...но ако се наложи този вариант....може и да те изпишат с дренажите и да ходиш само да ти ги мерят. Средно 3-5 дни е хоспитализацията след поставяне на протези.

Dessislava
10th January 2012, 17:26
Това винаги ми е било чудно.Как в частните клиники те изписват след 24 часа,а в държавна болница стоиш 3-5 дни!
Иначе не отричам,че там работят едни от най-опитните в бранша...

ЛИСКУ
10th January 2012, 17:34
Защото в тази държавна болница дренажите се приемат сериозно. Следи се течността да достигне около 30-40 мл дневно, като при двете гърди става по различно време. На мен лично последния дренаж ми махнаха на 9-ия ден.
И не исках да си тръгвам много рано от болницата, защото като се върнеш вкъщи, все си намираш работа (особено и ако деца има) и кървенето се засилва още повече. Аз си постоях около 5 дни там и беше забавно :1242:Има и готин стажант (специализант), и сестрите до една са много весели, макар и не на наши години. :-)

миссссс 335
11th January 2012, 00:24
Била съм и много добре знам кое как колко и на кого се плаща, затова си позволявам и да коментирам разбира се.

и чак при изписването си заплати остатъка....това не се практикува абсолютно в нито една друга клиника по пластична хирургия в България..

А това , че твърдиш че не се практикува в абсолютно никоя друга клиника в България, означава ли, че си била оперирана във всички ?

virginia
11th January 2012, 09:39
В частните клиники нямат леглова база и условия да те държат необходимия брой дни.....в Галатея напр. имат само едно легло......е как да лежиш 3-5 дни, ако се наложи.....изритват те след 24 часа и готово...масово така практикуват частните клиники, но това не означава че повечето пациентки са в състояние да бъдат изписани 24 часа след поставяне на протези........просто не им оставят възможност за избор.

liva
11th January 2012, 22:42
Аз също платих след операцията....

jicaka
19th March 2012, 15:29
Някой правил ли си е Ауриколупластика(корекция на уши) при Евстатиев ? Понеже на 28.03 ми е операцията,а съм доста притеснен

alex88
20th September 2012, 14:43
Съжалявам,че късно видях тези коментари, но като човек лично пострадал съветвам всички - НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ТОЗИ ВЪЗРАСТЕН ХИРУРГ.НА ВАС ВИ ТРЯБВА ЛЕКАР , А НЕ ЗАВЕЖДАЩ! Дори не искам да си спомням за него!!!

Бижу
21st September 2012, 16:08
Алекс88, какво се е случило с теб? Разкажи какво е сгафил док?

limanna
5th March 2013, 23:04
Този доц. Евстатиев е напълно луд - мен ме инфектира и си позволи да ме оперирира без упойка,СЪВЕ3ТВАМ НИКОЙ ДА НЕ ХОДИ ПРИ НЕГО, АКО НЕ ИСКА ДА БЪДЕ ОБЕЗОБАЗЕН

Нелка
6th March 2013, 00:02
Този доц. Евстатиев е напълно луд - мен ме инфектира и си позволи да ме оперирира без упойка,СЪВЕ3ТВАМ НИКОЙ ДА НЕ ХОДИ ПРИ НЕГО, АКО НЕ ИСКА ДА БЪДЕ ОБЕЗОБАЗЕН

:2005::shock::2005:

Ти не си ли чувала, че операциите се извършват под упойка? Как му позволи изобщо да те почне, докато си била в съзнание?

Хора, моля ви, като хвърляте такива бомби, обосновавайте се!

ina.ina
7th March 2013, 19:26
Хора, моля ви, като хвърляте такива бомби, обосновавайте се!

А, точно! Даже не знам дали да вярвам на поста над Нелката ...

so_what
25th March 2013, 12:08
Аз си правих операция при доц Евстатиев преди 7 години и всичко беше наред. Единственото което не ми хареса-дренажите и белезите под мишницата след отстраняването им.
Това което ме безпокои е, че не съм ходила на профилактичен преглед от тогава вероятно поради липсата на оплаквания и дискомфорт. Скоро бях до Клиниката с идеята за профилактичен преглед, но се оказа,че той вече не е там...
Някой дали има ли му координатите?Предпочитам да продължа да ходя при него, ако ли пък не моля бихте ли ми препоръчали друг лекар?