|
|||
|
|||
![]()
не ми харесва новия форум , бих го нарекла пълен хаос и нека всички, които са на моето мнение се подпишем тук и по някакъв начин да протестираме за стария или нов, но подобрен а не развален форум !!!
има си и плюсове, но на фона на минусите не значат нищо нека тези думи се вземат предвид от администраторите !!!!!!!! Последно редактирано от liophy : 22nd March 2011 на 15:42 |
|
|||
|
|||
![]()
Aз също не харесвам новият вариант, но моето мнение не е от значение в случая.
Последно редактирано от liophy : 22nd March 2011 на 15:43 |
|
||||
|
||||
![]()
ъхъ. искаме си стария форум. този... е напълно неприветлив.
към кого трябва да се обърнем?
|
||||
|
||||
![]()
То се видя , че всички единодушно си искаме форумът в стария му вид , но е повече от ясно , че това няма да стане
![]() Редно беше поне админа да се включи и да ни обясни това -онова ! ИСКАМ ДА НИ ВЪРНАТ АВАТАРИТЕ !!! Така всичко ми се слива ![]() Гадно е , че има само по 10 мнения на страница...Преди бяха по 25 и диалога вървеше по-добре ! Сега като се включат двама и тя страницата свършила ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ти поне можеш да бъдеш връзката между потребителите и тези, които го направиха... ако и мнението на почти 100% от активно пишещите също е без значение, нямам думи...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() на никой не му харесва тва положение , а на хората от които зависи ,изобщо не им пука ![]()
|
||||
|
||||
![]()
I Ani това с броя постове настраница се командва от опциите ..Можеш да си направиш така че да ти се отварят повече постове ,провери...
|
||||
|
||||
![]()
рапи , това не го знаех...благодаря за инфото
![]()
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
но както казах, не зависи от мен. |
|
||||
|
||||
![]()
Ако може да върнат стария вариант би било добре, ако не може, то да се постараят повече при този.
И най-вече - да махнат тоя розов цвят ![]() Последно редактирано от emiko : 22nd March 2011 на 13:05 |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|