|
|||
|
|||
![]()
Когато чета пълното ви с граматични грешки послание, се навеждам на съмнението КОЙ е наркомана тук. А думите в речника ви не са на много висота което ме кара да мисля че може би описвате себе си!
|
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
Сиси, първо, в сайта се пише на кирилица и жалко че редакцията не е изтрила написаното от теб, второ, възможноста е голяма лицето ти да е било изобразено отдавно и то на друго място. Съмнявам се много че въобще си посещавала доктор Янков- а най малкото- да те е оперирал. Защото тогава едва ли щеше да пишеш така. Къде се отнася до пари, доктора е получавал хонорара си много пъти в последствие. Но да драскаш, ех, това можеш... Последно редактирано от marin : 23rd April 2012 на 12:56 |
|
|||
|
|||
![]()
А какво точно си си оперирал първо в Камий, а после в Швеция?
|
|
|||
|
|||
![]()
ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ ЯНКОВ Е НЕКАДЪРНИК-НЕСЕРИОЗЕН ЛЕКАР И НЕВЕЖ В РИНОПЛАСТИКАТА! ПРЕДИ ГОДИНА СИ ПРАВИХ РИНОПЛАСТИКА -КОЗМЕТИЧНО-ЕСТЕТИЧНА: ПАЗЕТЕ СЕ И НЕ СИ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ ЗА НУЛЕВ РЕЗУЛТАТ СЛЕД СВАЛЯНЕТО НА ГИПСА И МИЛИМЕТЪР ПРОМЯНА НЯМАШЕ В НОСА МИ!!! СЪЖЕЛЯВАВ САМО ЧЕ ПОСИНИ ЛИЦЕТО МИ И ЛАПНА 4000 ЛЕВА !!! НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ДОКТОР ЯНКОВ, НЕ Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
В Швеция съм се оперирал още 1984, после в Таллин, Естония. Не че там операциите ми не са били на висота но личното отношение и внимание на д-р Янков е върха! |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
|
|
|||
|
|||
![]()
Аз съм възхитена от доктор Даниел Янков. Освен, че много подробно обяснява е и много прецизен в работата си. Нправих си при него операция за уголемване на бюста. Вече две години се радвам на прекрасните си форми и нямам никакви проблеми. Искам да изкажа благодарността си към него и да посъветвам всички момичета,които са се насочили към него като лекар,че са избрали правилният.
|
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
|
|
||||
|
||||
![]()