|
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте момичета, някоя от вас знае ли сайт за чанти на Louis Vuitton - имитации разбира се.
Има една серия с роза на чантата, искам с такава шарка. Благодаря! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Яяяяя,тази е като моята!
http://aukro.bg/item1500243372-damsk...ena-kozha.html Няма по удобна,здрава и компактна чанта на света! Обожавам си я.
|
||||
|
||||
![]()
Не бих тръгнала с такива чанти за нищо но света.Всяка втора е с такава чанта менте
![]() Предпочитам да имам една ,но качествена ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Толкова много ме дразнят тия реплики на всякакви невъзможни марки, чее....
![]() ![]() Аз лично затова предпочитам неизвестни марки квалитетни кожени чанти ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Аз тоже ![]()
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Моята също не е няква измислена реплика, ама това го знаем само аз,семейството ми и още 2,3 приятелки....ааааа..има и друго,и тези,които му разбират малко от малко... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Танева ,бях в магазина на ЛВ в Китсбюел ,е трябва да ти кажа че разлика почти няма
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Репликите не само на чанти, но и на дрехи, колани, шалове и какво ли още не пак набраха инерция яко
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Танева, имам претенции да съм се наносила на достатъчно хубави и оригинални чанти в живота си, за да съм от тези, дето му разбират малко от малко
![]() |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|