|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() Това малкото е мн удобно като форма и си го влачиш навсякъде със себе си. Но пък можеш и елементарна възглавничка да си слагаш....важното е да има нещо което да потдържа корема че да не тежи на една страна и да те опъва, защото най-удобната поза е на една страна! |
|
||||
|
||||
![]()
Да, и "прости" възглавници вършат работа
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ани,това са сладки спомени :P
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Изрових тази тема заради възглавничките, които Бобето беше пускала и чета какво съм писала
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Тия дни се сетих за мазилата и сега гледам, че явно в друга тема сме писали последни за мазила
![]() ![]() Обаче аз да кажа все пак до какъв извод стигнах- п оважно е не с какво се мажеш, а колко редовно. Ако ще и с готварско олио да е, мажеш ли се поне 2 пъти на ден, кожата ти ще понесе целия цирк по- лесно. Аз все още съм безстрийна, обаче последните няколко дни пак почна зверски да ме сърби около пъпа и вече кожата ми там я усещам толкова опъната, че имам чувството, че всеки момент ще се нацепи ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Да, в Бебешка козметика го обърнахме на тези мазила
![]() То накрая се нацепва кожата - мажи, мажи. Аз все ище нищо не мога да понасям, но мажа кръста и корема без да дишам, че после ще се гръмна, ако сама не съм направила, каквото трябва ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Мажа по 5-6 пъти на ден всъщност постоянно съм намазана
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|