|
|||
|
|||
![]()
някои да знае кой са пластичните хирурзи в"life hospital" и да сподели мнение ако знае моля ви ще се побъркам да търся кадърен пластичен лекар в тоя бургас ..сега разбрах ,че маджаров не правел ринопластика
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Защо не звъннеш по телефона до тази болница? Тъкмо ще дадеш инфо и на нас
![]() Иначе за твоя проблем: пътуване до София/Пловдив/Варна - за консултация - 1 ден; - за операция - 1 ден; (без приспиване) - за контролен преглед, сваляне на гипс - 1 ден За тези отделени дни можеш да си наемеш гледачка за детето и да си спестиш 1000 проблема по евентуален незадоволителен резултат. Не дай си боже по лоши неща ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
да там се правят пластични операции но по добре по далече от там ...пластичния хирург е бургаския касапин Любомир Калудов
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
така е Даниелка ,даже съм си избрала и хирург Карен Джамбазов до тук все хубави неща чета за него но ще се информирам още не бързам мисля да се подложа на тази корекция през март мисля ,4е това е най добрия сезон за промяна
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Определено в Бургас и в Life Hospital няма да намериш подходящия
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Боже ,такива работи чета за тоя Калудов от Бургас ,че се чудя как практикува тоя човек
![]() ![]() ![]()
Начин на разглеждане | |
|
|