|
||||
|
||||
![]()
То се е видяло, че форума вече има нужда от такава тема.
Вчера ми беше консултацията при Мухамет Дилбер. Общо взето ми прекърши надеждите за малък, сладък, перфектен нос. И го направи с усмивка. Хареса ми, че е доста честен и директен. Но в същото време е много любезн, отзивчив, разбран и усмихнат. Държа ме 1 час, рисува, обяснава, прави схеми и направи фотошоп. Аз много харесах фотошопа, но той ми каза, че ще работи за този нос, но не гарантира, че носът ми ще реагира правилно.. ![]() Предвид, че ще ми е 4-та, Дилбер обясни, че с всяка следваща, % на успеваемост спада с 20%, което означава, че след тази оп, мога да се надявам на 60% подобрение на сегашното състояние. Каза, че всеки % над тези 60% би бил екстра, но не е гарантиран. Също така като голям минус отчете изключително дебелата ми кожа на носа. До колкото разбрах само мъже е правил с такава кожа.. ![]() Подчерта, че ми е доста дълъг носът (правеше някакви шеги като имитираше Пинокио.. което ми се стори забвано не знам защо, принципно на всеки друг бих скочила на веждите ![]() Като цяло разбрах, че ми е сложен носът. Знам от Бънито точно, че най-трудното е да се прибере към лицето много изпъкнал нос. НО!! Е факт, че най-фрапантните случаи на скъсяване на носове, точно съм виждала Дилбер да прави. Което ме кара да мисля, че ако той не успее да скъси носът ми... Най-веротно в предишния си живот съм лъгала, лъгала, лъгала..... Това са мн малка част. Вчера като гледах снимки се изумих... Викам си, моя нищо особено не е, човека с такива тежки, ама тежки носове се е справял перфектно... Но не! Каза ми ако бях първа оп при него, тогава да... Пита защо не съм дошла при него първо, аз казах, че най-вероятно е бил ученик по време на първата ми. Засмя се, когато жената с мен му преведи кога ми е била първата, което ме кара да мисля, че съм била права... ![]()
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|