IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
  #1  
Стар 11th June 2010, 09:00
TSENI_D TSENI_D не е на линия
Потребител
 
Регистриран на: Nov 2008
Мнения: 54
По подразбиране ТОЧКОВА ДИЕТА

ЗДРАВЕЙТЕ НИКЪДЕ ВЪВ ФОРУМА НЕ НАМЕРИХ ТОЧКОВА ДИЕТА. ОТ ВЧЕРА СЪМ НА НЕЯ И АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ НЕКА ДА СЕ ВКЛЮЧАТ. ЯДЕ СЕ ДО 40- 45 ТОЧКИ НА ДЕН. НАБЛЯГА СЕ НА МЕСО, ЯЙЦА, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ И НЯКОИ ЗЕЛЕНЧУЦИ. АКО НЯКОЙ Е ПРАВИЛ НЕКА ДА ОБМЕНИ ОПИТ. В МОМЕНТА ТЕЖА 59 КГ И СЪМ 164 СМ ВИСОКА. ЦЕЛТА МИ Е 55 КГ.
Отговори с цитат
  #2  
Стар 11th June 2010, 09:05
Аватара на Piny
Piny Piny не е на линия
Мегаломаниак
 
Регистриран на: Dec 2009
Мнения: 3 669
По подразбиране

ако имаш предвид точковата диета ЩЩ - ядат се по-малко точки ( според ръста, теглото, възрастта)
Ето тук малко повече информация
Този начин на отслабване е много популярен тук. Системата за смятане може да ви се стори малко сложна, но тези които я прилагат ( например снаха ми) твърдят че бързо се свиква и било по-лесно от броене на калории. Във всеки случай със сигурност е много балансиран начин на хранене и дава отлични резултати в намаляването на теглото
Естествено мен ме мързи да превеждам всичко, затова ви копирам темата от един друг български форум


А ето и пълното (доколкото мога) обяснение на диетата:
Това е режим на хранене, който се базира на точки, които се изчисляват индивидуално за всеки по ред фактори: тегло, ръст, възраст,талия, ханш и ежедневна дейност (т.е. дали седя по цял ден или се движа главно и т.н.) На всеки 5-6 свалени килограма точките за деня се променят. Диетата е с седмично засичане. Т.е. тегля се например в понеделник сутринта на гладно и започвам с диетата, значи следващия понеделник се тегля отново и засичам отслабването. Всички хранителни продукти имат определен брой точки и така всеки може сам да реши кои продукти да включи в дневния си режим. По долу в поста ще намерите главните продукти с точки, както и формулата за изчисление на точките. Тя се базира на кал. и мазнините. на дадения продукт. Тези данни се намират винаги върху опаковката на всеки продукт, така че изчислението е много бързо и лесно. Забранени продукти няма!!!
Какво може да ядете

Тази диета е гъвкав план, чийто разновидности дават възможност човек да намери най-подходящия за него начин да променя хранителните си навици. Оригиналният вариант на програмата е Flex планът. В това разклонение на програмата, участниците имат определен позволен брой точки на ден, а всяка храна има определена стойност в точки. Физическата активност има отрицателни стойности на точките и така с повече упражнеия можете и да хапвате повече, понеже така печелите точки.Създателите осъзнават и промотират необходимостта човек да се научи да контролира храненето си. Позволения брой точки за седмицата помагат на следващите диетата да го направят, като се научат да си угаждат с любими храни, без да жертват успеха от свалените килограми. Въпросът е в баланса и това е, което програмата се опитва да промотира.

Според философията на диетата хранителния режим не е единствения елемент. Тя отдава дължимото на упражненията. Когато участниците се справят с установяването на хранителния си режим се предоставя и план за упражнения. Фокусът при него пада върху прекарване на по-малко време в седящо положение и увеличаване на активността в ежедневието като изкачване на стълби, ходене пеша и т. н.

'Никой не трябва да се опитва сам' е също важна част от програмата . Тя насърчава включването в група или просто споделянето с някой, така че да можете да си помогнете взаимно.

Какво казват експертите?
Учените смятат, че въпреки промените в диетата през годините, тя е издържала изпитанието. Според тях тя предоставя нужните хранителни вещества, въпреки ограничения прием на калории. Одобрено е и наблягането на тренировките като начин за понижаване на теглото и подобряване на здравословното състояние. Относно груповия метод на насърчаване има различни мнения, но не се смята той да вреди по някакъв начин.

Диетата получава респекта на хората, занимаващи се с въпросите на здравословното хранене. Тя е балансирана, гъвкава и не ограничава. Дори ефектът да се забележи по-бавно, тази диета е безопасна и в голяма степен хората, подложили се на нея са променили коренно начина си на живот към по-добър и са задържали теглото си.

Продукти с фактор «Ситост»: все още УУ се опитват да държат в тайна главните фактори на които се базира диетата им. През последните години обаче все по-лесно откриваме разгадани формулите им за пресмятане на дневни точки и на продукти. УУ е режим на хранене, който се развива почти ежедневно. Това доказват и често променящите се аспекти, нови фактори и точки на продуктите, които се дължат на дългогодишни проучвания на диетолози, здравни експерти и куп научни специалисти. Преди години УУ въведоха продуктите със фактор ситост, които се делят на два вида: въглехидрати и белтъчини. Продуктите в двата ръздела са изключително полезни въглехидрати и белтчини с нисак състав мазнини/масленост. Тези продукти са много важни за метаболизма и обмяната на веществата напр. Овесени щдки, пълносърнести продукти, млека...и засищат много добре и не краткотрайно. Така участниците в диетата придобиват усет за порциите, от които се засищат още при практикуването на диетата в стадий на отслабване, което им помага за по късния стадии «задържане на тегло». По този начин те се научават, кои продукти засищат дълготрайно без да се отразяват на теглото. Важно е обаче тези продукти да се приемат в граници, докато наистина сте сити, а не прекомерно докато се «пръснем» от преяждане. Използването на продуктите с фактор ситост не е задължително, но е препоръчително, тъй като по този начин се избягва гладуването и атаките с глад за сладко и вредни захари и въглехидрати. Ако решите, че прекалявате с фактор ситост т.е. не може да установите достатъчната за вас порция (неможе да кажете край!!!) и това се отразява на теглото ви, имате възможността все още да претегляте продуктите си и да работите с точките за количество на дадените продукти напр. Пълнозърнест хляб 1фил. Има 1т. Т.е. 5 филии биха имали 5точки а според фактор ситост 4 точки. Естествено ако решите да използвате фактор ситост, но не използвате продуктите напълно за насищане напр. Неможе да изядете повече от 2 филии хляб си сметнете само 2т. Или ориз: 1с.л. варен ориз има 1т. А ориз до наяждане има само 4 т. Кога и как ще използвате фактор ситост зависи само от вас, количеството продукт, което поемате и вашият организъм. Някои участници с по-бавен метаболизъм използват например за вечеря само белтъчини за фактор ситост. В повечето случаи това не е от значение.
Преди УУ да обяви новости в програмата си, всяко обновение се тества за 6 месеца на произволно избрана група. Ако резултатът е ефикасен, новия аспект от диеатат се комуницира и на участниците в режима на хранене. Фактор ситост съществува от 2007 година, като 3 пъти е обновяван и всеки път се добавят нови продукти, към вече съществуващите в този раздел.
Смисълът на фактор ситост е организма ни да не гладува, за да не складира резерви във фазата на зъдържане на тегло и да се научим да се засищаме от правилните продукти, тъй като след успешната загуба на тегло, трябва да продължим да се храним здравословно, нормално и достатъчно.


Как да си изчисля дневните точки:

1. Мъж или жена?
Жена 2т.
Мъж 8т.

2. На колко сте години
17-26 4т.
27-37 3т.
38-47 2т.
48-58 1т.
над 58 0т.

3. Колко е теглото ви?
Добавете първите две цифри от теглото ви в паундове (1 kg = 2.20 паунда).
Например ако тежите 55 кг., това са 121 паунда. Добавяте 12. Ако теглото ви е под 100 паунда, добавяте само първата цифра, т. е. за 98 добавяте само 9.

4. Колко сте високи?
Под 155 см 0т.
От 155 до 178 см 1т.
над 178 см. 2т.

5. Как прекарвате предимно дните си от седмицата?
Седейки (професии като рецепционист, шофьор, служител в офис) 0т.
От време на време седейки, но повече прави (продавачи, домакини, готвачи, учители) 2т.
Ходейки през повечето време (сервитьори, пощальони, куриери) 4т.
Извършвайки тежък физически труд през повечето време (медицински сестри, градинари, строители) 6т.
Искате да загубите тегло - 0точки / искате да поддържате теглото си -4точки.

За кърмачки: пълно кърмене +10т. На ден / на кърмене и добавки/други храни+5т. На ден.


Има два вида за използване на дневните точките.
1) всеки ден си ям определения за мен брой от точки(например по 18т. на ден).
2) план везна: един ден ям 4 точки по-малко, на следващия 2 то4ки повече, после дневната
дажба и така докато ги изям всичките на края. Примерно изглежда така:
ако имам 18 точки на ден:
1ден: 14 точки
2ден: 20 точки
3 ден: 18 точки
4ден: 16 точки
5ден: 22 точки
6ден: 20 точки
7ден: 16 точки

Всеки може да екцпериментира и да реши как за него е най добре.

Спестяване на точки
Всеки ден мога да спестявам макцимум по 4 точки. Т.е. да ям по малко, ако например в събота съм канена на гости на вечеря и искам да си похапна. Така мога да спестя за 5 дена например по 4 точки общо 20 точки, които мога да изям на веднъж. Важно е на ден да не ям по малко от -4 точки от дневната ми дажба иначе организма пуска аларма и започва да пести от всеки следващи точки мазнини за черни дни и така немога да отслабна!


Бонуси:
Ако спортувам редовно мога да спестявам точки и така на всеки две седмици си избирам ден в който мога да ям каквото си пожелая. Так анаречения захранващ ден. Така организма се лъже, че никога няма да гладува и това помага и от друга страна на метаболизма. Значи ако не спортувам 1 път в месеца мога да си позволя такъв ден, а ако спортувам 2 пъти!

Ето и списък на базистните продукти с точки:

всички плодове и зеленчуци имат 0 точки. Моля внимавайте с бананите, гроздето и черешите, понеже те имат мн високо съдържание на захар!

Хляб и хлебни изделия:
Черен хляб – 1 филийка 1Т.
Черен хляб ръжен пълнозърнест докато си сит 3Т.
Бял хляб – 1 филия 2Т.
Кроасан 8Т.
1 филийка сухар 0,5Т.
Козунак 1 филийка 3,5Т.
Геврече малко -2т
Геврек със сусам – 6т.
Софианка – 7,5
Розичка – 6т.

Мазила:
Мармалад 1.ч.л. (сутрин първата ч.л. няма точки) 0,5Т
Мед (2 ч.л.) 0,5Т
пастет диетичен 1с.л. 1т.
пастет нормален 1с.л. 1,5т.
Горчица -0т.

Други:
Компот 1с.л. 0,5Т.
Палачинка 3,5Т.
Грис 150 гр. 4Т.
Мляко с ориз 125 3Т.
Пудинг (шоколадов или ванилия) 125 гр. 3Т.
1 топка сладолед = 50гр. 2,5Т
Сладолед от машина 100гр. 3Т.
Леден сладолед на пръчка 1бр. 1Т.
Ескимо 4,5Т.

Мазнини:
1 ч.л. масло/маргарин 1Т.
Нискообезмаслен маргарин 0,5Т.
Майонеза 2 ч.л. 1Т.
Олио 1 с.л. 1Т.
Мас 1 ч.л. 1,5Т.

Риби:
Всички морски риби на скара докато си сит 3Т.
морска риба (сурова) 150 гр. 2т.
Всички речни риби докато си сит 4Т.
речна риба (сурова) 150гр 3т.


Меса:
Хамбурски салам 1 пар4е 20гр. 1,5Т.
Салам шпеков 20гр. 2Т.
Къофте 100гр. Само свинска 7Т.
Къофте 100 гр. Смесена кайма 6Т.
Смесена кайма сорова 30гр. 1 с.л. 2Т.
Кремвирш 100гр. 7,5Т.
Агнешко 80 гр. 4Т.
Пастет 1 с.л. 1,5Т.
Лионка 125гр. 10Т.
Телешка кайма 30 гр. 1,5Т.
Телешка пържола 140 гр. (сурова) 4,5Т.
Шунков салам 20гр. 1,5Т.
Шунка 20 гр. 0,5Т.
Свинска нискомаслена пържола на скара 120 гр. 3Т.
Свинска кайма 30гр. 2Т.

Пилешко:
Пилешки дроб 100гр. 2,5Т.
Пилешки салам или кренвирш 30гр. 1,5Т.
Пилешко бутче печено с кожа 5,5Т.
Пилешко бутче без кожа 2,5Т
Пилешки шницел 150гр. 4,5Т.
Пилешка пържола (сурова) докато се наядеш 3Т.
Гъска с кожата печена 150гр. Порция 10,5т.
Гъска без кожата печена 150гр 5т.
Пилешки дроб 100гр. Суров 2,5т.

Зеленчуци:
Царевица 50гр.(2 с.л. зрънца) 0,5Т.
Маслини зелени 5бр. 0.5Т.
Маслини черни 1бр. 0.5т.
Боб, леща,грах 1с.л. (сурови) 0,5Т.
Спанак – 0т.
Лапад – 0т.

Бира 0,5л. 5Т.
Кола 200мл. 2Т.
Битер лимон 200мл. 1Т.
Кола 200мл. Лайт 0,5Т.
Вино бяло и розе 100мл. 1Т.
Ракия малка 50гр. 2,5Т.
кола лайт 0т.
Вино червено 100мл. 1,5т.
Мартини 50мл. 1т.
Кафе с мляко 0,5т.
1 сметанка течна 0,5т.
Портокалов сок 100% 100мл. 1Т


Други за гризкане:
Корнфлейкс 60 гр. 3Т.
Пуканки 1 шепа. (15гр.) 1Т.
Пуканки 100гр. 10Т.
Шоколад 1 квадратче 0,5Т.
Солети 5бр.-0,5т.
Слънчокглед 2с.л. необелен – 1,5т
Тиквено семе 2 с.л. необелено – 1,5т
Кашу – 5бр.1т.
Бадеми 5бр. 1т.
Орех 1 цял-1т.
Фъстъци – 4бр.1т
Лешник 5бр. 1т.
Сусам 1ч.л. 0,5т.
Кокос настърган – 1ч.л. 1т.

Картофи:
Варени картофи докато се наядеш 4Т.
Варени картофи 200 гр. 2,5Т.
Картофено пюре 2 с.л. 1Т
Пържени картофи 150гр. 9Т.
Паржени картофи за фурна 150гр. 6,5Т.

Сирена и кашкавали:
Топени сирене 30гр. 1,5Т.
Сирене крема 1 с.л. 0,5Т
Кашкавал пълномаслест 30 гр. 2,5Т.
Кашкавал нискомаслен 30 гр. 1,5Т
Овче сирене 15гр. 1Т.
Краве сирене пълномаслено 30 гр. 1,5Т
Сирене нискомаслено или растително 35гр. 1Т./50гр. 2т.

Гризинки:
Солети 5 парчета 0,5Т.
печени фъстъци със сол 5 парченца 1Т.
Чипс 1 шепа 2Т.
Зрънчо 1 шепа 1Т.
Солени бисквитки 5 бр. 2Т.
Тиквени семки 1 шепа необелени 1,5Т.
Бадеми 4бр. 1Т.
Слънчоглед 1 шепа необелен 2Т.
Орех цял 1бр. 1Т.
Бутерки бани4ки 1 бр. 150гр. 8Т.
Масленки 10гр. 2бр. 0,5Т.
Бутерка с мармалад 70гр. 5,5Т.
Бисквити слепени с шоколад 25гр. 1 бр. 2,5Т.
Меденка 1 бр. 40гр. 3,5Т.
Кекс мраморен / кръгла форма с фанта 70гр. 7Т.
Щтрудел 150гр. 4,5Т.
Сълзица 70гр. 8Т.
Пълнозърнести бисквити метро 3бр. 1,5Т

Мляко:
Кисело мляко 150 гр.2% 2Т.
Прясно мляко 250мл. Пълномаслено 3,5Т
Прясно мляко 1,5% 100мл. 1Т./ 250мл. 2,5Т.
Киесело мляко 100гр. 1,5% 1Т.
Кисело мляко 100гр. 0,1% 0,5Т.
Кокосово мляко 1с.л. 1т./ 50мл.2т.
Извара пълномаслена 100гр. 3,5т.
Извара 20% 100гр. 2т.
Извара обезмаслена 100гр. 1т.


Пица с кашкавал и домати и сирене 1 тава. 400гр. 19Т. Домашна
Пица с салам 350гр. Порция 18т.
Пица с риба тон 350гр. 16т.
Пица с шунка 350гр. 14,5т.
Пица с гъби 350гр. Порция 12т
Пица маргарита 350гр. Порция 12,5т.
Спагети само варени (докато се наядеш) 4Т.
Спагети с доматен сос и кашкавал 1 порция 6Т.
Домати с ориз докато се наядеш 4,5Т.
Картофена манджа докато се наядеш 4,5Т.
Лятна манджа докато се наядеш 1,5Т.
Боб една купа 4Т.
Леща една купа голяма 4Т.
Гъби 0т.

Плодове:
Фурми 2бр. 0,5Т.
200гр. Компот 2Т.
сушени плодове 20гр. 0,5т.
ВНИМАНИЕ!!!не прекалявайте с плодовете, особено с бананите и 4ерешите а и със смокините, понеже съдържат много захар!Така че с тях по умерено.


Харибо /гумени мечета 5бр. О,5Т.
Шоколадов бонбон 1 бр. 1Т.
Република 1бр. 5,5Т.
Яйце варено например 2Т.
Дюнер 9,5Т.
Меки4ета 1бр. 3Т.
Брашно 10гр. 0,5Т.
Захар 1 с.л. 1Т.
По 1 ч.л. на ден захар е без точки
Горчица 0т.
Доматен сок/доматено пюре 0т.
Майонеза пълномаслена 1 ч.л. 1т.
Майонеза диетична 1с.л. 1т.
Бульон (пилешки телешки)1кубче 0,5т.
Бульон зеленчуков 1кубче 0т./2кубчета 0,5т.
Пикантина 1ч.л. 0т./1с.л. 0,5т.

Правилото 3х0
Има продукти от които може да се яде по три пъти на ден една единица продукт без да се смятат точки:
мармалад 1 ч.л. -0т
кетчуп 1с.л.
захар 1 ч.л.
мармалад диетичен 1с.л.
пилешки/телешки/зеленчуков бульон 1ч.л.
мед 1ч.л.

Това означава: или 3хмед по 1ч.л. или мед 1ч.л.+захар1ч.л. (в кафето напр)+мармалад1ч.л. и т.н. Общо казано 3 пъти от един от тези продукти общо!

Захарин има 0т. в течно и твърдо състояние независимо от количеството.[/size]


Продукти с Фактор "Ситост"
от тези продукти може да се яде на едно ядене по толкова, колкото сте сити, без да се измерва.Но внимание ДОКАТО СТЕ СИТИ, а не до преяждане, пръскане и т.н....тогава вече е било прекалено много!

За 3 точки докато сте сити:
Кисело мляко до 1,5% масленост, всички видове риби, скариди и морски деликатеси (ако се приготвят, да се смята олиото например за пържене или печене отделно), пилешки гърди, свинско месо без мазнини, телешко, телешка кайма (не смес), яйца, агнешко филе, риба тон в собствен сос, пилешка/пуешка шунка, шунка от риба, боб, царевица, грах, леща.

За 4 точки докато си сте сити:
пълнозърнест хляб, макаронени изделия, картофи, жито, булгур, грис, ориз, овесени ядки чисти без захар.

Макдоналдс
хамбургер 7т.
средна порция картофки 7т.



А ето и формулата за изчисляване на точките на продуктитеKaлории / 60) + (Мазнини / 9) = Точки
Обикновено на опаковката са дадени кал и мазн за 100 гр. Изчислявате си точките за сто грама и ако сте изяли по-малко или повече съответно си ги пресмятате после сами.

Исках само да добавя, че с този режим на хранене (диета) се отслабва средно с по 500гр до 1,5кг на седмица. Това зависи от наднорменото тегло на всеки. Колкото по високо е то, толкова повече се отслабва, колкото по близко сме до крайната цел, толкова по малко се отслабав на седмица. Аз сега отслабвам с по 400-500гр на седмица. Важното е че винаги има минус, а не плюс.

Фази на задържане на тегло, т.е. фазите в които спазваме всичко, но нямаме минус. Ето няколко трика, които препоръчват други участници в режима, които са отслабнали успешно.
1. направете си захранващ ден. Ако сте се придържали към точките си през изминалите 7 дена но не сте свалили нито грам. Изберете си един ден от следващите 7 най добре в началото или в средата и през него яъте колкото и каквото ви се яде.
2. Правете спорт, поне на два дена през следващата седмица. По принцип трябва винаги да се прави спорт. Без движение няма бързо и красиво отслабване.
3. Пийте повече течности: чай, вода.
4. Яжте повече пълнозърнести продукти или продукти богати на фибри.
5. Разгледайте плана си от миналата седмица и вижте да не сте направили някъде грешка. Да сте яли повече а да сте пресметнали по-малко точки? Дали не сте си похапвали повече сладко или сте яли плодове но не и зеленчуци. Ако менюто ви е било еднообразно, сгответе нещо ново. Разнообразието в храната помага за свалянето на килограми.
6. Проверете дали не сте яли по-малко отколкото е трябвало и организмът ви да е вкл1чил на аварийно захранване. Ако правите спорт но не сте си изявали бонусточките, пробвайте една седмица да спортувате и да изядете всичките точки. Ако правите много спорт пробвайте максимум 12 точки от бонусите си да изядете.
7. Ако всичко е наред. Опитайте се да включите нов зеленчук, или повече ябълков оцет или горчица.
Отговори с цитат
  #3  
Стар 11th June 2010, 09:10
Аватара на Piny
Piny Piny не е на линия
Мегаломаниак
 
Регистриран на: Dec 2009
Мнения: 3 669
По подразбиране

долната част съм я копирала от друг форум и естествено не съм проверявала за правописни грешки

Моята снаха отслабна много (18кг) по тази система, но и аз по същата причина не се хванах с нея, защото ме мързи да смятам. Аз броя калории. Но Биргит(снаха ми) твърди че това било по-лесно от калории ...
Знам само че тук ходят на някакви седмични сбирки и си обсъждат проблемчетата както ние във форума, само дето те плащат по 100 Евро на месец

няма разрешени и забранени харнаи, нито забранени комбинации, нито забранени часове за хранене - само забранени количества
Има две неща в диетата, които смятам за много важни при всеки режим за отслабване
Спестяване на точки
Всеки ден мога да спестявам макцимум по 4 точки. Т.е. да ям по малко, ако например в събота съм канена на гости на вечеря и искам да си похапна. Така мога да спестя за 5 дена например по 4 точки общо 20 точки, които мога да изям на веднъж. Важно е на ден да не ям по малко от -4 точки от дневната ми дажба иначе организма пуска аларма и започва да пести от всеки следващи точки мазнини за черни дни и така немога да отслабна!


Фази на задържане на тегло, т.е. фазите в които спазваме всичко, но нямаме минус. Ето няколко трика, които препоръчват други участници в режима, които са отслабнали успешно.
1. направете си захранващ ден. Ако сте се придържали към точките си през изминалите 7 дена но не сте свалили нито грам. Изберете си един ден от следващите 7 най добре в началото или в средата и през него яъте колкото и каквото ви се яде.
Отговори с цитат
  #4  
Стар 11th June 2010, 09:22
TSENI_D TSENI_D не е на линия
Потребител
 
Регистриран на: Nov 2008
Мнения: 54
По подразбиране

МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ ВЕДНАГА СЕ ОЗОВАХТЕ. ТАБЛИЦАТА НА ТОЧКИТЕ, КОИТО АЗ СЪМ СВАЛИЛА Е ПО РАЗЛИЧНА. НАПРИМЕР МЕСАТА СА С 0 ТОЧКИ. ИСКАМ НА ПИТАМ СЛЕД КАТО СИ НАПРИВИХ ЛИНИЙКА КАК СА Я КАЧА В ТОЗИ САЙТ. АКО ЗНАЕТЕ КАЖЕТЕ
Отговори с цитат
  #5  
Стар 11th June 2010, 09:30
TSENI_D TSENI_D не е на линия
Потребител
 
Регистриран на: Nov 2008
Мнения: 54
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от TSENI_D
МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ ВЕДНАГА СЕ ОЗОВАХТЕ. ТАБЛИЦАТА НА ТОЧКИТЕ, КОИТО АЗ СЪМ СВАЛИЛА Е ПО РАЗЛИЧНА. НАПРИМЕР МЕСАТА СА С 0 ТОЧКИ. ИСКАМ НА ПИТАМ СЛЕД КАТО СИ НАПРИВИХ ЛИНИЙКА КАК СА Я КАЧА В ТОЗИ САЙТ. АКО ЗНАЕТЕ КАЖЕТЕ
http://url=http://www.ticker.7910.or.../img][/url
Отговори с цитат
  #6  
Стар 14th June 2010, 08:15
TSENI_D TSENI_D не е на линия
Потребител
 
Регистриран на: Nov 2008
Мнения: 54
По подразбиране

ХЕЙ НЯМА ЛИ КАНДИДАТКИ ДА ПРОБВАМ С МЕН ДИЕТАТА. ДНЕС МИ Е ШЕСТИ ДЕН И ВЕЧЕ СЪМ 57 КГ.
Отговори с цитат
  #7  
Стар 30th June 2010, 13:17
zlobila zlobila не е на линия
Новобранец
 
Регистриран на: Jun 2010
Мнения: 1
По подразбиране

Хайде, бройте ме и мен!
Мъча се от две седмици, ям ябълки/2/цял ден, вечер месо някакво на скара и салата, ноооооооо, почти не съм мръднала!
Сега ще пробвам точките, дано има ефект!

Ако някой има различна от тази таблица ще е хубаво да я видим и сравним!
Благодаря предварително!
Отговори с цитат
Отговори


Правила за публикуване
Вие не можете да публикувате теми
Вие не можете да отговаряте в теми
Вие не можете да прикачвате файлове
Вие не можете да редактирате мненията си

BB кода е Включен
Усмивките са Включен
[IMG] кода е Включен
HTML кода е Изключен

Forum Jump

Вижте още за: ТОЧКОВАДИЕТА
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 23:06.