за заздравяване на ноктите?
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.tialoto.bg Форуми -> Красота
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
summer_68
Познат

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 11:45 pm    Заглавие: за заздравяване на ноктите? Отговорете с цитат

здравейте,дано не повтарям нечия тема........ Smileоткакто посещавам това форумче реших доста проблеми за което наистина съм ви много признателна,но за ноктите не съм срещала нищо.или може би съм пропуснала?
та въпроса ми е....... как да подобря здравината на ноктите си?писна ми от ноктопластика,а и ми се иска да си ''отгледам''естествен маникюр.ако може да ми препоръчате някой заздравител или там нещо от което сте останали доволни, ако сте имали същия проблем.....благодаря предварително Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
verita
Мегаломаниак

МнениеПуснато на: Пет Май 19, 2006 8:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз бях писала някъде, че един лекар ми беше предписал MAXI Strong Nail Balm - това е едно българско кремче, струва ок 2 лв и има наистина бързо действие, при мен се чувстваше разликата от 3 намазване. Razz
Върнете се в началото
IDD
Новобранец

МнениеПуснато на: Пет Май 19, 2006 10:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм много доволна от MAVALA SCIENTIFIQUE. E, по-скупи4ко си е, но личхо на мен много ми помогна. Преди се мажех с бадемово масло, пиех калмацин и т.н...., но с това мазилце става по-бързо. Пише, че се нанася веднъж седми4но, но ли4но аз го ползвам по-често.
Върнете се в началото
antoshka
Потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Май 19, 2006 11:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

verita, това кремче в аптеките намира ли се? Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
verita
Мегаломаниак

МнениеПуснато на: Пет Май 19, 2006 11:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

antoshka написа:
verita, това кремче в аптеките намира ли се? Rolling Eyes
Да, аз си го взех точно от аптека. Наскоро видях дори да го рекламират по някоя от кабеларките, може вече и в козметиките да са го пуснали. На мен ми бяха станали грапави ноктите и след 1 месец бяха супер гладки. А на майка ми и сестра ми им се цепеха и чупеха, а сега какви маникюри имат 8)
Върнете се в началото
summer_68
Познат

МнениеПуснато на: Пет Май 19, 2006 11:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мнооооого ви благодаря наистина!е тва е....... дано подействат и при мен щото съм наистина трагичен случай .хиляди благодарности Very Happy
Върнете се в началото
L0LLy
Потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 19, 2006 7:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз бях с ноктопластик , но в бг като си бях зимата една маникюристка ми напражи ноктите на нищо , след като ми махна гела Crying or Very sad ....ноктите ми станаха ужасни Evil or Very Mad и след като изчетох сумати форуми си взех заздравител на перфект за меки и чупещи се нокти 8) зя няма и месец ноктите ми станаха супер твърди Laughing и се отказах да си правя повече ноктопластика Wink
Върнете се в началото
summer_68
Познат

МнениеПуснато на: Пет Май 19, 2006 10:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

благодаря за съветчето Smile много се радвам ! още една идейка за проблемчето ми се появи на хоризонта......... Very Happy
ехххххххх и за мен имало надежда значи Laughing
Върнете се в началото
antoshka
Потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Съб Май 20, 2006 2:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

verita, как се ползва това кремче?Днес си го купих Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Truth
Познат

МнениеПуснато на: Съб Май 20, 2006 3:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен лично много ми помага лек масаж на пръстите с бадемово масло всяка вечер Smile

Има също един безцветен лак (укрепител за нокти) на Sally Hansen, който се казва Maximum Growth и наистина върши това, което казва - ноктите с него растат дълги и здрави. Аз съм много доволна от него. Същата марка има и други укрепители, но тях не съм ползвала. Но не зная дали Sally Hansen се намира в БГ.
Върнете се в началото
verita
Мегаломаниак

МнениеПуснато на: Пон Май 22, 2006 10:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

antoshka написа:
verita, как се ползва това кремче?Днес си го купих Wink
Ами просто го мажеш по ноктите (наистина звучи странно Shocked )и оставяш да попие. Гледай известно време да не пипаш нищо за да не го избършеш - е, аз издържам около 10-15 минутки Razz , ще забележиш как в началото ноктите ти "пият" повече, а след наколко дни започва по-бавно за попива.
Наистина се надявам да ти помогне! Пиши има ли ефект, стискам палци Very Happy
Върнете се в началото
Angel4eto
Потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 23, 2006 1:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвай с Revalid (хапчета,които помагат за коса,нокти, акне и т.н.)! Аз също съм ги употребявяла и косата и ноктите ми станаха доста здрави,като се има в предвид,че имах УЖАСНИЯ навик да си ям ноктите в продължение на 10-тина години! Успях да спра, и сега вече се грижа за здравината им,а тези хапчета определено помагат!
summer_68
Познат

МнениеПуснато на: Вто Май 23, 2006 1:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

страхотно!не знаех че revalid помага даже и при акне.сега дилемата ми е мерц или ревалид ......... а да питам и ревалида ли трябва да се пие дълъг период като мерца за да се натрупа в организма и чак тогава да подейства....или.......... ще се радвам ако ме ориентирате към едно от двете защото наистина се колебая.....
мерси предварителноSmile
Върнете се в началото
Angel4eto
Потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 23, 2006 3:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

До колкото знам Ревалида се пие един месец, за да има ефект,или по-точно след 1-вия месец започва да действа,а иначе колко време се пие незнам,аз го пих 2-3 месеца и сега малко почивам Smile
summer_68
Познат

МнениеПуснато на: Вто Май 23, 2006 5:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси ангелче!точно това ме интересуваше.....Smile
Върнете се в началото
cranberry
Най-полезен форумец

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 5:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

L0LLy написа:
аз бях с ноктопластик , но в бг като си бях зимата една маникюристка ми напражи ноктите на нищо , след като ми махна гела Crying or Very sad ....ноктите ми станаха ужасни Evil or Very Mad и след като изчетох сумати форуми си взех заздравител на перфект за меки и чупещи се нокти 8) зя няма и месец ноктите ми станаха супер твърди Laughing и се отказах да си правя повече ноктопластика Wink

верно ли?
калциевия гел?
в4ера си го взех - новата маникюристка в салона до нас ми го препоръ4а - ама не съм го пробвала още, 4е още съм с нейния маникюр, ама тя маи от него ми сложи де
по принцип мн сами меки ноктите, лющят се, цепят се, сухи сами кожи4ките, грозна картинка Sad
Върнете се в началото
cranberry
Най-полезен форумец

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 5:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

summer_68 написа:
страхотно!не знаех че revalid помага даже и при акне.сега дилемата ми е мерц или ревалид ......... а да питам и ревалида ли трябва да се пие дълъг период като мерца за да се натрупа в организма и чак тогава да подейства....или.......... ще се радвам ако ме ориентирате към едно от двете защото наистина се колебая.....
мерси предварителноSmile

мерц-а мн засилва апетита
за ревалид-а не знам
Върнете се в началото
apoklistika
Original

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 5:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз бях повече от година с ноктопластика и съответно,след като реших да спра,ноктите ми бяха ужасни.От около месец ползвам серията на Alessandro-Nail Spa Control,розовата е за слаби,цепещи се и чупещи се нокти.Страшно съм доволна,не съм предполагала,че ноктите ми могат да изглеждат така и без ноктопластика
Върнете се в началото
summer_68
Познат

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 6:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cranberry написа:
summer_68 написа:
мерси предварителноSmile

мерц-а мн засилва апетита
за ревалид-а не знам

Shocked еми аз в крайна сметка си взех мерц.изпих 1 опаковка .....за жалост обаче ми повлия само на косата която и без това не ми е много проблемна.това нокти,кожа или аз съм ''кьорава ''или няма никакъв ефект....не знам ама следващия ми курс ще е с ревалид....а за апетита може и така да е но аз лично не забелязах такова нещо... не знам ...може и да е индивидуално.чудя се само сега при цялото изобилие от плодове дали да се тъпча с ревалид или да залагам на пресни плодове и зеленчуци ....вие какво ще кажете? Smile
Върнете се в началото
summer_68
Познат

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 6:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

apoklistika написа:
Аз бях повече от година с ноктопластика и съответно,след като реших да спра,ноктите ми бяха ужасни.От около месец ползвам серията на Alessandro-Nail Spa Control,розовата е за слаби,цепещи се и чупещи се нокти.Страшно съм доволна,не съм предполагала,че ноктите ми могат да изглеждат така и без ноктопластика

apoklistika добре звучи Smile къде мога да го намеря ?
Върнете се в началото
apoklistika
Original

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 6:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам,аз не съм ги купувала от България,това е сайта,ама май не видях да имат представителство в Бг
http://www.alessandro.de/index.php?mapid=2&hmp1=1&PHPSESSID=255c4fd9e4f0b82adb374757c0ce7e9d

Ако имаш познат в чужбина,помоли да ти ги купи,наистина имат страхотни продукти
Върнете се в началото
cranberry
Най-полезен форумец

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 6:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

за ревалид-а не знам[/quote]

Shocked еми аз в крайна сметка си взех мерц.изпих 1 опаковка .....за жалост обаче ми повлия само на косата която и без това не ми е много проблемна.това нокти,кожа или аз съм ''кьорава ''или няма никакъв ефект....не знам ама следващия ми курс ще е с ревалид....а за апетита може и така да е но аз лично не забелязах такова нещо... не знам ...може и да е индивидуално.чудя се само сега при цялото изобилие от плодове дали да се тъпча с ревалид или да залагам на пресни плодове и зеленчуци ....вие какво ще кажете? Smile[/quote]

а знаеш ли квои ма в тия плодове?
тоест ако си ги набавяш от някое лозе/вила/баба на село - супер, ама ина4е... не можем да сме сигурни
Върнете се в началото
summer_68
Познат

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 7:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

apoklistika Smile мерси!

[/quote]а знаеш ли квои ма в тия плодове?
тоест ако си ги набавяш от някое лозе/вила/баба на село - супер, ама ина4е... не можем да сме сигурни[/quote]

леле май нещо днеска не съм в час ама сигурно е от диетата (или от нитратите )Laughing
изобщо не се и досетих да погледна нещата от този ъгъл...то верно ...
хахахах виждам 2 изхода :
или да паля колата и да правя набези на нечий бостан или да си гълтам ревалидчето тихо-мълком без много много угризения..... Very Happy
Върнете се в началото
tsvety
Познат

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 8:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако някои от вас живеят или ходят от време на време на море и имат меки нокти, може и да са забелязали, че плуването втвърдява ноктите за месеци напред. Бабешката рецепта е да се киснат ноктите в много лек разтвор на йод, за да не се боядисат пръстите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Slyn4islava
Маниак

Местожителство: around

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 9:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За хубави нокти, коса и кожа- рибено масло!
Аз пия от много време по други причини, но то има само хубави странични ефекти- подобравя настроението, спомага за здрава кръвоносна система и сърце, подобрява концентрацията, стабилизира настроението, във високи дози се изпозва за лечение на депресии, шизофрения и ADHD при деца и възрастни. Кожата, косата и ноктите подобряват структурата си видимо. Може да се използва дълго време без проблем, като хранителна добавка. Доколкото знам в Бг. Ескимо 3 е най-известното. И от него не се напълнява, даже се препоръчва при затлъстяване.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.tialoto.bg Форуми -> Красота Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4
Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети