| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
summer_68 Познат
|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 11:45 pm Заглавие: за заздравяване на ноктите? |
|
|
здравейте,дано не повтарям нечия тема........ откакто посещавам това форумче реших доста проблеми за което наистина съм ви много признателна,но за ноктите не съм срещала нищо.или може би съм пропуснала?
та въпроса ми е....... как да подобря здравината на ноктите си?писна ми от ноктопластика,а и ми се иска да си ''отгледам''естествен маникюр.ако може да ми препоръчате някой заздравител или там нещо от което сте останали доволни, ако сте имали същия проблем.....благодаря предварително  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
verita Мегаломаниак
|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 8:50 am Заглавие: |
|
|
Ами аз бях писала някъде, че един лекар ми беше предписал MAXI Strong Nail Balm - това е едно българско кремче, струва ок 2 лв и има наистина бързо действие, при мен се чувстваше разликата от 3 намазване.  |
|
|
 |
IDD Новобранец
|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 10:53 am Заглавие: |
|
|
| Аз съм много доволна от MAVALA SCIENTIFIQUE. E, по-скупи4ко си е, но личхо на мен много ми помогна. Преди се мажех с бадемово масло, пиех калмацин и т.н...., но с това мазилце става по-бързо. Пише, че се нанася веднъж седми4но, но ли4но аз го ползвам по-често. |
|
|
 |
antoshka Потребител

|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 11:30 am Заглавие: |
|
|
verita, това кремче в аптеките намира ли се?  |
|
|
 |
verita Мегаломаниак
|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 11:36 am Заглавие: |
|
|
| antoshka написа: | verita, това кремче в аптеките намира ли се?  | Да, аз си го взех точно от аптека. Наскоро видях дори да го рекламират по някоя от кабеларките, може вече и в козметиките да са го пуснали. На мен ми бяха станали грапави ноктите и след 1 месец бяха супер гладки. А на майка ми и сестра ми им се цепеха и чупеха, а сега какви маникюри имат 8) |
|
|
 |
summer_68 Познат
|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 11:51 am Заглавие: |
|
|
мнооооого ви благодаря наистина!е тва е....... дано подействат и при мен щото съм наистина трагичен случай .хиляди благодарности  |
|
|
 |
L0LLy Потребител

|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 7:13 pm Заглавие: |
|
|
аз бях с ноктопластик , но в бг като си бях зимата една маникюристка ми напражи ноктите на нищо , след като ми махна гела ....ноктите ми станаха ужасни и след като изчетох сумати форуми си взех заздравител на перфект за меки и чупещи се нокти 8) зя няма и месец ноктите ми станаха супер твърди и се отказах да си правя повече ноктопластика  |
|
|
 |
summer_68 Познат
|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 10:02 pm Заглавие: |
|
|
благодаря за съветчето много се радвам ! още една идейка за проблемчето ми се появи на хоризонта.........
ехххххххх и за мен имало надежда значи  |
|
|
 |
antoshka Потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 2:47 pm Заглавие: |
|
|
verita, как се ползва това кремче?Днес си го купих  |
|
|
 |
Truth Познат
|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 3:04 pm Заглавие: |
|
|
На мен лично много ми помага лек масаж на пръстите с бадемово масло всяка вечер
Има също един безцветен лак (укрепител за нокти) на Sally Hansen, който се казва Maximum Growth и наистина върши това, което казва - ноктите с него растат дълги и здрави. Аз съм много доволна от него. Същата марка има и други укрепители, но тях не съм ползвала. Но не зная дали Sally Hansen се намира в БГ. |
|
|
 |
verita Мегаломаниак
|
Пуснато на: Пон Май 22, 2006 10:12 am Заглавие: |
|
|
| antoshka написа: | verita, как се ползва това кремче?Днес си го купих  | Ами просто го мажеш по ноктите (наистина звучи странно )и оставяш да попие. Гледай известно време да не пипаш нищо за да не го избършеш - е, аз издържам около 10-15 минутки , ще забележиш как в началото ноктите ти "пият" повече, а след наколко дни започва по-бавно за попива.
Наистина се надявам да ти помогне! Пиши има ли ефект, стискам палци  |
|
|
 |
Angel4eto Потребител

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 1:20 am Заглавие: |
|
|
Пробвай с Revalid (хапчета,които помагат за коса,нокти, акне и т.н.)! Аз също съм ги употребявяла и косата и ноктите ми станаха доста здрави,като се има в предвид,че имах УЖАСНИЯ навик да си ям ноктите в продължение на 10-тина години! Успях да спра, и сега вече се грижа за здравината им,а тези хапчета определено помагат! _________________ Красотата ще спаси света!!! |
|
|
 |
summer_68 Познат
|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 1:27 am Заглавие: |
|
|
страхотно!не знаех че revalid помага даже и при акне.сега дилемата ми е мерц или ревалид ......... а да питам и ревалида ли трябва да се пие дълъг период като мерца за да се натрупа в организма и чак тогава да подейства....или.......... ще се радвам ако ме ориентирате към едно от двете защото наистина се колебая.....
мерси предварително |
|
|
 |
Angel4eto Потребител

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 3:55 pm Заглавие: |
|
|
До колкото знам Ревалида се пие един месец, за да има ефект,или по-точно след 1-вия месец започва да действа,а иначе колко време се пие незнам,аз го пих 2-3 месеца и сега малко почивам  _________________ Красотата ще спаси света!!! |
|
|
 |
summer_68 Познат
|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 5:28 pm Заглавие: |
|
|
мерси ангелче!точно това ме интересуваше..... |
|
|
 |
cranberry Най-полезен форумец
|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 5:52 pm Заглавие: |
|
|
| L0LLy написа: | аз бях с ноктопластик , но в бг като си бях зимата една маникюристка ми напражи ноктите на нищо , след като ми махна гела ....ноктите ми станаха ужасни и след като изчетох сумати форуми си взех заздравител на перфект за меки и чупещи се нокти 8) зя няма и месец ноктите ми станаха супер твърди и се отказах да си правя повече ноктопластика  |
верно ли?
калциевия гел?
в4ера си го взех - новата маникюристка в салона до нас ми го препоръ4а - ама не съм го пробвала още, 4е още съм с нейния маникюр, ама тя маи от него ми сложи де
по принцип мн сами меки ноктите, лющят се, цепят се, сухи сами кожи4ките, грозна картинка  |
|
|
 |
|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 5:53 pm Заглавие: |
|
|
| summer_68 написа: | страхотно!не знаех че revalid помага даже и при акне.сега дилемата ми е мерц или ревалид ......... а да питам и ревалида ли трябва да се пие дълъг период като мерца за да се натрупа в организма и чак тогава да подейства....или.......... ще се радвам ако ме ориентирате към едно от двете защото наистина се колебая.....
мерси предварително |
мерц-а мн засилва апетита
за ревалид-а не знам |
|
|
 |
apoklistika Original

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 5:57 pm Заглавие: |
|
|
| Аз бях повече от година с ноктопластика и съответно,след като реших да спра,ноктите ми бяха ужасни.От около месец ползвам серията на Alessandro-Nail Spa Control,розовата е за слаби,цепещи се и чупещи се нокти.Страшно съм доволна,не съм предполагала,че ноктите ми могат да изглеждат така и без ноктопластика |
|
|
 |
summer_68 Познат
|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 6:22 pm Заглавие: |
|
|
| cranberry написа: | | summer_68 написа: | страхотно!не знаех че revalid помага даже и при акне.сега дилемата ми е мерц или ревалид ......... а да питам и ревалида ли трябва да се пие дълъг период като мерца за да се натрупа в организма и чак тогава да подейства....или.......... ще се радвам ако ме ориентирате към едно от двете защото наистина се колебая.....
мерси предварително |
мерц-а мн засилва апетита
за ревалид-а не знам |
еми аз в крайна сметка си взех мерц.изпих 1 опаковка .....за жалост обаче ми повлия само на косата която и без това не ми е много проблемна.това нокти,кожа или аз съм ''кьорава ''или няма никакъв ефект....не знам ама следващия ми курс ще е с ревалид....а за апетита може и така да е но аз лично не забелязах такова нещо... не знам ...може и да е индивидуално.чудя се само сега при цялото изобилие от плодове дали да се тъпча с ревалид или да залагам на пресни плодове и зеленчуци ....вие какво ще кажете?  |
|
|
 |
summer_68 Познат
|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 6:26 pm Заглавие: |
|
|
| apoklistika написа: | | Аз бях повече от година с ноктопластика и съответно,след като реших да спра,ноктите ми бяха ужасни.От около месец ползвам серията на Alessandro-Nail Spa Control,розовата е за слаби,цепещи се и чупещи се нокти.Страшно съм доволна,не съм предполагала,че ноктите ми могат да изглеждат така и без ноктопластика |
apoklistika добре звучи къде мога да го намеря ? |
|
|
 |
apoklistika Original

|
|
|
 |
|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 6:42 pm Заглавие: |
|
|
за ревалид-а не знам[/quote]
еми аз в крайна сметка си взех мерц.изпих 1 опаковка .....за жалост обаче ми повлия само на косата която и без това не ми е много проблемна.това нокти,кожа или аз съм ''кьорава ''или няма никакъв ефект....не знам ама следващия ми курс ще е с ревалид....а за апетита може и така да е но аз лично не забелязах такова нещо... не знам ...може и да е индивидуално.чудя се само сега при цялото изобилие от плодове дали да се тъпча с ревалид или да залагам на пресни плодове и зеленчуци ....вие какво ще кажете? [/quote]
а знаеш ли квои ма в тия плодове?
тоест ако си ги набавяш от някое лозе/вила/баба на село - супер, ама ина4е... не можем да сме сигурни |
|
|
 |
summer_68 Познат
|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 7:19 pm Заглавие: |
|
|
apoklistika мерси!
[/quote]а знаеш ли квои ма в тия плодове?
тоест ако си ги набавяш от някое лозе/вила/баба на село - супер, ама ина4е... не можем да сме сигурни[/quote]
леле май нещо днеска не съм в час ама сигурно е от диетата (или от нитратите )
изобщо не се и досетих да погледна нещата от този ъгъл...то верно ...
хахахах виждам 2 изхода :
или да паля колата и да правя набези на нечий бостан или да си гълтам ревалидчето тихо-мълком без много много угризения.....  |
|
|
 |
tsvety Познат
|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 8:57 pm Заглавие: |
|
|
| Ако някои от вас живеят или ходят от време на време на море и имат меки нокти, може и да са забелязали, че плуването втвърдява ноктите за месеци напред. Бабешката рецепта е да се киснат ноктите в много лек разтвор на йод, за да не се боядисат пръстите. |
|
|
 |
Slyn4islava Маниак

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 9:19 pm Заглавие: |
|
|
За хубави нокти, коса и кожа- рибено масло!
Аз пия от много време по други причини, но то има само хубави странични ефекти- подобравя настроението, спомага за здрава кръвоносна система и сърце, подобрява концентрацията, стабилизира настроението, във високи дози се изпозва за лечение на депресии, шизофрения и ADHD при деца и възрастни. Кожата, косата и ноктите подобряват структурата си видимо. Може да се използва дълго време без проблем, като хранителна добавка. Доколкото знам в Бг. Ескимо 3 е най-известното. И от него не се напълнява, даже се препоръчва при затлъстяване. |
|
|
 |
|