Вход / Регистрация

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Енергийното ви ниво е високо и сте много активни. Иска ви се да свършите много неща и при това бързо. Единственото, което може да ви развали настроението е фактът, че другите не могат да следват темпото ви.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Нещо ще ви върне към спомените и може да ви обхване лека тъга или носталгия по миналото. До колко това настроение ще са задържи зависи от компанията, с която ще споделите деня си.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Последното нещо, с което ви са занимава днес са хорските нещастия и неуспехи. Не позволявайте да ви натрапват чужди проблеми и да ви споделят въпроси, върху които нямате никакво влияние. Само така ще запазите доброто си настроение през целия ден.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не се натоварвайте с чужди задачи. Ще се получи така, че да помагате на някой, който хем си е губил времето до момента, хем го мързи да си довърши нещата. Намерете подходящ начин за отказ, ако не искате да се чувствате неловко.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Въздържайте се от неизпълними обещания. Не се заричайте, че ще направите това или онова само за да се отървете от събеседника. Ще ви потърсят сметка и ще се окажете в много неблагоприятна ситуация.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Интересна и важна информация ще споделят с вас. Анализирайте наученото, ще ви предпази, ако не от неприятности, то поне от затруднения.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
В първия от почивните дни ще се наложи да свършите много неща за кратко време. Не мислете, че ще е трудно да се справите, мислете колко добре ще се чувствате след като се справите и непременно ще успеете.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Връхлитат ви прекрасни идеи, свързани с предстоящите празници. Споделете ги с близките и направете всичко възможно да ги осъществите заедно. Само по този начин всички ще се чувстват добре.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Имате ясна идея какво желаете и как точно да го постигнете. Това може да не се хареса на близките ви и да ви обвинят в прибързаност или индивидуализъм. Не обръщайте внимание, действайте както сте си наумили.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Точно един ден ви е нужен, за да подредите празника според собствените си разбирания и днес ще имате прекрасната възможност да се развихрите. Правете онова, което сте в състояние да довършите самостоятелно и не приемайте предложения за помощ.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не се захващайте за подробности. Следвайте плановете си без да се задълбавате в детайли, защото в противен случай вечерта ще установите, че сте „до кривата круша”. Това едва ли ще ви развали настроението, но може да предизвика недоволство у близките.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Чувствата ви са повече от мислите, но пък това ви прави изключително чаровни. Постарайте се само да сте по-предпазливи и да не се доверявате на случайни събеседници, защото една стара мъдрост гласи, че един гледа сватба, друг – брадва.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп