IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Владо Карамазов на фотообиколка из Лофотенските острови

14 февруари 2020 17 40

Актьорът улови уникални залези

БГНЕС

Владимир Карамазов е на поредната фотообиколка из чужбина. Актьорът сподели в социалните мрежи, че е на Лофотенските острови, за да заснеме уникалната им флора и фауна.

„Селфи снимки от Лофотен, направени със селфи стик. Класически турист. За да не са еднакви, си махах шапката“, коментира той в социалните мрежи.

Карамазов сподели няколко кадъра, на които се вижда уникалният залез на архипелага, намиращ се в Норвегия.

Звездата от „Откраднат живот“ сподели, че климатът на Лофотен е доста суров:

„За зимата не знаех нищо. Дори не знаех как да се облека и с какви дрехи ще ми е топло. Налучках с дрехите. Като отидох на Лофотен имаше много силен вятър и слънце. Слънцето не беше силно, напротив. След първия ден се прибрах червен като рак“.

По думите на актьора, все пак, той ще си тръгне с хубави чувства от Норвегия, защото имал голям късмет и случил на хора и хубави гледки, които заснел с обективите си.

Сподели своята валентинка!

„Хваща ме страх, че след нещо толкова хубаво следва нещо много лошо. Ще видим“, написа още актьорът и обеща да качи снимките от фотоапарата на своя официален сайт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари