IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт не иска четвърто дете: Не бях най-щастливата бременна!

17 февруари 2020 10 50

Съпругата на принц Уилям сподели, че сега вече би направила нещата различно

Снимка: БГНЕС

Въпреки че британското общество намеква, че иска херцозите на Кеймбридж да се сдобият с четвърти наследник, Кейт Мидълтън призна, че не иска отново да изпита трудностите на бременността.

38-годишната съпруга на принц Уилям сподели личния си опит около трите бременности в подкаста „Щастлива мама, щастливо бебе“, воден от писателката Джована Флетчър. Херцогинята призна, че страдала от тежка форма на сутрешно гадене.

„Не бях най-щастливата бременна жена“ – откровено разказала тя – Мъчеше ме постоянната силна миризма и сутрешното гадене. Бях наистина болна, не ядях това, което трябваше. Но все пак тялото ми беше в състояние да даде всичко необходимо за израстване на новия живот. Именно чрез токсикозата наистина осъзнах силата на ума над тялото, защото наистина трябваше да опитам всичко, за да се преборя.“

Кейт Мидълтън реши да използва хипнозата или самохипнозата, която позволява на тялото да се отпусне по време и преди раждането.

„Няма да кажа, че Уилям стоя до мен и ме вдъхновяваше. Той не беше на раждането и аз не го попитах защо – продължи херцогинята. – Хипнозата при раждането е това, което исках да направя за себе си. Медитация, дълбоко дишане – това са много силни практики, които в крайна сметка ми помогнаха да контролирам всичко по време на самия процес.“

Кейт Мидълтън разказа също, че заобичала момента на раждането на бебето, защото това означавало край на 9-месечните мъчения.

„Понякога изпитвах чувство на майчинска вина и се опитвах да се боря с нея – признава още Кейт – Тези майки, които казват, че не преживяват подобно нещо, просто лъжат.“ Освен това чувствам огромна отговорност. За няколко години натрупах много опит и много неща бих направила по-различно сега – това се отнася и за образованието и раждането. Емоционалното състояние на майката се отразява на детето. По време на третата бременност осъзнах това много по-добре, отколкото през първите две.“

Преди дни стана ясно, че херцозите на Кеймбридж ще си вземат кратка почивка от кралските задължения, за да бъдат повече време с децата си и планират да са заедно по време на училищните им ваканции.

Кейт и Уилям имат три деца.През 2013 г. херцогинята роди принц Джордж, през 2015 г. – принцеса Шарлот, а през 2018 г. се роди принц Луи.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Непозната ( преди 4 години )
Онзи ден писахте, че Кейт искала деца, а Уилям не. А сега пишете, че Кейт не искала. Трябва хем да си сверявате източниците, хем да пишете за съществени неща, защото явно изглежда сте се изчерпали.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар