IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стана ясно кога Меган и Хари престават да са членове на кралското семейство

23 февруари 2020 18 00

Ясни са и някои от следващите им планове

Снимка: БГНЕС

След доста уговорки и перипетии, какво ще е бъдещето на Меган и Хари стана ясна и датата, когато двамата настъпват в „Мегзит“.

Последното официално участие на принц Хари и Меган Маркъл като членове на кралското семейство ще се състои на 9-ти март в Уестминстърското абатство. По информация на официалния представител на двойката на това събитие херцозите на Съсекс са планували няколко важни активности, предава „Daily Mail“.

На 28 февруари Хари ще посети Invictus Games. На 5 март заедно със съпругата си ще присъстват на церемонията по награждаването на благотворителния фонд Endeavour, а на следващия ден двойката ще се срещне с Люис Хамилтън в Силвърстоун.

На 7 март Хари и Меган са планирали посещение на музикалния фестивал Mountbatten Festival of Music. Освен това, по неофициална информация на този ден Меган може да се появи и на събития на британския „Vogue“ – Forces For Change, посветен на жените, променящи света.

Последният ден на принц Хари и Меган като членове на кралското семейство ще е 31-ви март 2020 г. От 1 април двамата влизат в „Мегзит“ и ще станат финансово независими.

По-рано двамата уволниха и всичките си сътрудници в офиса си в Бъкингамския дворец, които са работили с тях от самото начало. Самият официален офис на херцозите на Съсекс там ще престане да съществува на 1 април.

По-нататъшните планове на Хари и Меган ще станат ясни скоро, обяснил техният официален представител. Известно е, че те ще продължат да се занимават с благотворителна дейност, свързана с повече възможности за младежи, за ментално здраве, околна среда, образование и спорт. По неофициални данни Меган Маркъл планира да се завърне към киноиндустрията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари