IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синди Крауфорд и Ранди Гербер са притеснени за сина си

20 февруари 2020 11 00

Пресли Гербер си направи татуировка на лицето

Снимка: БГНЕС

Звездите Синди Крауфорд и Ранди Гербер обединяват сили, за да се погрижат за емоционалното здраве на сина си Пресли Гербер. През последните седмици 20-годишният младеж попадна в светските заглавия заради новата си татуировка „Неразбран“, която се намира точно под дясното му око.

Новата придобивка на Пресли е направена от татуиста на звездите Джонатан Валена, а всичко се случва на 7 февруари. Разбира се, всичко беше документирано и видео от процедурата е публикувано в профила на Гербер в социалните мрежи. „Благодаря, приятел“, пише той.

Докато някои от феновете му го поздравиха за новата татуировка, други разкритикуваха решението му. Само няколко дни по-късно Пресли отговори на критиките с видео, на което се вижда как стреля с пистолет. 

„Невинният аз преди да си направя татуировката. Вие нищо не знаете. Време е да се събудите“, пише 20-годишният младеж. 

Тогава нито сестра му Кая Гербер, нито майка му Синди Крауфорд са коментирали ситуацията, но източници споделят, че нещата са съвсем различни у дома. Според близки до семейството, Синди и Ранди Гербер са силно притеснени за здравето на сина си. В момента те се опитват да накарат Пресли да потърси професионална помощ.

Това не е първата странна постъпка на сина на Синди Крауфорд. Преди година той беше арестуван заради шофиране в нетрезво състояние. Делото срещу него все още е отворено. 

„Той не върви по правилния път. Подложи се на лечение преди, но сега семейството му иска да започне нещо по-сериозно. Близките му искат да се уверят, че той е добре емоционално и затова в момента го наблюдават много внимателно“.

Въпреки че в момента Кая Гербер е много заета покрай модните си ангажименти, тя се опитва да прекара всеки свободен момент с по-големия си брат. Супермоделът се стреми да насочи Пресли в правилната посока, но засега усилията ѝ се провалят. „Той си има собствено мнение за всичко“, казват източниците.

20-годишният Гербер признава, че е направил татуировката си, защото не се чувства разбран от околните. „Ако смятах, че това ще загрози лицето ми или пък не исках да си пиша това, нямаше въобще да си правя татуировка“, казва той във видео в Инстаграм.

„В момента нещата в семейството са доста напрегнати“, споделят източници.

Засега няма официално становище от Синди Крауфорд или Ранди Гербер, но те обичат да пазят личния си живот далеч от медиите. Те тихомълком се справиха и с проблемния Пийт Дейвидсън, който преди излизаше с Кая Гербер. 

Синът на Синди Крауфорд – хванат да шофира пиян, но пак си кара

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари