IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След развода: Джеф Безос не спира с партитата

25 февруари 2020 09 00

Най-богатият човек в света купонясва с приятелката си Лорън Санчес

Снимка: БГНЕС

Най-богатият човек в света, милиардерът Джеф Безос, промени напълно начина си на живот. След развода си Безос не спира да се появява на светски събития. Бизнесменът буквално не слиза от първите страници на таблоидите, пише „Ню Йорк Таймс“.

Наскоро собственикът на „Амазон“ присъства на 92-ите награди „Оскар“. Той беше почетен от сцената им дори от актьора Крис Рок, който с радост отбеляза, че Джеф Безос – най-богатият човек в света, присъства на това събитие. Той се пошегува също, че Безос е толкова богат, че дори след развода си пак остава на първо място по богатство.

Джеф Безос има връзка с телевизионната водеща Лорън Санчес, с която посещава различни събития, припомня БГНЕС. Например през февруари те присъстваха на финалите на Супербоул в Маями, където Шакира и Дженифър Лопес пяха. Там той си направи снимка с певицата Лизо. А след мача той и Санчес обиколиха няколко светски партита. По-късно Санчес и Безос бяха забелязани на първия ред на шоуто на дизайнера Том Форд.

В средата на февруари предприемачът купи най-скъпото жилище в Лос Анджелис. Той плати 165 милиона долара за имота. Медиите предполагат, че именно там той ще се установи с Лорън Санчес, на пръста на която вече е забелязан диамантен пръстен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари