IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аманда Байнс показа годеника си

21 февруари 2020 14 50

Актрисата ще прави своя модна линия

БГНЕС

Аманда Байнс показа годеника си. След като получи годежен пръстен на 14 февруари – Деня на влюбените, актрисата реши да разсее съмненията за това кой е любимият ѝ. Тя публикува видео в Instagram, в което е заедно с него. 

„Здравейте на всички, това е годеникът ми Пол“, обяснява тя в клипа, а той отговаря: „Как сте?“. 

По думите на Аманда, приятелят ѝ Пол Майкъл е най-добрият човек на земята, когото познава. 

„Исках да публикувам това видео, за да ви кажа, че съжалявам за това, че ви нарекох тъпи в Twitter“, продължава 33-годишната актриса. По думите ѝ, тогава тя се чувствала зле, минала през труден период и направила много безсмислени постъпки. 

През 2013 г. Байнс обвини редица звезди като Риана, Криси Тейгън, Джей Зи, Дрейк и дори семейство Обама, че са тъпи и скучни. Сега, няколко години след това и когато най-сетне може да се похвали, че е преборила наркотиците, актрисата се разкая за думите си. 

Аманда Байнс и Пол Майкъл се запознават в рехабилитационния център, където биват настанени заради зависимостта си, като няколко месеца след това започват да излизат. Мъжът живее в предградие в Лос Анджелис и е син на известен лекар. 

През 2019 г. актрисата се подложи на поредния курс на лечение, посещаваше и психиатър заради открито биполярно разстройство. Сега тя се надява, че лошите моменти остават зад гърба ѝ и скоро ще си намери работа като дизайнер. 

Байнс призна в социалната мрежа, че е била на работен обяд в Института по дизайн и мърчандайзинг в Лос Анджелис, където е обсъдила детайли по своята модна линия, за която вече е измислила и име. Миналото лято тя завърши висшето си образование там и сподели, че иска да се развива правейки дрехи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари