IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преслава изненада феновете, забули се

21 февруари 2020 17 40

Певицата посети Синята джамия в Истанбул

Instagram

Преслава изненада феновете като сложи забрадка. Певицата побърза да уточни, че не е сменила вярата си, а е посетила Синята джамия в Истанбул. 

Изпълнителката на „Да гори в любов“ се завърна от романтична почивка в Турция, на която бе с любимия си Павел по случай Свети Валентин. 

Преслава използва хубавото време в най-големия турски град, за да разгледа забележителностите му. А снимката от известната джамия предизвика доста коментари от страна на последователите ѝ в съседната на България държава. 

Певицата сподели украсата в хотела, в който е отседнала. 

Преслава се е отбелязала от луксозен 5-звезден хотел, който е бил резиденция на турските султани. 

Освен публикациите ѝ от красивите места на Истанбул, изпълнителката сподели снимка с пластичния хирург от Турция, който направи ринопластиката ѝ на носа преди няколко месеца. Това изкара отново на дневен ред темата за корекцията, заради която феновете я разкритикуваха през 2019-а. 

„И сега е добре, и преди беше добре. Защо задължително трябва да има корекции човек, за да се чувства красив?“, написа мъж под снимката. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари