IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Текила, танци и мариачи: Рожденият ден на Риана

21 февруари 2020 17 50

Изпълнителката навърши 32 на 20 февруари

Снимка: Getty

Риана със сигурност знае как да се забавлява!

Барбадоската красавица навърши 32 години преди няколко дни и отбеляза повода с пищно парти в Мексико. Според източници, изпълнителката е на ваканция в страната със своите близки, но не се уточнява дали с нея е и рапърът A$AP Rocky, с когото тя беше забелязана на няколко пъти.

Преди няколко седмици Риана се раздели с дългогодишния си приятел Хасан Джамалил, с когото дълго време криеше връзката си. През 2019 година звездата все пак проговори за отношенията си с бизнесмена и призна, че е много щастлива с него. Нещата обаче не са се получили, а според източници, причината се крие в професионалните им ангажименти, които ги държат далеч един от друг.

Веднага след като новината за раздялата между Джамалил и Риана беше обявена, в социалните мрежи се появиха снимки на изпълнителката с нейния колега A$AP Rocky, с когото присъстваха на благотворителен концерт в Ню Йорк. Интересното е, че там беше и бившият на звездата Дрейк

Нито един от двамата обаче не беше в Мексико заедно с изпълнителката от Барбадос. Според източници, тя е била само със семейството си и най-близките ѝ приятели. Риана е организирала вечеря, на която е имало много танци, мариачи и текила. 

„Имаше балони, много цветя и декори, характерни за Мексико. Имаше дълга маса извън ресторанта, а мариачите не спираха да свирят“, казва източник пред E!News.

След като е приключила вечерята, мястото е било освободено и танците са започнали. Близък до Риана добавя, че партито е продължило цяла нощ, а накрая е имало и торта. „Тя беше с хората, които обича и си прекара чудесно“. 

Видео от купона се появи в социалните мрежи, а на него се вижда, че Риана наистина се забавлява с балон в ръка. В друг клип пък се показва как изпълнителката танцува, а към нея пристига специалната ѝ торта. 

Риана с историческа корица за „Vogue“

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари