IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек за Джей Ло: Трябваше да е номинирана за „Оскар“

24 февруари 2020 17 40

Звездата не спира да хвали бившите си

Снимка: БГНЕС

Бен Афлек става все по-откровен в изявите си и разказва за личния си живот. Съвсем скоро той обясни, че още тъгува по развода с Дженифър Гарнър.
Актьорът бе откровен и за отношенията му с друга бивша негова партньорка – Дженифър Лопес.

Звездата сподели, че още общува с бившата си и я смята за доста привлекателна. Пред „The New York Times“ той разкри, че все още говори със звездата от „Да свалиш Уолстрийт“ и смята, че тя е трябвало да бъде номинирана за „Оскар“.

„Тя трябваше да е номинирана. Говорим си често и изпитвам голямо уважение към нея. Прекрасно е, че най-хитовият ѝ филм бе, когато е на 50 години.“, каза още той.
Именно тогава той сподели, че най-много съжалява за развода със съпругата си Дженифър Гарнър, от която има три деца. Тогава той сподели, че именно по онова време е засилил алкохолната си зависимост.
Афлек и Лопес се срещнаха на снимачната площадка на „Трудна свалка“, през 2001 г. Афлек предложи с 6,1-каратов розов диамантен пръстен на Джей Ло, но връзката им не се оказа трайна и двамата се разделиха.

Афлек също така изпрати очарователно съобщение на бившата си съпруга по време на неговото интервю, което бе споделено в Twitter.
Той каза: „Първото и основно нещо, което трябва да кажа на Дженифър Гарнър публично или насаме е: Благодаря!“ Бен допълни, че наистина е ясен що се отнася до уважението му към Гарнър и колко цени факта, че двамата си поделят съвместното отглеждане на децата им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари