IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган: Хари е любимец на кралицата и останалите му завиждат!

28 февруари 2020 16 00

Херцогинята на Съсекс още се жалва за марката Sussex Royal

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл не приема добре случващото се със семейството ѝ след „Мегзит“. Те вече се установиха в Канада и се оказа, че ако искат охрана, трябва сами да си я осигурят. Херцогинята на Съсекс е убедена, че тя и принц Хари са постоянно наричани „виновни“ и са ограничени във всичко, защото се опитват да бъдат независими.

Някогашната звезда от сериала „Костюмари“ продължава и да се възмущава от забраната на кралицата за използването на марката Sussex Royal, за чието брандиране изхарчиха хиляди лири.
38-годишната Маркъл споделя всичко това с близките си приятели, които пък разказват пред британския таблоид „DailyMail“.

Според източници на изданието, Меган обяснила, че тя и Хари нямали друг избор, освен да направят официално изявление. По думите ѝ, само те можели да се чувстват обидени.

„Те никога не са се опитвали да спечелят пари от думата „кралски“, така че намекването, че злоупотребяват с привилегиите си, е просто абсурдно“, каза източник от близкия кръг на Меган.

Много скоро херцогинята ще отлети за Лондон и според източника тя изобщо не изпитва „угризения“. Принц Хари вече се завърна във Великобритания в началото на седмицата, за да участва в старта на туристическата компания Travalyst, която ще популяризира екологично чисти видове пътувания. Тогава той пожела да не бъде наричан принц, а просто „Хари“, което може да се свърже отново с негодувание от негова страна за използването на марката „кралски“.

Пред „DailyMail“, източникът обяснява, че Хари и Меган ще продължат да са над ревността и дребнавостта, като се съсредоточат върху грижата за сина им Арчи.

Маркъл е сигурна, че съпругът ѝ все още е любимец на Елизабет и заради това останалите от семейството му завиждат.
„Кралицата беше притисната да поиска промяна на името“, казала Меган на приятелите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари