fallback

Съдят дъщерята на Стивън Спилбърг за домашно насилие

04 March 2020 09:00

Микаела е обвинена в нападение над годеника си

Дъщерята на Стивън Спилбърг Микаела продължава да върви в грешната посока. Момичето преди няколко седмици обяви, че иска да се занимава с филми за възрастни, а сега се появи новина, че е арестувана за домашно насилие.

23-годишната Микаела е била задържана за 12 часа на 29 февруари и обвинена в нападение. Поставената ѝ гаранция е била 1000 долара, а изслушването ѝ е насрочено за 9 март. Детайли за инцидента не се съобщават от полицията, но медиите отвъд океана съобщават, че Микаела е нападнала по-възрастния си годеник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Suelta la Sopa (@sueltalasopatv) на Фев 20, 2020 в 7:38 PST

Дъщерята на Стивън Спилбърг живее в Нашвил с 47-годишния Чък Панков. Той твърди пред „Fox News“, че всичко това е недоразумение и нито един от двамата не е пострадал. Микаела е била освободена след като определената ѝ гаранция е била платена и тя отново си е вкъщи.

В края на февруари дъщерята на Спилбърг призна, че е започнала сама да се обучава за кариера в порно индустрията. Тя призна, че е заснела няколко домашни видеа за възрастни и е кандидатствала за професионален лиценз. 

„Наистина ми омръзна да не мога да се възползвам от тялото си. Уморих се да работя ден за ден и това да не ми доставя удоволствие“, казва тя пред „The Sun“.

Въпреки че иска да се занимава с филми за възрастни, Микаела е категорична, че няма да прави секс с друг човек от уважение към годеника ѝ. „Чък ме подкрепя доста, но му отне много време да приеме решението ми, защото се опасяваше какво ще кажат приятелите ни“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Mikaela Spielberg (@mikaelaspielbergofficial) на Фев 27, 2020 в 11:42 PST

Микаела е осиновена от Стивън Спилбърг и съпругата му Кейт Капшоу през 1996 година. Двойката имат още 6 деца. 23-годишната дъщеря на режисьора твърди, че цялото семейство застава зад решението ѝ да се занимава с филми за възрастни. 

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
дъщеря арест обвинение нападение Стивън Спилбърг Микаела Спилбърг
0 коментара
fallback