IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Опасност пред Хари и Меган – готвят похищение на Арчи

4 март 2020 10 30

Това твърди бившият бодигард на принцеса Даяна

БГНЕС

Реална опасност стои пред Хари и Меган в Канада – готвят похищение на сина им Арчи. Това предупреди бившият бодигард на принцеса Даяна. В интервю за предаването „Good Morning Britain“, той разкри подробности за заплахата, надвиснала над детето.

По думите на Кен Уарфе, който е бивш сътрудник на лондонската полиция, след като двойката се отказва от кралските си привилегии и охраната им няма да е на нивото на което е до момента, много лесно могат да похитят детето им, ако не вземат мерки.

Човекът, отговарял за принцеса Даяна посочва, че е най-добре Елизабет Втора и принц Чарлз да финансират сами охраната на Хари и съпругата му.

Мъжът припомни, че бабата на Хари, който вече не иска да бъде наричан принц, е субсидирала охраната на дъщерите на своя син Андрю, който също поиска да се оттегли от кралските си задължения.

Уарфе е категоричен, че Хари и Меган не трябва да се доверяват твърде много на частни фирми, които ще проявят желание да ги охраняват.

От началото на април Хари и Меган вече няма да разполагат с охрана от кралската канадска полиция. Кралицата трябва да даде между 1 и 20 милиона паунда за година, за да помогне на внука си за телохранители.

Междувременно, източник на „Daily Mail“ съобщава, че Елизабет Втора е провела близо четиричасова среща с Хари в замъка Уиндзор. На нея тя му е съобщила, че винаги може да се завърне в кралския двор и изразила опасенията си, че скоро няма да може да вижда толкова често правнука си Арчи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари