IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Норт Уест – по стъпките на татко Кание

4 март 2020 17 50

Момичето прикова погледите в Париж

Снимка: Instagram

Да си дете на известни родители най-вероятно не е много лесно. Още от ранните си години си подложен на постоянно следене от папараците и всяка твоя стъпка се изследва сякаш е с огромно значение за човечеството. Известността трудно се понася от децата и някои от тях тръгват по лоши пътища, а други категорично се разграничават от родителите си и се опитват да поемат живота в собствените си ръце.

Явно не такъв е случаят с Норт Уест. 6-годишната дъщеря на рапъра Кание Уест и Ким Кардашян никак не се притеснява от публика и дори се чувства комфортно сред множеството хора. Това доказа самата тя по време на шоуто на баща си в Париж.

Кание представи новата си колекция от марката Yezzy по време на Седмицата на модата във френската столица. Дизайните със сигурност успяха да впечатлят с уникалност, но Норт беше тази, която се превърна в център на вниманието. Тя се появи на сцената, за да покаже своите певчески умения и доказа, че е достоен заместник на баща си.

Феновете, които имаха възможността да наблюдават изпълнението на сайта на Yezzy, дочуха, че Норт включи в рапа си думи като „Това е моят стил“ докато до нея гордо стоеше Кание. Разбира се, не само той изрази своето възхищение от дъщеря си. Съпругата му Ким Кардашян, която също беше в залата, показа на последователите си в Instagram какво може нейното момиче.

Въпреки че това е първото солово изпълнение на Норт, тя не за първи път показва певческите си умения. Преди това тя е участвала заедно с баща си по време на неделните му служби, за да изпеят няколко песни заедно. 

Освен че може да пее, 6-годишното момиче има и усет към модата. Ким Кардашян неведнъж е показвала избора на тоалети на дъщеря си и твърди, че тя обожава да дава модни съвети на приятели и останалите членове на семейството. 

Подарък за президент: Кание Уест връчи маратонки в Уганда

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари