IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Бритни обижда дядо си в мрежата

7 март 2020 16 30

Обяви, че майка му спира да пее

Снимка: БГНЕС

Синът на Бритни Спиърс Джейдън Федърлайн вече се учи какво е да си син на звезда и да влизаш в заглавията на първите страници. 13-годишният тийнейджър реши да направи някои признания във видео по Instagram и си спечели порицание от своите родители и куп жълти заглавия.

В краткото клипче, което вече е свалено, Джейдън нарича дядо си с жаргона за мъжки полов член и обяснява, че майка му може скоро да приключи да пее.

Според адвоката на таткото на хлапето Кевин, бившият на Бритни хич не е бил доволен от словоизлиянията и смъмрил сина си, пише „eNews“.

„Няма да позволим друго подобно видео. Това е хлапашко поведение на един 13-годишен. Той си е правил социални експерименти в социалните медии и сега ще се научи как да се държи. Все още не разбира последиците от думите си, но се надявам да ги разбере. Когато семейството ти е в публичното пространство, е съвсем различно“, коментирал Федърлайн пред близък до семейството.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари